Той се влюби в моя приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се влюби в моя приятелка
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3091 пъти
Наистина не знам как се престраших да разкажа историята ми, защото съм много объркана.
Имах една приятелка, на която много държах, но не бяхме поддържали контакт близо 2 години. След като отново стоплихме позабравеното ни приятелство, ествествено исках да я запозная с приятелят ми. Предполагах, че ще си паснат, но не подозирах колко много.
Познават се от 1 седмица, а вече си имат телефоните, виждат се и в мое отсъствие... Може би нямаше да си отворя очите какво става, докато вчера бяхме заедно тримата и тя се разтрои за нещо, а той-моят любим седна до нея, започна да я притиска до себе си, вплете си пръстите в нейните и започна да й шепти в ухото думите, които казва на мен, когато ме успокоява... В последствие не е спал цяла нощ, за да чака да му се обади ако има нужда от нещо. Чувствам се предадена и от двамата, най-вече защото изкараха, че съм се вкарвала в някакви филми, въобразявам си и т. н. Колко много предатели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ee5313f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, мила, докато четях историята ти, все едно се видях отстрани преди 5 години.... На мен ми се случи абсолютно същото нещо - двойно предателство от момичето която смятах за най-добра приятелка а всъщност само аз и бях такава и момчето толкова време харесвах. Не знам защо това момче е постъпило така с теб, но знам много добре ти как се чувстваш, дори и да ти се струва, че е само на думи.

Мен да ти кажа честно много време ми трябваше да се осъзная какво ми е дошло на главата и защо точно на мен се случва, ама тогава бях малка и наивна и даже през ум не ми минаваше, че хората може да са толкова жестоки и да ти правят мръсотии, без да си заслужила с нищо. Извинявай, че говоря за себе си, но както споменах по-горе просто се припознавам в твоята случка и ти съчувствам.

Дано не си толкова емоционална и слабохарактерна като мен и дано имаш някои до себе си в този момент, било то познат, приятел, някои които да ти отвлича вниманието и да ти помогне да минеш през този гаден период, защото от опит знам, че ако си сама в такъв момент и това те е наранило много, хич няма да ти е лесно и може да има лоши последствия за самата те, дано не изглежда прекалено скептично изказването ми силно се надявам да го преживееш колкото може по-бързо.

Пожелавам ти най-искрено да намериш някое момче, което те заслужава и те оценява, защото тоя пикльо определено не е за теб. Пък и не хвърлям само вината върху него, а и върху тая "приятелка ", те хубаво са казали -пази се от приятелки. Дано не се налага да се натъкваш на такива за в бъдеще, но понякога се налага да получаваме уроци, макар и гадни и несправедливи, извлечи от тази случка най-доброто и винаги си имай едно на ум... може би ти е показала да бъдеш по-предпазлива и внимателна с хората, дори и тези, които смяташ за много близки, кофти, но понякога именно такива се оказват нож с две остриета, давай си малко-повече време за да прецениш ситуацията занапред.
Пожелавам ти всичко хубаво :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0c23eb904b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тъпаци. Бий им шута и на двамата. И повече на прави грешката сама да си набутваш приятелките на гаджетата си. Не знам как още не си разбрала, че доста жени само от завист са готови да ти отмъкнат гаджето. И аз съм жена, но съм имала такъв случай с "моя приятелка" дето като види мъж е готова да те бутне в пропастта да отиде при него. Нямай вяра на никой, и си гледай интереса. Зарежи тия благородни илюзии как ще си паснете всички и ще сте една щастлива компания.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ee674ae57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм като теб, но да не ти пука.. Махни се от тях, ти за тях вече си никоя... Малко са истинските хора вече, но кво пък? Ще срещнеш някой който ще те обича истински. Горе главата и не ги мисли щото само си вредиш на себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bfaaeb0945
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   емиии честито! Друго не мога да ти кажа. за жалост и такива неща се случват. сега може да си единствено щастлива, че се е случило сега а не по-натам. пък и да ти е за урок - ниваги внимавай с кого запознаваш приятеля си - не за всеки чуждото е чуждо! :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c5dce6f35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това е много нагло от негова страна, работата е ясна - не си губи времето с него. Сега си наранена и се чувстваш предадена, но погледни от добрата страна, че си разбрала какъв човек е навреме, а не когато си му отдала години от живота си....
Не си е струвал, не съжалявай - ще намериш истински човек за теб. Има още нещо - може те да са един за друг, не се настройвай срещу тях, гледай да си толерантна с любовта и горе главата и само напред... Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a5a8354230
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, аз така прекратих 2-годишната си връзка. Точно така и моя приятелка много се беше разстроила за нещо и бившият ми приятел започна да я утешава, то не бяха прегръдки, не беше какво ли не.. И така се случи че бяхме на един рожден ден, и аз буквално си взех багажа и си тръгнах. Тропнах с крак и го зарязах, и не съжалявам, защото не можех да търпя да ги гледам така.. И така.. след месец той почна да ме търси, да ми се обажда постоянно, личеше си че съжалява, твърдеше че обича мен и какво ли още не.. Аз си тръгнах и той съжали.. А аз ни най-малко. Дори сега си имам приятел от 5-6 месеца и съм много щастлива, не си създавам излишни нерви.. Та мисълта ми е, че щом се чувстваш предадена ПРОСТО СИ ТРЪГНИ.. без обяснения, без нищо.. Той рано или късно ще разбере какво е изпуснал.. Ако продължиш наистина вечно ще те гризат съмнения, винаги ще си под напрежение. А за какво? Струва ли си да се нервиш заради мъж? Просто си тръгни, напусни го, не знам заедно ли живеете, но го остави..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ffc760f101
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз на твое място бих го зарязала веднага. Влюбен е очевидно, да, и затова няма място повече до теб. Да си ходи при нея, а ти си намери някой, който те заслужава наистина.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c94ac77fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте и от мен, не е много по темата, но съм объркана, на приятелката ми гаджето сякаш ме заглежда, не съм на 100% сигурна защото се виждаме рядко.
Струва ми се че е не възможно, но така го усещам. Не знам да се доверя ли на интуицията си или си мисля глупости. Моля за съвет
Не искам да създавам проблеми, но и не искам да прекратя приятелството ни заради нещо което може би съм си въобразила
на, няколко пъти тя сподели че е "курварин" ако мога така да се изразя
отстрани изглежда така всякаш няма нищо, но погледът му... нещата които казва, вниманието жестовете... не знам странни ми се струват
Може ли да е от уважение към нея, отнушението му към мен или е нещо повече

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bb90759fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря на всички за подкрепата, аз наистина имам нужда от нея в момента. Имам приятелки, които ме разсейват, извеждат ме, не ме оставят да се депресирам, постоянно ми звънят и ме подкрепят. Проблемът е, че "любимият" ми и въпросната приятелка твърдят, че останалите хора около мен ме използват, а те двамата видиш ли са истински, подкрепят ме и другите не ми трябвали... Публикувах историята защото те ме обвиниха, че съм болна, фантазирам си и се вкарвам във филми. Както писах те двамата наистина много си приличат по характери и са преживели неща, които на мен не са ми се случвали. Но това означава ли, че той трябва да я подкрепя срещу мен и да й обръща по-специално внимание?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8ec4f4be7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не обвинявайте момичето. "Внимавай с кого запознаваш приятеля си". Не е тя виновна, ако момчето е сериозно, а не абсолютен пикльо(както в случая) няма да направи подобно нещо или поне ще седне да се изясни с авторката, преди да предприеме нещо с другата.
Начина, по който описваш как приятелят ти я утешава пред очите ти, ме кара да мисля, че не само ти изневерява, а не те зачита за човек и не те уважава. Не вярвай на думите им. Истината е пред очите ти и съм сигурна, че я виждаш. Така че не им се оставяй повече да те правят на глупачка и ги зарежи и двамата. Тази не ти е никаква приятелка, а приятелят ти не заслужава дори да говориш с него. Той не е влюбен в нея, ако беше нещата щяха да се развиват по съвсем друг начин. И в теб не е влюбен очевидно. На такива донжуановци им трябва някоя безскрупулна кучка да им разкаже играта, за да се оправят. Не се занимавай с тях. Има свестни мъже, за които ще си единствена и най-красива и свестни момичета, които ще те подкрепят и ще ти бъдат истински приятелки. Не искаш ли да си сред тях?

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1300bc461d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Скъпа, разбирам те напълно! Бях предадена по абсолютно същия начин от уж най-добрата ми приятелка и гаджето ми. Първоначално само си говореха, но след време започнаха да правят и други неща. Бях разбита. Плачех постоянно и нямаше на кой да споделя просто, защото най-близките ми хора дотогава бяха те двамата. В последствие смених средата, запознах се с други хора и осъзнах, че нито той заслужава любовта ми, нито пък тя-моето искрено приятелство. Пожелавам ти да разбереш това колкото се може по-скоро, защото само си губиш времето... А животът е толкова прекрасен, стига да се огледаш наоколо и да забравиш за тях.

Пожелавам ти много успех!
DaRa

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d38c7df798
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При мен нещата са малко по-различни. Преди 2 години най-добрата ми приятелка ме заряза, защото си мислеше че приятелят й ме харесва или и аз не знам точно. Беше започнала да ревнува от мен и един ден просто спря да ме търси, да ми отговаря. Бях обвинена в нещо нелепо, чувствах се предадена, но ми мина. Сега са заедно, дори сгодени успя да премахне опасността от пътя си дано е щастлива. Не си губи времето с тях, ще им се върне

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ac4ba06b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Май всеки има горчив опит с такива "добри приятели"... включително и аз. Но любовта е сляпа, не им се сърди. Случило се е, не са искали, не са го направили нарочно. Просто някаква искра пламва между двама души и никой не може да спре това. Единственото нещо, което трябва да направиш е да спреш да се виждаш с него и да го пуснеш да изживее започнатото щом го иска. А ако прецениш, че можеш, продължавай да поддържаш приятелството с нея. Ако не, остави и нея в миналото.

Знам, че това което казвам за някой хора ще се стори невъзможно и дори тъпо, но аз преди 3 години така постъпих и не съжалявам. Между момичето и момчето в моя случай нищо не се получи, аз продължих да съм приятелка с нея, а той започна отново да ме търси, но вече беше късно. Сега случая не ме вълнува и всичко съм оставила в миналото. Каквото е трябвало да стане, е станало и ние понякога нищо не можем да променим. Успех!

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker