Женените мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женените мъже
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3153 пъти
Искам да попитам ВАС- господа женените със семейство и деца! Бихте ли позволили да се влюбили в жена в същото положение като вашето и да зарежете всичко заради тази любов? Да развалите две семейства, заради тази изпепеляваща любов или предпочитате да си останете в положението, което сте -любов от "разстояние", мили думички, секс и т. н... и ЗАЩО?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: e14fdc7688
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опа, още една изгоряла съпруга.
Виж, не чакай тук щастливо разведените вече мъже да ти се отчитат. Всеки си има своята истина, но не смятай, че съпругат ти те е зарязал само заради другата жена - по-скоро не е бил щастлив с теб, търпял е заради децата и като са попорастнали или положението е станало нетърпимо се е събрал с другата жена.
Иначе, защо мислиш, че семейството се разбива, когато двама се разведат. Ако си умна жена ще гледаш да запазиш цивилизовани отношения с бащата на децата си и ще можете и в бъдеще да разчитате на него.
Грешка е било да си мислиш, че веднъж женен за теб и с деца, мъжът ти принадлежи. Няма нищо сигурно. Никой мъж иначе не се развежда заради гола любов. Ревизирай собственото си поведение в брака и ще откриеш половината от вината за разпадането на брака си.
Гледай напред и много успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4b7d0f177b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да разбера защо за повечето жени тази работа е или-или. Женен съм, с две големи деца и обичам и жена си и приятелката си, както обичам и двете си деца, и кучето си. Естествено малката знае че съм женен, но приема нещата каквито са. Надявам се и у нас един ден скоро да узаконят тройните бракове или както са известни 2 , за да може нещата да се нормализират. ПС Не съм иска да се влюбя в друга, но то е като челен удар в мъгла - не пита и става за секунди.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e96a70fc5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Как позволяваме да се влюбим? То или става или не

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cf6547ea8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво да ти кажа, не е важно общото мнение в случая. Важно е къде си ти в тази ситуация, къде трябва да бъдеш и как да се справиш. Иначе хора всякакви, днес кажат едно, утре им дойде друг акъл, така че не разчитай че нещата могат да се изяснят просто с един отговор.

За пример мога да ти дам жена която познавам. Има 2 деца и вече бивш съпруг, който мога да кажа че се среща доста рядко в положителен смисъл по нашите ширини. Разведе се и хукна при някакъв , който беше от другия край на България.
Той и обеща много, всичко на готово кажи речи, та тя заради това остави и децата си при мъжа си. Разбира се този и се насити и я хвърли на бунището, като мина на следващата такава.

Дали жена или мъж, нещата се развиват предимно заради многото обещания и заради някакво табу, когато човек е женен, омъжен.
Знам само, че този който е отсвирен, в случая вероятно ти, трябва да се дистанцира и да се старае да не показва болката си, защото по този начин поемаш едва ли не неговите действия все едно са твои, което е много неприятно. Да ходи да си чупи главата, поне няма да обираш калая на всичко.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0c1520f91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какво "защо"??? Защо се влюбват, защо зарязват семейството си или защо не го зарязват?

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 53d753292f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато отношенията в семейството не се осъзнават, а се превръщат в рутина, даденост, когато не се полагат съзнателни усилия за щастието на другия, идва момент, в който този другият(може да бъде и съпругата, както е в моя случай), намира нещо по-хубаво навън и оттам нататък крачката до развода е една малка стъпчица. Никой не трябва да счита партньора си за своя даденост доживот. Това е голяма грешка. Моят бивш съпруг например, за да ме спечели преди да се омъжим, показа едни цели, а след като се роди детето (когато си мислеше, че съм му вързана в кърпа) показа в същата ситуация, че мисли по точно обратния начин. Имаше и някои други различия между нас и в крайна сметка се разрешиха чрез изневяра и развод. Изводът е: не морализаторствайте, а направете всичко възможно да се чувствате уютно, щастливо с мъжете (жените) до вас. Говорете много, правете всичко заедно, обичайте се, показвайте си го. Такава връзка не може да бъде разрушена от никой друг.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e3e804d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Щом не е леля ти добре

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5f86869b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Семейства не се развалят от любовници. Когато се появи другата жена или мъж, това означава само и единствено, че семейството не е в час. Появата на някой друг не е причина, а следствие. Кога най-после задаващите такива въпроси ще го схванат това? !

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4fc3c6f427
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Семействата СЕ РАЗВАЛЯТ от любовници и това става доста често, защото господата просто не си държат гащите вдигнати. Хубави мъже и жени много, нали сме хора а не животни и да устоим на изкушенитео. Но никой не разбира днес явно смисъла на брака. Никой не мисли за това какво е брака. Защо ли се женят? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e14fdc7688
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Подкрепям н. 9 и напомням н. 10, че човек двама се женят и двама се развеждат. Няма такова нещо като развалено семейство от любовник/любовница. Когато двама се обичат, разбират и са сплотени, просто за трети място няма.
Третият е симптом за един болен, дори умиращ брак. Който не го разбере рискува винаги да повтаря грешките си и винаги неговите връзки да са обречени на провал „заради любовник/ца“, защото не е разбрал, че сам може да направи нещо за връзката си!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7aae3b1374
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11. съгласна съм с теб и си адски права!!! На
100% А тези, които си мислят че брака им ще е цветя и рози -жестоко се лъжат, куца ли нещо- то винаги ще се намери 3-ти човек и ще е катализатор за други последствия... Така че дали единия или другия ще изневери -все някой ден ще дойде този момент...
А има и други случай, в които някой за разнообразие- просто така за кефа или тръпката, но според мен това е най-грешния избор който някой би направил, защото ще загуби всичко което е имал любов, уважение, разбирателство и т. н с половинката(ако тя разбере разбира се)... така че ИЛИ -ИЛИ...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 676912d796
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   (Искам да попитам ВАС- господа женените със семейство и деца! Бихте ли позволили да се влюбили в жена в същото положение като вашето и да зарежете всичко заради тази любов? )-Искам да попитам теб изоставена съпруго какво направи да го задържиш? -Защо не си признаеш първо твоята вина? Защо на Вас жените Все мъжете Ви виновни а не се погледнете себе си какви мрънкалнички сте

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7099790a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хайде сега почтахме да оправдавем любовниците. Ами това е грях бе, хора. Може да е модерно, да е "нормално", но изневярата, любовниците са нещо което просто не е редно, не разбирате ли? Като знаеш, че някой е женен, как така се решавах да станеш любовница? Това че брака ну върви, е опросто оправдание за затваряне на собствените очи. А, какво ще кажете за жена, която си харесва някой, сваля го, знае че е женен, СЪЗНАТЕЛНО го съблазнява го и после - съпругата виновна, че се карали ХОХОХОХОХО

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker