Хайде, съдете ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хайде, съдете ме
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3985 пъти
Здравейте,
Мъж на средна възраст съм. Предварително благодаря за всеки коментар
В нашето общество някакси е прието в една връзка финансовото бреме да се поеме от мъжа а жената да е просто... една хубава добавка. И не само в нашето общество де.

И при мен е така-добри доходи, самостоятелно жилище и разбирасе приятелка, с която от 5 години живеем на семейни начала. Тя е без професия и работи 3-4 месеца в годината сезонно по курортите. Самочувствието и е прекалено високо, за да започне постоянна работа като... продавачка например.

Първите години всичко беше добре. Но с времето тя започна уверено да расте пред очите ми. Килограмите се трупаха бавно и уверено, а любовта и към тестените изделия и шоколада извая невероятни творения по ханша и бедрата и. В гръб на плажа започна да изглежда по възрастна от майка си. Опитах се да и го кажа деликатно, да го обсъдим, но както казах самочувствието и е болезнено и разговор така и не се получи
По характер е добра и весела... живота ми с нея върви леко и приятно.

Но секса... почти спря. Дълго се борих. Станах нервен и раздразнителен... избухлив. Шофирах агресивно, започнах да се обръщам след всяка стройна жена. У дома гледах да си лягам доста след приятелката ми....
Както казах всичко друго вървеше добре между нас. Ние сме повече приятели отколкото любовници...

Един ден се погледнах отстрани и си дадох сметка че трябва да намеря приемливо решение. Не исках да се разделяме. Не исках да я наранявам с претенциите си... но все пак аз осигурявах спокойното и живуркане и оазиса в който така успешно се развиваше. Защо тогава за мен живота беше така нервен

Не искам да обяснявам как, но си намерих друга жена. Тя също е с ангажименти и проблема и е доста сходен на моя. Виждаме се само за секс, не си пречим

В ежедневието нещата се пооправиха... успокоих се
Сега обаче се чудя дали някой би ме разбрал... особенно жените. Знам че много двойки в БГ по една или друга причина са в подобно положение но... за това май не е прието да се говори.
Ами... съдете ме... или споделете ако някой има сходни проблеми...
Накратко... да поговорим за добрите страни на изневярата:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9f01c3e050
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Страхлив мъж е наказание за всяка жена..
Ако не можеш да обсъдиш проблема с половинката си, какви отношения сте градили до момента? Не става дума за основен недостатък в характера й, а за съвсем лесно поправим визуален дефект. Истинският мъж, знае как да мотивира любимата си и да я прави желана и красива.
Тук проблемът не е изневяра, а тоталната невъзможност да комуникираш с жената, с която живееш.
LA

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 75ca404a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ох, незнам! Авторе била съм в подобна ситуация.. Исках просто секс без обвързване. Е такава беше и уговорката в началото, но с течение на времето секс - партньорът взе да се изпуска. Звънеше постоянно, дори започна да говори за чувства. И аз прекратих връзката. Така, че и това не е решение, защо не поговориш с жена си открито. ь? Ако й кажеш да се стегни и влезне във форма, как ще реагира според теб?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82cc1bcd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Що направо да не прекръстим сайта на изневяра. ком?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 81c49c3ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора съм
Благодаря за коментарите.
То аз и не очаквах разбиране де.
Както съм писал опитах да проведа разговор... многократно.... или срещах празни обещания или докачливост. Как да го кажа с други думи... не мисля че говорим за човек който би се стегнал да промени нещо в себеси.. поне аз не вярвам че нещо яе се промени

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3838385bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе говорете бе хора.
Недей да и намекваш. Просто седнете и си поговорете - кажи и съвсем откровено от какво си недоволен и какви са очакванията ти. А сам сигурна и че и тя има забележки към те. Ако много се разминавате в очакванията си и никoй от двама ви не желае да направи нужното усилие за промяна по-добре се разделете, вместо да се лъжете взаимно.
ж35

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d59d9658ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбирам те.
Сара

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 825d0b8a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една жена трябва да се поддържа! Това е ясно на всички! Заставам изцяло на страната на мъжа в случая!
В този живот всичко е инстинкт и желания, които ни водят и трябва да преследваме. Не съм съгласна с коментар 1. Не мисля че автора е страхлив. По скоро не иска да я наранява.
Секса изчезне ли от една връзка, повярвайте ми, връзката си заминава. Дали ще е след месец, два или година. Всичко отива по дяволите.

Авторе, според мен седни и си поговори с нея.
Кажи и да се вземе в ръце, не само за външния и вид, а относно живота и като цяло - като цели, професионално развитие и т. н
Не вярвам да искаш да дърпаш куфари с теб цял живот.

Благодаря

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 30bac8995c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти за себе си приел изневярата... като вариант:))Дали е добрия вариант? По този начин нещата няма как да се оправят... За съжаление при една продължителна връзка много често се случва да приемеш човека, отношенията за даденост и спираш да се грижиш... дали за себе си или за отношенията.. няма значение. Единия от партньорите се чувства неудовлетворен и ИЗБИРА... дали да опита да обърне развитието на връзката или да търси "спасение" извън нея:))Ти си решил да го направиш по втория начин... за мен по-лесния.. да не кажа страхлив:) Няма лошо... това носи много нови емоции, обикновено нещата не спират до ниво... само секс!!! Но изживей си го... а когато дойде момента ще мислиш..
Аз бих предпочела да не живея със страхливец и ако нещо не му харесва да има смелостта да ми го каже, но все пак това не съм аз:)))
А добрите страни на изневярата.. има си ги:)) Задоволяваш нуждите си, щастлив си... започваш да се държиш още по-добре с човека с когото живееш:)))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 294984c06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Браво на тебе, направил си това, което си сметнал за необходимо. На твое място аз бих я зарязал, и бих си намерил готина мадама. Важен е характера, но и именно визията, за жалост тя продава. Една жена трябва да те кефи, а не да гледаш да не лягаш когато тя е будна, познавам и двата вариянта. Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 710c386463
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не те съдя. За теб в тази връзка няма любов. Ти поначало си подходил към нея като към сделка - от теб парите, от нея - готина п*тка, която да е под ръка. Извини ме за цинизма, но е така.

Когато подходиш към една жена с любов и към връзката си с нея - с копнеж да създадете нещо дълготрайно, тогава нейните килограми няма да са проблем, тя няма да се тъпче с шоколад и тесто, за да компенсира липсата на тръпка или внимание, ти няма да търсиш временни евтини решения.

Напълно те разбирам - на вълната, на която си в момента. Не си щастлив, а само - задоволен. Просто не търсиш нещо голямо, истинско, изпълващо живота ти, а си живуркаш с някого, колкото да не си сам. И, както казах в началото, на принципа - аз я храня, тя "декорира" кревата ми. Няма любов. Кухо е.
Оттам - проблема, оттам - и примитивното му решение...

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7489be446c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Човече, ти си намерил изход от ситуацията–жена за вкъщи веселка и добра и мадама за креват. Какъв ти е проблемът питам аз ?! :D

Това е мечтаната линия, която се опитват да следват финансово стабилните мъже в наши дни!
Ти самият си приел партньорката си за "дружка" вече, остава да заживеете, като брат и сестра и купона да е пълен :D

Искаш съвет във анонимен сайт, това някакви наченки на угризения ли са....няма смисъл :) или се научи да балансираш по средата, както си сега или...вади парите и плати за вкарване на жена ти във форма. Вероятно тогава ще разбереш, килцата ли са били аджеба причина за вкарване на гадже в картинката ;)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c0c8bc5641
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз си мисля че човека трудно се променя и в повечето случай към по лошо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8fe992d2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Приятел бягай с 200 от избранницата си.. Имам 26 г опит с подобен човек. Майка ми.. Вече тежи 120кг и ако се опиташ да и дадеш съвет се изкарва от болна, по-болна. Яде като ламя, прави всичко само и само да не прави нищо.. Измисли си един тон алергии за да не прави нищо в къщи. Лекар и бил забранил да чисти и да ползва препарати. Пълни глупости. Мързи я за всяко нещо. Изнудва мен и сестра ми постоянно за пари. Докара баща ми до нулата от претенции и харчове. Той е след операция и дълго не работи. Вместо да му помогне го е превърнала в камериерка. Не желае да работи и казва, че искам да я убия, когато и предлагам работа. Иска само да се величае на наш гръб, да я водим по почивки и да и даваме пари. Някакъв кошмар.

Бягай докато е време, това е тип човек-пиявица, ще те тормози цял живот. Зарежи изневярата като решение. Осъзнай се и си намери достоен партньор в живота. Нека не те държи чувството за дълг. На баща ми никой не му сложи медал на врата. Времето минава много бързо, както си мислиш, че ще отложиш малко, така ще осъзнаеш , че ти е минал живота.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3c63070c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, не знам дали си прав или не си, но искам да те питам нещо - защо си с тази жена? Обичаш ли я? Не си с нея заради веселия й нрав или само защото сте заедно 5 години и си вложил прекалено много във връзката ви и сега не искаш просто да го пренебрегнеш това заради един дебел задник? Отговори си на въпросите, които те мъчат. Дано ти е олекнало като си споделил тази житейска мъдрост с нас.

Ето го и моето мнение - не постъпваш правилно с жената. Аз съм пристрастна, защото и аз съм от онези " налятите" в ханша и не мисля, че това е на 100% определящо за една връзка. Ако си влюбен и макак да застане срещу теб, пак ще го обичаш! Но според мен ти не си влюбен, по изказа ти личи... И това далеч не се свързва с външния й вид... Но разни хора, разни идеали, Алеко още го е казал....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 00a38faf3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз също съм на мнение, че трябва да поговорите. Почнеш ли със секс другарчетата ще приключиш скоро връзката с момичето с което живееш. От една страна те разбирам, никой не иска слон вкъщи. Но от друга замисли се ти не си ли спомогнал тя да стане такава,?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 98715fd6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Вие все още нямате деца, а ти си емоционално откъснат от нея. Аз не предричам щастливо развитие на връзката ви. Такова нещо ''само секс'' за мен не съществува. С времето жената до теб съвсем ще ти опротивее, любовницата с хубавите форми ще бъде сменена с друга, а тя може да се окаже свободна, ще се появят чувства, с тях чувство на вина и все по-растящо отдалечаване от жената до теб... Тя или няма да забелязва или ще се прави, че не забелязва, защото с теб не й се налага да работи...Междувременно може да имате деца и тогава кашата става пълна.

И аз като някой в преден коментар казвам, че проблемът не е в килограмите на жената до теб.Ти си емоционално охладнял към нея, а килограмите са просто извинение. Ако утре отслабне, било с диета, било от болест (не й пожелавам), много ли ще я желаеш?Изведнъж така любовницата ще ти стане безразлична, заради смъкнаните 15 килограма от любимата? О, не, не ти вярвам... А ти вярваш ли на това? Замисли се.Представи си, че утре сутрин пред теб се изправи жена с 20 кг. от днешното тегло- обзалагам се, че отново ще притичаш до онази с добрата форма, а приятелката ти най-много да ти ангажира вниманието за седмица, след което всичко ще тръгне по старому...При вас липсва комуникация, диалогът, който поддържа връзката. Наречи го любов. Разбирам, че формата й не е най-доброто, което може да ти даде, но бъди сигурен,че прикриваш с това извинение цялостното си отдалечаване от нея. Вторачил си се във формата й. Ако не беше тя, щеше да ти пречи,че мързелува или че не похваща работа или пък че няма амбиции или пуши... Знам ли какво, всичко би могло да те подразни.

Тръгни с нея на фитнес, променете начина си на хранене (месо, зеленчуци, без хляб), спортувайте, говорете си, пътувайте заедно, радвайте се на живота ЗАЕДНО. Ако вече не намираш смисъл в това, килограмите й са една излишна подробност... Страхуваш се да прекъснеш връзката: едната, за да не я нараниш, а другата, за твое удобство- не си сигурен на каква друга би попаднал- без весел нрав, мърморана......

Човеко, от теб зависи да направиш връзката ви щастлива. Ако искаш разбира се.намери начин да я накараш да спортува заедно с теб , повтаряй й колко по-хубава става със всеки изгубен килограм, помогни й да помисли за себе си.Поел си по по-лекия път на този етап, но нищо в живота не остава същото, помни, времето лети бързо,много бързо, след 10 години, ако си с тази жена и толкова отегчен и отвратен, животът ви ще бъде ад. А ако не се виждаш с нея, тръгни сеи още сега. В крайна сметка сме с някого, защото ни е адски хубаво с него, нали? направи нещо сега, а ако за теб килограмите й са пречка номер 1, просто бъди честен и се разделете.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ce0cf56c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе аз преди време казах на жена си че е най -добрия ми приятел, от друга страна не е редно човек да спи с приятелите си...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 83f629c879
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз съм на мнение, че трябва да я оставиш, колкото и да не ти се иска да я нараняваш. Ти така или иначе ще я нараниш, ако продължаваш да си с нея, след време ще е по- тежко. Пусни я да намери мъжа за себе си, а ти си имай секс- приятелки и току- виж се е появила и Истинската. :)

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c1a6532b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много жени се разплуват след сключването на брак. Успокояват се, че са те вързали. Само ти знаеш как да постъпиш. Няма правилно/погрешно. Ако си я обичаш, действай с любовница само за секс. Иначе търси нова жена.

Имах един учител по музика до като бях ученик, беше се женил четири пъти. Той беше пред пенсия, а четвъртата му жена беше на 23-24 години. Голям веселяк беше, всяка седмица повтаряше, че баби не му трябват и че жените трябва да се сменят през определен период от време. Малко крайна философия, но да бяхте видели красивата му млада жена. Никак не му беше зле! И да му е слагала рога не му дремеше грам. Хвалеше се, че си я оправя редовно и го кара да се чувства млад и жив. Пълен с енергия беше и усмивката му рядко слизаше от устата. Готин човек и не може да му се сърдиш :). Сигурен съм, че младите жени го правеха толкова жив, енергичен, щастлив и усмихнат. А една жена остарява по бързо от един мъж. Не само визуално. Средно на жените менопаузата идва на около 45 годишна възраст. Има жени на 30 и няколко и навлизат в този период. Един мъж е полово активен и му се прави секс и на 60 и на 70 и повече даже. Няма как един добре изглеждаш мъж на 40 и нещо да е с дебела жена в менопауза и да е щастлив. Воденето на пълноценен полов живот е много важна част от щастието на един мъж. Ясно е, че ако не го получава у дома, ще го получи навън.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: acf28623ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Драги ми авторе, във вашата история не ме впечатли толкова аферата, колкото талантът ви да бъдете мекотело.

Наистина прекрасен талант 'що се отнася до околните и конкретно вашата мързелива, претенциозна, и непривлекателна приятелка, но и който бавно и мъчително ще ви затрие.

Предубедеността с която подхождате към жените е показателна за още ваши негативни 'таланти'.
Толкова ли нямате с какво да впечатлите някое съвестно и трудолюбиво момиче, че прибягвате до това да си намирате храненички?
(И, моля ви се, не ми казвайте, че такива момичета няма. В кризата в която сме в момента повечето момичета, рожби на средната класа са точно такива - работещи, амбициозни и скромни. А, ако вие не сте срещал такива се замислете дали "таргет групата" ви е правилната. )

Много е лесно да прекъснете тези отношения тип "богат татко - разглезена дъщеричка", но вие не го правите. Защо?
Харесва ви контролът и сигурността или просто сте безгръбначен?

В крайна сметка само и единствено вие сте отговорен за постигнатото в тази пародия на връзка.

Докато има овце ще има и вълци. :)
И ако овцата дори не показва, че й е неприятно, когато вълкът вкопчи зъби в плътта й, може би тази овца не е наред и наистина заслужава да бъде изядена?

С пожелания за по-бързо освобождаване от изпод чехълът на "приятелката" ви и по-ефикасна борба с "вълците",
Gia

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2b317ba2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ако я обичаш щеше да я гледаш в очите и нямаше да забелязваш налятите й форми. Любовта си е отишла. Може и тя да има своите притеснения и затова се тъпче с храна. за компенсация. Аз съм в твоето положение, но съм стройната любовница на добре ситуиран мъж на средна възраст с доста пълна жена вкъщи. Не му пречи да седи на два стола поне засега. Притеснен си, защото осъзнаваш, че животът ти е сделка. Примири се и приеми нещата такива каквито са, или вземи радикално решение. Не си страхливец в микакъв случай.
Ния

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6078f91780
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Батка, ако не я обичаш вече, и не искаш да си с нея, оставяй я! Току-виж пък тя се е усетила и се е върнала във форма. Така и връзката ще има ново начало.
За какъв чеп ще правиш някакви такива сложни схеми? ! А и в днешно време колко е удобно това "семейни начала". Погледни от хубавата страна му страна - няма разводи, няма съдилища, няма нишо. Взимаш си шапката и кой накъдето му видят очите. Утре ти е кеф, и пак се събирате.
Maverick

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1078722f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз не съм чела коментарите, но като жена няма да те осъдя. Защото смятам, че една уважаваща себе си жена трябва да се старае да изглежда добре, не само заради съпруга си а преди всичко заради себе си. Твоятамай.... е изпуснала края и си мисли че ще си вечно нейн... Ние жените не бива да забравяме никога, че има и други жени... И между другото шапка ти свалям на търпението и за това че я обичаш и не искаш да я нараниш. Все пак сериозно поговори с нея животът е кратък за да почват нервите от дома.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c93bf3d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз съм жена на средна възраст и ни най.малко не те съдя! Цял живот съм се борила, работила и учила и освен това изглеждам много добре. Родих дете без секс, защото мъжът ми е студен към мен и прибягнахме към ин витро. Не мога да го оставя, защото ще му се отрази много лошо материално, може би съм слабохарактерна. Имам любовници, но и с тях не съм щастлива. Мисля, че е късно да започвам отначало, но ако за тебе има време, оптай. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5f814d9eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Не ти вярвам. Обзалагам се, че е точно обратното-
НЕ СИ СПРЯЛ СЕКСА след като е надебеляла,
а Е НАДЕБЕЛЯЛА, тъй като си й спрял секса.

Всъщност напредналата ти възраст оправдава това твое омекване и безапетитие по отношение на постоянната партньорка. Можеше да е всяка на нейно място и все така щеше да бъде.
Но трябваше да си откровен и да й кажеш много преди да се е запуснала - "търси си друг, момиче, докато още те бива".
Ето че сега е станала лелка, защото дълго е живяла с похабен чичо. И не е честно това, ама никак.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 41a5caa69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   .... Хубаво е да бъдеш приятел с половинката си.... особено след години брак, деца, отговорности и т. н... но в твоя случай ми е чудно, защо просто не потърсиш нова връзка, тази със сигурност не е пълноценна... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 294984c06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Забелязала съм че когато тръпката увяхва, хората търсят други удоволствия и често това е храната :) Обърнете внимание на двойките около вас :) Така че не е до съдене, а до умение да задържаш интереса на партньора достатъчно дълго и качествено. Комуникацията е вариант м/у интелигентни хора, които се чувстват равни помежду си, зат'ва м/у вас според мен тя няма да се получи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e74bc7a46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз те осъждам до края на живота ти само хубави жени до теб, под теб, над теб.
Дано живееш дълго!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2cc7e71b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Според мен ти не уважаваш тази дама като личност, както ни я описваш - тя е човек без амбиции, без желание да направи нещо със себе си извън вашата връзка, увиснала на врата на мъжа до себе си. Това е страшно демотивиращо, особено за интелигентен мъж, защото сексапила е комплекс от качества, включително интелектуални.
Аз съм жена, с няколко килца повече, но харесвана и уважавана от мъжете, а съпругът ми не е спрял да ме желае, даже като че ли напоследък повече.
Мисля, че на нея външността й е по-малкия проблем, тя просто не те привлича с нищо. Само не знам защо си изобщо с нея, това да е добра и весела... нещо ми малее...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 035d18df67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Като жена ти казвам-не си прав, но те разбирам. Ти я издържаш и заслужаваш фина и хубава жена. Не можем да бъдем манекенки всички, но може да се старае да те привлича по всякакъв начин. Естествено, че ще си намериш нещо друго- секса е нещо, от което имаме всички нужда, за да живеем нормално. Не се тормози, а й обясни как седят нещата и ако не я устройва-си намери друга.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 267d79e1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторе, ще ме прощаваш, ама отдавна не живеем в каменната ера, че мъжът да се води финансовия стожер, а жената да е само средство за разплод и красива добавка, както я описваш. Не се наемам да те съдя, а и не съм Господ, че да го правя. Но според мен неудачите ти идват точно от схващането ти за жената като за някаква красива вещ, на която да осигуриш *живуркането*. Ясно е, че нещата между вас са приключили - тя не е трябвало да те взема за даденост и да се отпуска, ти не е трябвало да допуснеш тя да почне да се занемарява. Постъпи като мъж - седни, кажи й в прав текст каквото имаш, и всеки по пътя си. И, един съвет, ако приемаш - гледай на жената като на човешко същество, отнасяй се с нея като с равна, не размахвай финансовото си положение и възможността да я издържаш. И ще срещнеш тази, която да те оцени и теб като човек. Тогава ще усетиш разликата.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b86741a81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Много просто се решават тези проблеми, а?
Имаш жена за у вас - да ти готви, пере и за пред хората, ама иначе и любовница. А защо не само любовница? Или пълноценна връзка? Когато хората са средство е така - едни са за пред обществото, други - за в леглото, трети за кафе и т. н. Търговия и удобство. Няма лошо, щом така някои се чувстват добре:))))

Soul

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker