Как трябва да се отнасям с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как трябва да се отнасям с нея?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2713 пъти
Здравейте!
Искам да ви споделя нещо, което ме вкара в доста жесток размисъл... и да чуя вашите мнения.
Проблемът е следния-с мъжа ми ще ходим на почивка заедно с друга приятелска компания. Преди малко обаче разбрах, че едното от момчетата ще идва с някаква жена (различна от неговата!)
Помолиха ме да си мълча и да не споменавам нищо на официалната му приятелка. Проблемът е, че аз не одобрявам такива неща! Не искам да си мълча за подобно нещо, защото се чувствам като съучастник в простотията му. Въпросното момиче не ми най-добра приятелка, но я харесвам, винаги сме имали обща приказва и често сме заедно. Не мога да си представя как ще седя с нея на една маса и ще я гледам при положение, че знам неща, които тя не знае... Пък и се поставям на мястото й. Ако един ден моя мъж направи нещо такова, със сигурност, бих искала да знам!
И каква ще е тая дето ще я доведе... Някой к*рваляк... Що за жена ще се съгласи да ходи по почивки тайно с вече обвързан мъж....
Затова искам да попитам... аз как трябва да се отнасям с тая личност? Никак не ми е приятно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 19b5f4f27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „И каква ще е тая дето ще я доведе... Някой к*рваляк... Що за жена ще се съгласи да ходи по почивки тайно с вече обвързан мъж.... “

Още не си я видяла, още не си разбрала, за какво става дума, но вече плетеш интрижката. Усещам, че нямаш търпение да се развихриш, но те съветвам този път да мислиш преди да действаш.

Отиди си ти на почивка, ти си с мъжа си. Помисли малко - някой води ли любовницата си на почивка с приятели? НЕ. Явно човекът е в процес на раздяла, но може и да има някакъв проблем - приятелката му да няма работа, жилище, да заплашва със самоубииство, знаеш ли я... и той да ? е дал някакво време, отсрочка, да иска да скъса, но въпреки това да не иска да я дразни и наранява. Съветвам те, вместо да интригантстваш, да го заговориш насаме директно - какво същност става!
Дръж се културно и възпитано с момичето, което ще доведе, защото това е следващата му приятелка и може да стане и съпругата му и ако сега си развалиш отношенията с нея, после ще стоиш винаги между двама приятели и ще имаш караници с мъжа си.

Виж, имам познат, които се развеждаше и почти година /докато мине развода/ се кри. Не искаше да унижава жена си, но после се ожени за новата си изгора, бившата му жена също си намери нов мъж и така.

Много интересно е, че този човек вече и не се крие. Най-вероятно връзката му с това момиче е от много месеци и е по-сериозна отколкото си мислиш. Ако беше някаква лека жена, той никога нямаше да я вземе на обща почивка с приятели и с жените им!!!! Сигурна съм, че има някакво обяснение - нека той да си ти го каже без скандали и интриги и тогава реши, какво ще правиш. Ако толкова много те дразни и интересува, извикай го под някакъв предлог на саме, кой знае - може и съвет да му дадеш.
По принцип - не се занимавай с интриги. Такива хора нямат приятели и рано или късно също стават жертва на интриги. Трудно е да конфронтираш някого директно и много хора се сърдят, но после са ти благодарни. Хората, които само слухтят и действат зад гърба не са уважавани. Не случайно Алекасндър Македонски е убивал винаги предателите на враговете си с нож в гърба - може цели градове и държави да е завладявал чрез предателства, но предателят си остава предател. Ако сега изиграеш тази роля, утре хората няма да ти се доверяват и очаквай нож в гърба.
Затова директната атака е най-доброто решение, но нека е на саме и да е с разбиращ тон. Той ще ти обясни ТОЧНО, за какво става въпрос. Успех и приятно прекарване!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4a93748d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако си близка с истинската приятелка и сподели, но ако не имаш шанс да не ти повярва. Най-добре е да не се съгласяваш с подобно нещо. И кажи да не те забъркват с това! :-)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 02a9f099ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абсолютно подкрепям номер 1. Обяснил/а е всичко, което и аз мислех да напиша и то много ясно и точно. Приятна почивка! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f3c10ae58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се меси в хорските отношения, най-накрая ти ще излезеш виновна. Официалната му дама не ти е толкова добра приятелка щом я виждаш само благодарение на приятеля й. Плюс това те са само приятели /гаджета/ а това не означава съпрузи. Длъжна си да се отнасяш с новата добре, все пак не изневеряват на теб и не бива да ревнуваш сексуално приятеля на мъжа си, той е пълнолетен и може сам да поема отговорност за действията си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0c255ca53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не харесвам хора като тебе. В такива ситуаций хубавото е, че именно хората които много си отварят устата опират пешкира. Ако беше част от моята компания в последствие щеще да бъдеш игнорирана от всички, а приятелят ти да бъде поставен от обстоятелствата в изключително неприятната ситуация да избира между приятелката и приятелите си или да трябва да лавира и да се вижда по отделно с хората. И бъди сигурна, че каквото и да реши той ще държи тебе отговорна за последствията.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 48732ef0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се меси.. не е твоя работа. А и да се намесиш на никой няма да помогнеш. Само интриги и главоболия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b0d3f6a22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се меси в чуждите проблеми - нека те си ги оправят. Ако наистина не искаш да се набъркваш, най-добре не ходи на море с него - винаги иначе ще ти е кофти, ще го мислиш, а и ще занеш какво е ставало и излиза, че умишлено го прикриваш (не че имаш друг избор, защото е според мен е гадно да отидеш и да кажеш на приятелката му. )
Ако решиш да отидеш на това море и не ти допада как действа момичето, просто не общувай с нея. Не си задължена да я харесваш, а просто като се видите с официалната приятелка, избягвай темата за морета и не коментирай много, много какво е ставало. Не бъди от тези "доброжелатели", които вечно се чувстват длъжни да информират какво къде се е случило.
Иначе наистина мъжът явно е много долен. Като иска да си ходи с други жени по морето, нека го прави, но защо намесва и вас. Не сте му длъжни нито да го крието, нито да се червите заради него. В крайна сметка постъпката му спрямо вас и спрямо другото момиче е адски некоректна.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2587a95d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не се меси. Подкрепям изцяло номер 1, затова няма смисъл да пиша същото. И най-вече осъзнай, че това, че ти знаеш, че някого е някого друг, не означава, че те са щастливи заедно, или че си правят плановете заедно. Не знаеш какви са им отношенията.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b36f699ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   оф оф всички сте един дол дренки.. не се меси та не се меси.. че чак и я обиждате интригантка била.. все едно ако на вас ви въртят такива номера зад гърба и ще ви е приятно и ще се и кефите сигурно.. типично по български.. да седи и да гледа сеир и да се кефи че не и се случва на нея.. толкова сте зле!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ee3ab6ace2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Цитирам номер 1: "не се занимавай с интриги", а това ще рече - недей да участваш в долната им сбирщина, щом смпатизираш на измамената жена. Някой да ви кара насила да споделяте чужда компания на морето? Нали никой не го пита каква е тази, защо ще я доведе на морето и защо е оставил жена си у дома. По същия начин ще бъдат така добри да не ви подпитват защо няма да отидете с тях. Мисли за своя комфорт и не си разваляй почивката насила, само за да угодиш някому, но и на измаменото момиче не казвай. Достатъчно се разчуват и без друго работите, освен това тя трябва да си има вече едно наум, че партньорът й отива на море без нея.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bd7ae38756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   аз съм ЗАД авторката.
авторке, и аз съм жена и аз съм била в такава ситуация -приятел на приятеля ми, беше довел точно един ''к.. воляк'', а с дългогодишната му приятелка се уважавахме.
ами истината е, че освен да си мълчиш, друг избор нямаш. и да й кажеш, няма да оправиш света.
и мили мои коментиращи (любовници на обвързани мъже, предполагам), не е задължително жената, която водиш някъде и я показваш пред всички, да е знак за нещо. има мъже, които са женени и си показват всяка к... а пред приятелите! и не им пука въобще.
уж все си казваме да не съдим хората, но ако съм на мястото на лъгания, ще намеря въпросната и ще и извия врата.
е, ако съм от типа ''втора цигулка'', и цял живот да се натискам на обвързани, ще се съглася с вас.
не обичам подигравките, особено когато става дума за стойностни хора. (няма значение мъже или жени).
браво, авторке! нека има повече свестни жени като нас, че к.. рволяците завзеха страната.
аз никога няма да ида с обвързан мъж някъде... и то за какво - евентуално да ми плати почивката и да ме пръсне от секс!
Избягвай я!
Пиши след почивката, че ми е интересно как ще се развият нещата, но 100% ще става дума за лесна жена с тип ''овчи поглед'', която освен за секс и пари, не може да мисли за друго.
Стой, вади си изводи и разсъждавай на ситуациите. И аз така правя. И никога не изключвам, че и мен могат да излъжат.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 98b9f2009d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абсолютно подкрепям № 11. Лесно е да се философства, ама дали ще е толко лесно, ако всеки от нас се постави на мястото на лъганата и в случая - предадената?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: be598d14df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "Аз никога няма да отида с обвързан мъж някъде.... и то за какво -евентуално да ми плати почивката и да ме пръсне от секс".
Ха ха ха номер 11, нямам думи колко си....
Та не разбрах какво му е лошото?
Дай боже всеки му такава почивка...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3d427f4845
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Значи, първо новата може да не знае за настоящата жена и той може да лъже и двете.
И второ според мен не се меси в тяхната връзка, защото това са си техни работи, но все пак можеш да кажеш на мъжа в компанията под формата на шега, че не е хубаво това, което прави.
А жена мъ сама ще разбере в един момент.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c70c06cdd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Принципно и аз не бих излезнала с женен или обвързан мъж, та камо ли да отида на почивка с него, но уви случи ми се така че се запознах с един такъв и впоследствие разбрах че е женен и дори чака бебе всеки момент. Когато го разбрах и то случайно от други хора, веднага прекратих отношения с него. Може и тази мацка да не знае за другата. По- добре не им се бъркай, остави ги да се оправят, ти си гледай твоя живот. Дръж се нормално, те си знаят и да му мислят сами за последствията.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker