Иска да се видим в друг град - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска да се видим в друг град
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2042 пъти
Здравейте, нуждая се спешно от мнението ви. Може би подобни истории са ви омръзнали, но за мен е важно да чуя мнението ви. Аз и Той се запознахме по скайп и ни предстои да се видим реално(на видео-камера сме се виждали вече, на едни години сме, не сме тийнейджъри, все пак да уточня), но сме от далечни градове и не знам къде ще е най-добре да се срещнем, намекнах му да дойде той в моя град, но той ми вика, че бил далече, надали и такива неща, а според мен това е просто оправдание.

Иска да се видим в друг, град, нито неговия, нито моя, мен това не ми се нрави нещо. Освен това срещата ни ще е''тайна'', тъй като си има приятелка, която обаче е отскоро, от малко преди да се запознаем. Ето и това ме притеснява, казва ми че след време тази приятелка можело и да я няма.

Не знам, струва ми се голям инат, казвам му че и майка ми не е много съгласна да ме пусне, а той веднага припали и вика ''аха, не мислиш ли че вече си голяма, да слушаш майка си'' и т. н. Как мислите? , не е ли странно? , плюс това като момче би трябвало да се съобрази и да дойде той в моя град, колкото и далече да е, за да съм по-спокойна все пак съм момиче, а той... много взима да ме ядосва.

Страх ме е да го попитам пак, защото само ми се сърди, наистина не го разбирам, а УЖ ме обича, не знам, вече като че ли не вярвам, познаваме се от три месеца, всичко се случи толкова бързо.
Спирам до тук с писането, че да не ми стане дълга историята. Е, ще очаквам вашите коментари, без значение какви са, все пак са ми необходими. А, и докато се запознахме, той не си беше в Б-я, сега ще си идва.

П. п. :Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: c74c1adf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хич не се занимавай... Приятелка, далечни градове, той е странен характер.. Не ти ли е всно каква му е единствената цел??

Палав Мечок

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b703d0ac78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти акъл имаш ли ??? Не отивай никъде, стой си в твоя град и го остави той да дойде. Може би си мислиш че го познаваш обаче изобщо не е така, а това че ти казва че те обича дори не знам как да го коментирам :Х просто иска да те вкара в леглото. Как може да обичаш някой който не си виждал на живо това е пълна простотия вие на 12 ли сте ??? Може да те харесва но и това е под въпрос. Така че имай си едно на ум и си стой в твоя град, и ако реши да дойде излезте на по оживено място през деня. Това е....

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0e26ae359f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Среща само в твоя град и наистина на оживено място. Казваш, че не си тийнеджърка, следователно трябва да разсъждаваш като зрял човек. Нищо не знаеш реално за него, вашият контакт е виртуален, което е по-близо до измислицата отколкото до реалността. Никъде недей да ходиш, ако той държи на срещата с теб, ще дойде в твоя град. А тези запознанства през интернет нали знаеш с каква цел са основно? А и самият факт, че има приятелка, а си урежда срещи с теб си е доста показателен. Умната, търси си контакти в реалността - не че там всичко е цветя и рози, но са за предпочитане.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3f18aae1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пффф.... работата ''смърди'' (с извинение) и то отдалеч! Казваш, че не си тийнейджърка, но май разсъждаваш доста незряло. Човек, ако иска нещо сериозно би дошъл до твоя град без да му пука от нищо. За други приятелки и тайни срещи да не говорим. Обичал те бил... толкова ли си наивна? По-добре го блокирай отвсякъде и не се занимавай, че от сега мога да позная каква ще ти е следващата тема, пусната тук!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bb3c0bd4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката-здравейте, мерси за коментарите, попитах го да ми каже, ама честно защо не желае да дойде в моя град и знаете ли какво ми отговори, цитирам"Ще ме е срам, там всички те познават, неудобно ще ми е, не знам, но може, ако няма друг вариант ще дойда и там'', обаче още не е обещал на 100%, каза само че пак ще говорим за това, беше късно онази вечер като го питах и той''избяга''под предлога, че вече е късно и да си лягаме да спим. Но и аз си мисля, като вас, че е редно той да дойде и мисля, че ако наистина държи на мен ще го стори. Това е засега от мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker