Как да го задържа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го задържа?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2750 пъти
Здравейте... Пише ви едно съвсем объркано момиче.. Имам 7 годишна връзка с приятеля ми, която пропада, заради мен. Крила съм неща от него, не съм била до него когато има нужда от мен, а той никога не е криел нищо, и винаги е бил до мен. Той е правил толкова много неща за мен, а аз за него почти нищо.... Караме се доста често, не спим по цели нощи. Правя неща, които на него не му харесват, и не трябва да ги правя, казвам неща, които не трябва, за които съжалявам. Избухвам много често, почти от най-малкото, а на него точно сега му трябва подкрепа, за да премине най-трудния си период през целия му живот. Признах нещо, което направих 1вия месец., нещо което не трябваше да го правя, защото тогава той имаше нужда от мен. Съжалявам, аз наистина съжалявам... В момента той ми няма доверие, и казва че ще ги направя нещата пак.. И че съм го загубила на 60%. Аз не мога да живея без него, обещала съм да се поправя по всички възможни начини, няма да се откажа от него, никога, никога, дори да съм го загубила на 100%.
Намерих най-прекрасното момче на света, което ме обича повече от всекиго друг, намерих човека с който искам да прекарам живота си. Не мога да си позволя да го изгубя...
Моля ви за съвети, каквито и да са, нападайте ме колкото искате, заслужавам си го, но моля ви, давайте и съвети...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: f9bbcb23c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, според мен и двамата имате вина за неуспеха на връзката си и трябва да се разделите.
Той не те приема такава, каквато си и в следствие ти криеш неща от него и го лъжеш. Той като разбере се чувства разочарован и ти натяква за нещата, които пък прави за теб. Връзката ви е ад и никой не е тук за другия, всеки мисли за себе си. Той има потребност да е „добрият“, ти имаш потребност да изживяваш свободно интересите си и да си себе си.
Разделете се, не можеш да бъдеш до него, връзка не се гради с изнудваници и с мерилки - кой, какво дава и взема, както и със задължението да си до някого в труден момент, за да си на плюс. Това не е банкова сметка.
Въпрос на време е да скъсате, не си губи времето и скъсай сега.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5c45bd75c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Автор: 7 месечна, не 7 годишна, извинете ме :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f23e4a1de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом изобщо след всичко описано той говори с теб, значи те обича и прави някакви опити за да влязат нещата в релси.

За съжаление това не е достатъчно, защото говориш за себе си едва ли не в трето лице, какви глупости си била правила, как си разбирала това, но как едва ли не не можеш да се спреш.

В такива случаи винаги става едно и също обикновено. Не обичам да съм пророк, но просто има хора като теб, които ги влече всичко друго но не и настоящето, не и нормалното. Винаги трябва да има някаква тръпка, винаги сте или на гребена на вълната, или в другата крайност само да търсите под вола теле.
Характер е, не знам какво да ти кажа, дано този човек да продължава да те обича така, защото иначе лошо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c1496143e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако го искаш толкова силно ще намериш нячинът и двамата да сте добре в тази връзка и да се напаснете!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 47996cc9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм съгласна с номер 1. Изживявам подобен ад, който опитвам да "оправя" вече 2 години и бих те посъветвала- късайте! Сега ще ти е тежко и трудно, но колкото повече време минава, толкова по трудно ще бъде. Нещата не стават на сила- или си искрен и се случват от само себе си, защото така ги чувстваш или няма смисъл според мен.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a71be8684b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вълкът козината си мени, но нрава никога. Това е характер и не мисля, че можеш да се промениш каквото и да правиш.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 50754b01ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оф аз съм същатата и незнам какво си направила през 1я месае, ама аз му изневерих, пък колко съм го лъгала....
Не мога да ги преброя
Избухването ти е нищо, ние даже и се бием (т. е. аз него, той не смее)
Караниците, разделите, "ще ме загубиш" и т. н. са ми много познати

Не му показвай, че страдаш никога, винаги бъди самоуверена в себеси и му напомняй, че има и други
Колкото повече клякаш, толкова повече ще те тъпчи, бяхме заедно, когато бях 11кл и след 6м се разделихме
след година и половина пак се събрахме и аз като теб имах такива упасения заради характера си, той веднъж си замина, ама не изтърпя много да ти кажа около месец и се върна да се моли
и аз пак си знам моята, написаното от теб, ми е нещо като ежедневие, ако те обича, ще те търпи такава, ако ли не да си ходи
Аз така му казах и от 5 години все си тръгва и все е залепен за мен

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a71be8684b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7 е типичната жена егоист. Не се интересува да прави компромиси, а иска само с нея да правят такива. В една връзка винаги и от двете страни трябва да има усилия и компромиси. За каква любов говорим, ако не ти дреме за човека до теб, ако не се съобразяваш с него и искаш само с теб да се съобразяват? Лъже, изневерява, пак пъже, държи се зле с човека, който уж трябва да обича. Най интересното, даже не и пука и не чувства вина. Бих добавил абсолютно завършен егоист и като добавим доза наглост, доза безграничен непукизъм, доза самовлюбеност и три дози "ако ме обича, ще ме търпи такава, ако ли не да си ходи" и се получава страхотен миш маш. Миш маш, наричан с цветущата дума "характер". И думата "тъпчи" се пише "тъпче"! Да не споменавам и доста още неграмотно написаните изречения. Личното ми мнение е, че думите погрешно изговаряни накрая с "И" са отвратителен диалект. Ако поне не можеш да спреш да говориш на "И", то поне пиши правилно думите. И ние не сме перфектни и грешим, но твоето е в повече. Не знам от кое малко населено място е номер 7, но положението не е добре. Доктора в този случай казва - яжте всичко. За номер 7 мога да дам съвет да погледне в интернет в тълковен речник за думата "компромис".

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9300964ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Уважаема авторке, при положение, че осъзнавате какви, къде и колко са проблемите защо не предприемете нещо по въпроса?
Ние с удоволствие прочетохме вашата история и със същото удоволствие бихме оправили отношенията с възлюбеният ви, но за наше съжаление, това е само и единствено във ваши ръце.

Струва ми се много ненужно и интригантско след 7 години партньорство да съобщите каква грешка сте направили към човек на когото, по онова време, не сте дължали нищо.

Впечатлява ме и още нещо също толкова ненужно и интригантско в темата ви - желанието да ви нападаме. Емоции ли си търсите? Ако е така мисля, че начинът по който го правите е крайно саморазрушаващ и неправилен.

Ние няма защо да ви нападаме - явно си имате кой да го прави и вкъщи - защо не обърнете внимание на това? Защото, ако използвате същите предизвикателни изказвания, каквито към нас може би самата вие си го просите.

Аз лично смятам, че правилният подход във вашият случай е да се владеете повече.

Всеки прави грешки и всеки има тайни, но когато моментът да ги споделите отмине няма нужда да ги споменавате - гузната съвест с която човек живее заради тях е предостатъчен товар и ако сте отговорна личност, която мисли и за околните, не бихте натоварвали и другите с него.

А избухливостта и изявяването й говори за вътрешно (духовно, психическо) неразбирателство със самата вас и за слаба воля - отново неща с които не би трябвало да натоварвате човекът, когото обичате. На ваше място бих поработила над това. (Негативното отношение може да доведе само и единствено още негативно отношение и съответните му ситуации във всичките си изтискващи нюанси. )

Забелязах също така, че вие обожествявате партньорът си - нещо нормално, че и изгодно за младите неопитни девойки, но наистина неподходящо за една зряла жена (с каквото впечатление оставам, че вие сте).
Не бъдете зависима от него и направете така, че дори и утре да си тръгне това да не погуби психиката ви.
Направете нужните компромиси към него, но не оставяйте да бъдете манипулирана и мачкана (заради грешките, които сте допуснала).

Бъдете по-тактична, контролирайте се и работете над проблемите си.
(И имайте в предвид, че не всички връзки могат да бъдат успешни - особено тези заченати върху лъжи и проблеми. И това в никакъв случай не трябва да ви обезкуражава, отчайва или плаши. )

С пожелания за успех и щастие,
Gia

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5c45bd75c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   автор: Н7, няма да го карам да ходи след г*за ми, нито пък той сам ще го прави.
just sayin (:

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker