Любов ... беше, сега какво е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ... беше, сега какво е?
преди: 12 години, 26 дни, прочетена 2588 пъти
Жена съм, достатъчно зряла, за да правя реална преценка на живота си. Преди доста време имах щастливо семейство, прекрасни отношения със съпруга си но както се казва всичко рухна, когато се появи другата и той си загуби ума. Не е честно да отдадеш времето си, вниманието си, да му родиш деца и да те гледа сякаш не те вижда. Инициативата беше моя - развод. Мина време поддържахме отношения заради децата, бяхме заедно на всеки празник, но той живееше отделно аз също. На една Коледа отново бяхме заедно и в леглото, сякаш нещата само временно бяха прекъснати. Сега сме разведени от години но се чуваме и виждаме много често. Но.... за съжаление аз съм нещастна. Това не ми стига, искам повече близост помежду ни, сигурно някой ще каже е, много искаш. Само че що за връзка е това? Струва ли си да се живее по този начин, когато и секса между нас ни доставя удоволствие но, когато си тръгне отново оставам сама и безкрайно тъжна. Пишете ако някой е минал през такова изживяване, приемам съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 26 дни
hash: 35ad16f966
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   И моят приятел ( бившия вече) бе на километри, понеже е от друг град. Не знаеш как се чувствах - като същинска к*рва, а ми бе първият. Как би се справила ли? Опитай се да намериш някой друг - мъже много. Знам какво е да дадеш всичко, ама абсолютно всичко и накрая - нож в гърба, но се преодолява. Опитай се да скъсаш контактите си с него, докато нещата около теб се успокоят и изяснят. След време ако искаш пак се срещай с него, но само като приятели за теб, но за децата ти нека да бъде бащата от когото те имат нужда. Обаче ти, време е да търсиш любовта другаде, този човек не е за теб. Не му се отдавай повече, така само те наранява.

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 70f8dde860
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   :)))
трябва и двамата да... искате повече...
при мен е на път да се получи...
опитай!!!
ж49

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: be9128102b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Ех че си наивна бе жена. Ами той си иска свободата, харесва му и няма намерение да я заменя отново със семейни окови.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: be9128102b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за съвета номер 1, но само при мисълта че ще легна с друг мъж изпитвам погнуса.

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: aae19cd89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това е глупост от твоя страна честно казано.
Ти не си оставила той да поеме отговорност за действията си. Самата ти не можеш да разбереш че не става дума за това, дали официално ще се водите заедно, а в това как ще се държите докато сте един до друг. Сега едва ли не мечтаеш да сте пак под един покрив, но ако се случи, ще започнеш постоянно да мислиш дали той пак не е забягнал някъде с някоя жена и дали някой ден пак няма просто да си тръгне, ако някоя по сносна жена хване та му завърти главата.
И най-вече не забравяй, че избора ни показва какви сме ние и за какво се борим, не думите. За мен ти действаш също толкова вятърничево колкото него.
Никога не можеш да намериш спокойствие до такъв човек, нищо че съм мъж, казвам ти го, този не става за партия, също както има много жени, които не мислят за бъдещето, а гледат собствения си кеф.

 
  ...


...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 6f709ec3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Трудно е да даваш съвети от страни, а още по-малко когато не си в проблема. Говорили ли сте за това положение, споделяла ли си как се чувстваш, казвала ли си какво искаш? Ако е - да, и нещата продължават по същия начин, то отговора го знаеш и сама!
Дет!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: af8b7a760f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си случила на мъж. Няма какво да направиш, той просто не желае да носи отговорноста да е мъжът в семейството.

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: d0a7254c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ето, като си тръгне си безкрайно тъжна, правите секс, но има ли смисъл секса? Не. Той не е любов. Любовта не е секс. Можеш да си легнеш с когото поискаш, има много по-добри мъже в леглото от твоя, но ти искаш мъжа ти да е до теб, липсва ти близостта му. Да. Това е най-важното.
Да сте заедно, един до друг, да си помагате, да си споделяте, да се справяте с трудностите в живота, това е най-важното в живота, това е любовта.

Дори имате деца, а той? Няма го, срещате се, но не сте заедно, децата ти имат нужда от него, все пак е доста трудно сам човек да отгледа 1 дете, па камо ли 2 или повече. И особено в днешно време, как пропадат от 5 клас още....

Наистина тъжно ;( Аз съм момче, на 20г. и естествено, не съм бил в такова положение, но опитай се да си го върнеш, много сериозен разговор трябва да проведете.
Той иска ли децата му да са щастливи и да се гордеят с него?
А той иска ли един ден, да се гордее с децата си, когато се изучат и хванат една хубава добре платена професия?

Странно. Създал е семейство, направил ти е деца и сега? Заради некаква курва, е напуснал не само теб, но и децата си. Това един вид за мен е убийство.

Дано да се вразуми и да се върне при теб и да си гледате и възпитавате децата, че днешните младежи са много невъзпитани, нещата са много зле, а ти-сама, ще ти е много трудно да ги възпитаваш, друго е да си имат и баща, а и така трябва да бъде.

Успех и горе главата :)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 2dedd20a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   „Преди доста време имах щастливо семейство, прекрасни отношения със съпруга си но както се казва всичко рухна, когато се появи другата и той си загуби ума. “

Твърдиш, че си зряла, а изглежда си доста наивна или просто не можеш и не искаш да разбереш, че бракът ти е имал проблеми.
Не се заблуждавай - много мъже спят с бившите си, но това не значи нищо за тях. Не си мисли, че той ще се върне при теб. Едва ли за него бракът ви е бил щастлив. Приеми, че просто е спал с теб и толкоз. Продължи с живота си напред. Един живот се живее. За една връзка са нужни двама, а той очевидно не иска да бъде с теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: 9cc5e89e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това жените сте странни същества! Имате едно свойство, което съм нарекъл ехосекс. Поне на 4-5 бивши гаджета мога да се обадя и никоя от тях няма да ми откаже секс, независимо, че сме разделени от години, всеки има своето семейство, връзки и т. н. Не знам що за чувства и емоции ви движат, но това, колкото и да е странно е самата истина.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 8929e68bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей, аз съм в подобно на твоето положение. Много ти съчувствам, мислех, че тези времена са приключили за мен, когато съм била млада и съм имала неверни гаджета. Мислех, че попаднах на единствения, сериозен, мил и грижовен съпруг. И така беше. После се появи другата под формата на приключение с проститутка. Сигурно ще кажеш, че моят случай е по-лек, но и аз се чувствам зле. Не съм изневерила за 11 години брак, а ето с какво ми се отблагодариха. Разделихме се за няколко месеца, през които се виждахме покрай децата. Чудех се правил ли е вече секс с някоя, но гордостта не ми позволи да попитам. Случи се така веднъж, че останахме насаме и го направихме. Не бях с мъж месеци и не можах да се удържа. После съжалявах и си задавах същите въпроси като теб. После си легнах още два пъти с него, беше хубаво, въпреки че вътрешно ми тежеше някак. казваше, че живее сам и не е бил с други, но не му вярвам. Липсва ми сексът, липсва ми той, хубавите времена заедно. сега и аз съм в една такава питанка. нямам смелост да се събираме отново, но все още искам да го виждам и се чувствам виновна от това, мисля, че би трябвало да го заплюя в лицето, а не да спя с него. Но...

Може би бих те посъветвала да изчакаш и да оставиш нещата ей така по течението. Може пък да срещнеш някой мил мъж, с когото да имаш неангажираща връзка или пък да срещнеш любовта? Не се измъчвай излишно, не се чувствай виновна, че искаш да си с човека, който те е наранил и предал. Може би е човешко. Пожелавам ти сили и кураж и дано в живота ти се случват прекрасни неща. Защото знам колко разкъсващо е това, което преживяваш. просто остави нещата да се уталожат ако можеш. Не се бори, не се блъскай в стени, ще се поболееш, повярвай. Отпусни се. Давай по течението, поне за малко. това е моят начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker