Една измъчена душа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една измъчена душа
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3162 пъти
От извеснто време чета този сайт и реших и аз да споделя моята история.

От три години зная че моят мъж ми изневерява. Ударът под кръста както се казва беше голям за мен. Светът за мен се срина за една нощ. Имаме дългогодишен брак и си мислех, че моят мъж не е като другите. Бяхме за пример в квартала. Дори сме се опитвали да спасиме други бракове.
Но уви не ме подмина и мен тази участ.

Разбрах за изневярата от SMS-те му към непознатият номер който започваше сутрин щом се събуди до вечерта когато аз съм си легнала. След това започнаха да ми се намират косури за какво ли не и накрая замечтаният му поглед.

След известно време се появи втората, третата и т. н.
Измъчвах се, не спях, не се хранех. Приятелките ме посъветваха да си потърся някой. Аз неисках да правя това което на мен са ми направили.

Но един ден се появи сродна душа и аз се съгласих да направя това което до този момент неисках.
Искам да спомена че въпросната личност е разведен. Може би за това се съгласих на тази посъпка. Понеже нямаше да наранявам някоя невинна женица.

С въпросната личност се виждаме от време на време и нямаме нищо обвързано за някакво общо бъдеще. Просто живееме за мига.

Не мога да напусна мажът ми поради ред причини.
Някои ще ме упрекнат за постъпката ми, но тогава аз разбрах, че все още съм жена а не само домакиня и майка.Сега съм по-спокойна а не една изнервена жена.
Ще се радвам на вашите мнения,каквито и да са те!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 5f25ccd3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, няма да те упрекна. Каквото повикало - такова се обадило, нали така ?

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 611abc30be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не можеш да напуснеш мъжа си? Какво те спира? Какво те спира, да бъдеш щастлива? Дай малко инфо :))
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b9a13bb839
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Браво, миличка, че си помислила за себе си. И аз съм в твоето положение от даста време, само че много ме е страх и затова не мога да се реша. И той се държи с мен както твоят с теб с една разлика прави се на импотентен от няколко години насам. А сме женени почти от 15. Разбрах скоро когато тя позвъни вечерта. Той вече спеше. Вдиг -нах, защото мислех, че е негова клиентка и го търси за ремот на пералнята или бойлера си. На дисплея на телефона се изписа името й. Така разбрах че я познава. Като чу гласа ми, тя веднага затвори слушалката. След 10 мин. телефонът му пак позвъня и се започнаха обяснения уж какво и се е повредило а той уж трябвало да поправи. Очаквах тя да позвъни точно в такъв период от време и то точно от друг телефон, за да замаскира положението. Затова съм сигурна че беше тя. А когато го попитах се направи на заспал и не отговори. Никога не съм го ревнувала. И сега няма да стане. Само че много ме боли от лъжата му.

Знаеш ли иска ми се и аз да бях толкова смела като теб. И може би ще съм ако срещна сродната за ме душа.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0343b9e244
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Завиждам ти!!! /благородно/ Доно дойде момент, в който "мъжа ти" да се съдере от мъка, заради щастието ти.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f0ede8cae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До - 2 Немога да го напусна, защото нямам къде да отида. Финансовото ми положение не ми позволява квартира и самостоятелност. При родителите ми е моята сестра с двете си деца, която е на същото положение,но при нея нещата се развиха по-рано отколкото при мен.

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f0ede8cae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора до -3 И аз не мислих, че някога ще се реша на тази постъпка, но понявга съдбата е с нас. Просто въпросната личнос е разведен и нямаше да нараня бесзащитна душа. Ако и при теб се случи същото сигурно и ти ще се възползваш от щастливият миг който съдбата ти дава. Не мисли,че и мен не ми било страшно да не ме хванат,но понявга трябва да рискуваш за да имаш малко щастливи мигове.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 611abc30be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От №2
И майка ми не напуска баща ми, защото няма къде да отиде. Познато.

Не знам какво да те посъветвам, ти вече си взела своето решение. Живей за мига... Бъди щастлива, независимо какво би могло да ти коства това.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f0ede8cae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора до 2 Благодаря за съвета. Все още не съм го взела окончателно решението да бъда с него. Понявга си мисля да го напусна. Нищо че ще ми бъде трудно, но все още нямам тази смелост. Друг път си мисля ,по добре да го използвам и да живея що годе сносен живот и защо да отстъпвам мястото си на другата, та ние имаме 20 годишен семеен живот.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f16aaa3e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От №7
Не мислиш ли, че да живееш с човек, който не обичаш е... отвратително. По този начин се измъчваш, а той най - вероятно не се измъчва, защото сменя жените като носни кърпички. При всички положения потървепшата, си ти.

А момчето, което е разведено - с него живееш за мига. А защо не заживееш с него. Не можеш да напуснеш мъжа си, защото няма къде да отидеш, ами отиди при въпросното момче (ако е възможно, разбира се). Поне ще бъдеш с човек, на който държиш.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: f0ede8cae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора до 7 Все още имам някакви чуства към мъжат ми. А може би някакъв навик. Уви, още не съм се изяснила сама със себе си.

А въпростният разведен-е бил дълбоко наранен и неиска обвързване, поне тъй твърди. Не ми е казвал, че е влюбен в мен. Но ме харесва като личност и жена. Беше така добър да не ме лъжи и заблуждава и аз да витая в облаците. Просто се чуствам че съм желана, а на мен ми стига.

Би ли споделила как се развиха нещата с твоите родители?

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 7312ee8b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От №9 до автора:
Майка ми не иска да е с баща ми, защото той пие адски много, пък и отдавна чувствата са се изпарили от нея. Не е срещнала друг, няма сили да му причини това, (също така се съобразява с мен). Макар че аз не се разбим с нито един от родителите си. Майка ми доста пъти се е изнасяла на квартира, но тъй като заплатита й е ниска, не може да се издържа сама, пък и e слаб характер - трябва да има някого до себе си, затова всеки път се е връщала. На баща ми не му пука нито за мен, нито за нея, но факта, че може да остане сам, го плаши - затова винаги се е стигало до едно и също нещо... Гавги... напускане за няколко дни, след което отново събиране и всичко започва да се повтаря. Нямат чувства, но са свкнали един с друг, затова сега са в това положение.

При теб нещата са по - различни и мисля, че моята история няма да ти помогне да вземиш решение, въпреки всичко ти пожела и аз ти я споделих.
Дано да вземиш правилното решение.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 7312ee8b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От №9
Майка ми не иска да е с баща ми, защото той пие адски много, пък и чувствата в нея отдавна са се изпарили.
Не мога да кажа, че нещата се развиват по някакъв начин... повтарят се едни и същи действия, а те са:
Гавги - раздяла (тоест изнасяне от нас, за няколко дни) - събиране (майка ми отново се връща). Така е вече повече от 10 години и не знам накъде вървят нещата.

Техния живот е малко по - различен и не мисля, че тази история би те навела към правилното решение. Всъщност това е твоят живот и не искам да се намесвам в него.

Изясни се със себе си и постъпи така, както смяташ за добре.
Успех!
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: f0ede8cae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До №11-Би ли искала да си пишиме по имейла. Ако си съгласна ми напиши имейла си, ако ли не ще те разбера. Има неща които не са за пред всички. Благодаря ти, че все пак сподели с мен тъй мъчната за теб участ.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0206304487
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Опа - защо има два отговора? Моят е този, който под него пише SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 643e9b3cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Найстина не е лесно. нито за теб нито за майка ти. Аз съм майка на две такива деца. Баща им с това пиене и кавги им почерни детсвото и моята младост и здраве. Но аз майката реших да приключа тази история като се разделих с виновния. Но децата ми те са пълнолетни си останаха в семейното жилище. Предполагам че не са много щастливи но поне им спестих дразките между мен и баща им. Не са ме изоставили постояно ме търсят. А ти не се претиснявай, за майка ви е потрудно може би тя си отива и връща заради вас. Но мисля, че това не е най-разумното решение за нея и теб.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f0ede8cae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   дО №11 Благодаря, че сподели с мен това което за теб е било голямо изпритание. Страшно е когато едно дете е подложено да търпи кавгите между родителите си. За съжаление моето дете също беше подложено да присъства на нашите скандали и моите изблици на ревност. С течение на времето аз спрях да я занимавам с нашите проблеми. Просто я виждах как се разкъсваше в чуствата между мен и баща си. Ние сме за нея нейният татко и мама. Разбирах я, защото ни обичаше й двамата. Не й се сърдех, че не може да ме разбере аз какво преживявам, може да те разбере този който е минал по същият път.

А какво ще стане на татък, не зная. Добре че надеждата умира последна. Аз съм оптимист и си мисля че след всяко зло идва и добро.

Желая и на теб успех!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0206304487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От №11 и №13 ... Не знам какво е станало, вероятно нещо съм объркала, не съм видяла, че вече съм коментира и съм повторила коментара си, за което се извинявам аз съм авторката и на двата номера (11,13).

Чудя се, как да ви го обясня, за да ме разберете. Както вече сте разбрали, баща ми е алкохолик. Този факт явно много е засегнал майка ми, и на нея не й пука за мен. Аз не я чувствам като майка. От както се помня, нито един пъj не е седнала да поговорим за каквото и да било. Сестра ми учи другаде, баща ми и майка ми не се разбират, а аз от своя страна не се разбирам с нито един от всички. Така че това, че майка ми "ни" напуска и след това се връща, няма нищо общо с мен, тъй като тя не го прави за мен - по -скоро за себе си.

На кратко казано - все едно живея сама, това не е моето семейство, а просто някакви хора край мен.

До №14 - Ако имаш намерение да ми помагаш с нещо, недей. Не ме разбирай погрешно, но мога да се справя сама, живяла съм така достатъчно години, за да знам как да се справям с нещата. Ако искаш ти да ми споделиш нещо, следователно да ти помогна по някакъв начин, кажи веднага ще ти оставя мейла си, но ако е за мен - недей да го правиш. ;)
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f0ede8cae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До SFA-№14 ТОВА СЪМ АЗ /АВТОРЪТ/Явно става объркване и за това ти исках имейла. Все пак си прецени дали искаш да ми го напишеш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0206304487
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От SFA до автора:
Ок, давам ти имейла си, но отново ти казвам, - не го прави за мен, за да ме утешаваш или нещо подобно. Повече бих се зарадвала ако споделиш нещото, което те мъчи и което не можеш да го напишеш пред тази аудитория.
Имейл - mire_11@abv.bg

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 643e9b3cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Незнам какво означава майка ни напуска. Аз от шест месеца съм взела това решение и сме разделени с баща им на мойте деца. Но найстина не съм си напускала децата не съм спряла да се интересувам за тях. Много ме боли за една майка децата са найскъпото нещо на този свят. Аз поне така мисля. Това решение съм го направила заради баща им. Даже сега дъщеря ми е абитурентка и като я гледам колко се притеснява къса ми се сърцето. Но найстина и търпението си има мярка. Според теб как бих могла да постъпя.

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 4f378ed1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От №20 до №21
Щом си сметнала, че е по - добре, ти и децата ти да сте далеч от него, ок. В това няма нищо лошо. Всеки сам преценява, как ще живее по - добре. Лично на мен ми е най - добре, когато съм сама. Затова вече не ми прави впечатление ако майка ми се изнесе за няколко дни - нищо не се променя. Ти поне мислиш за децата си, продължавай в същия дух, щом се справяте така - продължавайте. Успокой дъщеря си, като за начало. Тя не е малка и може да разбере причината поради която си напуснала мъжа си.

Ако всички се чувствате по - добре с този начин на живот, не виждам какво има да променяте.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 643e9b3cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Да дъщеря ме разбира също така и снът ми. Те не са малки били са свидетели на много историии негови. На баща им. Но аз все още ми е трудно да ги гледам толкова подтиснати. Може би и на вашата майка й е така. Незнам, щом пак на ваз ви е добре сама. Мога да ви кажа браво. Незнам на колко сте години, но щом се справяте сама найстина пак браво. Пожелавам ви много здраве и успех навсякъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker