Дали все още го обичам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали все още го обичам?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2152 пъти
Здравейте. Реших да споделя и моя проблем, тъй като наистина нещо се сбърка от известно време. С приятеля ми сме заедно от 2 години и нещо. Всеки ден сме прекарали заедно, а отскоро и живеем заедно. Но напоследък като го погледна и не усещам нищо в себе си, като празнота. Казвам му, че го обичам, а не го чувствам, целувам го, а нищо не усещам. И това е от 2-3 седмици насам. Нищо не се промени при нас, всичко е както преди. Единственото, което е, че не сме излизали скоро с приятели, тъй като от много работа не можем да си го позволим. Чувствам го като приятел. Предполагам, че след дълга връзка, е нормално да сте приятели, да няма "пеперуди", но постоянно мисля за това обичам ли го или не. Tова нормално ли е, че не чувствам нищо като му казвам, че го обичам, като го целувам? Сигурна съм в едно - искам да съм с този човек! Имам му доверие и мога да му споделя всичко, той е това, което знам че търся в един мъж. Не усещам ревност, която при мен беше много. Това е първата ми толкова сериозна връзка и може би така се получава при хората, остава доверието и знанието, че го обичаш, но не е задължително да го чувстваш... Не знам, посъветвайте ме, не мога да спя заради тези мисли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 99ddc4b3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дори не прочетох историята ти докрай... Понякога се чудя какви са тези малоумни въпроси... Ами сивота е настъпила във връзката Ви явно. Всеки е наясно, че влюбването и пеперудите не са вечни. Една връзка трябва да се поддържа. Казваш че "Сигурна съм в едно - искам да съм с този човек! Имам му доверие и мога да му споделя всичко, той е това, което знам че търся в един мъж. " - ами това е важното. Нямате време да излизате с приятели, нямате възможност. Ами живеете заедно направи нещо мило, изненадай го, не всичко изисква толкова финансови средства, а по-скоро желание.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4079f4796e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си нов.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b4d9d81e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Излишно се притесняваш. Не го ревнуваш, защото му имаш доверие, което.... о багословена си с това. Не усещаш нищо, когато го целуваш, защото ви е поело ежедневието и еднообразието и нещата стават механични. Убедена съм, че ще ти се изпарят всички тези въпроси от главата, ако под някаква форма не се виждате няколко дена, да речем заминеш в командировка. На втория ден ще усетиш болезнено липсата му и ще закопнееш да усетиш устните му върху твоите. Тогава ще разбереш, че наистина го обичаш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 651bbfad07
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери си нов. След 2 години и към него вече няма да изпитваш нищо. После пак си намери нов и така винаги ще има свежи пеперуди в стомаха.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b49df2b6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Чета по-горните коментари и не вярвам на очите си... момиче, не ги слушай.... не си търси нов! Щом си решила дори да живееш с този човек значи наистина го обичаш.... просто след 2 години връзката не може да е както в началото :) С право хората казват, че една връзка е най-интересна и вълнуваща именно в началото :) Просто разнообразете малко връзката си, това е ключа към всичко... трябва ви някакво разнообразие :) Не оставяй тежкото и забързано ежедневие да разруши връзката ти :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dee2335864
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря на #3 и #5 за съветите. Аз също мисля, че от това сиво ежедневие ме налегна тази безчувственост. Но просто като ме връхлетят тези мисли и не мога да си ги избия от главата, от което следва едно студено държание към него и започва да ми става много тъжно и гадно. Опитвам се, но съм като в дупка и съм депресирана заради всичко това. Отдръпната съм, а не искам да е така! Опитвам се, но е трудно :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b5b087734c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е въпросът единствено в "сивото ежедневие", все пак по-добре сиво, отколкото никакво :). Вероятно при теб настъпват хормонални промени, които понижават интензивността на чувствата. Не е необичайно.
Казваш, че в началото доста си го ревнувала. Възможно е емоцията да е била в повече и да си "изгорила" любовните "калории" по-бързо. Просто изчакай. Бихте могли да заминете някъде за ден-два. Смяната на обстановката често има ефект на афродизиак. Би могла да си го представиш с нова партньорка и студен към теб - какво изпитваш - болка, детинско раздразнение, че ти го отнемат или облекчение? Ако наистина те боли от тази мисъл, значи ти е нужен нещо като дразнител, за да го преоткриеш като мъж. Има хора, които се нуждаят от по-силен емоционален стимул или от малко време, за да презаредят батериите.

Ако с времето и с малко усилия чувствата ти се възобновят - добре, чудесно. Приеми този по-вял период като ценно знание за теб самата. Ако, обаче, с времето безразличието ти надделее, най-добре му обясни какво се е случило с теб и прекрати връзката си. Няма значение колко свестен човек е - или, може би, именно заради това. Не е редно да го оставиш да живее в не-любов. Заслужава да е щастлив с друга, както и ти - с друг.
Не бързай, помисли, но и не прахосвай неговото и своето време и шансовете му да срещне момиче, което да го обича и да не изпитва угризения, когато го целува.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6e14a6544f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Наистина може да е нещо хормонално. Преди няколко месеца имах точно хормонални проблеми. Уж ги излекувах, но пак се бъгнаха. Изпъпчих се цялата, цикъла ми закъснява. Сега пак се почва досадно лечение, може от време, от неописуемо отвратителната работа, която имам и ме изнервя... Търся решение на проблема. Обичам го, но не мога да го изразя и да се почувствам добре, спокойна. Не мога да се накарам да го изпитам, просто знам, че е така. И като си го представя с друга, ми става гадно, не искам да си го представям. :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker