Всеки има своята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всеки има своята история
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2568 пъти
Не знам как да започна- всичко между нас се случи преди много, много години. С него се познавахме се от заведението, където работех тогава. Идваше редовно, както и се засичахме по дискотеки. Падаше си купонджия, бях остана с впечатление, че си търси забавления и разнообразие, т. к тогава имаше сериозна приятелка. Започна да ме кани да излизаме и в последствие да ме сваля. Видя, че няма да му се отвори парашута, но продължаваше без да става нахален. Харесах го, защото беше сладък, мил и с обноски, но самия факт, че си има сериозна приятелка ме спираше да направя каквото и да е стъпка спрямо него. След време аз напуснах от там, случайно се видяхме в едно заведение, от общи познати знаех, че вече е скъсал с приятелката си, разбрахме се да се видим на кафе, но той не се обади. Не след дълго се засякохме, държеше се все едно нищо не се е случило. Много напираше да ходим у тях и пр., като аз му казах, че няма да стане, защото тогава не го познавах добре, а и до сега той си остава една мистерия за мен. Разделихме се съвсем нормално като преди това ме изпрати до нас.
След известно време аз си хванах едно момче, нещата станаха много бързо и съвсем естествено- без излишна превзетост и детски номера и точно на рожденния ми ден той ни видя. Просто побесня. Започна да сваля мои приятелки и да ги кани на "по вино" у тях, разказваше им как между нас никога нищо не е имало и т. н. Както и да е успях да го преживея и все пак да останем с нормални приятелски отношения.
След близо 5 години случайно го открих във Фейсбук и го добавих като приятел. Отново си имаше сериозна приятелка- верен на себе си да не остава без жени около него. След известно време те скъсаха. Започна да публикува песни, които публикувам и аз, неща, които знае, че ще харесвам, да влиза в чата само когато и аз съм там, но без да ми пише и дума не обелваме, но все пак сме "приятели". Веднъж дори ме видя от колата си, че вървя по улицата и спря пред една аптека. Не излезе, но спря пред мен.
За рожденния ми ден тази година получих най- жестокия удар- публикува снимки на които е с друго момиче и то най- демонстративно, като видя, че съм на линия, макар, че аз влизам рядко. Седмици наред публикуваше снимки, докато изцяло не спрях да влизам във Фейсбук. След това и той спря. Сега сме в затишие пред буря, очаквам следващия коварен ход от негова страна.
Чудя се какво да правя с него, мисля, че имам чувства към него, но не знам как да подходя. Притеснява ме това, че той играе някакви игри, дори наскоро разбрах, че има техники за сваляне наречени pick up базирани на НЛП, които той много добре владее и през годините се е опитвал да ми прилага. Макар, че чувствата ми към него да са много силни, аз сън човек на разума и реалист, не искам да си усложнявам живота. Моля за вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 31f610e41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си дълбоко неосъзната жена.. Добавяш го и имаш чувства към него!? Той иска само секс от теб.. Не се занимавай!
Да те питам, не изпитваш ли погнуса от него че е бил с много жени?
Мене ще ше дае ми е гнус.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: eeba23eb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какъв е смисълът да бъдеш с човек, който ти прави номера? Само да си късаш нервите, да си губиш времето и т. н. Знае ти слабите места, а и колко време мислиш, че ще ти е верен? По-добре си намери някой добър, мил и го забрави този!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 642290dc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   защо му е да знае техники, като всички жени сте еднакви - колкото по-лошо се държи един мъж с вас, толкова повече мислите за него.

просто си играе с теб, а ти се терзаеш. твоята история е като матрица, но човек така е устроен - не може да приема акъл на готово.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 09ae14ea4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дори не мисля, че има нещо към теб и половината неща уж който прави нарочно, може дори да не са срещу теб. Това човешкото въображение е много коварно нещо. Човекът си живее живота и толкова. Ако искаше ти да си част от него, до сега да си станал, но повече от ясно е, че той не иска. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6b72b095cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе какви са тия детски истории? Честно това са някакви детинщини! Осъзнай се малко. Голяма си вече. Ама той публикувал снимки, ама били приятели, но не си говорели, спирал с колата пред нея... абсолютни хлапашки работи. Какво се вживяваш? Ясно е, че нищо няма.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 34a5929750
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хем имаш чувства към него, хем се правиш на недостъпна. Жени!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0807f9be67
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я не нападайте авторката така... имам личен опит с такъв индивид, е не е бил толкова безцеремонен да ме наранява така, но се мъчеше да ме дразни по някакъв начин, игнорираше ме, бягаше от мен, но нали знаете как човек в повечето сслучаи бяга точно от това, което му се стоварва на главата по- късно. И след 1 година мотаене и игри не издържа и ми писа, че мисли за мен, точно тогава когато аз се отказах и мислих, че съм си втълпявала за всичко. Така, че ще посъветвам авторката да бъде търпелива и да се държи добре с него, без да му се цупи, да му се сърди и да прави неговите номера. Просто направи така, че да осъзнае, че в твое присъствие се чувства добре. Това е най- прекия път да спечелиш един човек. Да, може да отнеме време и то немалко, но пък ако мислиш че си заслужава, ще изчакаш. Ако не- просто не е бил човека за теб, а по някаква причина е трябвало да премине през живота ти и да си тръгне.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 09ae14ea4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз бих те посъветвала точно обратното на коментара на Номер 7. Бягай колкото се може по-далече от този човек. Нито с добро отношение, нито с лошо ще го спечелиш. Човек не се влюбва само в едното отношение, а в много други неща. Той щом до сега не е пожелал връзка с теб, няма да пожелае и след време. Явно е тип който обича игричките и момичета който умират по него. Покажи му, че си по- силната и излез от този кръг с високо вдигната глава. Огледай се покрай теб и сама ще видиш колко стойностни момчета има, който биха били с теб, заради САМАТА ТЕБ, а не заради друго! Заслужаваш това, както го заслужава всеки човек! Успех.

Муцито

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 45eee7c1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Истината е, че продължавам да се преструвам, че не ми пука, а вътрешно не е така. Нямам смелост да се изправя срещу него и да му кажа всичко в очите, та дори това да е последната ни среща. Единствено се надявам, че някога след време той ще се осъзнае и ще ме потърси, но тогава може да не съм същата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 09ae14ea4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо трябва да се изправяш въобще пред него за последен разговор? Кой се нуждае от това? Него интересува ли го? Иска ли го? Помисли добре върху тези въпроси, мило момиче.

Муцито

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e86caca727
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти за него си предизвикателство, което явно го дразни. Ако наистина се занимава с pick up, повярвай ми, че щом те вкара в леглото си, ще загуби интерес.

Аз не мога да разбера, ако наистина си стъпила на земята (както твърдиш) какви чувства можеш да имаш към муж, който се държи доста инфантилно и май няма особено уважение към теб, на база на това, което разказваш.

Но както знаем, човечеството още е в очакване да се роди първата жена, която знае какво иска ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker