Как да разбера дали му пука? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разбера дали му пука?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 11452 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 23 години и отскоро съм влюбена в едно момче което е на 28. Намерих му фейса с много търсене и същата вечер се видяхме, защото той работи нощна смяна в един магазин. Бях там до сутринта, като той каза ако искам да стоя после да си ходим заедно. Така и направих, но на сутринта колежката му дойде и той каза, че трябвало да поостане малко и аз си тръгнах и ми стана супер тъпо. А същата вечер много много не се усмихвах, дори не го погледнах в очите, изобщо държах се малко кофти.

На сутринта се прибрах сама след което той ме махна от "листа" си с приятели. Аз веднага му писах, попитах го защо го направи и след няколко часа той ми писа, че в чата съм била една, а на живо-друга. Писахме си и му обясних, че съм срамежлива, но ще се отпусна. Не знам как се нави или как го убедих, но ме добави, даже той ми поиска приятелство. Каза, че не добавял току-така хората и имал около 50 приятели.

След 1 ден се видяхме, той ми писа и отидохме където работи пихме бира. И както си вървяхме той ме целуна. Беше невероятно. Вървяхме прегърнати той мепокани у тях, аз приех и прекарахме там ноща. Не правихме нищо-само слушахме музика, пихме бира, пушихме цигари и си говорихме. Той ми сподели, че започвал да ме харесва. Каза също как може едно срамежливо момиче да се целува така хубаво (;.
На сутринта си тръгнах и го питах дали ще ме махне от фейса и той каза, че не.

След два-три дни го причаках на път за работа и той беше с едно момиче. Не видях добре, но мисля че по едно време се хванаха за ръце. Аз полудях той не ме видя, че вървя зад тях. Не беше много близо, но все пак виждах какво се случва. Писах му във фейса исках му сметка и той каза така-това че си ме видяла с някакво момиче не означава, че не мога да се целувам с която си искам.. Разбрахме се на другия ден да си пишем, защото беше на работа. И на другия ден ми писа. Аз изобщо не отворих темата от предишната вечер. Покани ме у тях. Той пак подхвана тая тема от предишната вечер. Аз обаче казах че не искам да знам нищо. Стояхме и се целувахме се, той искаше секс аз не му дадох, но след това той не каза да си тръгвам ами каза нали няма да си ходиш-не си тръгвай.

Аз съм лудо влюбена и не знам какво да правя. Той каза, че не иска сериозна връзка, но аз не мога да ходя само когато ме викне у тях. От една седмица не сме се виждали и аз ще се побъркам. Онази вечер ми писа но аз бях заспала. По цели дни и нощи стоя пред компа само и само да ми пише и да се разберем да се видим.
Онзи ден му звънях уж погрешка му пратих стрела и той после ми писа в чата дали аз съм м, звъняла и казах,че съм объркала.Но после сама се издадох и му казах да беше вдигнал,а то беше само стрела.Абе тъпа работа.Каза да беше звъннала а ти само стрели пращаш.Отговорих му че не съм аскала да ме напсува,като му звъня.От къде да знам може да не иска да говори с мен..И той каза че не съм била добре.Каза ще гледа филм и легна..

Вчера го видях пак със същата мацка,която е с 10 год по-малка от него и още една отиваха на кафе.Засякохме се няколко пъти,но аз дори не го погледнах и не знам дали ме е видял.

Днес си писах с една приятелка и не знам какво стана, но без да искам съм писала на него и той ми праща въпросителни и аз казах обърках...
Доста глупава история, така е.Писах всички тези подробности, защото искам да разбера според вас дали му пука изобщо за мен, разиграва ли ме, ако не искаше да му звъня можеше да каже не ми звъни не искам да те чувам. Но пък не съм го виждала от 1 седмица. Как мислите, да разкрия ли чувствата си ЩЕ СТАНЕ ЛИ ПО-ЗЛЕ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: aa058d1b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го този, не си заслужава.

Venjus

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4c7ccc395e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай с него- разиграва те... изглежда наистина не му пука, но не само за теб, а и за другото момиче... Човек на когото му пука за някой и иска нещо по- сериозно си личи, по думи, постъпки, действия... а така както си описала в твоята история- не си заслужава... и не се хаби напразно... Успех!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f999100dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Разиграва те разбира се! Не виждаш ли че си ходи с която иска, а ти си му резервата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 90a19accaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му пука до толкова, че да ти предложи брак и сериозна връзка. Сам ти го е казал, че не иска сериозна връзка, което означава че иска само секс. А когато един мъж иска само секс от една жена, той си излиза с която му върже и общо взето няма да го трогнеш ако си признаеш, че си хлътнала по него. Най-много да те игнорира, като сметне, че ще го следиш, причакваш искаш обяснения и т. н., каквото ти вече си правила.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4de65f955f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ако имаш малко самоуважение, ще бягаш от него. Той ходи с друга, а може да има и трета за която не знаеш. По начина ти на писане и изразяване ти давам 15-16 години, реално не знам на колко си, но на такава изглеждаш по тези разсъждения. Виж сега, на момчето може и да му харесваш, но само за секс. Той не иска, както е казал нищо сериозно с теб. Това е. Той си има друга с която излиза, а ти си му развлечение. Ако ти харесва и допада да бъдеш втората цигулка може да бъдеш с него, но предполагам ревността ще те изяжда доста сериозно и ще се изпокарате. По добре си хвани момче което е свободено и ти ще си гаджето, а не развлечението един път в седмицата. Ще останеш наранена от цялата тази работа. Но ти вече си решила какво да правиш, така че съветите тук едва ли много ще ти повлияят.

K-Man

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 33089ec124
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Остави го тоя, ползва те като резерва!!!

Карол********

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a76be3a451
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти жена на 23 години ли си или момиченце на 15? Че то си личи от километри, че на човека НЕ му пука за теб. Може и да те харесва, но със сигурност не означаваш нищо специално за него. Така че - бягай далече! Мъже много, ще намериш твоя човек! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ebc24c758d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   От авторката: той няколко пъти ме попита дали искам нещо сериозно а последния път ме питаше колко е най-дълготрайна ми връзка. Не знам защо ме питаше това..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b34faf16aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Я му дай игнора на този. Не заслужава вниманието ти. Остави го да гони 18 годишни, след като така му харесва. И да, определено те разиграва и то без да му мигне окото. И за да те успокоя, ще ти кажа че и аз съм била доскоро на твое място и тичах след глупак, на който въобще не му пукаше за мен. Но аз бях заблудена и не го виждах. Накрая се стегнах, премислих трезво нещата и му дадох игнора, защото осъзнах нещо- ако на един мъж му пука за теб, ще обърне света дори за една твоя дума, усмивка или жест. Това е. Замисли се и бягай от такива объркани индивиди, накрая ти ще си наранената.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 030a0bd5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

12.   Не си заслужава, ако го интересуваш няма да се държи така, спри сега, защото после ще ти е по-трудно..

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 60bb2754e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Здравейте аз съм момиче на 20г. Значи аз си има една моя история с едно момче и той е на 20, та ние се обичаме от малки. Но така станаха нещата че скъсахме после той замина за Англия, аз забременях от един нещастник родих но се разделих с него. След време се засякохме в феисбук. Той ме попита как съм какво правя та от приказка на приказка си казахме някой лични неща той каза че му беше много трудно, като знаеше че съм с друк и има някакви чуства към мен аз се зарадвах ацки много. Мислех че, той ще ми пише минаха няколко дни той така и не ми писа аз му писах защо не ми пише и той каза че нямал време. Някаде след месец една моя приятелака му писа уж сличайно и тя излъга че имала чуста към някакво момче от децството си, той и казал че и той имал някаква такава любов но вече не му пукало след което тя ми каза, и аз му писах и той каза че имал някакви чуства към мен. След 1 седмица той ми писа че иска да прекара остатъка от живота си с мен и почти всеки ден ми пишеше но напоследък спря да ми пише аз мислех че не му пука но една приятелка каза че той много страдъл и всяка вечер пиел. Моля ви някой да ми каже как да постъпя има ли смисъл да го чакам влюбена съм в него до полуда но не съм сигурна за него!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f2b57bd9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Към авторката на темата - не си струва да му вярваш на онзи хубавец. Един ден сама ще разбереш колко е хубаво мъж да тича след теб. Това неминуемо ще стане, но не от него. Успех и щастие ти желая!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker