Истинска любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истинска любов!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2967 пъти
Преди само 3 месеца нямах смисъл в живота си, но после срещнах жената на живота си. Тя и красива, невероятно умна и много забавна. С нея в никакъв случай не можеш да скучаеш. Сега ще попитате къде е проблема, ами той е в това, че тя е на 40, а аз на 27. Родителите ми мога да кажа, че я мразят, защото тя е разведена с едно дете, което е на 5 и него също много обичам, пък и то мене. Приятелите ми също са против това, въпреки че тя по нищо не им отстъпва. Тя също много ме обича, но се притеснява, че е по-възрастна. Тя ме промени, заради нея си намерих работа, карам курс за шофьори и въобще съм се стегнал. Така че моля ви, дайте ми съвет как да накарам родителите ми и приятелите ми да я харесат, а тя да не се интересува толкова от години!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 41c79e3a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Веднага ти давам съвет - престани да търсиш мнение от родителите си! Нали си тръгнал да се "стягаш" и да ставаш самостоятелен!? ! Пък и си на 27. Аз на тази възраст вече бях прекъснал всякаква родителска зависимост и си гледах семейството.
Същото се отнася и до приятелите.
Хайде, успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fced2f7c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти не можеш да промениш мнението на хората. Моята майка още от начало намрази мъжа ми и до ден днешен е така. Приятелите ти ще я приемат все някакси, но родителите ти едва ли. Щом се обичате бъдете си заедно. Ти си на 27 имаш си глава на раменете.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 357e63d787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако е истинска любов, така както пишеш, нищо не може да и попречи. Ако не е - всяко нещо ще пречи. Ти като си на 27, би следвало да си независим материално от родителите си. Колкото до родителите и приятелите ти, те могат да мислят каквото искат, не можеш да изискваш от тях как да мислят, нито пък те от тебе... избрал си любовта, няма по-хубаво от това, не живей по мнението на хората!
Колкото и да звучи клиширано, наистина за любовта няма прегради. Но... не се сърди, ще кажа аз как го виждам въпроса... ако човек се притеснява, че другите хора, видиш ли, не одобряват, пък годините ми, пък еди какво си... дали това е ИСТИНСКА ЛЮБОВ?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1f5264843e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изобщо да не ти пука за разликата в годините-чудо голямо, нали се обичате. А това с детето-няма значение, това са стари предрасъсъци, колко исоставени жени има, които изобщо не са виновни, че мъжете са безотговорни.
Нз как да я убедиш-с думи няма как, показвай й го, нека знае, нека е сигурна, че я обичаш и годините не са от значение. А колкото до вашите-можеби мислят че това е някаква мимолетна връзка, но когато им обясниш и най-вече те сами видят, че нещата са сериозни, ще свикнат искат или не... иначе ще загубят теб.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ca7dc5afaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Никак. Това е твоят живот и ти решаваш с кого да бъдеш. Най-цивилизовано им обясняваш какво чувстваш и защо искаш да бъдеш с тази жена и толкова. Те, ако искат да се вслушат в това, което им казваш. Отстрани може и да се виждат по-добре нещата, но ти трябва да постъпиш така, както смяташ, че е най-добре за теб. А впоследствие ще стане ясно кой какво е виждал. Когато стане въпрос за чувства към някого не бива да се отстъпва, дори и един ден да се окаже грешка. А за нея - тя сама трябва да преодолее притесненията си, но ако е човек, който се влияе от мнението на другите, ще й е доста трудно. Хората са гадни, злобни, завистливи, пълно е с комплексари от всякакъв калибър и точно поради това не трябва да ви пука какво мислят и говорят. Ако нещата между вас са истински, ще останете заедно - само от вас зависи!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6fcbe9c7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Голяма работа -13 години разлика. Живей си живота с тази жена, какво толкова. Спри да слушаш останалите. И моите не харесват сегашният ми приятел ( нито е пияница, нито наркоман, просто... е мнооого затворен в себе си) и милион пъти ми казваха - остави го. А аз - решението е мое, аз решавам, вие нямате думата. Така и стана. Аз решавам за моят си живот, а съм само на 19. Ти решаваш обаче за себе си, мой човек. Забрави всички и просто се отдай на тази жена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e207aed4b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора: Аз съм напълно независим от родителите ми, но искам и тяхната благословия. За жената на живота ми искам да кажа, че съм готов на всичко за нея и й го показвам всеки ден по различен начин. Тя е силна, независима и не се влияе от чуждото мнение. Благодаря за коментарите и ще се радвам, ако още хора изявят мнението си по въпроса.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e804b9b4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Когато ти станеш на 40 г., тя вече ще е на 53 г.... Ти ще си още в разцвета на силите си, а тя ще е пред пенсия! Ще искаш секс, а тя едва ли, но това не е най-важното. Съжалявам, че ти го пиша по този начин, но това е за да осъзнаеш какво правиш, а то е че можеш да объркаш и своя живот, и нейния, и този на детенцето, което казваш, че също обичаш. Тя е сгрешила в избора си веднъж, което е причина да се травматизира детето и не знам как я смяташ за умна, като не мисли трезво и е готова да го подложи на още една такава травма. Не и губи времето, нека намери подходящ мъж и баща на детето. Тя е на 40 г. и няма още дълго да изглежда така, отделно ще се комплексира, че ти си по-млад, ще те ревнува, това ще е повод за скандали, отделно това че родителите ти и приятелите са против тази връзка и ще се карате и за това. Не вървете против природата, това не е любов. Ако бяхте само вие - играйте си, няма проблем, но сега има и дете, за чийто живот тя е отговорна.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 762c7f2d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Я ми кажи приятелю детенцето на 5 години момиченце или момченце знам, че то те цени както и жената на 40 но не е важна разликата в годините трябва да си силен а и детенцето ще разбере че поне ще има някого, когото ще обича.

Ти може да си му баща

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 762c7f2d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   по мнението на номер 4 смея да кажа че 13 години разлика са добре а и ти я обичаш както и детето и ви желая само щастие

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a3c9af1a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чудесно е това, авторе. Не разбрах заедно ли живеете?
Родителите винаги искат децата им да са добре и да са щастливи, всеки нормален родител иска това. Твоите нямат друг избор, освен да приемат. Като видят, че си щастлив, живееш добре и се разбираш с жената на живота си, рано или късно ще приемат. Ако нещата са такива, каквито ги описваш, не виждам проблеми, като съдя по себе си, от моята гледна точка, и аз съм родител.

Ако ги притеснява, че е по-голяма, с дете и т. н... мога да ги разбера, римляните са казали "брак между равни". Но от друга страна от никъде не следва, че като е на твоя възраст, няма деца и тн... ще живееш добре с нея - няма гаранции за нищо, гаранциите са в старите гробища. Звучиш сериозно и отговорно, слушай сърцето си, това само мога да кажа.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 617e390687
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От личен опит ти казвам... ако повече от двама странични човека ти кажат, че нещо не е наред определено трябва да се замислиш... Ако е нещо поправимо постарай се.. Ако не е опитай се да продължиш напред без да спираш да живееш и да се развиваш в правилната посока... :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker