А исках само любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А исках само любов
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3606 пъти
С бившия ми приятел бяхме заедно 2 години и 3 месеца.От начало всичко вървеше прекрасно, найстина той не беше от мъжете който си показват чуствата но все пак ме обичаше. Първата една година мина като приказка, всичко беше невероятно, той беше мил и грижовен, отнасяше се с много нежност и внимание към мен. Не след дълго заговорихме за съвместно съжителство и аз реших че съм срещнала стинската любов и се пренесох да живея с него. Родителите ми го познаваха и нямаха нищо против което още повече ме караше да мисля че той е човекът.

Известно време след като заживяхме заедно той започна да се пребра все по късно, оправдаваше се че работата му била такава и аз му вярвах. В последствие започнахме да си говорим все по-малко за на, за бъдещето, и някак си изчезна ръпката която имаше в началото, нямаше ги вече плановете за общия живот. Започна да ми писва от всичко-всеки ден едно и също, сама вкъщи (понеже тои не ми разрешаваше да работя и не след дълго осъзнах че той се сеща за мен само в леглото, което найстина ме потресе. Прибираше се в малките часове и единственото което искаше от мен бе секс. Аз не исках такава връзка и плановете ми когато се преместих да живея с него бяха други.

С течение на времето положението стана още по трагично. Той се пребираше за минути и пак излизаше, не даваше отговори на въпросите ми и аз се усъмних че има друга. Една вечер когато излизаше за пореден път, без да ме забележи го проследих (трябваше да се уверя в съмненията си). Но уви той слезе от колата и се запъти към кафенето в което всеки сен си пиеше кафето с приятелите си. Вътре го чакаха момчетата от компанията и той се присъедини към тях. Успокойх се че няма друга и се прибрах.

Когато и той си дойде вкъщи се опитах да говоря с него, нп пак без резултат, той искаше сда е с мен и аз пак се отдадох на изкушението. На сутринта отново старата песенна нов глас. Стана взе си душ и пак изчезнана някъде и аз отново сама вкъщи. Не издържах вече и отидох и разказах всичко на майка си, при което тя ме посъветва да говоря с него. Вечерта когато се прибра вече не издържах и подхванах темата която дълго време избягвах мислейки че всичко ще се оправи. Започнаха скандали, викове аз се разплаках и легнах в другата стая.

По някое време ноща той дойде при мен извини се и пак правихме секс, но на сутринта пак старата позната история. След като излезе си събрах багажа и се върнах при родителите си. Вечерта той ми се обади и ме помоли да се видим. Аз се отзовах на молбата. Започна да ми говори как съм могла да го напусна, та той ме обичал и аз се върнахпак при него. Нещата бяха ок първата седмица и после се влошиха още повече. Една нощ се прибра и както винаги се сгуши до мен и искаше да правим секс при което аз му отказах. Последваха викове, крясъци и тогава започна да ме бие. Кошмара ми продължи така около месец. Не исках да казвам на майка ми защото знаех какво ще й причиня.

Една сутрин след поредната тежка за мен вечер бях твърдо решена че ще го напусна, обарх си багажа и се изнесох при майка ми окончателно. Той ми звънеше, заплашваше, молеше ми се но аз не исках да преживея пак този ужас. След седмица време ми се обади пак и ми предложи да не живеем заедно а само да правим секс когато имаме нужда един от друг. Тогава осъзнах че последните 7 месецатой е правил само това с мен, а аз му вярвах и го обичах, затворих му телефона и това беше края. А исках само любов...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7b825b8cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При тебе ситуацията е лесна - СЛЕДВАЩИЯТ! :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: db03892cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се вращай назад и не сажаляваи за изгубеното време. Това е урок който си трябвала а научиш. Гледай напред и си знаи цената. Търси човек който да те обича и да се грижи за теб. вс заслужава да търси щастието си! Не се отказваи! успех

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: bba4c6e44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е, какво искаш да ти кажат хората тук? След като те бие и после лягаш в леглото с него?! Сега какво, да не би да съжаляваш, че си го оставила, или какво?...Аз лично не мога да си представя как някой ще ме набие, и после ще отида да се срещам с него, че и да правя секс... вие сте напълно извратени

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 06a3a3b6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любовта е сляпа, мило момиче. Добре, че си прогледнала. Браво за смелостта !

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f8eeaf3d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Света е пълен с такива. Хора, представящи се за голямата любов, хора грижещи се за теб... и след време същите тези хората се оказват, че са те имали само за секс играчка.
Не съм минала през това, но съм сигурна, че е доста болезнено. Не знам какво да ти кажа, ти си взела правилното решение, направила си това, което искаш.

Само ще ти дам един съвет: Не се поддавай отново, на това изкушение. Дори той да настоява... да съжелява... не го прави, не се връщай при него, няма смисъл. И знай, че ако го направиш е много вероятно това разочарование, да се появи отново.
Бъди разумна!
SFA

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: cbfeff3b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Добре си направила, миличка, не се връщай при този тип! Един ден и той ще си намери майстора, сигурна съм!
А ти се опитай да не го преживяваш много, знам, че е трудно, знам, че дълго време си се надявала и си му вярвала, но не се затваряй в себе си! Потърси тръпката другаде! Сигурна съм, че ще срещнеш истинската любов, която така желаеш, само трябва да я потърсиш. Остави този негодник в миналото и се погрижи за себе си! :) Успех ти желая

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3bb01ef606
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво за смелостта!!! Затвори колкото можеш по-бързо тази станица, и не си позволявай да се вършаташ назад. Не си позволявай да се поддадеш на излюзята, че ако сексът е добър всико ще е наред. Ако трябва смени си телефония номер, започни да се занимаваш с нещо различно, търси нова среда, започни работа. Ще се справиш, колкото ида е трудно!!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f306a26b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Миличка, ти нямаш вина за случилото се и не трябва да се чувстваш виновна.. просто приеми факта, че мъжете и жените сме тбърде различни и продължи напред! Бъди силна, живей за себе си! Спри да мислиш за другите.. в крайна сметка, колкото и да обичаш някой.. щастието ти не трябва да зависи само от него! Намери неща, които ти е приятно да правиш.. казваш, че не ти е давал да работиш, ами ето възможност.. намери си работа, намери си нови приятели, отделяй повече време за себе си, обикаляй по магазините, ходи на фризьор, на маникюр просто за да се почувстваш по-красива! Излизай и се забавлявай и не мисли за него, колкото и да ти е трудно! Успех ти желая!!! :)))

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 290a3c265f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хубаво си сторила. Такъв човек не заслужава повече шансове. Даже защо си му повярвала и първия път.
от Алис

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 20695b6357
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   100% е ходил по други жени, това че онзи път е ходил в кафене с приятели, не значи, че не е изневерявал. Напротив, често мъжете се събират с други мъже за да курварстват!

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 94a7f26234
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виноновна си, че си търпяла толкова!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e9a676a138
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка браво на теб че си се махнала от него.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 6d9a1cba99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Наистина ти правя евала че си се отървала от него и продължаваш напред. Аз в подобна ситуация само дето не мога да се отърва от него и наистина не го желая повече и не съм живала с него. Стотици милиони пъти съм се връщала при него след побоищата без да осъзнавам че този човек 5 пари не дава за мен. След 2 години в които си бяхме казали стига той ме потърси в началото всичко идеално и после пак старата песен на малко по висок глас ... все едно де.

Наистиа отърси се от мислите за миналото. Не витай там.Аз постоянно се връщам назад и в крайна сметка стигам до извода че живея сега, а не преди нали така ?! Просто живей и давай напред. Знам колко е тежко да си обичал толкова много някой а той да е бил с теб само за секса... това ми се случи наскоро... наистина чувството е ужасно.аз се чувствам като употребена носна кърпичка!Но не говорим за мен. Радвай се на детето си... аз предполагам съм доста по - малка от теб.. само на 19 съм, но съ патила много от такъв като "твоя" просто забрави за него ... не мисли за него... прави нещата които обичаш радвай се на живота си... ще намериш точния ... зряла жена си и не се вкопчвай в него... бъди силна - нали за това сме ние жените (момичетата) за да бъдем силни психически, защото кой каквто иска да ми говори мъжете били силния пол... да да да... :D силни в повечето случай физически, но психически едва ли биха издържали такъв тормоз какъвто и аз и ти сме търпяли до сега!
Давай нататък... бори се ... живей :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 4b5d001cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   (от авторката) относно Коментар 13.

аз съм на 21 и нямам дете

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 90bc0fa6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   написах 8ми коментар и да знаем, че нямаш дете просто явно се е получило някакво недоразумение :) ето "аз съм на 21 и нямам дете" - колко хубаво звучи!! пак ще кажа живей си живота, ако се чувстваш добре и наистина правиш нещо за да се чувстваш така и да изглешдаш красива ще те забелязват все повече и повече хора и това непременно ще се отрази на самочувствието ти и респективно ще ти помогне да забравиш по-бързо тази грешка в живота ти, за която обаче в никакъв случай не трябва да съжаляваш, защото човек се учи именно от грешките си!!!! успех и пиши как се чивстваш сега.. известно време след края..... какво правиш? :*:*:*:*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker