Да си тръгна или да остана ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да си тръгна или да остана ...
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1815 пъти
Здравейте! Аз съм на 20 години и имам нужда от съвет. Ситуацията ми е следната... От 5 месеца живея с едно момче.. Нещата се развиха много бързо и неочаквано... едва се познавахме и поехме риска да заживеем заедно.. Всичко беше перфектно в началото... Допадаме си много.. харесваме едни и същи неща.. мислим по един и същи начин.. не се караме... но малко по малко се оказа, че тази перфектна "връзка" е една илюзия.. нито е толкова перфектна, нито е връзка. Аз го попитах какво става с нас... и има ли изобщо "нас".. А той ми отговори.. че не искал да ме нарани.. познавал се добре и знаел, че след време ще му омръзне и аз ще съм наранена, а той не искам това и т. н. Но аз вече бях прекалено привързана към него, за да си тръгна... Всичко стана за една нощ.. на следващия ден сякаш нищо не бяхме говорили и нищо не беше станало... Всичко беше както преди... Докато той не остана сам за 1 седмица.. наложи се да замина... Когато се върнах... сякаш се върнах при друг човек.. не беше той.. държеше се студено... дори не искаше да ме погледне в очите.. дразнеше ми се за изкючително незначими неща.. съответно аз разбрах, че нещо е станало докато ме е нямало.. попитах го какво става и той не ми спести нищо.. каза ми истината.. първоначално полудях.. но в крайна сметка си казах.. та ние нямаме връзка.. какво право имам аз да му правя сцени... и се примирих... следващите няколко дни сякаш беше този, който беше в началото... но аз бях студена... не можех за толкова кратко време да забравя... и незнам дали ще мога... Сега съм на кръстопът.. не знам какво да правя.. не знам дали си заслужава да остана.. но и не съм готова да се откажа от него, защото той е най- добрия който съм срещала въпреки всичко... харесва ми да бъда с него и се чувствам щастлива... но когато се сетя.. очите ми се насълзяват и искам да избягам... и като си помисля че може пак да го направи... Сега държанието му е различно.. на моменти имам чувството че не иска да ме пусне.. в следващият момент, че изобщо не ме иска тук... Какво да направя? Моля ви за помощ. Предварително благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 60cf382705
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. От 5 месеца живея с едно момче.
2. та ние нямаме връзка.. какво право имам аз да му правя сцени

Тея двете взаимно се изключват. На 20 години си - някой като се мисли за прекалено готин и те прави на маймуна се махаш. Станала си студена, т. е. "аз ти се сърдя затова че спа с оная". Биг фъкинг диал - кога ще ти мине тая обида? Никога! Да не би да си на 40 с две малки деца, та трябва да ти минава.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fc0d639ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо - да, прекалено рано сте заживели заедно, което си е доста сериозна стъпка. Второ - като си осъзнала, че това не е връзка и след нещата, които ти е казал в последствие, чудя се защо си останала. Лично аз, ако човека, с когото съм поиска да заживеем заедно, а след това ми каже, че със сигурност ще му омръзна и за капак, една седмица да не може да си го удържи в гащите... е извинявай, ама си е унизително! Не те съветвам, ами направо директно ти казвам - тръгвай си! Една връзка не значи моментни състояния, чувства на приливи и отливи, компромиси, изневери и това да чакаш кога на приятеля ти ще му дойде момента, в който ще му омръзнеш. Не е гаранция, че и след 5-10 годишна връзка няма да преживеете нещо такова, но когато е в самото начало на връзката, не е никак обещаващо. Това, че ''не те пуска'' е в резултат на това, че е свикнал с теб, и може би действително му е тъпо да те наранява. Но е факт, че го е направил и в него момент едва ли е мислил за теб. Изборът е твой, но помисли дали си струва.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 423d35da4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   как може да казваш че човека който те наранява и ти се подиграва е най-доброто.. и въобще защо му е връзка на тоя човек след като не може да държи на нея и да я уважава.. като иска да си ходи да остане свободен не да се ангажирва.. всяка връзка е отговорност и ако не можеш да я поемеш стой си сам.. само едно не можах да разбера.. постоянно повтаряш че това не е връзка.. а какво е? като съквартиранти ли живеете?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b74cc2768e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бих постъпила така - При следващия наш спор, кавга... или там както е при вас, в момента, в които отново се държи зле с мен.... не бих обелила и дума! Бих си събрала най-важния багаж.. и бих си тръгнала!
Мила, нали знаеш поговорката "Ако обичаш някого-пусни го на свобода! Върне ли се - твой е! Не го ли направи -значи никога не е бил твой! "

Ако държи на теб.. в този момент когато усети, че те губи, ще се осъзнае, ще разбере колко много същност значиш за него.. и ще те потърси, за да оправи нещата и за да те върне обратно при себе си!

Успех! - Иф 19

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker