Чудя се дали да се откажа от тази връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чудя се дали да се откажа от тази връзка?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4345 пъти
Здравейте,
Имам приятел от 2 години, като вече повече от година нещата не вървят добре. Все го оправдавам за всяка негова грешка, все му прощавам, все го търпя, но нещата стават все по-зле и все повече ме разиграва. Много се разочаровах от него във почти всяко отношение. Не е същият човек с когото започнах да излизам. Преди беше оптимист, усмихнат, правеше всичко за да ме зарадва, говореше ми хубави неща. Сега стана един депресиран човек откакто започна последната си работа. Разиграва ме както си иска и после като види че е постъпил лошо с мен и неуважително започва да звъни, да ме успокоява като се видим ме прегръща само и само да му простя и в следващия момент пак си показва рогата.

Когато иска да се видим провеждаме поне 3-4 разговора докато се уговорим и докато промени мнението си къде и кога. Като се приготвяме за пътуване поне 10 разговора докато уточним къде като скача по цялата карта на България. Последния път беше върха след 3 дни уговаряне и поне 20 обаждания се разбрахме и приготвих багажа си. След малко звъни, че няма да се ходи. Направо побеснях. Караше ме да се обаждам по хотели, по автогари и накрая нищо, а 3 дни тормоз къде как и кога.

Този човек не държи на думата си, за него думите нищо не значат, обещанията никога не се спазват и се обещава ей така без да мисли.

Като реши да се вижда с приятелки ме кани, макар да не искам, а после ме обвинява че къде ли не съм се натрапила. Прави всичко наопаки. Ужасно е незрял, а е на 30 години.

Родителите му го командват както си искат и определят целия му живот, а се опитват и мен да командват на всичкото отгоре. И като не се подчиня, веднага ме обвиняват, че съм нямала уважение към възрастните. А подчинението трябваше да бъде да изтрия една наша обща снимка с гаджето. Заради, което апарата ми беше сграбчен от майка му, като че ли е нейта собственост. За радост батериите свършиха и не можах да изтрия снимката. Но това предизвика огромен скандал и те дори не искаха да ходя в цялата област, където се намира вилата им. Може ли да си представите що за ненормални неща. Не съм очаквала такова нещо.

Не знам какво да правя, но вече нервите ми са опънати от това разиграване, тези постоянни натяквания от негова страна и глупави оправдания. Вече не носи и пари в себе си и се налага всеки път аз да плащам. По някое време изтегли и ми върне, ама може ли да не носи пари в себе си.

Освен това вече не помня от кога не е идвал на време винаги закъснява поне 15 минути, а понякога и по час и половина, ако ще идва в къщи. Наскоро бяхме се уговорили да ми дойде на гости и аз приготвих всичко и той ми звъни че е заминал с техните на вилата. Не ми се обади да ми каже предната вечер, а ме лъже аз да приготвям да чакам и накрая пред свършен факт ме поставя. И после се оправдава че в последния момент решили, което е лъжа разбира се, защото те се подготвят винаги поне 1 ден преди да пътуват.

На море пак бяха с нас и в една къща бяхме и майка му не спря да звъни макар, че сме съвсем на близо. Един ден видяла, че в 2 часа през нощта свети лампата и звъни да види какво става. Представяте ли си що за контрол.

Освен това вече не поддържа и добра хигиена, тотално се е занемарил, подарих дезодоранти, спрейове, нищо не ползва, не сменя дрехите си с дни, можете да си представите в тези жеги какво става.

Преди беше много чист и изпран, а сега направо се излага. Ходи като просяк със скъсани чорапи, панталони и ризи, не че няма, но не носи новите.
Просто не знам толкова неща се събраха, най много разбира се ме дразни неуважението му към мен и това че ме разиграва. Не знам какво да правя и се чудя дали не е време да се откажа вече. Обичам го, но всичко това ми идва в повече. Особено сега, когато загубих близък човек и когато ми е най-тежко той продължава да ме разиграва, което вече наистина е подигравка с мен.
Ще се радвам да прочета коментарите ви. Написах всичко това най-вече за да ми олекне поне малко. Не знам какво решение да взема, може би ще трябва да мине още време докато малко се пооправя от загубата, но вече не виждам смисъл в нашата връзка, ако продължава с тези непостоянства и разигравания. До сега никога аз не съм била тази която оставя някого, винаги другите са ме оставяли и може би и за това не се решавам. Но вече лошото е, че виждам само лошите неща и почти нищо добро. Ето на два пъти помолих за дребна услуга, но винаги се отлага и ми се отказва и до сега май само за едно нещо ми е помогнал в нужда. То и аз не съм такава за да моля за помощ, ставаше въпрос за отвинтване на два стегнати винта, нищо повече. Наистина съм объркана и не знам как да постъпя и как ще е по-добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: d1374b401f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе вие жените наистина сте били мазохистки, а? В този сайт се начетох на един куп истории в които мъжете просто се гаврят с жените си и жените траете и траете докато не стане прекалено зле. Мъжът почне ли да си показва рогата, или пък слуша родителите си 99% връзката ви ще пропадне. Същото се отнася и за връзките от разстояние - такива връзки няма как да продължат дълго. Моя съвет е недей да се вкопчваш в този човек а намери някой който наистина ще те обича..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 405635dcdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, откажи се.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b56d6bfae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила, В АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ СЪМ! Дума по дума съвпада с моето и явно и т. нар. ни половинки са досущ еднакви. Разликата е, че ние сме заедно от 3 месеца, а вие от 2 години, че моят е на 25, а твоят на 30. И това, че твоят работи, а моят лъже, че работи, защото го е срам да каже, че не. Но просто не мога да повярвам- все едно аз съм го писала това....
И аз не знам какво да правя... И аз го обичам мойто диване, ама и на мене ми идва много понякога...
Трябваше да ходим на море, бяхме се разбрали седмица преди това... аз в последния ден опаковах багажа, всичко, чакам го да звънне сутринта в 8, за да тръгнем в 10... до 8 вечерта го чаках, за да звънне и да каже, че не могъл... измисли си някакво оправдание. Не може да поема никаква отговорност. все другите са му виновни, а ако няма виновен- мене изкарва. И моят ходи като клошар, не че не може да си купи някакви поне малко свестни дрехи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: da075e1c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отдръпни се и опитай да живееш без него. Не му казвай, че се разделяте, просто се отдалечи от тия откачалки и виж как ще се почувстваш. Прави това, което ти се прави и живей за себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8eb49f3baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чудила се дали да се откаже, преди това пък се чудила дали това е мъжът, с който се била запознала, следват кой знае колко още чуденки.

Общо взето сте се намерили, той отвръща на това, което ти правиш. 100 % нещата не се изчерпват само до това, което ти си написала. Сякаш ти си късаш нервите, а той само ти лази по тях.

Бих могъл да те попитам а ти какво направи за да промениш нещата, а не само да констатираш. Също така бих бил сигурен, че неговата гледна точка вероятно би била коренно различна от твоята.
Още повече че голяма част от връзките приключват точно между 2-рата и 3-тата година.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 607f9b5950
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изобщо не си губи времето с тоя кретен. Веднага се оттърви от този паразит, щом не можеш да разчиташ на него, за какво ти е? Та човек търси половинка за да се допълват и да си помагат, не единият да черпи силите на другият... Замисли се....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ef4482b7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви за съветите.
До №5 опитвах какво ли не. Държах се мило и добре макар да ме ядосват толкова много неща. Опитах се, дори се примирих по едно време. Говорили сме много пъти, но ефект няма никакъв. Обещава нещо и на другия ден същата стара песен. Най-лошото е че не чувства и вина. Оправдава се с други неща, сякаш нищо не зависи от него и дори не се извинява като закъснее или като ме разиграе. Както казах аз винаги се опитвам да му влизам в положението. Отначало не му се сърдех знаейки че някои неща зависят от родителите му. Успокоявах го и го разбирах винаги в труден за него момент. Опитвам се да го подкрепям. Опитах се да се държа добре въпреки разигравките му. Мисля че наистина станах по-добра отколкото бях преди. Нищо не изисквам от него, освен да ме уважава и да не ме разиграва и не го използвам за нищо. Услуга само 2 пъти съм му поискала и то незначителна и дребна. Не се отнася за пари или нещо, което ще отнеме много време и усилие. Промених се много откакто съм с него. Никога не съм била лоша преди, но сега станах още по-добра и внимателна, само и само да бъде той доволен. Колкото обаче по-мила и добра ставам, толкова повече ми се качва на главата и си прави каквото иска и не се съобразява с мен. Напоследък и много започна да ме лъже. Отделно че редовно ме лъже за час, място на среща и уговорки десетки отпадат или се менят по сто пъти, но вече започна да ме лъже и за други неща. Например аз след отпуската му пожелавам приятен работен ден, той нищо не казва, а после разбирам че имал още 1 ден отпуска. После пък обратното каза че цяла седмица е отпуска, а пък един от дните бил на работа. Дребни лъжи, но ненужни и глупави. И за други неща ме е лъгал, пак дребни и дори ми е смешно защо е нужно да ме лъже за такива работи. За по-големи лъжи за сега не знам. Но ето последния месец доста се струпаха и вече му нямам много доверие. А тъкмо за първи път имах толкова голямо доверие на някого. Знаех че няма да ме излъже и измами за нищо, имах пълно доверие и не съм търсила и ровила за нищо, а то какво се оказа че ме лъже от време на време.
Не знам ще помисля още да реша как да постъпя. Иначе ако го видите такова добро момче изглежда, но тези разигравки могат да влудят всеки. Държи се като някое дете, което не знае какво иска.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 91d795caf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като прочетох началото на историята направо все едно е писана от мен. Аз също търпя вече две години моя приятел. В началото нямаше такава любов, такъв кавалер. Правил е невероятни неща за мен, винаги мил, съобразителен.... Заобичах го много... И той мен също. Но днес... няма и следа от този човек, в който се влюбих. Всичко което заобичах в него сега е точно наобратно. За мен знам защо ми е трудно да си тръгна... Просто прекалено силно го заобичах, не мога да повярвам и да осъзная, че толкова се промени. И все отлагам, мислейки си, че е временно, че работата е виновна, че има някаква странична причина. Но явно няма никаква причина. Това са такива мамини синчета. Стараят се докато нещата между вас не станат по-сигурни и после си показват истинската същност. Мила, не прави тази грешка да си губиш времето търпейки подобно държание. В крайна сметка ти си си най-важна и позволявайки всичко това показваш само колко малко уважаваш и обичаш СЕБЕ СИ. Бъди силна и се махай от там без изобщо да поглеждаш назад!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker