Как да постъпя вече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя вече?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1623 пъти
Здравейте! Момче на 19 съм, от 3 месеца съм с едно момиче на 17! Обаче от както сме не върви нещо, само да отбележа не сме правили секс още.. страх я било и такива, но като съм с нея ми позволява да я обарвам и т. н. Нещата станаха вече много зле, защото тя постоянно харесва снимки на други във фб, статуси, коментира ( рядко), тя е на 20 км от моя град, там живее попринцип, тука е баба й. Не сме прекарвали много време заедно, аз бях в София за една седмица, на море, тя стои там за 7-8 дена и така.. като сме заедно, всичко е супер. Тя тръгна с мене малко недоверчиво, говорило се, че съм курвар.. казах й, че ще я убедя, че не е така.. ако беше до сега да я бях я оставил, като не ми е пуснала, но съм с нея, защото я обикнах.. държа се с нея супер, винаги й казвам, че я обичам, че е всичко за мене, няма да я излъжа никога.. тя обаче крие своите чувства, не може да ми се довери.. пиша й обичам те, тя ми вика не... подарих й едно колие, не го носи.. и много други работи! Обаче излиза там с момчета и момичета, повечето са момчета.. били приятели, еми не са за мене, имат цел..! Един балък се опитал да я целуне.. тя се отдръпнала.. аз й казвам всичко, тя не споделя толкова... но ме е страх да не я загубя.. сега е в Испания при майка си, ще ходя да я чакам на летището, аз съм от Силистра, ще отида до София... всичко го правя с желание за нея, почнах да й говоря много, че има друг, да ходи с други да се занимава, да харесва, и това я наранява.. аз осъзнавам, че я нарананявам.. писна й, и без малко да ме остави.. аз щях да съжалявам.. умна е попринцип, никога не е лъгала.. Не знам.. там излиза с някви 2-ма.. аз не мога да спя вечер, вдигам кръвно.. искам да съм с нея, но тя с това поведение не знам дали иска.. каза, че искала мен и такива. Какво мислите..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2d004b6f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-големият враг на любовта е ревността! Това, че приятелката ти излиза с момчета в никакъв случай не значи, че тя ги харесва и правят някои неща без ти да разбереш. И аз самата имам повече приятели от противоположния пол по простата причина, че с момичетата се карам много, най-вече, защото завиждат. Не й прави проблем за приятелите! Безсмислено е. Не си съсипвай нервите. Тя ако прави нещо, ти рано или късно ще разбереш. Наслаждавай се на миговете с нея и не се карайте за глупости.

Вие сте заедно само от 3 месеца. Тя все още ти няма доверие. Предпазва сърцето си, защото мисли, че ще го разбиеш и я е страх да правите секс (това изобщо не значи, че не иска). Но след време, когато тя осъзнае, че ти наистина я обичаш, тя ще започне да се държи по-топло с теб и нещата ще се променят в хубавия смисъл на думата.

Поздрави, DaRa

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker