Хвана ме с друг мъж, искам да оправя нещата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хвана ме с друг мъж, искам да оправя нещата!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 8606 пъти
Преди всичко искам да кажа, че НЕ съм изневерила на момчето си. Може би щеше да се случи, но бях "изненадана".
Заедно сме от 2 години и искам да оправя нещата! Ако има някакво значение- аз съм на 23, той е на 25.
Всичко с другият мъж започна от един отговор на коментар, а по-късно и със среща. Докато се осъзная бяхме вкъщи с понамачкани дрехи. Тогава влезе приятелят ми, нищо не ми каза, но няма да забравя погледа му. Хукна надолу по стълбите, аз след него, а комшиите се нагледаха на драми. Както и да е, той не ме изслуша. Вечерта се върна, беше много разстроен... взе да крещи, че съм курва, чак съседите отсреща дойдоха да проверяват дали всичко е наред.
Не стои с мен в една стая, не се храним заедно, а когато започна да му обяснявам демонстративно си слага слушалки, излиза или почва да се присмива на думите ми. Убеден е, че ако не съм успяла сега, то преди съм му слагала рога. На въпроса дали да се изнеса той се ядоса, а като попитах ще пробваме ли да оправим нещата- "може би". За жалост не виждам никакво желание от негова страна. Вече повече от седмица не ми говори, няма никаква промяна, дори става по-зле. Връща се доста късно вечер, не особено адекватен, отблъсква ме постоянно. Снощи гледаше един филм и аз се сгуших при него- той стана уж за да си вземе чипс и отиде на фотьойла. Днес говорих с една приятелка- стана дума за един актьор, аз казах че е много готин и като приключих разговора приятелят ми ме попита "защо не се пробваш и с него? "
Обичам много това момче, привлича ме, много си го харесвам! Не ми трябва критика, а съвет как да постъпя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 858f82886a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление и такива момичета има още... и при мен стана така и я изхвърлих от нас като куче... по-добре се махни сама, той няма да го забрави никога това дори и след 10 години.. винаги ще се чувства предаден

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d70e9338f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами аз мисля че не го заслужаваш... Първо му изневеряваш, а сега се чудиш защо те отблъсква? И аз да съм и аз ще правя като него ;) Ти не си можала да направиш нищо с другия, но ако момчето ти не се е върнало си щяла, така че :) Ти ако завариш гаджето си в леглото с друга какво ще си помислиш?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8c6696378d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Май наистина те обича твоят приятел. Горкичкият. Ами нищо не можеш да направиш, освен да чакаш да му мине, а докато чакаш не бъди нагла и устата, защото си виновна. Извини ли му се? Достатъчно си голяма за да приемеш, че си сгрешила. не знам 2 години са много време, преживяли сте много неща, как така толкова лесно беше готова да ги захвърлиш на боклука, малко поне не ти ли е съвестно?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3bb5075112
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Както водата си проправя път.. бавно, търпелива и капка по капка. Не се отказвай и се бори докрай, хубавите неща в живота, заслужават усилията ни.
Каквото и да се е случвало, каквото и да си правила - отричай! Не наранявай повече човека, когото обичаш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e7c90c56be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо те хваща на калъп и после ревеш, че не ти говори. Остави да поотмине. Но не се знае дали ще забрави. Точно една подобна изневяра беше причина за раздяла на един приятел. Оправиха се, но дори 2 години след това на него още му тежеше това.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cf65896c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На твое място не бих се борила. Няма смисъл. Това, което е видял, никога няма да се изличи от съзнанието му.
Мисля, че ти е нужно време, както и опит, защото в момента действаш и разсъждаваш твърде незряло, бе, направо детински. Обичаш приятеля си, но се пускаш на почти непознат, водиш го вкъщи (!! ), мачкате се, гаджето ти те хваща, а ти искаш някак да щракнеш с пръсти, или някаква "хватка" да му приложиш, че да си го върнеш - мил и любящ, както преди. Е, няма да стане. Той все още има чувства към теб, но те са затихващи. Скоро гневът и унижението ще вземат връх и тогава връзката ти съвсем ще се оплеска.
Остави момчето си да срещне момиче, което е готово за сериозни отношения. А ти се научи на самоконтрол и на уважение към чувствата на другите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1e597a2000
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   И ти да не очакваше, че ей така на другия ден ще се усмихне, ще ти намигне и ще каже "Споко мило, няма проблеми! " :))

*Syndrome

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ddf8c17246
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не вярвам да му мине, а ако все пак стане, ти ще отговориш на друг коментар и....

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 68c4fefdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом не те е изритал поне значи, че явно те обича.
Бъди търпелива, показвай му, че го обичаш и че ако искате да сте заедно занапред трябва да ти прости и да преминете през това. Но ако той няма желание няма смисъл да опитвате даже. Трудно ще го преживее...
Пък да ти кажа на негово място, щях да скъсам с теб. Пак сравнително меко е реагирал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7e1d2b3a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз на твое място бих го освободила от присъствието си, за да имаме време да преосмислим нещата, и бих го потърсила след няколко дни. Бих го помолила да поговорим и да се опитаме да оправим нещата,ако все още ме обича и ако ми вярва, че и аз него... Ако наистина обичаш приятеля ти - остави го за малко. Постоянното търсене от твоя страна сега, само го дразни. Каквото и да правиш - няма да иска да те чуе. Тръгни си...за малко.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f30d2c4154
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Остави го!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cd3c8f524e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Горкият човек, направи му услуга и си събери багажа. Мислиш, че има голяма разлика между това да изневериш и това да те прекъснат, когато си на път да го направиш? Е нямам думи. Не му губи времето, нека си намери добро момиче. Заради такива свестните мъже си мислят, че всички жени са курви. И с кой акъл го доведе вкъщи оня от коментарите?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1b43efef69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мила, ти нямаш уважение към себе си, до тук си с него. Въпрос на време е да те зареже будалата, и дано щото ти не го заслужаваш, аз на негово място и на снимка няма да искам да те погледна, и като си решила да му кръшнеш толкова ли не можа да направиш така, поне да не те набара ха, явно бая си се подмокрила хаха, спонтанно. Та аудиторията, пазете се от такива екземпляри като авторката, а ти авторке съвестта е те сложи на място и си прави сметката за в будеще с новото ти гадже, да не те набара пак на калъф, много здраве да имаш.. успех ;)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 05d05afbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ти как би реагирала, ако се прибереш и видиш приятелят си на калъп с някоя непозната девойка, във вашето жилище? Какво би направила, какво би си помислила? Би ли му имала доверие отново? Не биха ли ти нахлули в главата милион въпросителни за минали, настоящи и бъдещи неща? Би ли го приел човекът отново до себе си на 100% ? Би ли целунала устните, които са целували друга? Би ли повярвала на тази същата уста, когато ти каже дни по-късно : "обичам те".

Би ли искала да говориш с него и да го слушаш? Какво значи обичам този човек? Как така го обичаш, а му изневеряваш? И никак не си била предпазлива, а дори нагла, завела си някакъв си там у вас и се натискала. Замисли ли се, че не пазиш достойнството на мъжлето си? Но дори и по този начин, не виждам какво по-точно очакваш сега от него? Не гледай нещата само от твоята камбанария. Помисли добре.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a658768c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Най ми е смешна частта "Докато се осъзная бяхме вкъщи с понамачкани дрехи.". Ей ще ме уморите от смях. Ти не си участвала и не си го завела във вас и не си почнала да се натискаш с него, ти си паднала от Марс и не си взимала собствените си решения :) . Още колко вариации съм срещал дори и тук във форума от типа " и изведнъж не знам как стана, но го направихме" или други "не исках, но някак без да искам стана". На всичките сякаш чавка ви е изпила мозъка, но после изведъж ви идва отново. Няма страшно, хората сме полигамни, това ни е природата. Но за един мъж е много важно жената до него да е вярна, защото това гарантира, че децата които ще гледа и за които ще хвърли огромна част от времето си и енергията си са негови.

За жената не е толкова критично, защото от който и да има деца, то пак са и нейни, няма опасност да гледа чужди деца, който и да е бащата. Затова доверието е много важно една жена да не го губи. С вашите отношения е свършено. Няма какво да направиш да върнеш нещата. Малко по малко той сам ще поиска да не сте заедно, но още му отшумяват чувствата към теб. Дори и да живеете заедно, никога няма да е както преди. Лекомислено си постъпила и са те хванали.

K-Man

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e2bfb8f29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Доверието загуби ли се - край...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1736fec832
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   цитирам 17 "сякаш чавка ви е изпила мозъка" обобщава много....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b6a547e311
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Госпожице авторке, изумявам се на непрактичността ви и липсата на елементарна логика.

Като сте тръгнали да изневерявате поне го правете, като хората.

Ако пренебрегнем глупостта в постъпката ви да заведете този младеж в жилището в което живеете с приятелят си, то остава моралната страна... Достатъчно мерзко е че изневерявате, но сте и готова да го правите там, където човекът, когото "обичате" би трябвало да се чувства най-уверен, спокоен и обичан - неговият дом.

Аз лично не мога да повярвам, че са ви прекъснали в решаващият момент, защото поведението ви е доста гузно. Ако само се бяхте "натискали" с онзи младеж нямаше да ви хрумне да се изнасяте (или може би просто си търсите повод да го направите? ).

Интересно ми е с какъв акъл и върху какво самочувствие сега искате да се "натискате", и на приятелят си, докато гледа филм. Само това ли можете да предложите? С това ли се изчерпва вашата представа за близост - физически контакт?

Внесете уютът и сигурността, която сама сте извлекли от домът си.

Не се поддавайте на провокациите на приятелят си, защото така само ще изглеждате още по-наивна, глупава, ирационална и гузна. (Тези негови манипулативни (и също толкова инфантилни) думи са предизвикани от злобата и погнусението, което вие сте си заслужила. Ако притежавате поне капка хитрост и логично мислене бихте ги отминали с лека ръка. )

Ще се наложи да се постараете (нещо, което виждам, че не ви е присъщо). И под старание не разбирайте писане по форумите, мрънкане; да се обяснявате, като ученичка забравила си домашното или търсене на физически интимности с приятелят ви.
Заслужете си уважението, което сте загубили. (А, ако не можете си помислете какви са причините и дали вие самата изпитвате подобно чувство към себе си. )
Заслужете си и доверието, физическите контакти, любовта и мястото си в този дом.

Не се дръжте, като жертва, защото в случая не сте.
А, ако така не ви устройва може би наистина мястото ви не е там, до този човек.

Предлагам ви да си преосмислите приоритетите в този живот и ако решите, че тази връзка не е сред тях поне си тръгнете с малкото ви останало достойнство -, защото повярвайте ми има далеч по-благонадеждни, благочестиви и интелигентни кандидатки, които да заемат мястото ви - със сигурност и вие ще успеете да си намерите кандидат, който да реагира по начинът, който очаквате в такава ситуация.

Пожелавам ви успех, както и личностен, морален, и социален прогрес. :)

Gia

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 92b22ffa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Да, най-лесно е да съдите хората, нали? Сложихте ми етикет и това е... думичките с "к" всеки ги знае, а значението им? !? Сгрешила съм, съжалявам много за постъпката си! Съжалявам, че нараних човека до себе си, че постъпих толкова глупаво и осъзнавам, че вината е моя.

Вие никога ли не сте правили нещо, за което после сте си блъскали главите, никога? !?
Искам да спомена, че плановете ми за срещата въобще не са били такива! С онзи човек говорихме на съвсем друга тема. После той ме пита за приятелят ми и започна да го нарича "пикльо, келеш". Реших, че няма какво повече да си кажем и той започна да се извинява и да настоява да ме изпрати... така стана всичко! Не му се нахвърлих аз, но съм допуснала той да го направи, виновна съм.
Не го търся постоянно, не го занимавам. Нямам си идея къде се пилее до 2 часа или с кого... Веднъж го попитах (по-скоро от притеснение) къде се е губил и той отговори, че за разлика от мен, той не върши мръсотии. Съгласна съм и това да търпя, но да знам, че ще успее да ми прости. Той се затваря в себе си и изведнъж се срива... Не искам да го оставя, той също. Предложих за втори път да се махна, а той "добре, довърши ме, малко ми беше".
Просто не знам, иска да сме заедно, а се държи така с мен. Помолих за съвети какво точно да направя, за да се почувства отново обичан...

А между другото Gia, физическият контакт е много важен (поне при нас)... Не става въпрос само за секс, просто този човек много обича да си го прегръщам, да си играя с ръцете му... такива неща. За това съм почти сигурна, че успея ли да го прикоткам в леглото ще се оправят нещата, но на този етап това изглежда невъзможно.

авторката

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b35404f44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ти момиченце обичаш да си фантазираш! прави са тези които ти казаха, че приятелят ти няма да забрави никога как те е хванал на калъп. Това че не си правила секс с другия - няма значение. Сигурен съм че приятелят ти си мисли, че дори и да не си правила секс, си искала да правиш. А това и простио въпрос на време и място да го направиш с друг. Вместо съвети, си помисли дали искаш да си друга! Всички правим грешки! Но ще ти кажа нещо, не много хубаво! Имам един познат. Женен е от 20 години. Веднъж, може би преди 15 години жена му отишла на купон биз него. там си пийнали и 5-ма я вкарали в една стая и я е*али поред и заедно. Когато тя успяла да се откопчи, се обадила на мъжа си. Той тогава ни извика 3-ма. Отидохме на адреса и онези 5-мата ги смляхме от бой. На двама им откъснахме топките и т. н.
Сега рядко се виждаме, защото видим ли се - моят познат все за това се сеща! Но най-лошото е че като се напие вика на жена си: Ей к**во, я направи на гостите по една св*ка! Тебе 5-ма заедно са те е*али, а на тез тето те отърваха една с**ка не искаш да направиш! И ще го помнят докато са живи!
Така че по-добре си събери багажа и отиди да живееш с друг, но първо прецени дали искаш и ти такъв живот!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d235f26a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 23, твоят познат е най-комплексирания мъж, за който съм чувала. Явно и идея си няма жена му какво е преживяла.
Авторке, не разбирам как се оставяш да те натиска някой в собствения ти дом "без да искаш". Не знам какво да те посъветвам, но според мен му дай няколко дни почивка, да изясни за себе си може ли да продължи с теб или не. И друг път не се оставяй така да те опипват.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0620120e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Леле, вместо да се оправдаеш, се закопаваш още повече. Значи ти си позволи да се натискаш с някакъв мърльо, който си позволява в твое присъствие да нарича с обидни имена уж мъжа на твоя живот? Е браво... Ако наистина държа на мъжа до себе си и някой му се подиграва в мое присъствие, не само няма да му пусна, не само няма да му позволя да ме изпрати, няма да му позволя даже да ми говори, а тръгне ли да ме пипа, може и да го шамаросам и да го пратя за гъби в гората. Добре защити, значи, честта на своя възлюбен. Врътна се театрално и после "Ела, вълчо, изяж ме. "

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fbc5b05a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Към авторката... Не се присъединявам към хората по-горе, които са те класифицирали като една или друга. Всеки може да сгреши понякога. Или пък е свободен да направи нещо понякога. Зависи от гледната точка.
Но постфактум, мога да кажа, че вече животът ти няма да е същия с този младеж. Този "келеш" явно е свястно момче. Затова и много трудно ще забрави случката. В следащите 5 години минимум тя ще се появява винаги в най-кофтия момент. Затова имаш 2 вариант. 1-ви - оставяш го. Така поне няма да го мъчиш и да те гледа всеки ден и да си спомня как ви е хванал на калъп. Чакаш той да разбере, че му липсваш и тогава се събирате и минава в 2-рия варинат (който можеш да избереш веднага) - продължаваш да живееш с негп и да се опитваш да му угаждаш, за да си измиеш изневярата. Трябва да си готова винаги да му търпиш подмятанията му, които повярвай ми, никога няма да те подминат. Е, те ще стават все по-редки с годините, но мин 5 години, а в по-вероятния случай 10-на ако издържиш толкова.
Maverick

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f4760a9710
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не ти трябва критика?? Напротив! Аз рядко пиша коментари в този сайт, но тук не се сдържах. Ти си си виновна и трябва да си понесеш последствията. После защо имало мъже, които изневерявали и наранявали половинките си, ами може заради предишно подобно изживяване, което жените са им причинили. Според мен не заслужаваш този човек, и трябва да си много щастлива че все още те търпи а не те е зарязал, явно те обича. Дано това ти е като обеца на ухото и не правиш повече такава грешка. Според мен ако искаш да ти прости продължавай да се интересуваш как е, какво е правил днес, какво му се прави и т. н. чувствай се гузна за да види че съжаляваш и че искаш да бъдеш с него, пък времето ще покаже дали ще сте заедно и дали ще ти прости. В момента е много объркан и мисли как да постъпи...
М20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5edf8c4830
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Ха, а защо не коментирате тя поради, какво е потърсила друг мъж!? Дали нещо не и е липсвало! И какво като тъпия чекиджия се прави на сърдит, вместо да седнат и да си поговорят! Аз съм мъж, но ако след 2 години връзка, гаджето ми потърси друг, без преди това да е проявявала курвенско поведение, значи проблема няма да е в нея, а в мен! Така, че не осъждайте толкова лесно някой! Към авторката - дръж на себе си, не се самоунижавай! Ако е мъж, няма да му пука, просто ще изчука някоя друга, ако сте един за друг, всичко ще мине и ще отмине. Ако ли не, търси си някой друг, който не е болно ревнив!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a658768c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Каквото и да си говорим, не е нормално реакцията на авторката. Поне аз не мога да си представя ситуация, някоя да обижда например човека с когото съм и аз вместо да я изхвърля като мръсен парцал да я хвана да се натискам с нея. Номер 25 е много прав. Някой да унижава и обижда човека, който уж обичаш, а ти вместо да го защитиш и да намразиш тъпака, ти се натискаш с него. Ако не ви бяха хванали секс щеше да има то е ясно. Това е два пъти по гадно, че не си защитила човека, който уж обичаш. По добре не му казвай на горкия, че лошо ще му стане каква обича. Аз не го познавам, но съм сигурен, че ако някой те обижда и унижава той ще те защити.

K-Man

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker