Самотата е ужасна, но май е най-добре да си сам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотата е ужасна, но май е най-добре да си сам
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4441 пъти
Мисля, че заглавието говори само за себе си, но все пак да обясня защо мисля така. Момче съм на 20. Имам (всъщност вече не знам имам ли изобщо) приятели предимно момчета на моита възраст, ту от университета, ту стари познати от стария клас или от кватала ми. Приятели с момичета.. въобще няма да я си хабя нервите да го коментирам това, те са 10 пъти по-зле от мъжкото приятелство. За това с хилядите ми неуспешни опити да стана приятел с момиче (просто приятел) съм се обкражил с момчета. И те обаче се оказаха такива пу*ки както и жените.
Пример 1: С един приятел от моя квартал живее в отсрещния блок до моя, се познаваме от малки. Излизали сме мн пъти, почнахме университета и времето ни се ограничаваше да излизаме. Стигна се до момент, в кой аз му звънях през ден през два да го викам да слезне за 30мин долу на пейката, за да се видим. Той все зает.. Накрая след 2 седмици звънене САМО ОТ МОЯ СТРАНА, се отказах и спрях. Тоя не ме потърси целия 2ри семестър да речем 5-6 месеца да са били. И се видяхме случайно пред блока аз минавах и той ме спира (аз мислех да го подмина просто) спира ме и ми вика "айде бе кво стана с тебе къде се изгуби, аре да се видим тия дни че не сме се виждали сумати време". Значи както го чух тва ми идеше да му фрасна един в носа. Заради кой не сме се виждали бе глупак такъв, заради мен ли? Както й да е преглътнах го това, излезнахме, после следващите дни пак така 5-6 пъти да сме се видели и той пак спря да ми звъни да ме вика, да ме търси. Спряхме да излизаме пак по негова вина.
Пример 2: Един пак от квартала добри приятели сме с него от скоро (1 година) един път той трябваше да замине за някъде за 5 дни. И аз му викам да звънне като се прибере да се видиме. Той вика да бе непременно. Минаха тези 5 дни, минаха още 10 и никав го няма. Звъннах му и той ми вика че "тамън мислил да ми звъни" О ДААА ПОВЯРВАХ ТИ!! Хубаво де и това го преглътнах дет се вика и пак си излизахме малко. После той замина за море за седмица. Тази седмица мина преди 6 дни. И не ме е търсил.
И с двамата живея на 5 мин път и двамата се прават на луди. Имам и още един такъв, който приключи по същия начин, но гледам че стана мн дълго и няма да го пиша. Е добре сега обяснете ми какъв е смисъла от така наречените "приятели" като явно наистина всичко е до време? За какво да се сближавам с хора като те сами ще си отиват по незнайни за мен причини. А темата с жените пак казвам няма да я коментирам зашото те са по-зле от мъжете в това отношение.
ВИе как мислите прав ли съм или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5e79f5a818
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Просто не са имали потребност да се видят с теб. Както се казва, не си техния човек. Ще намериш твоите приятели, а междувременно не си прави погрешни изводи за хората като цяло по няколко случайни познанства. Запитай се защо нямаш приятели от детските години?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7f65b3e827
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   По-добре сам от колкото зле придружен ! Наслаждавай се.. :-)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 23082caa48
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Напълно съм съгласен с теб. В днешно време няма приятели всички те забравят по една или друга причина. По-добре през цялото време да се чувстваш малко кофти отколкото известно време да си щастлив и после да дойде голямото разочарование което е далеч по-зле от това "кофти".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 95f886b0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Това, че си имал такива приятели не значи, че всички са такива и че всички ще се държат така с теб. Излизай повече, намери си приятели и преди всичко ги опознай. Бъди до тях, когато имат нужда от теб, но само ако и те са готови да направят същото за теб. Като цяло е хубаво да си намериш приятели. Погледни колко хора се оплакват от липсата на такива. До толкова са свикнали със самотата, че вече не знаят как да се държат, когато се запознаят с нови хора. Самотата е лошо нещо и не го пожелавам на никого. Със жените е същото. Жена съм и няма да се опитвам да променям мнението ти. Прав си - с повечето от нас приятелство Не може да се създаде. Често клюкарим, все коментираме, някои жени са до теб са само докато самите те имат нужда от теб, после им ставаш непотребен и те оставят. Да, но повярвай - не всички са така. Помни, че винаги някъде там са останали момичета, които търсят приятелството и подкрепата на някой мъж. Просто може би ти все още не си срещал такива хора. И да, понякога всичко е до време, но след това пак всичко започва от начало - срещаш нови хора и създаваш нови приятелства. Това е просто един кръговрат, но понякога, ако имаш късмет може и едно приятелство да го запазиш завинаги. Не се отчайвай и не се затваряй в себе си. Животът е пред теб и имаш достатъчно време да го изживееш и да опиташ от всичко.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: baaab303e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Гадно е пич но се свиква някак.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: db2f8b082f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В моя случай - по въпроса за жените, не, не си прав. Преживях големи сътресения на 20. Сега съм на 42. Обаче преди 17 години срещнах някого, сега съм и сме щастливи и съм спокойна. Не бих заменила това за самота. Късмет и орис. Това е. Още си на 20. Нищо не знаеш нито за жените, нито за живота. Момичетата не са жени. Те копират чуждо поведение, искат да бъдат интересни, красиви, желани. В повечето случаи са глупавички и незадоволени и мислят, че целия мъжки свят си умира за тях. Жените също имат нужда да улегнат както и мъжете. Това няма как да се случи, докато си на 20. А и не трябва. Така че, радвай се на младостта си, докато можеш, нещата ще се наредят, не го мисли толкова.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker