Братовчеди!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Братовчеди!?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 5454 пъти
Имах връзка 3 години и половина с човек, който непрекъснато ме раняваше - лъжеше ме, биеше ме, изневеряваше ми и ме грабеше. През цялото това време си пишех с едно момче от скайпа, което в последствие се оказа, че е мой 3 братовчед. Може би това, че съм му споделяла всичко и съм му гласувала доверие, го е накарало с времето да се влюби в мен, но аз нямах очи за любовта му.

Мина време - писна ми да търпя терора на приятеля ми и го зарязах. Повече ми харесваше сама, отколкото с него разплакана постоянно. Продължихме да си пишем с братовчед ми, излизахме и той започна по всякакав начин да ми показва, че ме обича, не само като братовчедка, че държи много на мен,и че за него аз съм единствена. При едно от поредните ни излизания последва сладка целувка ... и се води, че от тогава сме заедно. Много ми е хубаво с него. Той живее заради мен, обича ме повече от всичко и ми дава любов, която никой друг до сега не ми е дарявал.

Лошото е, че съм от малък провинциален град и уча в друг град. В родния ми град бързо тръгна клюката, че съм с него, а разстоянието от 300 километра ни делеше за 2-3 седмици, докато отново не се върна у дома. Разстоянието нямаше значение за любов като нашата, пречката е в родителите ми. Аз си мислех, че не ми позволяват да съм с него, защото ми е братовчед, а то не било само това.

Той, не стига че е и 1 година по-малък от мен, но се оказа, че майка му, т.е. леля ми, се е омъжила преди време за български циганин, което значи че и приятеля ми е полу-циганин. Щом разбрах това дълго мислех дали да го зарязвам и да послушам родителите ми и ли просто да следвам сърцето. Повечето мои приятели ме посъветваха да следвам сърцето си ... но сега стана по-лошо положението с родителите ми - караме се, бием се с майка ми, гонят ме от нас, не ми дават никакви пари и съм лишена от всичко. А същевременно го обичам безкрайно много, знам, че той винаги ще ми помогне, мисли за мен, няма друго момиче за него на този свят.... Плача всеки ден и не мога да се реша каквa крачка да направа ... Чакам съвети ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 49cadcc51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Мила, знаеш ли аз имам същия проблем. Моят приятел е черничък, обаче е голяма симпатяга. И за това и имах проблеми с родителите ми,най-вече с баща ми. Баща ми казваше остави го, той е болклук и т.н ..но какво се оказа накрая-баща ми беше прав момчето ме нарани и сега страшно много страдам. А наистина нашата любов беше голяма.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 6c523f2f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Кое те спира, че момчето ти е братовчед или че е полу циганин? На моя мъж сестра му е омъжена за техен 2 братовчед и има две хубави и здрави момчета, а вече е и баба на една прекрасна палава внучка. Доколкото знам и техните не са били съгласни и са ги лишили от подкрепата си за да ги накажат, но те, двамата са отстоявали любовта си. Не казвам, че им е било лесно, защото всичко са постигнали с двете си ръце. Но сега зълва ми е най ценната снаха от трите снахи.

Така, че помисли, мила, ти какво искаш. То сърцето ти знае верния път. Послушай него. Другото е вятър и мъгла. Казвам ти го, защото аз не послушах сърцето си и се омъжих за този човек защото баща ми ми вдигна скандал да го направя. Сега и аз и моите родители съжаляваме, че не ме послушаха, когато говореше сърцето ми. Това ли искаш? Да предадеш сърцето си, както мен и после да съжаляваш? Те родителите ти ако те обичат в крайна сметка ще приемат нещата.
Алис

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 1d7ed7eed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Циганин ужас как можеш да си лягаш с такъв

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 530acdf50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се обвинявай просто него повтарай... аз съм на 24 нищо не ми липсва просто като гледам колко момичета си лягат с цигани направо полудявам.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 225797e2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Абе, хора, вие чувате ли се?! (Обръщам се към №3 и №5). И какво като момчето е ПОЛУ-циганин? Нали с него е щастлива нашата авторка? Ако ще да е най-мизерният човек на Земята, щом я обича и я прави щастлива, кое е по-важно?

Според мен няма никакво значение от какъв произход е момчето. Единственото, което би могло да те спре е, че ти е братовчед. Но ако това не ти пречи.. не виждам проблем.

Вашите все някога ще се примирят, не им позволявай да ти "дават наклон на живота". Родителите са до време, един ден ще си самостоятелна и ще живееш с мъжа си, а не с майка си и баща си. Помисли си пак много добре.

Моят съвет е да послушаш сърцето си. Ако се опариш, твоя ще си е вината, а не защото някой друг ти е казал!

И не ги слушай онези, които те съветват да зарежеш човека, който те прави щастлива, само защото е циганин! Това са простотиите на съвременното ни ограничено общество, хората мразят различните, но това не бива да те разколебава, мила.

Това е моето мнение, ако щете ме нападайте. За мен щастието и любовта се плащат скъпо, но са НАД всичко!
КК

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 4c8a2e48f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за ценните съвети!
Относно третия и петия коментар мога само да каже, че предпочитам да си лягам с циганин, който ме обича, но не и с човек, който си ляга с всяка 2-ра срещната, а твърди,че за него съм единствена. Ценете човека до себе си не по раса,пари или външност, а заради сърцето му ...
Авторката

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d68341394f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ей, В-ка, милата ми дружка споко-доко!!! Нали знаеш, че всяко чудо за три дни... Светът няма да се свърши... за подобно нещо, нито сте първите, нито последните с таквизи проблеми!!!

Но това твойто си е може да стане по-лошо, а ти ще ми кажеш от "от това по-лошо на къде..." Да ЗНАЕШ, ЧЕ МНОГО, АМА МНОГО СИ ТЕ ОБИЧАМ И КАКВОТО И ДА ПРАВИШ СЪМ НЕОТЛЪЧНО ДО ТЕБ И ЗАД КРАСИВИЯ ТИ ...ГРЪБ.........:))))))) ТВОЯТА ВЯРНА ШМАТКА И ОБИЧНА ПРИЯТЕЛКА :МАРИЯ

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0c63afa2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не съм много голям - на 21 години съм, но навремето и аз мислех че циганите са лоши хора. По-късно стигнах до заключението, че не циганите а ЦИГАНИЯТА е лоша! А тя, за жалост ходи не само по цигани. . . познавам много българи/англичани и французи, които въпреки бялата кожа и родители с "чиста кръв" са с цигания в кръвта, така и цигани, които са ми помагали в трудни моменти.

Според мен това, че момчета е полуциганин не трябва да те спира при никакво положение. Виж това че ти е братовчед - мен би ме спряла идеята да бъда с някоя моя бартовчедка и ми се вижда неправилно. Чисто генетично погледнато 3ти братовчеди дават здраво поколение, но чисто морално ми се вижда грозно.

Заключение: Каквото и да ти казват другите запомни едно - преследвай щастието и не гледай какво казват другите! Прави каквото си искаш стига да си щастлива! а щом момчето е свястно - да бъде живо и здраво!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 27abd6da45
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе я зарязвай мангала. Той на всичко отгоре ти се пада и братовчед. И тези дето казват,че циганите не са лоши хора много, много грешат. Писала си, че се биеш не с кого да е а с майка си! Щом го правиш много ясно, че ще те гонят от вкъщи. Това ме навежда на мисълта, че не си много свястна. Събуди се! Да не дава Господ на, никой дъщеря му да се събере с циганин.

Ако съм на мястото на родителите ти и аз бих направил всичко възможно да разкарам мангала от детето си.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 41e639850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От Авторката:
Не че аз съм светица, но родителите ми са ужасно злобни хора. Те живеят с разбиранията на 60 - годишни пенсионери и са крайно консервативни. След като собствената ми майка ми посяга , а аз съм 20 - годишно момиче, не смятам, че ще стоя и ще я гледам, след като цял живот ме е наранявала - както тя, така и баща ми. Аз не ги мразя, просто са ми безкрайно противни и не желая да общувам с тях по никакъв повод. Разбирам ги само за това, че ги е срам от мен, че ги боли от това, че петня името им. Какво да правиш съдба - Човек не избира в кого да се влюби, нито пък сам избира родителите си. Както те не желаят приятеля ми, така и аз цял живот не съм ги харесвала , защото винаги са ме деляли с брат ми и аз съм била далеч от вкъщи още от 11 годишна, учейки в друг град. Знам, че малко хора ще ме разберат, но за пръв път открих щастието. След две неуспешни 3- годишни и безкрайно тежки за мен връзки в опит да открия своето щастие, аз най- накрая го намерих. За мое съжаление, родителите ми се намесиха до там, че цяло лято няма да се прибера в родния ми град - това са 4 месеца без да видя приятеля ми. Полу-циганин е - да, но ме обича, уважава и знам, че още дълго занапред ще е така! Има много българи, които са пълни простаци, нямат елементарно отношение с момиче, така че според мен всичко си е до човек! За него аз съм единствена и проблемът не е в нашата връзка, зашото тя е прекрасна и истинска. Проблемът е какво да правя ... Да бъда ли с него? Има ли смисъл да продължавам тази връзка?

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1b0c70e8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   абсолютно съм съгласна с теб!!!!!!! виж моята приятелка ходи с турчин но скъсаха заради майка и.всички каэаха че след месец ще и мине.да ама не вече 10 месеца не и е минало!!!!!!!не и се живее!!!!!!!а аэ съм като теб ходя с циганин!!!!! и се боря с всички за него и мен искат да ме иэгонят!!!!БОРИ СЕ НАЛИ ГО ОБИЧАШ!!!!!!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 225797e2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Обръщам се към авторката: След като този човек е единственият, при когото си открила щастието, което цял живот ти е липсвало, защо се чудиш дали да продължаваш тази връзка? Това не мога да разбера!
Готова си да пренебрегнеш мнението на родителите си и на хората около теб, готова си да се бориш за щастието и любовта си, а в следващия момент - "Да бъда ли с него? Има ли смисъл да продължавам тази връзка?".
Решавай какво искаш, миличка! Сега е времето!
Ако мислиш (ти самата), че си струва да рискуваш всичко за този човек, просто го направи! Ако не - недей! Ти сама решаваш!
Късмет!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: 33a5c21aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Четири месеца по - късно:
Зарязах го, защото родителите ми ме накараха да избирам между него и това да ме издържат за следването ми.
Четири месеца не се бях прибирала у дома.
... Това не е моят дом впрочем ...
Откакто го оставих, не съм го чувала. Хванах си нов приятел, който се държи с мен просто невероятно, мога да кажа, че има държанието на братовчед ми - мил, внимателен, със сериозни намерения .... но не е момчето, което дори четири месеца по- късно аз продължавам да искам ... Той ми казва "Обичам те" , а аз не зная какво да отговоря ... навеждам глава и мълча, казвам че не съм готова ...
... И до ден днешен обичам стария си приятел ... Убедена съм, че той ще си остане мъжът на живота ми, макар че никога вече няма да сме заедно ... много ми е криво за произхода му ( по - силно е от мен ) ...
Видяхме се преди ден за един час ... разходка в полунощ ... само двамата ... само си говорихме ... и само един час щастие ...
Понякога истинската любов не завършва с Хепиенд ...
Авторката ...

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: ff7b7f2dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Много трогателна история. Според мен не е трябвало да се отказваш от това момче,ако ще и Господ да ти забрани. Веднъж живеем и затова трябва да живеем както ние си знаем и искаме.

Първия ми брак беше насила - аз не го исках,обичах много сегашния ми съпруг,но послушах родителите ми,че не ми трябва руснак и до днес съжалявам. Претърпях дела , разводи ,нерви и ядове и в край на сметка сега съм с мъжът които цял живот исках (руснака),но съм с 2 деца и отдавна минала възрастта да бъда майка отново.
Не мога да получа най-красивото нещо на тоя свят да стана майка от него,защото преди време не послушах себе си. Рискувай.
Няма цял живот да си зависима от родители, все ще трябва да се отделиш някак си,ако мъжът е сигурен го хващай, без да те интересува виетнамец ли е ,китаец ли,но да си щастлива,дори и това че сте братожчеди няма никакво значение.Давай смело!Бъди с него !
Успех!
Румяна

 
  ...
преди: 14 години, 27 дни
hash: e8e776760c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И моят проблем е подобен, но и същевременно много различен...едно момче,което ми е 4-ти братовчед е страшно влюбено в мен и не знам какво да правя...обича ме страшно много от повече от година и половина...той ми е съученик и не знае,че сме роднини,макар и далечни.Аз нямам такива чувства към него,Слава Богу,но много ми е мъчно за него...плаче,страда и не може да преодолее,че не мога да съм с него...Ако му кажа,че сме роднини ще помисли,че това е основната причина да не го искам-не, че не, но не и единствената...много е съсипан,не мога да споделя това с него...а ако го направя може и да помисли че само това ме кара да съм с него...много е тежко състояниено му...не мога да намеря изход...моля,дайте някакво мнение,благодаря

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker