Обърках срещата ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обърках срещата ни
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2930 пъти
Знам отношението на повечето хора за интернет запознанствата, но понякога те наистина са успешни, друг път носят тъга като в моя случай. Запознах се с хубаво и добро момиче преди доста време по интернет. Пишехме си всеки ден, чувахме се по скайп, телефон, разменяхме си снимки, говорехме по камера. Имали сме спречквания защото аз съм доста вироглав и никога не слушам кой какво ми говори за мое добро. Често съм я засягал с хапливия си език, но въпреки всичко тя не ме е предавала и винаги, когато съм имал трудни моменти и колебания съм и споделял и тя ме е успокоявала. Щяхме да се срещнем преди много време, но винаги изникваше нещо и не се получаваше. До преди да я срещна съм имал не много връзки и всички са приключвали за бързо. Но с това момиче беше различно, никога не ми е омръзвал контакта макар и виртуален. Опознахме характерите си, само оставаше да се видим на живо и тук аз обърках нещата. Така ги омотах, че не знам как да ги оправя. Разбрахме се преди време да и отида на гости, понеже имах работа в нейния град и среща с приятели от университета. Тя очакваше с нетърпение деня в който ще се видим, а аз от глупост или не знам от какво си направих плановете с двама мои приятели да отидем и да си наемем хотел, въпреки уговорката с нея да ме запознае с родителите си и да остана в тях.

Пристигнахме в нейния град, 3-4 часа се разхождахме с моите приятели и като седнахме в едно заведение и се обадих по телефона. Беше 22 ч. Когато тя разбра, че вече съм наел хотел и не съм сам и стана обидно. Аз говорех разни глупости по телефона и дори не я поканих, като мислех, че тя сама ще каже, че ще дойде. Накрая за капак и казах, че повече няма да я търся и затворих. В момента обвинявам нея за провала на срещата ни, макар, че като се прибрах и споделих със сестра ми, тя ми каза, че момичето ме е поканило да се видим само двамата и че не е бил момента да я запознавам с приятелите си. Не съм я търсил от тогава, тя също, а се чувствам зле. Може би защото провалих първата ни среща и сега нямам очи да я потърся, да и се извиня, а и както писах по горе мисля, че тя също има вина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: d21baeecd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каква вина има? Жената обича да се чувства на първо място. Ти се й се обадил чак в 22ч., не си бил сам и не си спазил уговорката. Още повече, след като си казал, че ще останеш в тях, то родителите й също са те очаквали. И като не си отишъл тя се е почувствала като глупачка пред тях и пред себе си, като нежелана, като не важна. А и как си представяш, че тя сама ще каже, че ще дойде. Момиче да тръгне вечер по улиците да те дири... Радвай се, че е сериозна и има себеуважение. Помисли малко и едва когато си в мир със себе си й се обади и извини!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2d78681367
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам, че обидните квалификации не са аргумент ама какво мога повече да кажа освен - тъпак! Ако искат да го публикуват модераторите, ама си такъв - глупав си! Какво на мъж ли се направи пред приятелите си или пред себе си? Сега си сърбай попарката...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 725978ae51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За какво по - точно има вина, че те е чакала, а ти си я измамил? Точно така, излиза, че ти си лъжец, защото как може да обещаеш нещо и после - ами... на хотел съм? Също като бившото ми гадже. Казва нещо че ще го направи, че ще е така и в следващия момент гледаш как те лъже и те мами и накрая излиза, че жената била виновна. Ти си виновен, погледни грешката си. Ти си й обещал, че ще отидеш при нея, дал си й обещание, а си се направил на ударен и си решил, че приятелите и хотела са по - важни. За кое я обвиняваш? Че не се е самопоканила при приятелчетата ти ли или че вече не те търси? Ти си си виновен, сега бъди сам. Как не ви писна жени от такива мъже? Обвиняват другите за своите грешки. Погледни себе си приятел, после другите. Също като моят приятел и той бе ударил джакпота с мен, ама сега е сам и самотен. Съвет - оправи нещата, накрая за теб ще е лошо.

ЕЛ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 235ab8357e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Единственото което мога да кажа е "Мнооооооого си зле"... надявай се момичето да те е харесало достатъчно, че да преглътне таз простотия, която си сътворил. Въпреки че ме съмнява. Повече нямало да я търси... егати отношението.

bile

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0939fc1021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Батка, ако е така, както казваш, преглътни бързо гордостта или по-скоро глупостта, и веднага й се обаждай. И по-добре отивай да я видиш. Животът си върви...
Maverick

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 480b263aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   бате, много си зле, какво да ти кажа друго...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d222df1994
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че момичето няма никаква вина. Може би се е притеснявала да се запознае с твоите приятели, а и е очаквала ти да я поканиш с вас. Но не бива да се отказваш, потърси я отново и този път й подари най-прекрасната среща! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7d6707564a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съжалявам, то тя няма грам вина, а ти както сам признаваш, си вироглав и не искаш да си го признаеш. Тя те е поканила да те запознае с родителите си и да останеш явно да спиш в тях, казала им е, че ще ги запознае с теб, те са се подготвили - това е първото унижение, което преживява момичето - представи си само, че си на нейно място. Излагаш я един път пред родителите и, които най-вероятно са слушали за теб колко си прекрасен, мил и т. н., а в следващия момент да се чуди какво да ги лъже, защото не си отишъл. И второ - нито еднонуважаващо себе си момиче не би се самопоканило, ако си искал да дойде с теб и приятелите ти, е трябвало да я поканиш ти. Не искам да звуча остро, не знам на колко години си, но постъпката ни не е много зряла. Свържи се с нея и и се извини!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c7d1ebad15
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вината и е, че е повярвала на идиот като теб. Много е лесно така, нали? Говориш ги всякакви глупости, минава време сещаш се и дори нямаш смелостта да се извиниш на момичето. Не и звъни, ако има поне малко достойнство няма да ти вдигне, пиши и някъде. На скайп във фейсбук или есемес, извини и се, кажи, че не очакваш да ти прости, но искаш да знае, че съжаляваш и я остави. Ако и е минало от случилото се, или ако е прекалено влюбена, че да се сети, че така не се получава, ще ти отвърне. Но не се надявай прекалено много. Жените сме емоционални, обичаме дълго, някой може да ни липсва с години, но все пак в определен момент сме прекалено наранени, че да позволим на въпросния човек да ни нарани отново. По-добре се поправи, виждам, че си осъзнаваш грешките, но ще остане без значение, ако не ги поправиш. Знаеш, по-добре късно, отколкото никога.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 00c96326de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   По една случайност и аз съм си уреждала срещи с хора от Интернет (момиче съм) и напълно те разбирам. Уговорил си се приятелите си, защото си се чувствал неуверен. Аз бях същата и нещата се прецакаха по подобен начин. Но не си преценил, че на нея ще й е неудобно с хора, които никога не е виждала и реално не познава. Да, теб те познава, но на практика се виждате за пръв път. Неловко се получава. Не знам, според мен й се обади, извини й се и... предполагам ще ти прости. Не е кой знае какво прегрешение (освен последните думи, че повече няма да я потърсиш). Обещай й, че ще се реваншираш, пусни някоя и друга шега и си готов.. :) Успех!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 88fe023dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отвратителен егоист си. Има си причина да не можеш да подхванеш сериозна връзка и тя е в теб. Сам си си виновен и ако тя е момиче на място вече те е задраскала от живота си. Да ти дойде на ум, че се е готвила да те посрещне, чистила е и е подреждала, казала е на техните и те е чакала след като си й обещал? А ти какво? ! Първо и показваш, че грам не ти пука за нея, второ я обиждаш като и отказваш гостоприемството, трето тя те е чакала цял ден, а ти и звъниш в 22 часа. Защото видиш ли френдовете ти са много по-важни, ще умреш, ако не се видите друг път. И какво чакаш от нея, та даже и ултиматуми ще и поставяш? ! Как си я представяш на една маса с хора, които не познава грам и то късно вечерта. Това е ужасно неловка ситуация. А даже не си я поканил да дойде. Тя да не е луда да доприпка сама, много те познава теб или приятелчетата ти що за стока сте. Ако питаш мен забрави да те потърси. Както казват хората си се изср*л на метеното, унижил си я и си и показал, че не ти дреме за нея. Само не мога да ти се начудя на наглостта да я пуснеш тая тема и да се оплакваш. И не си се извинил за капак. Абе видяло е момичето, че си пълен з*дник и добре че е станало в началото, за да не реве от теб после.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c91456c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря на всички за мненията. Приемам критиката, защото сте прави. Не съм малък, на 29 години съм и би трябвало да съм по улегнал, но работата е там, че понякога разсъждавам като 15 годишен. Не съм взел приятелите ми от притеснение, единия предложи преди срещата на бившите състуденти да вземем хотел от предния ден и аз не можах да им кажа, че имам други планове. И сега не проумявам защо не им казах?!?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a47c43a832
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   ЕЛ, дооста си прилича това, което казваш с мойта бивша.. И тя е самотна.. Може би.. Защо не мога да се срещна с жена като теб? !
Или са на изчезване... Автора нема да го коментирам, че... :)


RSoul

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7987ec0e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Виждате ли момичета какво нещо са мъжете. Не си усложнявайте живота да си търсите гадже. Сега ми е по-добре без мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 725978ae51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 15, не можеш без мъж, не ти е по -добре. Повярвай. Можеш само да се опитваш и да опитваш да търсиш. Не се отказвай, но... не ти е по - добре. Даже напротив, по -ужасно е отколкото си мислиш. След време ще започнеш да се чувстваш забравена от света и сякаш никой не мисли за теб. Така се е почувствала и момичета на автора. Дано си оправил нещата, приятел, защото после ще съжаляваш.

Номер 14... дано приятелката ти да е намерила някой. Никой не заслужава да е самотен. Та дори и ти. Търсете бе хора, нима авсичко се ограничава до един човек. Има жени много... зависи каква е. Дано успееш да си намериш някоя.

Уау... май тук всички сме самотници. Майтап. Гледайте го от хубавата му страна.

Ел:)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5d8d7a7606
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Щом те гризе мисълта, че си постъпил лошо я намери (скайп, телефон, лично) и се извини, ама искрено. Но не да чакаш да ти прости, а просто да я уведомиш, че знаеш че си се държал зле и съжаляваш. И не си търси дебилни оправдания, за да не станеш смешен.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c91456c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Автора съм: Потърсих я. Беше неузнаваема, дари ме с пренебрежение, усетих студенината и по телефона. Заслужих си го. Не знам дали ще ми прости някога, а и заслужавам ли?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c8477e89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не заслужаваш да ти прости, тя очевидно те е зачеркнала от живота си, а това си го заслужаваш на 100 процента. Извинявай, но ти си я излъгал така брутално за срещата ви - явно тя чувства, че не означава нищо за теб, при положение че си счел че приятелите ти са по-важни от нея. И както казаха по-горе, момичето със сигурност се е подготвяло поне цял ден за срещата ви, чистила е, готвила е, подготвяла е родителите си за твоето гостуване... и накрая от теб какво? .... абсолютно педалска постъпка (с извинение към модераторите, но се надявам да го публикуват, тъй като е по съществото на темата).
Да знаеш, пич, че за мъж, който поставя приятелите и компанията на първо място пред жената, за която има претенции че му е гадже/жена/любима и т. н., жените имат страшно лошо мнение и се стараят да го избягват. Или поне го отрязват по начина, по който тя те е отрязала, щом е разбрала приоритетите ти.
Не търси повече това момиче, а сега си вземи поука от случая и занапред запомни, че разбереш ли се с момиче, особено за първа среща от този тип, това трябва да ти е приоритет и да си нагодиш програмата спрямо тази среща. В противен сручай следващия път ще попаднеш пак в подобна конфузна ситуация.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f3b16d7d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Щом ти е вдигнала телефона явно не всичко е проиграно. Идват 4 почивни дни, вдигни си гъза и иди да я видиш да и се извиниш очи в очи с букет цветя. Без някакъв жест от твоя страна да и покажеш, че е важна за теб забрави да ти прости.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 725978ae51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз обаче ще ти дам друг съвет, готин. Отиди при нея с букет червени рози ( не някакъв огромен букет, де), предполагам, че знаеш адреса й ( за да отидеш в тях, значи ти го е казала). Направи го към 8 вечерта. Вземи малко пица или нещо от този род и сърдечно се извини на нея и семействтото й. Обаче не дей да говориш какъде глупак идиот и простак си бил ( моля модераторите да го публикуват, тъй като не обиждам автора), а просто се извини и кажи, че знаеш, че си постъпил некоректно. Бъди мил и дружелюбен. Това е. Ала след като е толкова прекрасно момичето, защо за бога да го оставяш. Това, че си направил грешка, всеки греши, но... найстина си постъпил гадно с нея. Както и да е, оправи нещата, както ти казах.

Ел:)

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c91456c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Автора съм: Говорихме отново, тя ми каза толкова много неща - за това как се е надявала да се срещнем, че съм я разочаровал Не знаех какво да кажа, само осъзнах, че се е отдалечила от мен, че вече не е онзи човек, който беше преди. Не знам какво ще помогне, но аз се чувствам все по зле без нея

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a47c43a832
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ел, искам да намеря теб.. но, как.. :))

RSoul

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 725978ae51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   RSoul, не вярвам много на интернет връзките, даже изобщо. Прекалено консервативна съм, за да се обвързам в интернет. Със сигурност има жена за теб и то може ми именно в твоя град. Не вярвам да си лош или нещо такова, просто вярвай. Любовта не пропуска никого, повярвай ми.

Ел:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker