Защо прави така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо прави така?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3498 пъти
Преди година се запознах с един мъж. Влюбих се в него. Той не беше сериозен... той по принцип изобщо не е сериозен с жените ми се струва. Щом го зарежат веднага хуква подир друга. Щом се появи ново момиче в живота му, по-хубаво или по-интересно за него от предишната, веднага предишната е игнорирана. Отне ми МНОГО време да го забравя, защото бях хлътнала до лудост, а днес съвсем случайно разбрах, че е скъсал с приятелката си, но не беше трудно да се досетя - след като той ме потърси. Вече ми е безразличен... дори малко го мразя. Страх ме е, че отново ще взема да се влюбя, но не вярвам. Вече всичко отмина... в момента всички мъже са ми безразлични. Липсва ми тръпката да си влюбен, страхотно е. Жалко, че той не ми отвърна, когато бях влюбена в него... наистина много жалко. Иска ми се отново да изживея това прекрасно чувство. Много е хубаво, когато си влюбен!
Какво да правя с него? Държа се безразлично, и това ще го отблъсне и ще тръгне подир друга... точно това ме дразни. Мразя такива хора. Какво всъщност иска той от една жена? Смисъл, да речем, че тя му дава всичко - но той пак не е доволен? Според мен той има проблем. Дразни ме факта, че няколко дни или няколко часа ще се прави на заинтересован от мен, и ако се съберат с бившата или някоя нова се появи, веднага ще бъда игнорирана. Ей това страшно много ме дразни. Не го обичам вече, нямам никаква тръпка, просто ме дразнят такива хора. Как да се държа с него, безразлично достатъчно ли е?? Мъже пишете, моля Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: c2655369ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че ще се държиш безразлично! Не се притеснявай, че ще го отблъснеш, защото така ще станеш още по-апетитен залъг за него.

Като мъж, мога да ти кажа, че човека си търси секс-играчка на всяка цена. Явно е способен да ти сваля звезди, само и само да му "пуснеш". Запомни, че когато един мъж "вилнее" сред женските поли, той не търси любов, малки жестове и емоционално себеотдаване. Той търси само едно-единствено нещо - секс. Това е истината - първични сме!

Затова смятам, че ще е по-здравословно за теб да го "отсвириш" тотално, преди да изтрие напълно всички твои разбирания за истинската любов.
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 54f56ae136
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем го мразиш, хем се дразниш. На ясно ли какво става въобще ? На колко си години ?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: de5a6c1f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2 - абсолютно наясно съм със себе си. Просто ме дразнят такъв тип хора. Не говоря само за него, а за всички, които постъпват така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: de5a6c1f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 - прав си, но той не е от тези тип мъже, които като ги отрежеш и още повече започват да се интересуват от теб. Той тотално игнорира всички, докато не намери нова плячка. В интерес на истината той постоянно търси...Мисля, че е комплексиран.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c2655369ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   1 съм.
Авторке, явно виждаш истината. Сега е важно и да я осъзнаеш! Колкото повече се интересуваш от него, толкова повече ще страдаш.
Прояви характер и го игнорирай и ти. Гарантирам ти, че след време ще почне да ти досажда. А тогава го отрежи напълно! Обещавам ти, че ще се почувстваш великолепно в този момент. Все едно си размазала досадна муха :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: de5a6c1f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 5 - как по точно да го отрежа? Той ми е безразличен, това не е ли достатъчно? Той също се държи безразлично. За мен той е комплексар, отдавна не изпитвам нищо. Дори се чудя какво съм му харесала. Не е грозен, не си падам по красавци, но не знам защо бях хлътнала толкоз. Единственото, което искам е да намеря по -бързо някой, в който да се влюбя. Толкова е невероятно това чувство...искам да го изпитам пак. Но едва ли ще е скоро...в момента всеки мъж ми е напълно безразличен. Всичко ми е безразлично. Кофти чувство.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c2655369ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1 и 5 съм.
Идеята ми е в следното твое изречение:
"Държа се безразлично, и това ще го отблъсне и ще тръгне подир друга... точно това ме дразни"

Не се дразни! Правилно постъпваш! От мен имаш морална подкрепа - това исках да кажа с няколко думи :)
И... както е всеизвестно, престъпникът винаги се връща на местопрестъплението. Така ще стане и с "твоя" образ. Мъжете винаги се сещат за стари гаджета - било след седмица, месец(и), година, но го правят. А, тогава със замах на нападател, биещ топката от наказателното поле - Шут в трибуквието и да го няма! :)
Просто ти давам идея, как да му го върнеш, ако си такъв човек разбира се!
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 71d2db0350
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много точно си изказал мнението, номер 7. Авторке, послушай съвета му

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: de5a6c1f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря на номер 7! Всъщност, това и правя де... държа се безразлично, но вече е без значение, защото въпросният сега има интерес към друго момиче. Не че ми пука, просто много ме дразнят несериозните хора. Съвсем наскоро скъса с приятелката си, с която по чудо издържаха 1 месец заедно, а сега си е харесал друга. Брех, от къде пък тая енергия да ги сменя като носни кърпи.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 57b6286225
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма какво да се чудиш. Енергия за секс в едим млад мъж колкото искаш. Просто хората бързо му омръзват. Има и такива жени, нищо ново под слънцето. Като не ти дреме за него, защо изобщо мислиш за това с коя ще бъде? Още трябва да си наясно, че влюбването е до време, хормоните които ни изпълват телата до като сме влюбени и ни карат да се чувстваме страхотно намаляват драстично максимум след 2-3 години. По добре търси по постоянно чувство от влюбването.

K-Man

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker