Случка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Случка
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 6279 пъти
Преди да започна с историята нека кажа за мен, за да е по-обективен разказа. Аз съм мъж на 36 . От ученическите ми години съм порочен, минал съм през почти всички пороци и заради тях съм се вкарвал във много нелепи ситуации. Не разказвам това с гордост, а със много тъга и осъзнаването че глупостта ми е била в големи количества. През повечето от годините съм бил сред много хора, големи и весели компании, много жени и през цялото това време се чувствах самотен, както съм сигурен че се чувстват повечето от обществените личности. Сякаш колкото и да си говориш и познаваш всички, колкото и приятни разговори да водиш с тях, сякаш нещо не е наред, сякаш разбираш, че не това е начинът по който искаш да живееш, а е гласът на суетата и егото.

Сега историята. Бях на 31, когато преживях много голям катаклизъм. Загубих родител, който цял живот е живял със гордост, чест и никога не одобряваше начина ми на живот. Изпаднах в голяма дупка, мислех че ще умра. Много тежък период, който беше моя спасител. В такъв момент се замисляш за много неща, осъзнаваш че не можеш да поправиш миналото, не можеш да заличиш неприятните пакости и щети и единственото което можеш да направиш е да продължиш живота си по по-достоен начин.
Така заживях нов живот далеч от суета и всякакви пороци. Почувствах облекчение от излизането на така наречените "Хай-лайф" среди, защото почти всичко там беше лицемерие и лъжи. Може би затова през всичките тези години не се влюбих истински в някоя жена, а всичко опираше до визуалното привличане и секса.
Независимо че не водех толкова интензивен живот, без много хора покрай мен, се чувствах много по-добре и с далеч по-малка самота и празнота от преди.


Малко след това срещнах нея. Скромно и добро момиче, което беше толкова тихо и добро в началото, че се чувствах допълнен от нея и изкарваше на дневна светлина всички мои добродетели.
Живеехме почти безгрижно, наслаждавайки се на всеки един момент заедно. С времето я виждах че се натъжава все повече и беше много обременена за това, че за своите 27 години не бе постигнала нищо в професионален аспект. Реших да и ударя едно рамо, макар че знаех, че това може да промени нея, както и отношенията между нас, но я обичах и не искам да я гледам да страда и да се чувства недооценена.
Запознах я с правилните хора и така тя започна работа във ВИП сектор. Започна да докарва доста пари , вдигна си самочувствието, в големият колектив намери нови "приятелки" от ВИП средите, запознаваше се с нови и нови хора и виждах, че е щастлива, но имах едно наум, което за съжаление се осъществи.
Тя леко по-леко се превърна в това, което аз бях преди. Суетата и се увеличи, започна да иска повече и повече, вече почти нищо не я правеше щастлива, имаше цялото внимание на света от всички и все по-често изпадаше в депресии и недоволство.
Така след почти 3 щастливи години, връзката ни приключи. Все по-рядко можехме да разговаряме, депресиите и капризите и се увеличиха многократно. Дали спря да ме обича или тръпката и изчезна не знам, но приключи много бързо и спонтанно с мен.
Болеше ме много и в началото дори се обвинявах че съм я вкарал в тези среди, но пък когато обичаш някой истински, гледаш да сбъднеш мечтите му. Другият вариант беше, като повечето мъже, да я накарам да си стои само в къщи и да я тъпча че нищо не става от нея, за да може да не се оглежда и да не мечтае. Лично за мен това не е живот и споделяне с партньор.

Няколко месеца не бях на себе си, не исках да знам нищо от това което се случва, но след това реших да разбера как стоят нещата, бях длъжен да знам. Така ми казаха че от многото внимание от обожатели си била харесала един мъж, който и носел всеки ден букети, бил мил и галантен, но след това не се получило защото бързо си бил показал същността и дори я бил удрял. След това започнала да излиза с друг мъж.
От тук натам не исках да знам нищо, просто сякаш ставаше дума за съвсем друг човек, с който исках да изживея живота си. След всичко разбрано не обвинявах никой, просто стиснах зъби и се надявах тази болка да изчезне час по-скоро.
Така малко по-малко времето спомогна да се чувствам малко по-добре и да си стъпя на краката.
След година ме потърси, каза ми че и липсвам и че не знаела какво и било станало и ме помоли да се видим.
Разказа ми че била с този господин за който споменах, бил добър и точен, но това не и стигало и незнайно защо вече не искала да е с него. Поговорихме на дълго и на широко и установих, че този човек срещу мен, няма нищо общо с жената с която се запознах преди повече от 4 години. Навремето бих дал всичко за нея, опитах се, направих каквото мога, в замяна получих предателство, много нападки и неприятно отношение. Сега виждам че част от нея отново иска да се върне към старото си аз или поне това, което показа, не знам защо го иска, но знам че няма да може да се върне там скоро, ако изобщо успее. Не го казвам защото нямам вяра, а защото и аз съм бил там и знам колко трябва да направиш за себе си, какво трябва да ти се случи за да успееш.

Това е общо взето моята история, показателна или поучителна, всеки сам ще прецени за себе си, но знам, че суетата и егото са погубили много повече хора, от колкото всички катастрофи и убийства взети заедно.

Има една песен "Изгубени души ", вероятно се сещате кой я изпълнява и за какво се пее.

Не знам какво следва за мен, вероятно съм заслужил всичко случило ми се. Честно казано не виждам хубаво бъдеще, но пък знам, че другият вариант да компенсирам всички тези усещания и да се върна към старото ми аз не е вариант и ще ме погуби.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: afd32aacf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята ти наистина е много поучителна, и може би заслужаваш това, което ти се е случило, извода за мен е, че трябва да сме истински, и че нямаме право да си играем с хората, за да не си граят един ден и с нас. Вярата е нещото, което не бива да губиш, и все пак аз ти желая светло бъдеще, дано сред многото фалшиви хора намериш истинска жена, защото каквото и да имаш, ако нямаш човек, с който да споделиш всико, просто няма смисъл, мисля че това е нещото, което осмисля живота. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1d68ccc839
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те. Тръгвала съм по този път, но се отказах, за жалост една моя приятелка не спря и стигна до края. Всичко това те заслепява, вниманието, чувството. Тези хора те карат да се чувстваш единствен и незаменим, повдигат ти самочувствието с мили и сладки думи,а ти тъпака се връзваш, защото имаш нужда от това.И когато вече си в такава среда и ти се променяш. Егото и самочувствието ти те заслепяват, забравяш кой си и какво искаш от живота. После си оставаш заслепен доста дълго време.
И авторе много хора го разбират. Случва се нещо лошо, нещо жестоко, живота им се преобръща и те имат нужда да поговорят с някого. Но и двамата знаем, как в тази среда не се говори за болката ти и за притесненията ти. Как, когато кажеш нещо важно, някой започва да се кикоти и обръща всичко на забава.

Моята приятелка имаше комплекс за малоценност. Всичките години заслепяване и забава я съсипаха психически. Сега се усмихва, но си признава, че носи скъпите си дрехи и бижута, защото не се има за красива без тях. Говори как иска хирургическа намеса за доста части от тялото си. И знаеш ли, човек остава какъвто е бил. Вип средата е като алкохола. Кара те да забравиш, кара те да се смееш и да не говориш за болка, пристрастява се, защото чувстваш, че така всичко е наред, но проблемите не изчезват, просто ти си внушаваш това. В даден момент вип хората са ти "истински" приятели, а те дори не знаят нещо за живота ти, не споделяте много , а направите ли го всичко е за веселбата. Жалко е. Тази моя приятелка има повече проблеми от всякога и има нужда от някой, с когото да бъде себе си, но този някой вече го няма. Била съм по този път и се спрях рязко, усещайки за какво говорим. Дори не бях навлязла толкова надълбоко, а пак ми беше гадни и трудно да се върна към старото си аз.

Случвало ми се е и това, което се случи на теб. Да помогна на някой да се издигне, затласквайки го към ада. Но за разлика от теб, аз им изясних всичко и ги оставих сами да решават. После ги запознах и ги предупреждавах до момента, в който попадаха в клопката, после нямаше смисъл
Тва се случи с 2-ма човека и след това реших, че е по-добре да не им давам шанс да изпълнят мечтите си. Никой не устоява на сладкодумието.

Повярвай ми бъдещето ще бъде светло. Мина време и сега осъзнах, какво е щастието. Да си около близките си хора, да се радваш на всеки миг и да не позволяваш на някой да те блъсне някъде, където не ти е мястото.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5baf7960c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен грешката, която си направил е, че си я набутал в средата, от която ти си избягал. Не мисля, че е задължително да се работи в, както ти ги наричаш, ВИП средите, за да се почувства човек професионално реализиран.
Вижда ми се крайно мнението ти - или във ВИП-а или в къщи тъпкана.

Друго е, ако мацката е бъркала липсата на професионална реализация с това, че не е популярна или че не познава много хора, или че не се говори за нея или куп други неща. Явно е смесила двете неща, а да си в тези среди е замайващо, но уморително.

Няма как да се върнеш към старото ти АЗ. Не можеш да изтриеш от съзнанието си всичко, което си преживял и усетил. Моят съвет е да се опиташ всички тези емоции, усещания, спомени да ги приемеш и да ги направиш част от бъдещата ти личност. Не се бори с тях, защото те винаги ще се връщат, точно когато не искаш. Не да се примириш, а да приемеш.
Дано да се получи, че не е лесно. Но от това, което си написал ми изглеждаш достатъчно силен, за да го направиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1ce57ef03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искрено оценявам хора, като теб, които са си дали сметка за някои неща.Това, че си има една неуспешна връзка не означава, че няма да се появи друга жена, която всъщност ще е истинска. За съжаление парите са коварно нещо, така наречения елит също. Всичко си е до хора обаче. Аз съм имала възможност и съм била до някаква степен сред елита и парите и никога не се промених. Не харесвам тези среди и просто ми бяха смешни и изкуствени всички. Обичам истинските неща. Затова вярвам, че ти все пак ще намериш някоя, като мен, която ходи по земята и знае кое всъщност е ценно.
Историята ти по някакъв начин ме трогна.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a16c68d2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Обществото ни в основния обем от случай възпитава жената да се съобразява с мъжа, а ако не е съгласна да се опитва тихомълком с търпение и хитрост да постигне това което иска. Ти просто си и дал много голяма свобода и тя се е възползвала от нея. Моя позната много точно коментира случка от моя семеен живот. Бях завел съпругата си на сравнително безлюден плаж голяма част от който е нудистки настанихме се и когато и предложих да свали банските като мен тя се възпротиви, но когато й ги развързах аз, каза че й е приятно. Та моята позната коментира тази случка така "Тя просто се съобразява с това което ти позволяваш."

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9029d309ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравейте, автора съм.

Тя не ми е първата любов, но е първата след новото ми аз. Знам че е трудно за вярване, но просто до сега съм срещал жени, които са били точно в тези среди и някак така нещата започват много бурно, но и също толкова бързо и бурно приключват. Сякаш с нея изживях нещо ново и се привързах настина много силно.
В момента е трудно човек да си вдигне стандарта или да получи признание, да не говорим за възнаграждение, ако не е в Вип сферата. Другият вариант е да е учил, да си специализирал и да си станал тесен специалист, каквато тя не може да бъде, защото със средно образование няма голям избор. И просто исках да направя най-доброто за нея, както отбеляза номер 2, не на всички средата им въздейства така и прецених че тя ще се запази там, ще бъде там до толкова, че да си изкарва добри парички и да не полудее. Отначало дори им се подиграваше на фасоните, на очевидните лъжи и преструвки, но с времето се промени. Разбира се че се обвинявам че съм я вкарал там, но пък си представете гледката в която я виждам постоянно недооценена и да се чувства зле и с ниско самочувствие. Виждах че иска да постигне нещо, а аз можех да и предложа само тази възможност.
Номер 5 е написал, че човек трябва да си държи жената изкъсо, с което му се извинявам, но не съм съгласен с него. Не може цял живот да се забранява или да се дават ултиматуми, рано или късно този кръг ще бъде прекъснат.
Яд ме е на това, че промяната беше бърза и че струпа всичко върху мен, сякаш не ниското самочувствие и беше проблема, а аз самият. Не съм искал благодарност, но поне обективност може би да.
Преди ми казваше че държи на връзката с един мъж, че не изневерява, че е лоялна до край, а аз пък исках да вярвам че след всичко видяно, някъде там съм срещнал жената, с която ще ни стигат някакви простички неща, каквато всъщност беше в началото. Уви не се получи, дори колкото и мазохистично да звучи се притеснявам за нея. Някак ще преглътна болката от това което ми наговори, някак ще преглътна че след всичките тези обещания и добродетели които уж държеше на тях, се метна на друг мъж веднага след мен, после го замени със втори, дори ще преглътна подигравката че ме потърси след толкова време и да виждам колко е объркана и на къде е тръгнала, но я мисля, защото хората в това място имат доста бързи темпове на самоунищожение и само с много пари после се възстановяват. Знам че ще падне от високо , а не ми се иска да е така, защото няма да има на кой да се подпре, а не съм сигурен че ако ме потърси тогава бих откликнал.
Иначе 2 е права, там се държат мазно, но ако могат ще те вкарат в миша дупка. Помня когато ей така исках преди години да изляза от там, как те търсят и те карат да правиш разни неща, просто за да си като тях, да не би случайно да решиш да правиш нещо друго. Разбира се всеки си има глава на раменете и беше много трудно да изляза от всякакви зависимости и знам че всичкият този шум не си струва, защото всеки от тях е многократно по-самотен от повечето обикновени хора.
Общо взето това е, знам че заслужавам всичко, което ми се е случило, също така осъзнавам че има реална опасност да не създам семейство и да имам деца, но живота е такъв, няма време за всичко и една грешна стъпка може да промени всичко. Лошото е че всичко ми е прясно още, помня когато ми обещаваше какво ли не, че ще бъде до мен в добро и лошо. Точно това харесах в нея, че исканията и бяха постижими и благородни, но кой знае, може това да са били просто думи, които може би нямаха покритие, защото знам, че след започването на трансформацията и остана само болка, разочарование и неразбиране във мен. Като ме потърси не знаех какво да правя, не и вярвах, може би сгреших че така постъпих, не исках да я допусна до мен, защото предположих че го прави от суета, иначе как така след година ще се сети за мен, къде е смисъла в това. Признавам беше ме и страх. Страх от това, че болката при раздялата и всичко което ми каза, може да се повтори, за това че не съумя да запази тези обещания, за това че се почувствах предаден и същевременно пък се чувствах гузно за това че аз съм виновен да влезе в тези среди, както и гузна съвест за това, че съм изживял толкова много през годините, сякаш усещам че всичките гадости които съм правил ме карат да се чувствам зле и незаслужаващ каквото и да било.
Сложно е, знам че ще е трудно, знам че съм се запътил към не много обещаващо бъдеще, но поне ще се опитам да го изживея благородно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e723f0acff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,

Личи си, че си интелигентен човек и признавам, че ме впечатли с граматиката и синтаксиса си :) Имаш малко литературен стил впрочем, което ми подсказва, че порочния живот не ти в попречил да прочетеш доста книжки. Айде спирам с анализите :)

Предполагам, че сме приблизително на една и съща възраст, което може би има някакво значение - като житейски опит, нагласи, интереси и т.н. Това, че си променил житейската си философия е страхотно постижение. Да намериш себе си в един свят, който вече не различава доброто от лошото заслужава направо нобелова награда и биографичен филм от Спилбърг ;)
Но едан случка - дори смъртта на близък човек не може да е причина за такава промяна. Може да е само катализатор. Ти не си бил щастлив от живота, който си водил преди и най-вероятно полека си помъдрявал през годините. Разбира се, да осъзнаеш грешките си е едно, да намериш сила да ги поправиш и да не ги допускаш отново е съвсем друго!


Първо, бих те посъветвал ако наистина се чувстваш добре, намерил центъра на духовния си баланс в живота, да бъдеш внимателен, да не го загубиш отново. Изкушенията се появяват под начин и форма, която най-малко очакваш.

Това, което се случило с приятелката ти е нормално. Без да го играя дълбок психолог, още Маркс го е формулирал ясно - "битието определя съзнанието". Няма спасение от това - другото с 0,1 % свръхчовеци, които са винаги над нещата :)
Човек е най-приспособимото животно на света ( и това не съм го измислил аз, хаха) прати го в гората и почва да се държи като вълк, подръж го в мола и почва да става мол-юзър. Твоето момиче е попаднала в среда, различна от нея и е реагирала по най-нормалния начин и линията на най-малкото съпротивление за едно едно социално животно - станала е част от средата и групата. Но не бива и себе да обвиняваш, е си я вкарал там. Човек винаги има избор - въпрос на характер и воля. Хората с ниско самочувствие просто ги нямат и остават зависими от средата повече от единаците - какъвто може би си ти.

Не я познавам, но така както я описваш не мисля, че твоята приятелка е способна сама да моделира живота си, а по скоро ще се продължи от течението ако ти не я спреш. Това че си повярвал на думите, обещанията - чак ме удиви. Човече, мъжа и жената са устроени различно - не може да приемаш буквално думите на една жена и да се доверяваш безрезервно. Как да кажа - жените са устроени да се огъват и да възприемат различни форми и агрегатни състояния :) Сори лейдис, но това е просто научен факт.


Ако я искаш отново до теб, след това, което се е случило ще трябва да и "помагаш" да бъде това, което ти искаш а тя казва, че иска да бъде. Не говоря за някакъв тотален контрол и т.н., но да кажем, че всеки има нужда от време на време от малко побутване тук и там по завоите на живота. Идеята е, че ти трябав да следиш все пак, да не се отклони много от маршрута в GPS-a. Ти трябва да прецениш дали искаш такъв живот и такъв човек до себе си.

Лично мое мнение е, че горичлката от разочарованието, винаги остава на върха на езика и никога няма да забравиш. Можеш да го изтикаш в някоя задна стаичка на съзнанието, но чат-пат ще ти идва на гости. Някоя дума, някой жест ще те върне обратно. Т.е трябва да си готов да живееш и със спомена за това, което се с случило.

Моето мнение е, че няма да си истиски щастлив с нея и само ще загубиш времето си. Намери жена, която е достатъчно добра и интелигентна за да може да отсява плявата на живота, да те цени за това което си ти, а не какво можеш да и дадеш, но гледай да си там, ако все пак има нужда да се подпре на някой от време на време за да не кривне по пътя. И ако се чудиш каква ще е разликата - без общите лоши спомени, слънцето за вас винаги ще бъде е винаги една идея по-усмихнато ;)

PS: Това за ВИП-а нещо не го разбрах или явно в друг свят живея. Не знам какво имаш предвид под ВИП-среди и ХАЙ-лайф, което свързано с БГ ме напушва на смях. Ако имаш предвид средата на безделниците-политици, спортисти, актьори, певци и др. от тоя сорт които обикалят едни и същи телевизии и бардаци, където ходят по тройки "на тоалетна" и т.н. може. Но не мисля, че това е пълната картинка. Аз работя такава работа, че малко или много имам досег със сериозния бизнес в България(нямам предвид гриша ганчев, златев и др.такива) и мисля че, има достатъчно хора (за съжаление осн. в София, но това е др. тема) от топ и средния мениджмънт и не само, които имат съвсем нормален щастлив живот с добри доходи без да са ВИП и да влизат в разни схеми и среди.

Айде поздрави и успех.

btw бих пийнал една бира с тебе някой път да ме светнеш що е то ВИП-среди :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 56efc8af2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Интересна история и за съжаление не е нито първата, нито ще бъде последната. Като се замисля, изобщо няма да е последната. Наистина е прекрасно, че си се осъзнал, независимо рано или късно, но все пак си се осъзнал.
Повтарям хората преди мен, а и казвам нещо, което очевидно и ти знаеш - не зависи от средата, зависи само и единствено от самият човек. Всеки може да те постави в някаква среда или пък сам да идеш в нея, но няма гаранции, че ще станеш част от нея. Няма да изпадам в подробности в какви среди съм попадала (във т.нар. ВИП среди не съм, а и като се замисля и слава Богу!). А явно твоето момиче не е от този тип хора. Само е направила потвърждение на правилото, че ако искаш да направиш някого истински нещастен, просто трябва да му дадеш това, което иска. А хората не спират да искат и никога, нищо не ни е достатъчно и винаги искаме още и още, без да знаем къде да спрем да искаме и да осъзнаем от какво реално имаме нужда.

Няма смисъл да виниш себе си, опитал си да направиш нещо добро, за човека, когото обичаш, но както са казали хората - "Пътят към Адът е постлан с добри намерения". За малко щях да забравя за професионалната реализация - мога да ти кажа, съвсем честно, че самата аз работя за доста малка сума и въпреки това се чувствам достатъчно добре и доста добре реализирана (или просто моите стандарти са доста занижени, което е доста вероятно).
Просто приеми факта, че това момиче вече го няма и едва ли някога ще се върне и ще стане същото, каквото и да казва, каквото и да направи нея я няма, а и ти го знаеш, струва ми се.

Рано или късно ще се срещнеш някое друго момиче, което ще изпълни тези обещания, а те ще са дадени без думи, просто ще знаеш, че ще ги изпълни, независим от всичко и ще получиш, това което искаш. С две думи - бягай от нея, не се обръщай назад. :)

Поздрави: Катя

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9029d309ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да 7 прав си, може би трябваше да кръстя Вип средите в кавички, но общо взето знаеш за какво говоря очевидно, така че не е нужно да го обособявам още.

Иначе до мен, приел съм се не като жертва, а като типаж, който е обречен да бъде сам. Звучи глупаво, но за 36 години човек вижда много, ако излъжа че не е имало надежди и очаквания ще излъжа, но като че ли ми се насади постоянното усещане за това, че може би ще си остана сам, по-лошото е, че винаги ми е харесвало до някаква степен.

За нея какво да кажа повече, преди казваше е със 700 лева може да живее спокойно, там преди да се разделим, казваше че 800-900 лева са нищо и с тези пари не може да се направи абсолютно нищо. Разправяше ми случка за нейна позната, която си купи къща между Пловдив и Асеновград и се присмиваше че е отишла да живее в полето, а в същото време живее в не много реномиран квартал, да не кажа гето за по-грубо обръщение.

Да, ако исках можеш с малко викане и ултиматуми да закрепя нещата, но както казах имам богат опит с жените и знам, че една жена можеш да я спреш до време, но пък няма нищо по-хубаво от това да я оставиш да я видиш в цялата си светлина и звездомания. За това не направих нищо, исках да видя до къде може да стигне, защото може би по-добре сега че се случи, от колкото след 5 години, когато примерно вече има дете на лице.

Разпознавам по-принцип идеологията на хората, особено когато контактувам с някой малко повече време, но тя ми скри шапката. Не е било заради това че съм бил влюбен, а заради това че тя изповядваше съвсем други ценности, докато не и дойдоха малко парички в ръце. От опит също знам, че от едното състояние на малко пари и някакви здрави морални ценности, към другото пари и разхайтен живот не всеки стига, но обратното на вече видяното от нея, обратно към старите ценности се стига трудно. Предполагам че като не е имала възможност се е потискала и за това е говорила така, но сега е различно.
Казах го вече, някой си спестявал за къща имал мечта да си построи някъде и да си живее там, тя сяда и едва ли не с насмешка коментира че това е било идиотско и глупаво. При това от нейната уста, като човек, който не е спестил един лев звучи наистина тревожно.

За това като ме потърси тактично и казах че не можем да се виждаме по никакъв начин, болеше ме, остана си рана, но вътрешно ми светна червена светлина, която ми подсказваше че освен да очаквам болка и да стоя постоянно в очакване на това да не я духне вятъра в друга посока, направо не ми даде да го направя.
Разказвайки това, болката не става по-малка нито пък отрицателното решение мога да кажа че е изцяло правилно, защото затворих една врата, но пък може би понякога става дума за достойнство и чест, колкото и да не ни се иска. Правил съм хиляди грешни избори, може би за това вече внимавам какво си пожелавам и какво правя.
Благодаря за коментарите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f56d5e6268
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Батка, а би ли бил така добър да обясниш с думи прости, каква е по-точно тази "Хай Лайф" и/или "ВИП" среда, като какви персони се вклучват там, и за какво по-точно се борите/ят там? Благодаря.
Maverick

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 650223fd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хората се променят.. и най - често стават такива, каквито са твърдели, че никога няма да бъдат! Просто защото тайничко са се надявали, а пък осмиването е начин да се преборят с завистта или неспособността да са такива...
Любим мой цитат :
Бъди добър -
всеки, когото срещаш,
води тежка битка.
Д. Уотсън
Eks

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker