Влюбена в братовчед?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в братовчед?!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 5092 пъти
Здравейте... много истории прочетох из нета преди да напиша своята и не знам как ще прозвучи, но имам нужда от съвет и се надявам ако някой отдели времето си да прочете написаното, също ще ми и отговори.

Аз съм на 23 години, но тъй като майка ми ме е родила по-късно повечето ми роднини са по-възрастни от мен. Не съм близка с братовчедите си, но от малка съм влюбена в първия ми братовчед (който е на 48год. ). Не го бях виждала от години и реших да му отида на гости, като си мислех, че след като не поддържаме контакти и не сме близки вече не изпитвам нищо към него или най-малко няма да има какво толкова да си кажем. Всичко мина добре, видяхме се с него, с жена му ( с която са пред развод) и на тръгване, когато ме изпрати не знам как се получи, но ме целуна и аз му отвърнах... след това ме прегърна и ми каза, че ме обича. Аз си тръгнах объркана, а той обеща да ми звънне, но така и не се обажда вече една седмица, а аз не спирам да чакам... Осъзнах, че не съм спирала да го обичам и желая като мъж...

Сега не знам какво да правя, да го потърся ли -но и какво от това (може за него да не е означавало нищо )... Не съм момиче без морал, което си губи времето в гонене на вятърни мелници... просто съм влюбена... плаша се от това, че го искам, че ми е братовчед ( и се отвращавам от кръвосмешението), но пък в същото време когато ме целуна бях толкова щастлива... моля някой да ми даде съвет и предварително се извинявам ако съм ви шокирала или отегчила...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 50cc24fe41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хах... позната история. И аз също съм влюбен във моята братовчедка но не знам как да и кажа. Сигурно ще ме помисли за олигофрен

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cabb971421
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Не съм момиче без морал, което си губи времето в гонене на вятърни мелници" еми ако вярваш в това трябва да го забравиш напълно. Изключи го от съзнанието си. В противен случай ще бъдеш и без морал и в кръвосмешение и без семейство и без приятели.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: da62356f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Щом го желаете и двамата- това ще се случи, най-много малко да го отложите във времето. Ти на можеш да скъсаш с него, защото няма как да го обясниш на майка ти например. Ами изживей си един роман с човек който знаеш, че те обича различно от другите и няма да те нарани или да се подиграе с теб, сбъдни си една мечта, но само толкова. Той не става нито за съпруг, нито за любовник. Но пробвай, защо не. Не си престъпница!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7a5fbdeb8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм влюбена в първи братовчед от около 7-8 години. На 16 съм, а той е на 19. Доста се уважаваме и в много сличаи се държи с мен все едно не сме братовчеди. Не съм му казвала какво чувствам, защото не мисля че ще го вземе на сериозно, а и не искам да си разваляме отношенията. Той ще си ми остане детска и неусъществима любов. Така ли иначе има и други. :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9ec6424cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Разбирам ви скъпи приятели, защото и на мен ми се случи това. Ни най-малко очаквах точно това и точно така се преобърне живота ми. На 25 г. и съм фо болка влюбена в 1 си братовчед разбирам не бива но го обичам и той мен също а това е най хубавото нещо да знаеш ме някой наистина те обича без лъжи. В момента имам проблеми с това със родители си и не знам вече на къде???? Но знам няма дасе откажа от него. Любовта оправдава, не съм го направила защото нямя другу мъже нопротив има но никой неможе даме обича точно така!!! Да обичаш някого когото даже неси и помослял но ето месе случи

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 59176f0e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-доброто, което можеш да направиш за себе си, за него и за семейството ти/ви е да стоиш далече от него. Ако се замислиш реално това е история с предизвестен край. И не само заради това, че ти е братовчед.. Какво би могло да излезе между младо момиче и 25 години по-възрастен разведен мъж? .. Отговора е ясен: нищо в дългосрочен аспект, нищо хубаво. Разбирам, че в момента ти е много трудно, а и моралната дилема никак не е малка, но добре помисли какво ще "вземеш" и какво ще "дадеш", ако започнеш връзка с този човек и дали това което ще получиш от тази връзка си заслужава "цената, която ще платиш". Остави нарушаването на общоприетите норми в днешното общество.. помисли за себе си и за хората, които обичаш и те обичат. Как ще се почустват те, ако или когато научат? Как ще се чувстваш ти? Ако въпреки всичко отговора ти е положителен, помисли и за това, че имаш друг човек насреща си. Дали братовчед ти е готов да "плаща" наравно с теб? Или ще ти говори сладки приказки докато те "обърне" два, три, пет пъти (да не забравяме, че все пак е мъж, нищо, че ти е роднина) и после ще те потупа по рамото и ще ти разясни подробно защо между вас не може да има нищо повече от секс от време на време. Ще бъдеш съсипана. Пожелавам ти никога да не го изпиташ, но смесицата от болка, тъга, разочарование, гняв от отхвърлянето, срам, чувство на вина и куп други е отвратителна, да не кажа отровна. Не казвам нищо лошо за братовчед ти, но помисли и за това, че този мъж се развежда. Колкото и да е по-възрастен, претръпнал, стъпил здраво на земята и прочие, очевидно той изживява труден момент в живота си. А хората сме така устроени, че в такива моменти търсим "отдушник" и често не разсъждаваме и действаме рационално. Рано или късно, когато картинката му се нареди в главата и намери емоционален баланс, дали ти няма да се окажеш просто един "отдушник"? .. Мога да ти обърна внимание на още куп неща, но не виждам смисъл да те натоварвам и стресирам допълнително. Това което ти е дошло на главата си ти стига и без това. Въпросът е да намериш начин да излезеш от ситуацията по възможно най-безболезнения начин. Добрата новина е, че все още не си "нагазила в дълбокото", в смисъл не си имала интимни контакти с него, защото тогава ще хлътнеш още повече и ще стане още по-трудно измъкването. Намери сили и воля в себе си да не го търсиш, не му позволявай той да те търси, не се виждай с него и нещата ще отшумят. "Далече от очите, далече от сърцето". Ти сама го каза, макар и под друга форма в разказа си. Пожелавам ти успех и вярвам, че ще се справиш с тази битка! Лао Дзъ е казал "Който побеждава другите е силен, победилият себе си е могъщ"! Избери да бъдещ могъща!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6df89e411f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И аз съм на същият хал от 10 години. До скоро беше споделена, но от преди няколко седмици тя каза че трябва да направи нещо с живота си и си намери приятел защото годините минават а ние не може да имаме бъдеще. Осъзнавам че трябва да я оставя да намери нейното щастие но на мен ми е трудно да го приема защото.... Темата е такава. Изяжда ме от вътре чувството за омагьосън кръг. Трябва да я оставя на мира!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7c76991269
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8.
Ако искаш да ти обърнат внимание, ще трябва да я пуснеш като нова тема.
Никой няма да се върне и да прочете статия от преди две години.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ee92bb260a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ако и той си пада по теб ,опитай,но внимавай да не би само ти да изпитваш нещо към него,а той да е безразличен към теб.В такъв случай потисни чувствата си и не му признавай(какъвто е моя случай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6ca37397ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Историята на кралете и кралиците е пълна с бракове между първи братовчеди.
Например бракът на император Франц Йозеф и императрица Елизабет, по-известна като Сиси.
И аз някога си падах по втория ми братовчед, както и той по мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker