Това изневяра ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това изневяра ли е?
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 5634 пъти
Здравейте.
Аз съм мъж на 38г.,щастливо омъжен, с 2 деца. С жена ми нямаме проблеми в секса и сме пробвали всичко почти. Може да се каже, че съм имал късмет с нея. Опитва се да ми угажда във всяко едно отношение и не ми е минавала мисълта за секс със друга. А вече 16г. сме заедно и не сме си омръзнали.
До тук добре.

Докато един ден не получих странен смс: Мило това ти ли си?

Загубих и ума и дума! Бях забравил за нея /почти де/.
Та смс-са беше пратен от една моя бивша приятелка, с която обмисляхме планове да бъдем заедно до края. Всичко това се случваше в началото на 90 те.

Аз тогава бях на 20г. и често пътувах за София, дори имах годишен абонамент за стая в Парк хотел"Москва". Та там се запознахме в лоби бара. Може да се каже любов от пръв поглед. Как да е, няма да навлизам в подробности.С амо ще кажа, че беше гимнастичка от ансамбъла на Нешка Робева и тогава чакаха някакви други гимнастички от Русия да ги посрещнат и настанят.

И се започна една луда любов. Аз постоянно търсех повод да съм в София, а тя всяка вечер идваше да спи при мен. И така близо една година. Докато не поиска да ни запознае с техните. В началото ме приеха и харесаха, все пак имах пари и хубава работа, а и съм много контактен човек. Но като разбраха, че не съм от София, че майка ми е учителка, баща ми чиновник--край. Промениха им се физиономиите. Явно очакваха да са министри.....И направиха всичко възможно да ни разделят.

Първо пробваха с жалба до полицията да ме съдят за обезчестяване с изнасилване, но тя беше с мен и ме защити. После издействаха някаква заповед да не я доближавам...абе глупости. И като видяха, че не става, против нейното желание я пратиха да учи в Швейцария.

То бяха сълзи, беше чудо... Искаше да избяга с мен, но аз и казах, че не е това начина. Разделихме се с целувки и ....до миналия месец. Все пак тогава нямаше моб.тел. и загубихме всякаква връзка. Намерила ми тел. в интернет, бях пуснал обява за кола и съм си писал името.

Почнаха се едни непрестанни разговори. Как е отишла там, как я принудили да се омъжи за някакъв, родила дете, развели се и т.н. Сега се прибрала в София, купила си апартамент и живеят с детето.

Разбирате, че нямаше как да не се видим и въпреки, че се бяхме разбрали само да се видим....не стана Взехме хотел и цяла нощ не мигнахме. Изживяването беше неописуемо. Все пак цели 18г. бяха минали, а забравих да кажа, че наистина и бях първия мъж. Както тя, така и жена ми бяха девственни. Така ми е било писано явно...

Разбрахме се да не си пречим в отношенията, така е решила съдбата, колелото се е завъртяло в друга посока. И се разделихме по- живо по -здраво.
до кога ли ......не знам!

Та въпроса ми към Вас е това изневяра ли е ?
Може би жените тук по-точно биха ми отговорили.
Благодаря Ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 966ef2abee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Еми да изневяра е!!! Ако за тебе секса не е изневяра тогава какво си мислиш, че е целувката ли?!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1537ce2cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази жена си я познавал преди да се познаваш с жена си, нали така?Е, както и да е... не е важно как му викаш, дали изневяра или по друг начин... Важното е с жена ти какви са ти отношенията.Колкото до другата, не трябва да влизаш пак във взаимоотношения с нея, ако искаш да оставаш с жена си.За другите жени не знам, всеки си е различен, но аз за себе си ще кажа - ако съм на мястото на жена ти, и разбера, че имаш нещо с някоя друга, ще те оставя

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e16e707fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Историята и при мен е горе-долу същата, и си мисля, че ако повече не се срещнете - не е изневяра. но ако се поддадеш на чувства и започнете да се срещате редовно - ще се превърне в изневяра.

Аз съм една изневеряваща жена и сигурно мнението ми не е обективно.

Да живеят влюбените !

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 467ab392ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, за мен е изневяра. Искам да ти кажа, че съм на 20, може да ме помислиш за малка и все още твърде импулсивна, но това е истината. Не мога да разбера едно нещо- хубаво, голяма любов сте имали, но всичко това е било едно време. А сега имаш една жена вкъщи, която по собствените ти думи те обожава и угажда с всичко. И в секса нищо не ти липсвало. Ами тогава замисли се- не си малък, редно ли е да нараняваш тази жена, която с нищо не е заслужила? Съжалявам, ако съм била твърде груба, но се дразня, когато става въпрос за изневери. А и в случая не става въпрос да си някой келеш на 18, който се чуди с коя да си легне. Зрял човек си, моето мнение е да спреш с тази история, защото поставяйки се на мястото на събругата ти, бих умряла от огорчение и мъка, но и от яд, че съм дала всичко на човек, който не го оценява. Извинявам се още веднъж. Успех, поне не лъжи съпругата си.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 39b16ce369
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, изневяра е. След като си приел да осъществиш среща с нея, да я видиш, да правиш секс с нея- какво очакваш да ти кажем- че не е изневяра, а само галантно връщане в миналото?

Според мен тази жена е некоректна с теб и е длъжна, след като е била безсилна да защити любовта си КОГАТО Е ТРЯБВАЛО, сега да уважава твоя живот и лично пространство.

А най-лошото е това,че ти й позволяваш да нахлуе в него и да ти омае главата. Тя вече го е направила. Тепърва ще отива по-надалеч, ще задълбочи връзката,ще поиска да се разведеш и да заживееш с нея и да гледаш нейното дете. Децата ти ще бъдат наранени и ще те презрат,те сами няма да искат да те виждат, а каква ще е болката на съпругата ти- но...явно това за нея няма значение.
Интересно защо сега не мисли милата дама за мнението на родителите си?

Дали нещата ще се развият в този порядък-зависи само от теб. Ако искаш да не е така,не допускай никакъв контект с нея. Никога повече.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2601546296
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И да и не. Човек може да запази благоприличие, но не и в сърцето си. Ти си женен, да, но си закопнял за любовта на онази жена. Ако вече не те е вълнувала си щял да й откажеш среща, нали? Не вярвам да не си предусетил какво ще се случи. Ето затова ти казвам, желал си го. но щом няма да се повтори, не се коси. Но оставам с впечатление, че много ти се иска да се повтори. Уверявам те, ти пак няма да се замислиш в момента.Може да е жестоко това, което ще ти кажа, но ако си обичал жена си, нямала е да постъпиш така. Според мен помисли точно какво искаш, само не живей в лъжа. Това убива.

от Алис

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 460b837067
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не е, но по-добре полвинаката ти никога да неразбира за случилото се.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 460b837067
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   т.е от моралистично-егоцентрична гледна точка е, но...и идеалните неща не се тук на тази Земя. Все още няма никой наранен, така,че нека си остане така като е.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 22000bfb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си женен, да спи жена ти с други мъже изневяра ли е? Айде отговори си сам сега:)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 22000bfb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Жена ти среща стара любов преди теб и решава да прави секс с него, изневяра ли е?

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 32e1af91b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз се поддадох на такава страст преди три години. Жена съм. Беше вълнуващо, обсебващо, напуснах мъжа си, нараних го, а той е прекресен. Сега в новата връзка нещата стоят така-страстта от миналото свърши, вече не ме желаят като преди, сега съм нещастна жена, която стои сама в къщи, чака, а той има нови увлечения. Страдам, но изживях копнежите...Добре, че нямам деца... Не ти помагам, знам, аз самата имам нужда от помощ. Само един съвет-не лъжи-нито себе си, нито жените...
Късмет...

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 57d5f511c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От автора:

Благодаря на всички за коментарите до тук. Искам да Ви кажа, че всичко беше по моя инициатива и тя няма никаква вина. Дори ми предложи никога повече да не се повтори. А не виждам нищо лошо да си останем приятели. Убеден съм, че няма да се намесва в семейството ми. Ако беше така щеше да ми звъни непрекъснато, но не го прави. Сега виждам, че съм забравил да кажа, че съпругата ми знае за нея. Още в самото начало и казах, понеже исках отношенията ни да са ясни и чисти. И знаете ли какво ми отговори: Искам да се запознаем някога с нея. Е не съм малоумен да го направя точно сега. Тогава може би, но сега не.

Благодаря Алис, ти най добре си вникнала в мен. Само за едно бъркаш: Обичам жена си.

И още нещо. Аз не се влюбвам лесно. Имал съм доста предложения тогава. Кои директн , кои после ги разбирах. Не съм страдал от женско внимание.
Пък и съм чувал, че жените не забравят никога мъжа с който са били за пръв път. За нашето поколение говоря, за сегашната младеж не ми се говори......

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: ec417f685c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Изневяра няма в случая явно - ама не разбрах защо е отворена темата изобщо - дилема няма, а определения има в речника

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0f0d3f07e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Абе как да няма изневяра, хора? Какви ги бращолевите? Ами, ако вашата половинка НЕ ВИ изневери по същия начин, вие как ще го приемете? Луда работа!
Авторе, ти пък се осъзнай малко, че много дразниш, да си знаеш! Защо очакваш тук да ти успокоим гузната съвест? Ако мислеше малко с органа, предназначен за това, сега нямаше да си в тази позиция. И аз, ако видя първата си сексуална тръпка, ще усетя онзи стар трепет, но разума надделява, ако човека до теб си струва!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 57d5f511c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Към №15 от автора.
Нямам гузна съвест. Дори напротив. Почувствах се нов човек, зареден с енергия. Дори жена ми каза "Трябва по- често да ходиш в командировки".........

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0f0d3f07e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   15 към автора:
Сега какво? Трябва да ти се благодари, че си изневерил ли? Аз бих била гузна на твое място, но ти явно не се чувстваш така.. Лошо, защото това предполага много други такива случки за в бъдеще. Няма да споря с теб, за мен си грешен и това е!

Само не разбрах - като не си гузен, не търсиш съвет и помощ, зашо тогава постваш историята си тук? Каква е целта на всичко това? Даваш ли си отговор сам, ако е така, дай и на нас, че ни обърка тотално!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 645d044fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ти никога няма да можеш да забравиш тази връзка по простата причина че вече много време си бил с жена си взел си всичко от нея и мислиш че с тази ще бъде нещо по различно

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c3264459a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Към автора
Здравей непознати преятелю!
Позволявам си да се обръщам по този начин, защото сме от едно поколение и в този ред на мисли проблемите ни са от един характер. Прочетох много внимателно всички коментари и виждам, че повечето са на млади хора, които нямат "натрупването" от живота, умората и безапелационното рутинно ежедневие. Имам предвид онези еднаквости на ежедневието, които постепенно, бавно и сигурно те довеждат до това да станеш лелка и чичко, които мрънкат за някои готини неща от живота. Да не се отколонявам много, много. Може би на друго място ще можем да си поговорим за проблемите в НАШЕТО ежедневие. Твоята "болка" донякъде ми е позната. Жена съм и към дата днешна преживявам нещо подобно. Да срещнах се случайно с моя много голяма ученическа тръпка след 20 години раздяла - усещането беше уникално - ти всъщност си го преживял. за това никой не може да те осъжда и критикува.Човече това е твоя живот, не не твоята съпруга, нито на твойте красиви и сладки деца ( те ще си пораснат , нали!). Живей живота си в хармония и спокойствие и ако тази случка те е направила по-щастлив нека така да бъде.Ако след това ще страдаш до края на дните си и ще посипваш главата си с пепел; ще живееш в непрестанни угризения и ще търсиш отговора на въпроса - грешка ли беше не го повтаряй. Ти имаш сам отговор - беше ли ти готино;беше ли щастлив...! Изживял си нещо, което не си могъл да направиш тогава. сега е станало. Не си мисли, че те карам да губиш и ум и разум. И аз съм съпруга и аз имам дете, е няма да се самоубия ако съпруга ми изневери. Това те прави и по-добър.
Надявам се да не съм те отекчила, исках само да ти дам моята гледна точка.

Бъди щастлив и нека Добротата и хармонията бъдат твои приятели!
Твоята непозната приятелка

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 57d5f511c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Благодаря ти №19, ти май най-добре си ме разбрала. Дай някакъв имейл да си побъбрим.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 41bd17242f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   maga@abv.bg

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 69e8698b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Никаква изневяра не може да е! Сигурен съм, че всяка от дамите, които смятат обратното при подобни обстоятелства, би искала да се срещне с човека, с който се е разделила по този начин! А, как ще продължи срещата, никой не може да знае предварително. Ако не завърши с едно силно любовно, сексуално преживяване, па макар и за една нощ, то и у двамата ще остане чувството за нещо пропуснато. Така, че споко пич! Гледай си семейството и ако имаш възможност доставяй удоволствие на сладураната... : ))))
P. S. Само внимавай женати да не разбере или да не срещне тя някоя стра или нова любов! : ))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: 0872937684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Това си е изневяра както и да го погледнеш, що за въпрос? ! Дори и да флиртуваш с друга жена си е нещо като изневяра, а за това... такива сте вие мъжете, не че и жени няма такива. Не мога да разбера едно-защо щом си обичаш жената си тръгнал да се търкаляш с друга, сега нямаш ли гузна съвест, и как ще живееш с нея?

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 5e9b182f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Било е прекрасно, припомнили сте си старата страст, отмъстили сте на причините, които са ви разделили - ок!

Ако трябва да съм напълно искрена - би следвало да кажеш на жена си. Ето тогава ще повярвам, че я обичаш, защото не искаш да я лъжеш.

Изневяра е ако не й кажеш. Изневяра е ако искаш да се повтори.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 9b3f7d71ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ако една кола се вреже в друга кола с 80 км/ч и вследствие и двете коли не могат да се използват по предназначение - това катастрофа ли е?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 1f6d6dfa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Много ти се иска да не е изневяра, обаче е! Това, че с тази жена си имал прекрасна и неизживяна любов на младини по никакъв начин не оправдава постъпката ти и не я прави по-маловажна, от която и да е друга изневяра. Повярвай, жена ти ще я заболи много повече, ако разбере за тази стара любов отколкото да и кажеш, например, ще си имал секс за една нощ с непозната.
Изневярата си е изневяра, независимо зад какви причини се криеш и какви доводи даваш
Към номер 19 - разбирам, че в един дълъг брак има отегчение и сивота, но ако беше толкова лесно и нормална да приемем изневярата в един брак със стаж, то тук нямаше да четем толкова много истории от наранени съпрузи/съпруги, които ужасени откриват изневярата на своята половинка.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 2b619d4448
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Изневяра е! Не разбирам като обичаш и ти е хубаво с жена ти къде си тръгнал? Повече щях да те разбера, ко нямаше вече чувства към съпругата...

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 935e61b2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Да изневяра е. И какво от това? И двамата сте изпитали една страхотна емоция. Явно чувствата си ви истински, щом след толкова години привличането не е отминало. Направили сте го дискретно така, че да не злепоставяте половинките си. Е, вярно, че ако другата страна разбере няма да се почувства добре. Но даже и да не се беше стигало до интимности едва ли мисълта ти нямаше да е заета с нея. В крайна сметка всеки има право да бъде щастлив. Сърцето не можеш да го контролираш.

Ако на жена ти и се беше случило да се срещне с някоя стара любов, щеше да пропусне шанса си ли? А знаеш ли дали и на нея не и са се случвали подобни емоции. Важното, е при такива ситуации, човек да се държи на ниво и пази достойнството на другия. Другото трудно се контролира. А и не трябва.

М 34

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: b27f584028
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Да скъпи ми Авторе! Това е изневяра. А з съм жена на 42 години омъжена от 18 години. Подробности няма да разказвам за това какви и колко неща съм преживявала.
С времето обаче се убедих в една истина- изневярата не винаги означава предателство на човека до теб!! Случват се разни неща!! И твоя случай не мисля че е станало нещо страшно.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 1f6b24208c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Да авторе, това е изневяра и още как! Но не това е важното! Чувствал си се добре-ок! От тук на татък решаваш ти. Ако можеш да не се задълбочаваш, то давай и за напред така-от време на време. Не ги слушай, няма нищо лошо да се чувстваш добре. Важното е да не бъде наранена съпругата ти и да не се тормозят децата. Ти си се познаваш най-добре. Решавай сам. Никога не позволявай някой друг да плаща за твоите удоволствия. Ако можеш прави го. Ако ли не можеш и си на път да се влюбиш-спирай незабавно. Нищо не е виновна твоята жена, че на времето сте се разделили с другата по тоя начин. Нали ти казах-важното е да няма наранени и страдащи. Преценявай и действай.

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: a7e52b25ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Приятел, изневяра е много ясно, не казваш на жена си и посмъртно за това, инак зле...Кофти е следното: Старата изгора необжързана разведена с дете, съпоставка ти с жена и деца, следствие.... не е ли малко наивно и лекомислено, сякаш ако жена ти разбере, ти ше си виновен пред себе си, старото гадже е свободна а ти не си, замисли се.. и се пази от старите гаджета остави ги в миналото, щото може да навредят много... успех

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 23 часа
hash: 9b3f7d71ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Питай жена си дали е изневяра - ако каже, че не е, тогава всичко точно :)

 
  ...
преди: 12 години, 21 часа
hash: 9ebd1b1911
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Дано жена ти никога не разбере. Ако беше спал с проститутка - щеше да я заболи по-малко. Забрави го! Хора сме, грешни сме, поддал си се, но дотук! А от тази разведена хитруша се пази, като нищо ще иска да рзвали и твоето семейство! Помисли си за това до колко можеш да разчиташ на едната и на другата... Везната направо ще се преобърне в полза на жена ти, нали? Край, забрави го, мисли само за бъдещето и пак ти казвам, от онази първата се пази!

 
  ...
преди: 12 години, 17 часа
hash: 7c7297ab16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Да преживееш отново старата любов чрез една нощ в хотелската стая... е почти твой дълг. Живеем един живот!
Ако срещите станат редовни и съпругата ти разбере - болката ще е непоносима, не знам дали ще ти прости. Не е случайна изневяра или връзка - стара любов е, младежка, чиста, романтична. Остави я такава.. не я осквернявай и бъди благодарен на Господ, че те е срещнал отново с тази жена.
Желая ти щастие!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 часа
hash: b538f019c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Ей-й, страхотна и много свежа история! Благодаря ти, човече, че я сподели с нас!
Е, не си го слагай толкова на сърцето, изневяра - глупости... Защо всичко трябва да се сложи в някакви категории, рамки и шаблони? Кому е нужно това?
Само ме изуми безумната глупост на родителите на приятелката ти - как е възможно да съществуват подобни примитиви? Дано да са пукнаи вече от злоба и дебилия.
Както и да е - гледай жена ти да не разбере. А ако се виждате с приятелката ти примерно веднъж-важ годишно ще ви бъде изключително яко!

 
  ...
преди: 12 години, 16 часа
hash: 503d7af7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Не мога да си обясня следното.. Ако женати те обича и държи на теб няма да те праща на командировки да ходиш често. Mоже би се чувства наранена и вече и е все едно за теб и е с теб само заради децата или и тя има полза от командировките ти. Tоку виж да не останеш попарен ти. Дано не съм те вкарам в съмнения, но ми е странно това поведение.
А до колкото до въпроса ако съм на мястото на жена ти бих се опитала да намеря капка оправдание и то единствено заради децата, но никога не бих забравила. И от там няма да е същото както преди. Официално се води изневяра!
Важното е човек да е щастлив!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 часа
hash: 48d17494e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Няма що. Голяяяямата любов, която се спаружила и изчезнала безславно след няколко минутки джиджи-биджи в хотела.
И авторът е толкова шашардисан и разочарован, че не иска съвет коя да избере - 'любовта' или жената, ами бърза да си измие пишката с: дано не е изневяра! :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 часа
hash: b387f4d8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   От споделеното разбрах едно, че дамата от миналото не те е забравила и те е търсила през годините. Разочарована от случилото се междувременно, логично е да идеализира неосъществената връзка с теб. И те е открила, вероятно е търсила и чакала да те намери в нета дълго време. Тя е права за себе си, търси щастието си, но ти си този, който трябва да се контролира, ако иска да запази хубавия си брак. Изкушения ще има в живота ти още много, но силата да устоиш е знак за израстване и зрялост и не на последно място способност да бъдеш предан някому...

 
  ...
преди: 12 години, 2 часа
hash: 4ed8b7b244
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Според определението за изневяра-при всички положения е такова. При теб е кофти, защото изневярата не е само физическа, това е ясно. И точно там всъщност ти е проблемът. Който как ще решиш зависи от теб. Някъде по-горе в коментарите беше много точно казано, че тази дама не си е защитила любовта, когато е трябвало. Сега ти се обажда от нищото и едва ли ще е склонна само на секс от време на време. Определено ще иска повече. А и щом си е правила труда да ти издири по някакъв начин телефона, смятай! Историята е доста отдавна и със сигурност вече е ясно за какво става въпрос. Би било интересно да споделиш развитието, ако влизаш тук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker