Без заглавие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Без заглавие
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3623 пъти
Не мога да повярвам че ще пиша тука! Досега само съл чел истории и съм се смял, ама ся се стовари и на мойта тиква! Наистина имам тиква вместо глава, мамка му! Мамка му и живот, от де да започна? Малко предистория.

Сега значи, първо да кажа че имах 2 – 3 по сериозни връзки с момичета (под сериозни разбирам по продължителни), нещата във всичките случаи се объркаха, по точно аз се осирах. Както и да е, като приключваха, не ми беше кофти, е айде само малко, въпреки че аз сам си бях виновен. Така. Обаче след тия истории, взех че се запознах с една девойка и не знам кво стана ама сериозно затънах по нея. Ужас. Тя пък и тя взе че ме хареса и стана една......... Трябва да кажа, че по щастлив не бях се чувствал никога през живота си. Приятелите ми които ме знаят като абсолютен простак, в един момент се чудеха кво става с мен – тва аз ли съм или някой друг? Адски кеф ми беше, просто си летях в облаците. Щастие , обич, любов, ехеееее..... Еби му майката и кеф! Дотук добре, обаче....... В един прекрасен пролетен ден, тъпата курва (вече знам че е курва, майка и да еба и боклук нещастен, ей ся ако е пред мен убийство ще извърша, мамицата и недоклатена, да я....). Сори за лиричното отклонение. Та тая пачавра след всичкото щастие, ме заеба като ..., и то без обяснение и без нищо, просто така, да я еба в тъпата путка. Мамицата и!!!

И ся в заключение да кажа че се чувствам като пълен нещастник, преебан отвсякъде, страдащ от безсъние, не мога да се напия като хората щото ми става още по зле, само за нея мисля.... Всъщност вече като пия, не мога да се напия, въпреки че поемам количества които преди бяха непосилни за моя организъм. Обаче се зарекох да не я търся повече, днес стават 6 дена, нещата се влошават, и ми става по тъпо, и ми се реве. Довечера съм на рожден ден, а като знам кво ще стане като се напия, не ми се мисли. А и Гергьовден идва и тогава ще е една..... Вече намразих и празниците.

Безумие ве хора, не знам, времето уж лекува на мен по кофти ми става. Работата е там че предишните момичета с които съм имал нещо по сериозно ги преживях лесно, въпреки че бяха къде по стока, а таз курветина ми се заби в тъпия мозък и не мога да я извадя от там.
Извода за мен е следния, че тва жените са много жестоки създания, създадени само да ни измъчват нас мъжката част то населението!!! Може и да греша ама ся така мисля! Мойте хора ме посъветваха да си намеря друга, ама то не става ей така, пък и не искам да видя друга сега. Пък и то повечето само курви некви. Мухахахахаахахах!
Май големи простотии написах ама тва чувствам и мисля в момента! Иде ми да се гръмна, ма няма!

Извинявам се на тия, които ми прочетоха излиянията от идиотския ми мозък! Ама трябва да излея мъката някъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 39c8b28215
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти наистина си голям идиот поне си го признаваш и сам. А за курвите си прав те наистина разбиват сърцата на глупаци като вас. можеше да бъдеш малко по културен все пак тука влизат и деца. Мога да кажа че при теб колелото се е завартяло. Ти си ги зарязвал без да ти пука сега зарязаха теб. Това се нарича садба. И както обичам да казвам. РАНИ ЕДИН МЪЖ, ЗА ДА СТАНЕШ ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МУ.!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: a00681e319
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наздраве братленце, разбирам те

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0af5f92186
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здрасти пич, аз съм от другата страна т.е. жена и мога да ти кажа като изключим "лиричното отклоненеие" меко казано, че наистина времето лекува. Няма да те отегчавам с моята връзка но крайният резултат беше като при теб. Все едно ми изсмукаха жизнените сили и не можех да повярвам и да намеря нормално обяснение. Въпроса "Защо" беше гравиран с червени букви в съзнанието ми. Е живота е непредсказуем- не съм лош човек (трябваха ми месеци да не кажа години,но си е така докато изляза от въдовъртежа), но аз срещнах Любовта на живота си (пет години сме щастливи), а той е сам! Ще се оправиш и след време, ама наистина ще се чудиш защо така си го изживял, но... ТАКА Е повярвай. Ще се случи и тогава просто ми се усмихни,ама не като сега скептично, а искренно. Късмет!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7523f068bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми явно ти се връща, за дето си се държал лошо с предишните ...

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 309f5f4aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Такива сте и мъжете, не сме само ние такива. Да ти кажа ли какъв съпруг имам? Пуснах го у дома си, дадох му всичко което имам, а той взе да иска все повече и повече.И понеже родителите ми го разбраха много преди мене, му отрязаха крилата. От психически тормоз на който ме подложи поради тоя факт и преумората направих два спонтанни аборта. Те обаче,лицемерите му пред мен мили очи правят, а зад гърба ми ме плюят, че съм безплодна. ( семейството му имам пред вид). На това отгоре и любовница си хванал, а мен ме лъже, че има проблеми в леглото вече 5 години. Много го обичах, не виднъж му давах шанс да ме уважава и да не се държи с мен като с отрепка. Но повече не мога. Е ти ми кажи, само жените ли сме гадни?...

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 4e805416f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не знам на колко години си, но май си доста на "ТИ" с псувните? Че ти е гадно, гадно ти е, но поне недей да ги употребяваш толкова често.

Тази голяма любов за теб, вече е приключила. Не можеш да си върнеш момичето. Пък и няма смисъл, след като тя е ку*ва. Сега остава само да продължиш напред. Забрави я. Може да ти звучи адски трудно, но ако имаш желание ще успееш. Излизай с приятели, ходи на купончета, просто се забавлявай от душа и ще я забравиш. НО в никакъв случай недей да "давиш" загубата й в алкохола. Твърде вероятно е да се престрастиш към него и това най - вероятно ще отблъскава бъдещите ти приятелки. Забрави алкохола, той няма да ти помогне по никакъв начин. Единственото нещо, в което можеш да се превърнеш ще бъде алкохолизиран идиот без приятели и приятелка. А ти не искаш това, нали? Говоря по този начин, защото трима мой приятели се превърнаха точно в такива, след като претърпяха загубата на любим човек - ти не допускай тази грешка. Намери нещо друго, чрез което да заличиш болката. Вярвай в себе си, повяравай, че можеш - и ще успееш. :)))

До редакторите: Поне да бяхте заценцурирали историята. Всечи тези думи са нормални за Него (автора) тъй като сега е в труден момент (така да се каже). Но помислете малко за малките дечица. Тук има деца на по 10-12-14 години, който не трябва да слушат подобни неща. Точно на тези деца, това отношение им харесва и после родителите се питат "от къде детето ми научи всичко това"? И в крайна сметка се оказва, че мвесто полезен този сайт става вреден (в някои случай).
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e65f712898
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си болен бе, хахаха:P

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 54907bf801
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мило момче, разбирам те как се чувстваш, но само да ти кажа, че с алкохола няма да си решиш проблемите. Нито тя ще се върне като се напиеш, нито пък по-лесно ще я забравиш! С алкохол можеш само още повече да си навредиш, а не си заслужава.

Нормално е първите дни, даже месеци без човека, който толкова много си обичал, да са тежки и да си мислиш, че става все по-зле и че няма за какво да живееш повече, но не е така! Все ще го преживееш някакси, само гледай да не се довършиш с алкохол и с такива глупости. Гледай напред и не се отчайвай. Помисли си, че всяко зло е за добро и случилото се ще ти е за урок. Не се затваряй в себе си, бъди сред хора, сред приятели, продължи живота си, и рано или късно ще срещнеш подходящото момиче. Не си мисли, че всички момичета са като досегашната ти приятелка.

Давай по-оптимистично и успех! :):):)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 88deb8311f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Знаете ли колко често един мъж нарича бившата си приятелка "ку*ва" и колко чест това не е вярно? Та може и момичето свестно да си е, но просто да й е писнало да е с теб - са, случва се, нали? Но не се настървявай чак така - гадно е.

Мен така са ме изкарвали ку*ва при все, че бях девствена. Не знам - странна работа сте това мъжете. Някой да ви отреже ииии като започнетеееее... пфу! Моят мъж сега (знаещ видите ли за онея слухове) дойде при мен да ме мине - беше мнооого слисан - "девствена курва, а?" - още се смеем.

Та... напивай си се, простей си, говори си, каквото ти е на езика, ама я няма - сори. Пожелавам ти да намериш момиче, което да те обикне исрено.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 377f88d2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чуй ме, приятелю - разбирам, че изживяваш тежък период, но искрено се посмях докато четях твоя разказ. ТИ ИМАШ ПИСАТЕЛСКИ ТАЛАНТ ! Въпреки мъката, имаш добре изразено чувство за хумор. Иначе искрено ти съчувствам, защото знам колко жестока е любовта, когато се обърне срещу самия обичащ. Приеми съветите, всеки от тук пишещите със сигурност ти желае доброто. Аз също. ( жена съм, но няма да те ругая, че не спестяваш някои изразни средства) Ще се наложи малко да пострадаш, но времето ще те излекува, ще се съвземеш ! Нямаш друг избор, нали ?

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 739bfb4f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нищо ново под слънцето каза Соломон и седна.....на сянка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker