На 22 съм, той на 47... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 22 съм, той на 47...
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3637 пъти
Така, на 22 съм, той е на 47, семеен, с две деца (деца, деца... колко да са деца, по-големи от мен). И съм влюбена! Консервативно съм възпитана, така че да ценя мъжа, труда му, положението му. И в интерес на истината, въпреки че не ми липсват "ухажори" на моите години, мисля си, че този е, за когото винаги съм се оглеждала - зрял, интелигентен, сериозен, респектиращ едновременно с характера, поведението и физиката си.

Говорихме и той абсолютно отхвърля възможността да зареже съпругата си заради мен, макар че заявява, че също е влюбен. Впрочем и аз не желая това, а и родителите ми със сигурност ще възроптаят срещу нашите отношения. Но си мисля, че заради този човек си заслужава да играя ролята на "любовницата". Той разполага и с финансови средства, така че не би представлявало проблем да ми помага.

От една страна е жалко - млада съм, живее ми се, а с него никога не бих излязла на кафе, на разходка, не бих отишла на море, но от друга страна, какво от това, че ще бъда любовница?! Нима не е това, което всяка метреса желае? - да получава внимание и любов, а същевременно да е влюбена?!

Не ме корете, а посъветвайте! Заслужава ли си да бъда с него при тези условия???
От: Едно объркано момиче

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: e0ee644bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бих те посъветвала да ставаш любпвница, аз бях в подобна ситуация преди много години, бях на твоите години, а той с 29 години по-голям от мен. Не знам как стана, но се влюбих, в началото беше добре, не съм била с него за пари, (макар че разполагаше с такива), впоследствие започнах много да се измъчвам-виждахме се само, когато той може, съобразявах се с него, заради жена му, почти не излизахаме, а ако се случеше все се криехме, по празници бях без него, и така минаха няколко години. Един ден просто реших, че не искам повече такъв живот-той си имаше семейство, имаше в мое лице млада любовница, а аз нямах нищо. Така че от опит ти казвам-недей, освен ако не си материалистка и това да е водещо за теб. Вземи правилното решение, за да не страдаш след време, такъв живот не е живот, да знаеш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 10dff39123
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 418fd2618f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Горе долу ти влизам в положението. Само дето аз съм на 15 а моя е на 30, но не е женен. Прекрасно е!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7768ad7b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като си толкова консервативно възпитана, как така веднага гледаш парите?? Кой лъжеш? нас или себе си? Я си помисли пак...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a405fe079d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Добре е от негова страна, че не те баламосва че ще се разведе и т. н. Но не ставай любовница! Какво от това че децата му са големи? Не се превръщай във втората! Самата ти, щом пишеш тук и си объркана, значи усещаш че има нещо не е наред-че ще ти е трудно да тръгнеш с женен. Помисли преди да сглупяваш!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 88eb1e36ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разликата във възрастта не е проблем, щом няма да се жените. Същата бира е и семейното му положение. Бях малко по-голяма от теб, когато се заиграх с Чичко Паричко, ама с тая разлика, че имах стабилни доходи и не зависех материално от него. Не бях и влюбена, просто исках по-различна връзка от онези, които бях имала преди това. Сега, ако имам възможност да върна времето, нищо не бих променила, по онова време имах нужда точно от това и си го изживях. Никога нямаше да го направя, ако бях влюбена, обаче, подобни мелодрами не са за мене.
ПП: Онова с ходенето на кафе, почивките и т.н., изобщо не е проблем, има си "командировки" за тая работа ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 525560a0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   3, ти на 15 той на 30 - не стига че е два пъти по-дърт, ми си е педофил.
Авторке, твоя може да ти бъде баща. Той ще вземе най-хубавите години от живота ти, а ти няма да получиш нищо освен материална облага. Сега си младичка и сигурно не си се замислила за семойство и деца, но и този момент ще дойде, а от този мъж няма да ги получиш. Мен ако питаш - не си пропилявай младините във връзка без бъдеще. По-добре си тръгни, ще те боли известно време но имаш шанс да срещнест мъж с който имаш перспектива и връзка която да се развива.
трии1/2

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0b1fa55932
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако не твърдеше, че си влюбена в него, щях да те посъветвам да играеш ролята на любовница. Поне докато не срещнеш любовта в нечии други очи. Но в случая, при положение, че изпитваш чувства към него, е по-добре да го оставиш да си живее живота, а ти да се върнеш към стария си ритъм на живот. Ако го обичаш, ще страдаш. Ще страдаш, когато искаш да чуеш гласа му, а не можеш, защото е с жена си. Ще страдаш, когато му гледаш гърба след като свършите каквото правите. Ще страдаш, че не е с теб, когато имаш нужда. Ще страдаш... ще страдаш и ще страдаш. Това си е. Ако го обичаш, до няколко месеца вече няма да може да ти замазва душевните рани с пари, ще искаш НЕГО. Обаче него няма да го има... Ще идва да те вижда, когато му се прави секс. Така че имаш ли чувства, по-добре се отдръпни. Ако нямаш, а само го харесваш за едно или друго нещо, продължете си заниманията.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f62093c623
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   АВТОРКАТА:
Не гледам само парите му, дори въобще не ги гледам, но на моите години хората се оглеждат за съпрузи и съпруги вече? - защо? - Защото е по-лесно двама да гребат семейната лодка!С други думи, тъкмо защото съм консервативно възпитана смятам, че мъжът трябва да си тежи на мястото, включително и финансово. какъв мъж ще бъде онзи, който не работи или печели много по-малко от съпругата си, или не може да я подкрепи материално? - вярно е, че в началото може да има само любов, но после това положение ще го превърне в комплексар или, още по-лошо - в чехльо!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e4e5e7d157
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке а каква жена ще е тази, дето от началото преценя мъжа си по парите му и би била съгласна да е втората/поредната, би легнала с набор на дядо си, стига той да е финансово обезпечен. Това твоето не е консервативно възпитание. Не е лошо да искаш мъжа да си тежи на мястото, включително и финансово. Но как ще те приема той, като си без самочувствие съгласна да си по низша от съпруга с права. Дори един ден да му народиш деца, ако ги признае, те ще имат права над имуществото му, но ти никога. Познавам достатъчно бивши метреси, за да имам поглед над това. Ако си обичана и не бъдеш изоставена на 35 заради младата, то с толкова голяма разлика между вас така или иначе ще го надживееш един ден. Лошото е че след това вече ще си на възраст и няма да успееш да бъдеш метреса на друг чичко, той ще иска млада. Затова си оплитай добре кошницата искай свое жилище, преди да му родиш. След като родиш изисквай веднага признание на детето, ако е нужно доказвай ДНК.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 49cd6ae80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   А каква жена е тази, която не може да помага на мъжа си и само му харчи парите. Не знам защо изобщо си пуснала тема. Вярно е, че си консервативно възпитана. От доста време в България жените се възпитават да избират мъжът по парите, това не е от сега. Кажи направо, че не ти се работи и искаш някой да те поддържа.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f6925c64b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Била съм в положение като твоето! След година, две, три, четири ако щеш, той ще те зареже, защото ти няма да се осъзнаеш, ще се огледаш в огледалото и ще разбереш че си си пропиляла най хубавите години във въргаляне в леглото и трошици внимание

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ffbe82228f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Да ти помага с финанси? Влюбена -добре. На сухо си - добре. Но финансите защо? Да не помага на децата си с тях, макар и пораснали, ами на теб? Ето аз какво ти предлагам. Представи си /което ще ти е трудно, знам/, че вече си на 38 с две деца. Представи си, че съпругът ти се влюбва в 23годишна... и т. н. Да знаеш, че всичко се връща на тоя свят, момиче, дори да не го правиш с лоша умисъл. Някой ден, твоята дъщеря може да е на мястото на съпругата на този човек и да плаща за твоите грехове.
И още един съвет - мъжете на 47 не се влюбват в 23годишни, те просто са в криза и изживяват последния край на младостта си, искат да им замирише на младо, да помачкат стегната п.... а, а това са психически и сексуални проблеми, характерни за всеки мъж на 47. Намери си младо конче и го яхай, докато и ти не си остаряла, че времето лети ли летииииии...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7ccaa4079b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   13 - мъжете и жените на всички възрасти се влюбват и разлюбват. Това е живота. Той не е на принципа „Танто за Кукуригу“, няма реципрочност - хайде сега, ако пръднеш, съседът ти по местонахождение ще те задуши след час с неговата пръдня - глупост е просто, че днес, ако си с такъв мъж, утре твоят щял да те зареже заради по-млада.
Защо да не се влюби един мъж на 47 в една жена на 23 или обратното - една жена на 47 в мъж на 23. Всичко се случва.
Другите неща са си ЛИЧНО мнение на авторката, човек може да е и на друго мнение, не е задължително, но номер 13 - какво различава децата на 20 , които биват хрантутени от тати от някоя любовница на хранилка на същата възраст?
От любовницата поне и чичето ще види някакъв кяр, от децата си - едва ли - я завъртят един телефон, я забравят. И в крайна сметка всеки, който си изкарва сам парички може да си определи, за кого и как да си ги харчи, нали?
Моето ЛИЧНО мнение е, че не възрастта на мъжа тук е проблем, а семейното му състояние. Авторката много да внимава, защото ако нещата станат сериозни, ще има драма.
Съветче - авторке, ходи с каквито мъже искаш, на каквито и искаш възрасти, но много горещо те съветвам да си държиш ръчичките далеч от женените. Не можеш да си представиш, какви кукумявки стават съпругите, когато видят паричките на мъжа си да им се изплъзват. Няма какво да се лъжем, защо една съпруга стои с такъв мъж? Заради парите, разбира се и авторке - интересът може да е по-силна мотивация за съпругите от всяко наранено чувство. За разлика от теб, тя разполага с кредитната му карта тук и сега и може да ти направи животчето Ад.
Изчезвай, докато е време или гледай да го разведеш бързо, но не го чакай дълго. Насочи си вниманието към вече разведените му набори и си гледай спокойствието и живота.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: de393f2cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Знаеш ли мила аз те разбирам прекрасно. Бях любовница на семеен мъж с възможности 7 години. Не го прави казвам ти го за да не плачеш после... всъщност твоя си работа и все пак, ако търсиш съвет се вслушай. Моят ме смени с по - млада от мен или за да съм по - точна не ме смени а почна да се вижда успоредно и с двете ни. Дори не беше достатъчно мъж да ми каже в очите, че желае друга. Аз го оставих като разбрах.... Женените мъже са такива поиграят си малко и след време сменят играчката... Бягай докато можеш....

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9777c00a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не си губи времето с него.... Той просто си освежава живота с теб, а твоята глава се е завъртяла и си мислиш, че кой знае какво. Ще съжаляваш след време, че си пропиляля най-хубавите си години за нищо переспективно. Бягай от там!

И моята сестра така се моташе не с един и сега е на 40 и реве, че няма вече свестни мъже без ангажименти като нея. Ами когато хората се жениха, тя се мъкнеше с разни ей такива хора, бизнесмени, чужденци с които явно се виждаше, че не може да има бъдеще... само си загуби младостта и времето и сега ге оглежда ама момчетата вече откога се изпожениха ейййй. А тя беше най-готината в техникума и всички я харесваха и после като учеше и работеше и където идеше, всички я заглеждаха и харесваха, а тя беше и умна и талантлива. Сега е празна и самотна и живота и отиде по празни връзки... и майка ми реве и тя с нея също... А тя ми се смееше, че съм моралистка и не съм имала връзки с разни мъже, а се ожених рано за голямата си любов. А сега да я видя важната наша метреса, дето не успя с паричковците, къде е, като не успя да им се продаде на тях изгодно както си мислеше.
Ама кой каквото си направи никой не може да му го направи. Ето това е живота.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ffbe82228f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   № 14 - ти деца имаш ли? И ако имаш, само "за кяр" ли са ти? Какви хора се навъдиха ей! №13 е напълно прав/а, това е истината, поне на 89% да речем. Много си наивна или вярваш на мъжа си повече отколкото трябва. Кой не иска младо, кой? А да ти се предложи, още по-добре. Вечни любови и уважения няма, разбери. Просто въпрос на таен живот, да не нараниш другия. Съпругите са кукумявки, щото изпускат парите? Ами за какво се женят хората УЖ - не е ли да са заедно в трудности и радости и болест или как там беше? №14, много хляб има да ядеш или пък не - май доста има да страдаш тепърва.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ffbe82228f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   ЧУДНО КАК ГОСПОДИНЪТ НЕ СЕ Е ВЛЮБИЛ В НЯКОЯ НА 54 ЗАЩО ЛИ? КАКВО ТИ ВЛЮБВАНЕ, ГЛУПОСТИ. ВСИЧКО Е СЕКС И Е... НЕ ЩОМ ПИЧА Е НА 47! ДАНО ОЩЕ ГО МОЖЕ, ЧЕ МАЛКО МУ ОСТАВА! :)))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e97d9ff2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Има такива жени, които сякаш по неписано правило попадат в ситуацията на авторката. Още съсвсем млади, вместо да си създадат контакти с връстниците си се забъркват с възрастни и обвързани мъже. Може би се получава, защото им харесва да са глезени и обгрижвани, което приемат за любов. Не е тайна, че женените мъже умеят да омайват и очароват докато момичето падне в капана. Но факте и това, че не всяко момиче поддава. Има си различни жени, във всички времена е имало пасивни и издържани жени, замествайки семейството с удобния и безгрижен живот на метресата, в това е причината за такива връзки на млади момичета с по-възрастни мъже. Но внимавайте, момичета, веднъж свикнали с този живот да не обречете душите си на пустота. Рано или късно мъжът си отива...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker