Как да забравя като всичко ми напомня за него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да забравя като всичко ми напомня за него?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2925 пъти
Опитвам се да го забравя, но не става. Нямахме връзка-бяхме само много добри приятели. След това се влюбих. Пътищата ни се разделиха и в последно време нямам никаква информация. Не мога да попитам никого. В живота ми не остана нищо свързано с него освен спомени. Във всеки човек търся чертите му. Вечер слушам тъжни любовни песни, мисля за него, сърцето ми плаче, а лицето ми се усмихва като си спомня за всичките ни хубави моменти. Няма да се впускам повече в други подробности. Просто искам да забравя и да не тъгувам когато чуя името му!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: cc01a0d3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като за начало спри тъжните любовни песни :) Излизай с приятелки :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bb2206b9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти чувстваш ли вина, затова, че не сте заедно?
Направила ли си нещо за него-да му покажеш, че те е грижа за него, че го искаш? на тези въпроси си отговори и тогава- размишлявай тук.
Като размислиш моя съвет е да действаш!


Успех

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9db25ab76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Минала съм през почти същото - обичах един човек 4 години нещастно. Отначало бяхме само приятели, но после той ме намрази, мислеше ме за повърхностна, а и да не казвам какво се случи, когато разбра от други за чувствата ми към него.. това стана на втората година. Още повече ме намрази. Последната година спряхме да излизаме, вече не се и поздравявахме, когато се видехме по улиците. Плачех всеки ден, мислех, че никога няма да го забравя, докато накрая не срещнах друго момче. Аз също преди това търсех във всеки друг Него.. , въпреки че това момче, което сега съм харесала няма общо с онзи, освен че са приятели. Съветът на номер 1 е добър. Надявам се да имаш добри приятели, с които да излизаш и да се разсейваш. Малко по малко спирай тъжните песни. Но!! Все пак не се твърде много насилвай да го забравиш, че ще стане по-лошо. Аз бях опитвала насила няколко пъти да го забравя, мислех си, че като уж не се бях сещала 1 месец за него /насила/, съм го забравила, но после още повече се влюбих в него. По-добре е нещата да станат от самосебе си. Старата любов се лекува само с нова любов. В живота ти ще срещаш много мъже, с времето ще спреш във всеки друг да търсиш този. Ще се влюбиш отново. Може и да мине доста време, но все пак ще успееш. Колелото на живота се върти и нищо не остава същото. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 38bc292756
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм в същото положение от около година и не съм намерила начин да забравя изцяло... Мога само да ти кажа, че в един момент спомените започват да избледняват все повече и първата реакция е страхът да не ги загубиш. Моят съвет е да опиташ да заместиш прекрасното, което си изживяла, с още по-прекрасно. Създай нови приятелства, опознай различни по характери хора. И съм сигурна, че някой ще те развълнува отново.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1b0ddb4ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм в същата ситуация - сега. Какво да ти кажа...? Всичко е толкова истинско, толкова спомени, толкова хубави моменти... , че чак не мога да кажа сбогом. Просто и аз искам да забравя, но всичко ме тегли към него. Благодарение на майка ми и приятелите ми ми е по - леко, но нощем няма кой да те утеши.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87a870f154
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Уф и аз бях на същия хал. Запознахме се случайно, станахме приятели, в нея открих всичко каквото един мъж може да иска, влюбих(ме) се, имахме невероятни моменти заедно. Аз просто летях, а не стъпвах по земята. Тя ми отвори вратата на един нов свят, пълен с любов, страст и лекота, свят в който можеш да поискаш и да получиш всичко, за което мечтаеш. Не мога да си представя, че може да има друга жена, която така добре да ми пасва във всичко. Казвала ми е хиляди пъти че ме обича безумно, че би направила всичко за мен, че коленете и омекват, когато си мисли за мен. И после всичко свърши. Не отведнъж, но за няколко седмици от хора, които не могат да дишат един без друг, се превърнахме в напълно чужди. Трови ме това, че нямам ясна идея как се получи, но е факт. Първо започна да ми отговаря на съобщенията и обажданията рядко и вяло. После изчезна за няколко дни. После се появява и ми пише все едно съм някой чужд човек. После ми наговори куп глупости, все едно е дрогирана. Така или иначе първите две седмици след края аз бях ядосан, предаден, огорчен, бесен на всичко и всички, откъснах се от света, защото всичко ми напомняше за нея. Оттогава минаха три месеца, сега съм по-добре и не мисля постоянно за нея. Изтрих всички чатове, снимки, клипове, контакти, всичко което ме дърпаше назад. Чувствата отслабват с времето и това е добре. На авторката мога да кажа, че няма да е лесно, но в края на краищата ще го преболедуваш. Мисля че много по-лесно ще ти е, ако можеш да споделиш с приятели. В моя случай просто нямаше с кого.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bb2206b9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Старата приказка е:
Най-лесния начин да устоиш на изкушението е да му се отдадеш. Направи това което трябва да направиш, пък да става каквото ще!
Ти не искаш да забравиш-а искаш само него, не се заблуждавай.

Ж. 63

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 265eb2c2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   №6 - аз преживях същото, но от страната на жена. И аз нямаше с кого да го споделя, най-малкото защото щях получа хиляди упреци и натяквания от сорта на "аз казвах ли ти, че така ще стане...". В началото чувствата ми се променяха с всяка минута - завладяваше ме ярост, че съм била лъгана и използвана, след това изведнъж започвах да плача, осъзнала че това наистина е края и няма връщане назад, после се прокрадваше надежда, че мога да оправя отново нещата и най-накрая се обаждаше здравия разум, който ми казваше - каквото и да се случи от тук нататък, ти винаги ще знаеш, че той не си заслужава! Сега ми остана само здравия разум :) Простила съм му всичко, но вече не бих желала да имам нищо общо с него. Както теб и аз го изтрих от живота си по всички възможни начини, по които е присъствал в него - снимки, хронология, клипчета, разговори.. дори бях записала гласа му на телефона си..

Докато в началото всичко това ме караше да плача, после постепенно погледа ми се избистри и започнах да виждам нещата такива, каквито всъщност са били - фалшиви. Естествено, човек няма как да изтрие спомените от главата си, но те са болезнени само докато не ги заместят други, по-приятни. Предпочитам да си спомням думите на мъжа, който ми каза че не е спал, защото цяла нощ е мислил за мен, от колкото този, който ми казваше, че няма време за мен:) Всичко отминава с времето и хората, които до вчера са ни били по-скъпи от нас самите, нерядко ни стават абсолютно безразлични. Единствената любов, която човек не може да преживее е предполагам тази към родител или към дете. Всичко друго е мимолетно и времето го обрича на забрава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker