Да остана ли с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да остана ли с него
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3321 пъти
Историята ми е следната. Влюбена съм в едно момче, но имам чувството, че вече любовта ни май не е взаимна. И нямам идея какво да направя.
Всичко започна преди една година, бяхме се напили на един купон и се забихме. Аз от доста време исках това да се случи, но без сериозни намерения. Както и да е, след тази случка, той искаше да тръгнем, но аз отказах. Разбрахме се да сме само приятели, и така и стана, доста се сближихме, споделяхме си, говорихме си по телефона до 3 сутринта едва ли не. Проблемът е, че на всеки купон(а това ставаше почти всяка седмица) се забивахме. Той няколко пъти ми предлагаше да се съберем, но аз не желаех. Знаех, че беше влюбен в мен, но някак си просто не исках да сме заедно.
На един купон, обаче, се напихме доста (поне аз)и спахме заедно за пръв път. Хората, на които споделих, казаха, че той не е бил толкова пиян и е вероятно да се е възползвал от мен.
В последствие му се разсърдих, и доста време не си общувахме както преди. Тогава, може би усещайки липсата му, осъзнах, че съм влюбена в него.
В крайна сметката отношенията ни се оправиха. Започнахме първо само да излизаме двамата и всичко беше чудесно. Той се отнасяше много мило и си прекарвахме прекрасно. В последствие решихме да направим връзката ни сериозна. Той започна да не се сеща толкова за мен, да не ми звъни толкова често, и когато му се сърдех, непрекъснато се извиняваше.
Така се стекоха нещата, че трябваше да замине на село за доста време. Звъннах му, за да го чуя, и той каза, че нямал възможност да говори сега и ще ми се обади по-късно. Минаха 3 седмици, в които той не се сети да ми звънне нито един път.
Преди около една седмица ми писа. Извини ми се, каза, че бил объркан, но иска да сме заедно. Предложих му да го обсъдим, след като се върне. Той се съгласи.
Преди няколко дни се върна(знам, защото една приятелка ми каза, че са излизали заедно с компанията. ) и все още не се е сетил за мен. Вярно е, че в момента и аз не съм в града ми, но не смятам, че това е оправдание, макар че се връщам след няколко дни.
Факт е, че не знам какво да направя. Искам да продължа напред, но не мога да си представя живота без него. А той е незрял, вълнува го мнението на другите, имам чувството, че предпочита да излезнем с компанията, вместо само двамата(въпреки че преди, когато не споделях чувствата му, не беше така. ). Не знам какво да направя, да остана ли с него или да започна на чисто без него.
Моля ви, дайте ми съвет! Съжалявам, че ви занимавам с историята си, но нямам с кого да споделя! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9cab70ed6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моят съвет е да го оставиш. Ясно е, че само те разиграва (познато ми е). Просто ще ти кажа нещо, което никой мъж не би си го признал. Мъжете винаги, щом са в началото на една връзка са най - страхотните на света, обаче... После решават, че жената никога няма да ги остави и самочувствите им се вдига. Направила си голямата грешка да легнеш с него, това направо му е вдигнало акциите до небесата. Но мъжете са така устроени, че на тях им харесва жената на страда за тях. До толкова им харесва да нараняват, че не усещат как губят човека до себе си. И после и да се разделите, той знае, че си му прощавала веднъж и ще си мисли, че направо е недосегаем и... пак ще се съберете. Прощавала си му безброй пъти, а за него това е свобода. Моят съвет е да го оставиш, очевидно не е за теб, а особено ако го вълнува чуждото мнение е още по - зле. Повярвай ми. Знам колко боли, но с времето ще те боли повече от това, че те наранява. Ще ти кажа как постъпих аз - споделих с майка ми, а приятелите ми ми даваха сили. Всичко се случи преди една - две седмици, но... чета и книги. Опитай се да правиш неща, които те забавляват. Ето например днес имам рожден ден, а това означава забавление. Опитай се да направиш нещата по - забавни, колкото и да изглеждат тъжни. Не слушай и балади, защото само те депресират. Не съм казала да ходиш по купони и да правиш глупости, а просто да живееш. Чети книги, гледай комедии, говори с хората (Споделяи, а най -важното кажи всичко на приятеля си по телефона, защото ако е в очите ще те размекне и старата песен на нов глас. Кажи му всичко, което те измъчва. ), излизай на разходки, бъди социална. Това е, но този човек не е за теб, защото той не знае какво иска, той е едно дете.

УСПЕХ МИЛА. БЪДИ СИЛНА

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a8deecbbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят съвет е - отдръпни се от него и си дай малко време. Ако толкова ти липсва и не можеш да си представиш живота без него - бори се. Сърцето ще ти покаже точно как. Ако пък си кажеш егати и баналната история, какво съм харесвала в него - ще се почувстваш свободна. Преживявал съм го, празнината наистина е огромна и не се понася лесно. Но каквото и да решиш да направиш, вярвай че е най-доброто. Никакви угризения или съмнения в избора. Обичай и уважавай себе си, живота си, избора си. Това е от мен.
Д.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8410644130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма какво да правиш ти. До колкото разбрах ти чакаш да ти се обади и да се разбере дали той иска да е с теб. По всичко личи, че не гори от нетърпение да те види. Няма какво да правиш и какво да си представяш живота. Живота си върви и без да си го представяме. Щом не си щастлива с нещо сега, когато трябва най много да купнеете един за друг, с времето няма да стане по романтичен и да те отведе с белия кон. Максимум да се напиете пак и да те изчука по твое желание, а ти после да му се сърдиш и да обсъждаш с познати случката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 96a816c55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вчера ми звънна, и му предложих днес да се видим. Той ми отвърна, цитирам:"Може. "Разбрахме се да ми звънне днес да се уговорим. Е, звънна ми в късния следобед да ме осведоми, че няма да успее за днес, при условие, че знае, че утре заминавам отново. Това тотално преля чашата, така че ще го оставя. Благодаря много за съветите, дадохте ми кураж. Страхотни сте. :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker