Как никой от вас мъже, не се замисля...как се влюбвате така изведнъж в грозни жени...как става? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как никой от вас мъже, не се замисля...как се влюбвате така изведнъж в грозни жени...как става?
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 4670 пъти
От къде да започна ... незнам:) Може да прозвучи банално за някой, но за мен си е болка. От 2 год. съм с мъж когото обожавам. Слес разтрогнати бракове и щуротии се срещтнахме случайно с уговорката за чисто сексуална връзка. Да ама не стана така. И в двамата се появиха чувства, макар че моите с неговите не са на едно ниво. Една година живея с заблудата, че аз съм това, което този мъж желае. Само, че...оказа се, се е изоставил семейството си заради жена, която...да ми прости господ, но не струва.

И до ден днешен тя го манипулира по някакъв начин и все успява макар и рядко, но да е околу нея. Как никой от вас мъже, не се замисля...как се влюбвате така изведнъж в грозни жени...как става? (Тук ви оставям тема на размисъл). Сега живея с болката от обида, унижение и чувство, че съм лъгана. Как този мъж ме накара да полудея а и до ден днешен не ме отблъсква от себе си...напротив. Търси ме и ме желае, а аз незнам какво да правя.

Силна жена съм, но се оказва, че не толкова колкото ми се иска. Или вече ми е омръзнало да съм магнит за болката и разочарованието. Знам, че никой неможе да ми помогне, живота е жесток. Остава ми да се радвам на детето си и да се надявам, че някой де ще успея да получа това, което искам да дам...Любов. На всички ас желая много любов, умивки и спокойствие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: f4f25b5e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам чувството, че си на 15 години.
Една силна жена няма да позволи на никой да се подиграва с нея по този начин. При тази ситуация аз не бих чакала да не бъда "отблъсната". Да си ходи при другата. Мъже има много.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 76ab28bd14
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Може другата да е грозна, но сигурно не пише "аз" със "с", външният вид не е всичко...

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 4eab963da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ми стана много ясно какво е станало, но на директния ти въпрос отговарям: Грозните жени явно не разчитат на външен вид, а използват хитрости да задържат мъжете. Обикновено такива жени са като свинете. Ръчнеш я от едната страна, тя изгрухти и отиде от другата. И си продължава. Свалят им звезди, мъжете си казват, че тази им повдига самочувствието, а онази красивата, дето всички я гледат, с нея не се чувстват добре, ами я да си седят при грозотилото, че такива ги гледат като богове...
Ама то си има и чалъм. И като види грозотията, че мъжа вече е налапал, почва едно командване, едно затягане на примката около врата.... И обикновено тези мъже са като в капан. Те дори не го осъзнават, хората се опитват да им отворят очите, но не става. А грозотията стяга ли, стяга, че а й избяга, а изтърва златното съкровище.
Разбира се не всички са така, но повечето да. Имам 5-6 живи примера около себе си.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: a7e7568ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Красотата е нещо относително.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 943daab822
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може да е грозна външно, но да му дава цялото духовно спокойствие от което се нуждае! А теб да иползва така, както сте се уговорили... Чисто платонически!!! Тя не е виновна за нищо, а той че е кривнал от пътя!!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: dd7bc5a23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Грозна жена? Я стига, мъжа ти е един от малкото свесни хора, в които е останал разум. Той не гледа външността, гледа жената до него да го прави щастлив, да ЧУВСТВА топлината между себе си и нея. Тази топлина той я е усетил и иска да я съхрани, пък теб те използва само за да се задоволи физически. Не си ли го разбрала до сега?

Явно този мъж ти найстина обича и зачита "грозната" жена, в нея намира това, от което се нуждае всеки един мъж. Ако бях на твое място - бих го напуснала. Защото ще знам, че иска само секс от мен, а чувствата... ги няма. Поне аЗ мисля по този начин, и все пак решението си остава изцяло твое.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 29 дни
hash: f01b5929eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти пък защо реши, че жената е грозна ? За него може да си е хубава. Мъжете и жените имат различни представи за женската красота. А ти си просто предубедена.

 
  ...
преди: 15 години, 22 дни
hash: 3bca0bd49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да си кажа направо грозни хора няма! Дори и в ''най-ужасните'' гадинки има нещо хубаво.Всеки си има своя красота, може и да е малко и трудно забележима, но си седи там.А и ако не с външно, то с вътрешно може да те спечели някого.Опаковката в любовта изглежда по-различен начин-може 200 човека да питаш и те да имат различно мнение.

 
  ...
преди: 15 години, 20 дни
hash: b2e4d2f4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6 явно не знае значението на думата платонически. Така, че да не дава акъл, защото явно няма в излишък.

А сега към теб:
Този "твоя" явно е просто един курвар! Имал е семейство и го е изоставил заради друга. Нея лъже с теб. Как се нарича такъв ,,човек"? Тя го манипулирала така ли? Как разбра? Върти Ви и двечките и ниската му душица ще го накара когато му омръзнеш да те замени с друга. Не си мисли, че той е манипулираният. Събуди се глупачке!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 050933b961
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз, сум на 42 години, преживявам голяма трагедия искам да ти кажа. забравиго и продалжаваи няма смисал от него. Не си струва цената която ще платиш слет време аболката която ще получиш от това унижение ще устави голщм беляк в теб. Бяга до как то можеш. Това не живот, казвам ти го от личен опит. И ти жела успех в живота.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: beb4616cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом е бил способен да изневери на жена си, значи е способен и на теб, още повече, че ти сама си му казала че това е само секс. Не може да обвиняваш хората че и да слагаш под един знаменател "грозни жени", това те прави повърхностна и е една прична той да не те харесва...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bef8ea248f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм на 25г. Имам сексуална връзка с мъж на 32, който има приятелка от 2 години. Тази въпросна приятелка е една трътлеста, с едно шкембе, което се накатява адски гадно като седне, а като ходи се тресе, с едни старомодни очила, мазна коса, никакъв вкус за обличане ( анцунг с кантове и ботуши с ток) и е супер глупава. С 300 зора е завършила средното си образование. Веднъж като бяхме в компания взе та се оригна мощно в заведението и то няколко пъти. И го направи така, между другото, сякаш е като да кихнеш. И нейния си я търпи такава. Аз не питам, но ми е много странно какво намира в нея? С какво може една такава жена да те впечатли и привлече, че и да те накара да си снея 2 години? И не е някоя бедна, която не може да си позволи хубава дреха или малко по-съвременни очила. Просто няма усет момичето. Аз съм висока 177см, слаба, с елегантна фигура, завърших висше, сега следвам магистратура, не се обличам комерсиално, но и не нося анцунг с токчета и да си мисля, че съм върха на модата. Занимавам се като хоби с изкуство - смятам, че съм интересна личност. Но онзи си е с нея, а с мен е само за секса. Да, аз го допускам и аз съм си виновна, не трябва да мрънкам, но наистина не ги разбирам тези мъже. Как може такава жена да привлече вниманието им? С какво? Сега аз мисля да го отрежа този и да не го търся, за да осъзнае какво има и какво е можел да има. Знам, че ще ме търси, но не, нека му е гадно. Да му останат хубавите спомени и грозната реалност.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c0c5affce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Точно така - отрежи го.
Какво харесва в нея ли - навика. Той знае, че жена като теб може да тръгне с всеки, който пожелае утре, докато тя му е сигурна. Има явно комплекси.
Отрежи го и му постави ултиматум - или аз, или тя.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: beb4616cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   13, това е твоята гледна точка. Не знаеш как мисли тя, какво и пречи и т. н. В интерес на истината ти имаш високо самочувствие и цели, а това момиче... не знаеш нищо за нея освен как се облича и какво образование има. Не знаеш каква е връзката им, може и лекарства да пие, и за това да е надебеляла.
От кога стана едва ли не престъпно да си дебел или пък искате мъжете да бягат от "грозните" жени за да слугуват на вас.
Аз предполагам че на това момче, с постоянното ти натякване колко си над всички му спада самочувствието и самоуважението.
Замислете се малко и се сетете, че светът не се вурти около вас, той обича приятелката си но секса му липсва и си го взема от теб, а може и да си представя нея в леглото, знаеш ли???

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 96ebee27be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16, ти пък - сега всички пълни хора са на хапчета... Само антидепресантите и медикаментите с-у алергии водят до подуване...и пак не си 100 кг.
Разбира се, че сами са си виновни, казвам го като човекс със склонност за напълняване, които всеки ден се бори с килограмите и е слаб по силата на волята, не на гена.
Никой мъж, който си представя дебелата си и проста приятелка в леглото, не си хваща чуждичко.
Просто се чувства несигурен с атрактивна и интелигентна жена, защото тя може да го зареже - има избор. Сигурно пристанище е неатрактивната жена, за нея можеш да се ожениш и да си знаеш, че ще имаш цял живот жена да ти пере, чисти и да ти гледа децата - каква алтернатива има като никакви други мъже няма да я намерят за атрактивна?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b1985a57d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17, значи ти определяш всичко в живота на една жена на базата на външния и вид? Ако не е толкова хубава, автоматично нищо не става от нея? Това, че мъжът може да я е харесал като човек или че може да е по-умна от теб(за което на фона на коментара ти няма да се учудя), не означава нищо? Или може би "неатрактивна" върви с неинтелигентна....
Също от кога пълните или дебели жени задължително трябва да са грозни? Да не би такава, на която и стърчат кокалите и е с лице на кон, да е по-добра?
По-пълните нямали воля.... Има хора, които нищо не хапват и пак са по-пълни. Точно от гена зависи. Аз като си ям всичко, когато си поискам, как оставам слаба?
А пък ти може би си от тези, които са "слаби" с цената какви ли не лишения и затова толкова злобееш с/у по-пълните.
Отвратителна простащина. Сама се унижаваш като издигаш външния си вид в такъв култ и като го правиш най-важното за една жена. Това опредметява, а да не говорим, че красотата е до време. За пореден път се убеждавам как жените сме си виновни.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 96ebee27be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм 17, не съм 13 и не издигам външността в култ, но просто по описанието на 13 стигнах до извода, че въпросната жена не само е меко казано пълна, но и проста (простачка) и не ? пука.
Не злобея с-у пълните хора, а ги съжалявам. Имам пълен баща, болен вече от диабет и не е от неядене.
Според мен съм права, че комплексираните мъже са често с неатрактивни жени, защото са сигурни, че те няма да ги зарежат за друг.
Жените като 13 имат алтернатива.
И да, ако една жена е проста и грозна (може и да не е дебела, съгласна съм, че има и слаби неатрактивни меко казано жени), нищо не става от нея, освен жена на коплексар...особено подчертавам думите ПРОСТА и ПРОСТАЧКА - това са качества, които не са външни!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bef8ea248f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Аз съм номер 13. Номер 16, не говоря така за момичето от злоба или заради това, че съм слаба с висока цена - не. Просто знам за какво става въпрос и за това толкова смело коментирам. Не съм казала, че непременно пълните жени са грозни, а че конкретно тази е грозна (да, това е думата).

Красотата е относителна, но между две рози - едната с хубави, свежи листенца, ухаеща и изящна и една опърпана, с повехнали листа и изгубила аромата си май има разлика. И с хората е така. Идеята ми беше, че аз самата не разбирам логиката в това, даден мъж да е с такъв тип жена, колкото и комплексиран да е. Как на самият него му е приятно да е с такъв човек до себе си? Как може да седиш в заведение пълно с хора, гаджето ти да се оригва най-безцеремонно и на теб да не ти прави впечатление? Как??? Не го проумявам.
А Той е един добър човек, едно обикновено момче, кавалер по старомоден начин...Никак не е простак, но ето на, хванал се е с такава жена.

А колкото до мен - ям от всичко, по колкото ми се яде и не качвам килограми - гени, т.е. не съм слаба на цената на безумни лишения. И в никакъв случай не съм някоя кифла, като извадена от чалга клип - съвсем обикновено момиче съм, със своите недостатъци.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker