Как да постъпя с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя с нея?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2037 пъти
Запознахме се случайно в интернет. Аз съм разведен от дълги години и живея сам, а тя е омъжена с две деца. В началото й предложих само приятелство, но явно жената имаше нужда от нещо повече и откровенията по тази тема не закъсняха. Моите намерения бяха коренно различни от нейните - аз си търсех забавление за от време на време, тя като всяка жена влагаше чувства във връзката ни. Знаех че не ми е работа да се меся в чуждо семейство, но тя ми харесваше и като външност и като интелект.

Минаха няколко години от тогава. Виждаме се рядко, защото живеем в различни градове. И въпреки това и аз се привързах към нея. Никога не съм й казвал, че я обичам, защото не съм готов да поема такава отговорност. Тя пък постоянно ми го повтаря, но не предприема нищо сама. Продължава да си живее с мъжа и с децата си. Ако някой е имал подобна дълга връзка от разстояние да сподели. Аз вече се чудя какво да мисля и как да постъпя с нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 788062a07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При вас нещата май са се объркали- тя те ползва само за разнообразие а ти си се влюбил. Остави я и си намери жена с твоето положение. Сега вече всяка втора е разведена и чака някой да и обърне внимание.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 24b4484089
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята е наистина вълнуваща, и много жалко че не мога да ти дам никакъв съвет.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f28cb49faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами тя просто си те използва, правейки се на влюбена. На скоро ми се случи да имам подобна връзка с доста по-голяма семейна жена. Аз обаче още в началото знаех някои неща за нея и по-специално, че обича да се забавлява с други мъже. Това ми помогна изключително много да остана с чисто съзнание, макар че тя се правеше на много влюбена в мен. Съветвам те да не й вярваш особено, ако наистина е искала да има нещо с теб, щеше да остави мъжа си. В момента ти й служиш единствено за разнообразие и вероятно имаш още поне двама-трима "колеги", колкото и да не ти се иска да си го представиш. В моя случай аз знаех предварително и ми беше ясно как стоят нещата, в противен случай сигурно щях да си изгубя в някаква степен ума и да не заподозра нищо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d1e9f6489f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Казваш, че те е страх да поемеш отговорност да и кажеш, че я обичаш. А очакваш от нея да напусне мъжа си, защото те обича? Не е ли малко подло да постъпваш по този начин? И коя зряла и разумна жена, и то с деца, би напуснала сигурното, че да тръгне след неизвестното? Ти искаш и душата в рая и к. ра до края, но не става. Ако можеш да и предложиш и опора като мъж освен секс и кажи и решете заедно как да продължите. Но ако си свикнал да живееш сам и да се грижиш само за себе си, най добре я остави и не разваляй семейството им.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: afa51cbca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма такова понятие като: "обичам, влюбен съм, ама разума казва едно-сърцето друго"-зарежи това, то е клише и нищо друго.
Като голям човек, минал през раздяла-официално би трябвало да знаеш, че това е абсурдно, що се отнася до голям и зрял човек...
Това смятам аз, друго си е чиста проба размотаване. Пиша го, защото съм била и от двете страни на барикадата, и от чувстващата и от мислещата. Честно казно зад 2-та се живее по-добре.

Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker