Възможно ли е той да се промени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е той да се промени?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3746 пъти
Здравейте, имам едно питане специално към мъжката аудитория. Възможно ли е мъж, който е изневерявал на жени, с които излиза да спре да изневерява, когато се ожени? Възможно ли е едва ли не след като един вид се е"находил" да реши да спретне образцово семейство?

Приятелят ми.. или какъвто ми е там вече, защото и аз не знам, излиза с други жени зад гърба ми. В даден момент ми споделя за тях, той общо взето всичко ми споделя и е една такава ирония.. Обичам го супер много и всеки път се надявах да е послден, че ще осъзнае, че това не е редно и т. н.
Наскоро осъзнах, че той си е такъв... и само ще страдам. Когато тръгнах да говоря сериозно с него за раздяла, излагайки фактите и казвайки му "аз знам, че няма да се променя, ти също няма да се промениш", но той отвърна, че човек се учел, че бил излизал с много малко жени преди да ме срещне и затова правел така... не, че получавал нещо по-хубаво и различно, но имал нужда от това. Това до някаква степен го предполагах, но следващото му изказване ме удиви. Каза ми, че когато се оженел нямало да гледа друга, освен жена си, всичко щяло да приключи там. Аз не знам дали мога да го повярвам. Дори да има желание за подобно стечение на обстоятелствата, дали е възможно да се измениш за един ден? И как е възможно един ден да си кажеш "стига ми толкова, ще взема да се оженя".. как да тълкувам всичко това? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0660adebe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Възможно ли е мъж, който е изневерявал на жени, с които излиза да спре да изневерява, когато се ожени? “

Възможно е, но не, ако се ожени за същата жена, на която е изнверявал преди това наляво и надясно. Нещо във връзката ви не върви, нещо му липсва. Има мъже, които си падат „коцкари“, но и те си намират рано или късно „майсторката“, но едва ли това ще е точно жената, на която преди това е изнверявал като разгонен коч. Нито жената ще се е променила, нито връзката, нито сексът с нея, нито той - защо да спира с хойкането?

„Възможно ли е едва ли не след като един вид се е"находил" да реши да спретне образцово семейство?“

Да, трудно е за такъв мъж да се промени, но не е невъзможно... с друга жена, в друга връзка и в друго време. Има мъже, които са били големи курвари и хоп - влюбват се и не могат да изневеряват, „кротват се“, „нахождат се“. Всеки един от нас познава подобен мъж, наричаме ги „олегнали“. Олегнал може да е мъж на 25 и мъж на 60 да не е олегнал. Не е възрастова характеристика или семейно положение (жененият мъж не е по определение олегнал! и обратното - има неженени мъже, които са олегали)
Познавам такъв мъж, които на първата си жена се е скъсвал да изневерява, но на втората не иска да изневерява. Обяснява го с това, че сексът и брачният живот с първата му половинка не е бил добър, с втората не му липсвало нищо. Обича да флиртува, да гледа хубави жени, но не може просто да бъде с друга, няма тази потребност. Женен е за втората си съпруга от 2001 г. и от тогава не е бил с друга жена, въпреки че преди това никога не е могъл да се похвали с вярност.

„Каза ми, че когато се оженел нямало да гледа друга, освен жена си, всичко щяло да приключи там. “

Не му вярвай, той говори такива неща, за да те залъже. Същото е като да хващаш риба с изкуствена муха. Когато мъжът ти изневерява на поразия /не става тук дума за отделен случай, за „беля“ и за изключение/, той няма да може да се промени, дори да иска. Най-вероятно сексът с теб не му е достатачен или не му харесва, скучен му е. За мъжете сексът е много, много важен. Освен това, действително не те уважава и е приел, че с обещания може да те залъже. Удобна си му. Може и да идва от такова семейство, знам ли. Ти би му била женичката да ражда и да си гледа семейството и дома, но навън ще си прекарва добре времето.
Проблемът е не изневярата, а това, че е разбрал как да те залъгва. Единият секс с друга - голяма работа, но с течение на времето ще почне да излиза с „приятели“ и да си прекарва просто добре с другите жени, докато ти ще си затворена с деца и тенджери и няма къде да мърдаш!
И така, докато не си намери „майстора“ - всеки мъж, всеки човек го намира рано или късно. Един ден ще се влюби в някоя госпожица, ще полудее направо и няма да му дреме ни за брак, ни за теб, ни за семейство.

Аз бих се разделила точно с този мъж. Всяка жена си знае границите. Аз никога не бих създала семейство, ако не съм „майстора“ на мъжа си, ако не ме обича толккова, колкото аз него и има нужда от афери, за да запълва празнините във връзката ни.
Наивно е авторката да си мисли, че един брак, един документ, един ден в общината ще променят мъжа, които тя не е успяла да промени с години. Истината е, че този човек може да се промени (евентуално) само, ако се влюби. Не вярвам да е влюбен, щом те лъже така. Удобна женичка си му, сигурно и той ти е удобен на теб (има жилище, работа, кола) и двамата сте заедно по сметка. Ако не беше така, отдавна да си скъсала с него, вместо да си търсиш оправдания да се омъжиш за него. Е - казвам ти - ще става дори по-лошо по време на брака до края му.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0eb1bb4c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вълка козината си мени - но нрава НЕ!
Не случайно старите хора твърдят това. Много трудно човек се променя! Винаги има шанс да се върне към старото си "аз". Аз лично не бих повярвала на такъв човек, но пък в днешно време кой ли не изневерява. Абе нож с две остриета си е всичко в днешно време. Не знаеш кое е сигурно и кое не. Успех!

Муцито.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5d37fbc1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се променят, мъжете веднъж свикнат ли с удоволствието от женските ласки, не се отказват. По скоро няма да ти изневерява някой по консервативен мъж, а мъж, който изпитва нужда да хойка, той няма да се задоволи след определената бройка жени. Той си е такъв. Каквото и да ти казва, го казва за да си няма проблеми с теб, но вътрешно само той си знае какво му се иска.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dd497a8b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да ти изневерява само когато не може. Когато никоя не ще да му върже или когато той не може да го вдигне. Дори да се кротне ще е временно. Имам такова наблюдение и това е моето мнение.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5a60399f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма да спре естествено. Какво би го накарало да спре, и сега е с теб, и тогава ще е с теб. Не знам защо изобщо си губиш времето с него. Жена или мъж, няма значение, започнат ли да изневеряват, никога не се спират.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker