Как определяте този контакт? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как определяте този контакт?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2334 пъти
Здравейте! Нуждая се от Вашите мнения и съвети. Историята ми може да Ви се стори смешна, но на мен не ми дава мира. Мъжът ми започна нова работа в млад колектив. Той е много всеотдаен и отговорен към всички дейности с които се е занимавал и се нуждае от внимание и признание от колегите си. Това добре, но с течение на времето забелязах, че към една определена колежка се отнася по различен начин. Работата му е близо до дома ни, а той ходи да я взема със служебната кола от 6 км разстояние (при наличие на градски транспорт) и плащаме горивото от семейния бюджет, когато ходят на фирмени партита ходи да я чака да се преоблича, след това я води пак до тях, тя му звъни извън работно време той я търси и разговаря с нея по телефона половин час (това когато е в командировки, проверих му телефона и много се срамувам от това си действие) и още други такива смущаващи за мен постъпки. Опитах се да разговарям с него и да му обясня, че това изключително много ме притеснява и ме прави несигурна. Отговори ми, че това са служебни взаимоотношения, че това е неговият начин на работа и че това е неговият социален контакт, без секс, каквото и да означава това. Възникна голямо напрежение помежду ни и сега той иска да се изнася на квартира (след 20 годишен брак). Интуитивно усещам, че имат връзка, но не мога да го обвиня директно, защото нямам доказателства. Та въпросът ми е да го пусна ли да си ходи или да се боря за него. Казва, че много ме обича и иска да продължим да сме семейство, но и да си има "социалния" контакт с тази жена. За нея зная, че живее с мъж от 10 години без брак, няма дете, а нейният приятел отсъства често и за дълго от България. Благодаря на всички, които ще се включат с мнения и съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: d27194206a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа, по всичко личи, че мъжът ти изневерява, ако не сексуално (все още), то поне подсъзнателно го прави вече. Въпрос на време е да консумират тази връзка със секс, ако все още не са де. Единсвеното което можеш да направиш е да го пуснеш да изживее тази "връзка" и да се надяваш че на него ще му дойде акъла.
На сила не можеш да задържиш нищо и никой!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 34385750e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   .... естествено, че ще се бориш... като го пуснеш да да си тръгне... нито сълзи, нито молби или дори разумни доводи няма да го убедят да остане ако има нужда да от нещо различно... и ако е такъв, какъвто го описваш ще бъде пак твой, но трябва сам да се убеди, че ти си жената за него... дори след като те сравни с друга... търпение и успех... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d3f8be468a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм на същото мнение.. Пусни го да изживее започнатото, защото явно има нужда от това в моментаи след време ще осъзнае, че ти си жената за негощом приемаш нещата спокойно и го разбираш дори в такива моменти. Бъди силна и търпелива и ще си го спечелиш обратно.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ee87cbe6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се впрягай - ако човекът има нужда, значи има нужда. Казал ти го е в прав текст. Ако му досаждаш с ревността си, още повече ако наистина е безпричинно, нещата ще станат по-зле и ще се разделите. Ако го искаш този мъж, позволи му да си изживее, каквото е започнал. Така постъпват умните и обичащи жени. Знам че не е лесно, но щом го искаш, ще намериш сили. Виж ако нещата се задълбочат между тях, тогава е друго. Но поне ще си му дала шанс.
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9b333a3137
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Кажи му така" Възрастен човек си, надявам се, че знаеш какво правиш. Предполагам, че аз също имам право на "социални" контакти, както ти ги наричаш. Да видим докъде ще ни доведе това. "

То е ясно какво става. И на теб ти е ясно. А как ще се развият нещата, зависи от чувствата му към теб. Не знам какво означава да се бориш за него. Да го увещаваш да не си тръгва? Не, по добре недей. Това няма да го спре, според мен. Само ще му дигне акциите. Кажи му да постъпи както намери за добре.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 43ff071d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз ще те посъветвам също да си намериш такъв "социален контакт" дори да е нарочно. Нека се почуства застрашен от заместване, излизай колкото можеш повече и не му давай обяснения, не говори много с него вкъщи, игнорирай го отвсякъде - и най-вече не му се обяснявай - неведението ще го подразни много. Когато те попита какво става - ще му отговориш по същия начин както и той и ще го попиташ - така ли ще правите или и двамата ще се спрете.? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 242321895f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз донякъде се разпознавам в историята, защото съм близка с 1 колега - редовно ходим на кафе, на обяд, понякога ме вози с колата си, защото сме и съседи, като се срещнем из парка, се разхождаме заедно. не отричам, че го харесвам, мисля, че и той ме харесва и има някакво привличане, но засега сме на приятелски етап. нищо повече не се е случило, макар че за в бъдеще не мога да обещая...

за съжаление явно тя е много важна за него, щом е готов да се изнесе заради нея. най-вероятно имат връзка. никой не би возил просто колежка всеки ден със служебната кола, ако не му е на път, нито би водил дълги разговори в извънработно време.
най-лошото е, че нищо не можеш да направиш, освен да го оставиш да реши какво всъщност иска.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 262eff1474
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да бе, нищо не може да направи. Ще го остави да си развява байряка и ще му гледа сеир. Хайде, моля ви се.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a44dc7d8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката
Благодаря за мненията. Номер 7, той не иска да се изнася заради нея, а защото аз не му вярвам, че нямат връзка и не съм вече усмихнатата и спокойна съпруга.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker