Объркани сме жестоко, нуждаем се от съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркани сме жестоко, нуждаем се от съвет
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 7190 пъти
Объркани сме жестоко, нуждаем се от съвет, днес когато осъзнаваме че са изминали 4 години от нашата връзка сме стигнали дъното, страшно много сме загазили и не знаем как дъпродължим, на прага сме да променим живота на близо 9 човека и не знаем какви ще са последиците за тях, но ще ви разкажа нашата любовна история. Преди четири години живота ми преминаваше пред компютъра и много често по скайпа, аз тогава бях на 37 години семеен с дведе деца и съпруга която не се интересуваше от мен, но бях с добра работа и добра заплата и не ми се налагаше да работя допълнително. Един ден в началото на 2009 година в моят скайп се появи млада госпожица която ще нарека с краткото име Ева, тя беше на 25 години семейна с едно дете, също така работеше и често пишеше от работното си място. Започнахме да си споделяме най интимните си неща свързани с живота ни и не след длъго започнахме да зависим един от друг постоянно се търсихме осъзнахме че не можем да живеем един без друг, след четири месеца постоянство пред скайпа с постоянни разговори за всичко свързано с нас в крайна сметка един ден решихме да се срещнем. Аз който вече бях веднъж изневиреил на съпругата си сметнах че ако тя, ме обича може да направи секс мен. В крайна сметка тя се съгласи въпреки че никога не е изневерявала до тогава. Срещнахме се в друг град който беше посредата между нейният и моят град и така се обвързахме още повече. Започнахме постоянно да се срещаме в продължение на три месеца всичко беше идеално между нас, любвота ни растеше от ден на ден все повече, но дойде и изпитанието когато след третият ни месец се оказа че тя е бременна и аз трябваше да взема решението как да постъпим, но аз се оказах слаб тогава и казах, че каквото реши това ще стане всъщност прехвърлих топката на нея, но тя беше млада и объркана със спъруг, който не би допуснал развод, и в крайна сметка се реши да направи аборт въпреки нейните разбирания.

Разбрахме се, че след аброта повече няма да се срещаме и нараняваме и всеки ще продължи по пътя си аз бях до нея в деня на аборта и решението което бях взел беше повече никога да не се срещам с нея да я нараняавам защото бях усетил страшната агония в очите й. В този ред на мисли си тръгнах от неяният град. Но любовта ми към нея бе по силна и в крайна сметка и тя беше така и пръдлжихме въпреки жестоката грешка която направихме, започнахме все повече и повече да сме заедно постоянно на телефон или на скайп пред съпрузите ни тайно споделяхме вечер или денем времето си инкогнито без да знаят те само ние но така се чувствахме спкойкоини и живеехме щастливо няколко месеца, докато един ден се случи така че спъругата ми разбра за нея. Беше намерила хронология и видяла смс -и свързани с жената която обичах. Насатана при мен ад, трябваше да се боря за семейството си до този момент грешах но не плащах и дойде време да платя за това което бях извърлшил, но вкрайна сметка в този момент се нуждаех най-много от жената която обичах но какво се оказа тя се отдръпна от страх защото тя ставаше пряк свидетел на всички тия неща които прежевявах.

Така през септември идва при мен първият срив в чувствата ми към жената която толкова много обичах и която ме накара да се замисля върху живота си. Проблемите идваха един след друг в дома ми, а в този момент утехата от която се нуждаех я нямаше в крайна сметка това събори много любовта ми
в последствие обаче осъзнах че дори да ме беше предала неможех да се спра дори, когато жена ми разбра и започнахме да се краме постоянно и да разплакваме децата всяка вечер аз неможех да се спра.

Така потдържахме връзка още шест месеца, които бяха запълнени с огромна болка по между ни. Тя ме беше предала в момент в който аз имах нужда, след това ме излъга, че е бременна за да ме изпита до къде е истигнала любовта ми и вкрайна сметка се срещнахме още два или три пъти през следващите 6 месеца. Аз обаче вече бях с мисли да намеря в себе сили да се откажа от нея и да спра да се наранявам, не знам явно усети тя това когато един ден по телефона ми спомена, че иска дете от мен и че ще го иска дори и когато се разделим. Приех го за подигравка защото тя знаеше за мечтата ми да си имам момче, но имах две момичета, а бяха изминали вече 15 години и не съм мислил повече за деца. Аз лично не и повярвах и реших, че това е поредната от нея игра защото тя наистина си игра с мен през следващите няколко месеца от септеври до април 2010. Реших да я изпитам и да проверя наистина ли е така както тя казва, дали го желае и когато се срещнахме и го направихме месец по късно беше бременна и тя се държеше съвсем нормално.

В процеса на времето за първи път паднах тотално физически и влязах в болница наложи се да изкарам времето абсолютно сам объркан и невярващ в това че е бременна от мен, а същевременно разбрах че и съпругата ми е бременна. Това тотално ме срина когато реши и да го задържи така аз бях предал жената, която ме обичаше и щеше да роди детето ми.

През януари 2011 година съпругата ми роди отново момиче, а Ева роди момче - да ми са живи и здрави сега и двете дечица, но в крайна сметка това ме закотви аз да отстана при семейството си, макар че се бяхме разбрали че тя дори и да роди детето няма достави съпруга си. В крайна сметка след раздели и събърияния и срещи ние още сме заедно и къде се караме къде се събираме тя е бременна отново от мен, но този път без да сме го планували се случи и е на път да роди второ мое дете и сме много объркани след като веднъж решихме че няма да оставим половинките си да не старадат и децата ни а ние ще живеем като мишки заради тях днес сме отново пред скала която не знаем как да разбием, моля споделете ни помогнете със съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: b969764671
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Дързост и красота" 50609 епизод

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 808a2d7e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже, ужас. В началото на историята направо ви съжалявах, в края се спуквах от смях - абе вие, хора, думата „контрацепция“ чували ли сте я?
Хайде, обичали се, ама защо правите деца така?
Особено ти - глупакът с глупак, направил деца на две жени в едно и също време!!! Вашето си е циганска работа.

И не се оправдавай - вие не живеете като мишки, вие сте мишки и не го правите за другите (деца, „бащи“, майки), а заради самите себе си, защото сте супер малодушни.
Ти особено си много зле. Само за себе си мислиш, била те предала жената, а ти преди това я караш да прави аборти - ти не я ли предаде?

Колкото до всичките деца, моето мнение е, че само момичетата са твои - защо ли? Ами питай всеки лекар, полът на децата на един мъж зависи от спермата му. Само мъжът е носител на Х и У хромозома, ако при теб преобладават Х-сперматозоидите (женските демек) ти ще правиш по-скоро момичета, независимо от жената. Може да е случайност да имаш 3 момичета и да ти се пръкне момче, но аз на твое място бих направил тест за бащинство на момчето.
Както и да е - какво да те посъветваме, то вашето е каша!

Според мен сте някакви чалнати егоисти, които гледат прекалено много сапунки. Не съм сигурна, че хора като вас изобщо са в състояние да обичат.
Избирайте, но аз съм 99% сигурна, че ще продължите да живеете като мишки, в каквито сте се и превърнали - да се плодите и да създавате драми.
И жена ти, и мъжът ? са същите мишоци, защото знаят, какво става, но предпочитат да продължат да живуркат в познатото и сигурност. Никой от вас четиримата не обича. Децата ви пък са най-големите жертви. На път е не знам кое по ред отроче, защо не вземете да заживеете четиримата в една къща като хипита?
И без това не знаете кое дете от кого и как ще се пръкне, така можете и да си делите разходите!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dc7c1dc956
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Честито, многодетни тате! Повече хора като тебе в BG-то, стига само цигани!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e845a018d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Събра смелост да правиш деца наляво и дясно, а нямаше такава да се разведеш. Ти си поредият егоист. Да беше освободил жена си, за да си намери истински мъж..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a66a57cd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   С голяма мъка прочетох всичко. Доста се напрегнах да уловя смисъла, предвид ужасяващата липса на препинателни знаци.

Ти няма как да знаеш дали детето е от теб. Гледай си съпругата и децата и спри да правиш глупости. Поне за третата си дъщеря знаеш, че е от теб.

Не те разбирам, честно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7a79c2346f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   въпрос към номер 2 ..тъй като тръгна да се рови из генетиката и да развива теории ..интересува ме ..ако нашия автор ще има само момичета ..какво да кажат хората които имат момиче и момче ..пак ли да си правят тест ??защото така се изказа едва ли не щом има 2 или 3 момичета не е възможно да има момче

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d0458161c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ... това, не е нормално... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 72e4c38814
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е браво бе, номер 2, по твоята логика излезе, че всеки брат и сестра са от различни бащи :х

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d2478e455c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ха-ха-ха, хо-хо-хо, ох ще падна от смях. Леле, леле това ако е истина, направо го пиши на сценарий и го продавай на "Хамериканците", ще замогнеш и така ще си отгледаш многолюдната челяд.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8821ec758d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Първо да кажа, че аз съм въпросната жена, за която автора говори и която нарича Ева.
За миналото няма да говоря, защото вече е твърде късно... Само ще кажа, че нито аз, нито той сме търсили извънбрачни връзки, нито пък сме се намерили в сайт за запознанства, просто случайност ни събра, общи интереси, така с течение на времето самотата която беше в душите ни се запълни с любов. Много грешки направихме, много неща преживяхме, но сме все още заедно. Той не остави жена си толкова време, само и единствено заради децата, защото и двамата сме израснали без бащи и знаем какво е да си без баща. Така решихме след като сме се влюбили да изживеем любовта си без да има последици и без да разбиваме семейства, но нещата се развиха по друг начин така че ние самите станахме едно отделно семейство. Що се отнася до коментарите, че момчето ми не е от него, ще кажа само че и аз и той знаем какво направихме и кога, и как, и детето прилича на него, а не на мъжа ми, така че нито аз, нито той имаме съмнения относно това. Но проблема, който стои пред мен сега не е това дете, а онова, което не сме планували и не сме искали, а просто се случи. Аз не знам как да постъпя с това дете и кое ще бъде най-правилното решение, само знам че и вие, и той, и аз сме били точно такива някога каквото е сега това дете, и сме живи, защото някой ни е дал шанса да се появим на този свят и тази мисъл не ми дава мира. Че едно дете ще се появи на тоя свят и ще има правото да изживее живота си, само ако аз му дам този шанс! Моля ви за коментари в които ще ме посъветвате за моята ситуация и как бихте постъпили вие, ако бяхте на мое място, миналото не мога да променя, но за бъдещето не искам да сгреша.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9db982db3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А защо слагате равенсво между брак и бащенство? Той може да се раздели със съпругата си и пак да е баща на децата си. И какво възпитание дава сега на децата си? В какво семейство живеят децата му... лъжи, скандали-това ли заслужават? При теб ситуацията е същата... Вие вече нямате семейства, за мен сте двама егоисти, които се крият зад "отговорности пред децата". След като се обичате, имате вече и общо(и) дете(ца) не знам какво се чудите.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 808a2d7e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ева, Авторе (ако не сте едно лице) - прочетете коментар под номер 12.
Моят съвет е и двамата да се разведете. Не казвайте на момчето в началото, кой е баща му, когато свикне, тогава. Новото дете реши дали ще го родиш - имаш ли първо средства за цялата тази детска градина?
Ако можеш да му предложиш хляб и образование и искаш дете - защо не?
Но престанете да живеете в лъжа. Разведете си се, съберете се - не сте първите и последните, но сте уникален случай, защото създавате деца и ги оставяте чужд мъж да ви ги гледа. Не е честно към децата, мъжа, всички деца, жени и мъже - вас включително, които участват в сериала.

Ако историята е измислена - пиши на БТВ-то, отбий се в 4-ти километър.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f6b553cac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тук някой яко ни пързаля и се е филмирал хахахха

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cfe8b1a353
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Спри с марихуаната пич!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: db3da722ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нищо, ама нищичко не разбрах. А се напрягах, честно, да разбера какво толкова разбирате под жестоко объркване, при положение, че сте оплели конците от години. И никой от близките ви няма накъде повече да бъде огорчен, каквото и да измъдрите.
Да не би да нямате пари? Какво се е случило, че изведнъж се шашардисахте и място не можете да си намерите - за пари става въпрос, нали?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b9c99746d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Да сте безотговорни към съпруга-съпругата, това някак мога да го разбера, макар че не е правилно да си играете с хората, но да сте безотговорни към децата си и към тези, които продължавате да създавате, това вече е много, много грешно, помислете за децата и спрете да правите деца на конвейр, тези деца няма да са щастливи, ще живеят, заради вашите грешки и най-вероятно някои от тях никога няма да научат чии точно деца са.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a966467bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   браво бе никога не съм подозирал, че един ден и при нас ще се появят бразилските сериали на живо, вероятно тази история е взета от някой сериал, хора я се по ръзтършувайте да не би да има подобна история мисля, че ми харесва иначе, като сюжет сега остава да вметнете и екшън и ще вземете оскар, добре де в крайна сметка един татко има доста деца сега разбирам защо в нашето село има три сирачета, и няма кой да ги гледа, вероятно въпросният татко има още деца от много други майки Ева. Не трябва да му имаш доверие на този простак който си размята **** на ляво надясно от една жена на жена мисля че си жертва Ева на един мръсен гаден и подъл човек.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 56bac7f0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторе, Ева, разведете се и след като толкова се обичате и не се разделяте години, дайте шанс на децата си да не живеят в лъжа, както и на едно неродено дете - да живее. Много хора искат деца, а нямат или не могат по ред причини, затова се радвайте на децата си... защото в тази каша, която сте забъркали те са най-ценни и най-невинни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f80949f727
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Здравей, Ева! Ще започна направо... Трябва да родиш това дете и аз съм сигурна, че ти също си на това мнение, доколкото прочетох написаното. Защото това е един човешки живот, който няма право да бъде погубван. Дотук за детето... Но за това какво да направиш с брака си не знам... защото истината е, че ако аз изпадна в твоята ситуация, също няма да знам... Нещата са много сложни... Много зависи и от финансовото ти положение, дали ако се разведеш, ще можеш да се справиш с... 3 деца, или може би първото ще остане при татко си... И ако остане при него, как ще живееш без детето си... А мъжът ти... дали няма да страдаш поне малко за него и съвестта да почне да те гризе... Много въпроси, мила, не знам... Опитвам се да намеря решение и за себе си, защото и аз съм в подобна ситуация, само дето още не съм бременна, но никога не е изключено и да се случи... А да не говорим, че тайно го и искам...
Каквото и да решиш, бъди силна!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b5170d3b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Моля не бъзикайте авторката, че ще вземе да напише няколко продължения на историята!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2cc61d8ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   аз съм автора на тази тема, и нещата които съм написал са наистина така, но искам да ви кажа че, аз лично не съм изоставил жена си и не съм вече с любовницата си защото тя е непостоянна и за четири години ми разби психиката, сега съм с нея, заради момчето си ако мога да умра още днес съм готов но трябва да се грижа за момичетата си, ако питате мен никога не се разбивайте живота заради жени които могат да ви предадат по всяко време, никога проблема е че аз съм виновен за вещата много мекост в тъпата ми картуна прецаках всичко а че ме епредала тя много пъти го е правила но тя но е друга тема.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b5170d3b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Значи не си вече с любовницата си, но сега си с нея, заради момчето си!!! Авторке, стана много дълго и започна яко да изпускаш нишката.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 07f184cd58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Циганска работа, няма какво друго да се каже. Лъгали и двамата наляво и на дясно, наранявали с ' голямата си любов' невинни хора, правили нещастни деца на конвейер, сега ревнали хората да ги оправят. Страшна цигания, тц, тц, тц...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0a62f7ab42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Уникален случай, признавам. В днешно време нищо не ме учудва, абсолютно нищо. Не мога да разбера само едно - как имате смелостта да гледате съпрузите и децата си е очите и защо те трябва да страдат заради вашите глупости? Не искам да ви съдя, но някак си влизате в противоречие - първо "случайно се появи младата госпожица", след това "събрахме се покрай общи интереси и т. н"? Авторе изкарваш една страхотна логика - щом ме обича, ще спи с мен. Любовта не е равна на секса. Едното може да мине без другото. Хубаво сте чесали там където не ви сърби и двамата, но това не е любов. Това, че имате общо дете също не означава, че се обичате, поне така си мисля аз. Чудно е как можеш да забремениш 2 жени едновременно, а съпруга ти не се интересувала от теб? Ами ти Ева с какво точно ще оправдаеш това предателство? Защото за мен е предателство. По-добре направи аборт, няма да ти е за първи път. Дотук за детето (бъдещото). Защо казваш, че любовницата ти те е предала - а ти, че изменяш на собствената си съпруга с друга - това не е предателство? Не карай децата ти да страдат щом не държиш на съпругата си, по-добре се разведи. Или пък държиш на нея по някакъв странен начин. По- скоро имам чувството, че си й благодарен за това, че имаш 3 деца от нея, гледала ги е, възпитавала ги е, а и се е грижала и за тебе ( по един или друг начин).
Не искате да се развеждате, за да не нараните хората около вас - късно е, вече сте го направили. Най-лошото е, че децата страдат от глупостта на родителите си. Знаеш какво е да си без баща? А не мислиш ли, че това, което правиш е много по-жестоко?
Казваш "Любовницата ми е непостоянна. " - ти не си по-различен от нея. Както казват хората - "Краставите магарета се надушват през 9 байра. "
Голям късметлия си, че имаш съпруга, която те търпи, въпреки ше не я познавам за нея има едно ямо "Браво" от мен. Имаш една отворена врата, изборът дали ще я прекрачиш е само твой, последствията - също.
И в крайна сметка кои сте тези "вие", които имате нужда от съвет? :)
Желая и на двама (или колкото и да сте) късмет.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e5257b3627
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Добре така е критиките които чух за себе си са истински аз ги приемам аз самият много често се упреквам защо допуснах всичко това, но се молете хора да не попаднете в моеуто положение че болката е голяма, скоро разбрах че дори Ева не е бременна от мен е кажете как бих зарезял съпругата си. Да вярно е че имам съпруга която ме обича и ме търпи но и аз не я оставих, а що си касае до детенцото което имам аз израснах сам, баща ми също, неговият баща и аз се зарекох никога да не оставя децата си, но това мое решение Съдбата ме победи, неговата съдба ще е същата като моята, понякога съдбата не можеш да я промениш, Желая на моето детенеце, той да промени нашето проклятие

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2443c13fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Как не те е срам, нямаш никакво уважение към болката която преживях. Разбра и как го разбра? Господ ти се яви на сън и ти го каза ли или какво....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 10cb7c7f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Не мога да повярвам, че един зрял мъж може да е толкова безотговорен. Ти си заслужаваш товара, както и "Ева". Долно е, егоистично е че обвиняваш децата си, че живееш като мишка, след като избора е бил твой. Децата ще страдат много повече като живеят в такова семейство, отколкото ако си беше тръгнал. Егати унижението, което им причиняваш... ама интересното е и че нямаш спирачки....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 959594e7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Всяка любов преминава, нищо на тоя свят не си заслужава да предадеш човека, на когото си се врекъл, който ти се е доверил, на когото си обещал да си с него/ нея до самият ви край. Колкото и изневери, колкото и любови и да има човек по време на брака си, те отминават, остава само мърсотията в душата, празнотата, самотата....
Жалко, че твърде късно го осъзнах.
Т. Д.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d12c6ff33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Безсрамници такива.... и ти, неуважаеми авторе, и оная хубостница Ева.... то малко ви е че изневерявате, ами се и плодите като зайци... ти за предпазване от бременност не си ли чувал, бе? И любовницата ти и тя е с твоя акъл... ще се пери по форумите че детето било твое.... в къщата на мъжът си чужди деца ще ражда.... това само един скот може да го направи.... И двамата сте за освидетелстване.... Но нищо.... не е клише, че рано или късно всичко се плаща на този свят, горчива истина е... дано платите с лихвите дето сте причинили токова страдания на невинните хора до вас...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 04601fcef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До номер 31.... Ми като си го осъзнал кво висиш по форумите и четеш старии истории, и се перчиш колко си благочестив, вместо да си прегръщаш жената и законните деца

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2cc61d8ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Жалките хора, имат жалки чувства и не ценят нищо и никого, днес са тук утре там. Днес осъзнали утре пак сгрешили. Не случайно Бог дава, нетрайни неща, на нетрайни хора. Кой е 31? номре 36 знаеш ли и кой е 37? Много често гледате от погрешният ъгъл и въпреки това си давате мнението. Всеки има морал. Само че малцина го ценят, а на тая жалката която го осъзнала. Тепърва ще осъзнава.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2cc61d8ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Към всички критици, пише ви автора, не точно защото навремето Ева писа от мое име, честно казано аз и досега не знам защо го направи. Жалка история, наистина. С още по жалък край. Историята е достоверна но са пропуснати доста елементи от нея, не че ще ги допълвам сега, но искам да ви кажа особено към тези които ни желаят злото. Аз плащах през цялото време на тази връзка, и не съм лъгал жена си тя знаеше всичко за Ева, при което в живота ми беше настанал ад. Не отидох при Ева, защото тя обичаше своят мъж, но обичаше преди всичко себе си, най много, затова го предаде по този долен начин, заради секса. Защото не беше задоволена от него. Но много късно го осъзнах. Но не съм затова за да я упреквам. Просто искам да ви кажа, че справедливост винаги има. Докато предавах съпругата си плащах много жестоко, преживях много неща 5 години живях в ада и се освободих от него едва когато се разкарах от живота на Ева завинаги. Днес обаче, l животd ми има мир. Нещата които загубих се върнаха. Семейството ми е сплотено повече от всеки друг път. Сигурно си казвате егати простата жена, . Не е тя си обича децата, и роди още едно след 15 години за да ме запази. Аз бях наказан в мига в който срещнах Ева останах до нея въпреки, че живота ми се срина, докато тя самата не ме принуди да се махна от живота си. Днес като се замислям. Благодаря на Бог! че всичко свърши. Но и каквото и да дойде в живота ми сега, ще го приема. Защото съм много грешен, а това не мога да го променя. Съжалявам че се отклоних от праведният път вървях го честно и достойно 37 години. Но никога не е късно човек да стане за резил, затова когато пишете мислите, че можете да попаднете на подобна ситуация. Аз лично ако мога да върна времето назад никога няма да нараня съпругата си.
Д. С.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 48341f5689
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Извинявай, но като стигнах до това, че си изневерил на жена си и се отвратих. Деца ти е родила, чисти, готви, какво ли не, а ти се чудиш с коя к... а да бъдеш. Относно тая Ева, щом един път е кръшнала, значи ще продължи и ти си просто поредния балък. То ти за това си и заслужил, ако бях на мястото на жена ти да съм ти била шута, че и децата няма да видиш, неблагодарнико!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2cc61d8ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ти 39 или нямаш мъж или много скоро ще му изневершНа думи е лесно. но факта че се шлаеш тук, показва че и ти не си по различна.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 25589fd4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Едно нещо не разбирам, защо си мслите че половинките ни страдат, Някой дори са благодарни, аз например 20 години нямам деца, въпреки че съм женен. Но на скоро се сдобихме с еено хубаво момченце. Да е жив и здрав този който ми помогна в това много трудно и непостижимо за мен начинане.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e50ba1462a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   До номер 38
Може Ева да не знае какво е любов но тя днес е осъзнала че ти който парадираше, че обичаш си бил лъжец. Никога не си обичал.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2cc61d8ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   38 може да бъде всичко, глупак, нещастник смотаняк който танцуваше близо 6 години под такта на фалшивата ти музика, но не и лъжец. Нали знаеш 46 кой е лъжеца? Аз, никога не съм бил и няма да бъда.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 354dcb3669
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Ева, за теб думи като 'любов, обич вярност, 'тряба да са табу и не трябва да ги употребяваш. Слава Богу че всичко преключи. От самото начало до края стотици пъти ти простих, а мъжете които намеси между нас са десетки. Поради това днес ти още пригръщаш мъжа си и му казваш че го обичаш, а аз ще живея сам самотен въпреки че имам голямо семейство. Просто ми било писано така да е, дали с теб или с жена ми'все щях да съм сам. Но пък на друга няма да се дам. Наглоста ти, все още е на ниво. Покай се за да не останеш, и ти сама един ден. Дори не спазваш уговореното между нас за детето.. И искаш да те обичам още. Просто бях ослепял и оглупял.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 582166d631
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Виновни сме за това което не изживяхме, виновни сме за това което угасихме, виновни сме за всичко което оставихме по средата. Виновни сме ние, че не потърсихме, виновни сме за всичко което не поправихме и за всичко онова, което по пътя изхвърлихме
Ако ме обичаш не закъснявай да се завърнеш, не забравяй. Ако те боли за мен не питай никого... трябва вече да се научиш да обичаш. Ако мъничко те боли направи нещо сега, тази любов не я захвърляй.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d01a9d5b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Това изключително много ми прилича на латиноамерикански сериал.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9d045d158b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Ева, мила моя, бременен съм от теб и от жена ми, близнаци са, как ще ги поделим?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b8a5575c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   Вече три години сме разделени. Ева е в Лондон със съпруга и децата си. Аз с моето семейство, тук в България. Но скоро преди две седмици ми писа на имейл, че иска да ме чуе. Понеже не го беше правила три години, се притесних за нея и позволих да се чуем. И да науча нещо за детето си. Но за моя изненада тя беше отново самотна и новият и любовник който бе Пакистанец и съпруга и бяха я изоставили. Близо две години и половина е имала втора връзка. И решила да ми сподели, като на приятел, за да и олекне. Само че аз не съм като нея... Да захвърлям, увствата си на всеки срещнат. Днес съм отново в депресия. Просто не мога да приема, че пет години и едно дете ще бъдат захвърлени толкова лесно. Така както постъпи с първородното си, така с второто си, което е много жалко за детето ми. И Ева онази вечер не ти отговорих. Но сега ще ти кажа. Бъдете по настоятелни с Пакистанеца и можеш да заченеш някой ден. Но не знам дали. Бог ще ти го позволи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 03bd6df003
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

60.   Ако историята е истинска... Боже, какви неща се случват. Съчувствам ви. Как любовта може да съсипе животите на толкова много хора. Да обичаш някого и да не знаеш защо. Простете си. Забравете за грешките на другия. От самолет се вижда, че не може да се вини само единия. И двамата ужасно сте грешили и то многократно. Спрете да търсите вината в другия, а се постарайте заради всичките деца, които мисля, че са общо 5 в крайна сметка, да живеете в разбирателство. Станалото, станало. Не можете да върнете времето назад, но можете да промените това, което предстои. Въпреки упреците, които получихте, аз мисля, че вече сте платили за грешките си. Успех ви желая

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 09550a56c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

63.   Ще бъда честен с всички. Такава история няма Просто имам намерението да напиша книга. И тук нахвърлих черновата. Благодаря на всички които се включиха със своите, коментари, както и идеите които ми дадоха. Очаквайте по подробно развитие на историята след две -три години.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 07af1b3f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

66.   Ти по телефона каза че са 4-5 месеца. Как станаха 5 години сега? Ти си отново в депресия а мен не ме е пускала и знай че ти си основата за всичките ми грешки

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 609b0c0316
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

67.   щом другата е омъжена децата и се водят на мъжа и, биологичния баща няма значение в брака.... хаххах а мъжът на другата знае ли че децата не са негови биологични????

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 172a775866
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

68.   67 - Това бе случая, преди да има тест за бащинство...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 19aba962d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

69.   Това е последното ми съобщение до автора.
Каквото е било е било и няма да се върне, въпреки болката, въпреки самотата, въпреки празнотата, въпреки любовта. След раздялата се опитах да я преодолея по начин който мислех че е най-добър, а именно, друг човек, защото хората казваха че клин клин избива; само че в някои случаи първото става още по-дълбоко и невъзможно за забравяне. Въпреки, че вече не сме заедно повече от 3 години, аз не успях да го забравя дори и за миг и всичко което правех беше с една единствена цел - да направя спомена за него на прах, да го залича.
Постоянно сравнявах него с другия човек и така спомените ми ставаха още по живи и се забиваха по-дълбоко в душата ми, осъзнавайки че няма смисъл да залъгвам нито себе си, нито вторият човек до мен.

Осъзнавам че миналото не може да се върне и няма как да бъдем същите, а и обстоятелствата и разстоянията са още по-големи отпреди. Сега единственият начин чрез който си говорим са знаци и песни... Липсваш ми, обичам те, никога няма да те забравя. И да искам не мога, защото ти растеш всеки ден пред очите ми. Но за доброто и на двама ни реших че трябва да си махна канала. Най-добре ще е и ти да направиш същото. Проверявам каналите по няколко пъти на ден и когато има активност съм много щастлива, но когато няма активност всеки ден преживявам една малка смърт. Агонята няма да спре докато се виждаме. Хората казват че времето лекува, но мен до сега не ме е излекувало, напротив, с времето любовната рана става все по-дълбока.

Нека Бог те пази и утешава в трудните моменти през които преминаваш в живота си и нека ние спрем да подклаждаме мислите един към друг.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 37ac5d4a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

70.   https://m.youtube.com/channel/UCuXc0Qw3jPxbFWHeEDEDTrg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker