Започвам да се влюбвам в приятеля му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Започвам да се влюбвам в приятеля му
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2016 пъти
С гаджето ми С. сме заедно от 1 месец. Още от самото начало му казах да не се привързва много към мен, защото не съм от най-сериозните и че връзките ми приключват доста бързо. Казах му и че не съм влюбена, а просто го харесвам и затова съм с него. Той не ми е казвал, че ме обича или че е влюбен, но ми казва, че много се е привързал към мен и тн. И така караме вече един месец, заедно сме почти постоянно, което мен вече леко ме дразни, просто защото не изпитвам нужда да съм с него толкова често. Както казах, не съм влюбена в С., а и мислех, че на този етап от живота ми не мога да се влюбя, както едно време в 5 клас, като се бях влюбила до ушите в някакъв седмокласник, например. Онази чиста, невинна, изгаряща любов... е да, ама не. Случи се. И то в най-добрия му приятел М. Не знам как, но се случи. Хващам се, че мисля за него все по-често, и по-често. А и М. си има приятелка, за Бога. И тя е много, ама много добра приятелка на моята много добра приятелка и изобщо... Не мога да повярвам, че се влюбих в това момче, виждали сме се 3-4 пъти, но сърцето пита ли? Осъзнавам, че с всеки изминал ден харесвам С. все по-малко, а М. - все повече. Чувствам се отвратително, защото по този начин предавам С. Знам, че си играя с него, с чувствата му, усещам, че той е много сериозен към мен, уважава ме много, държи се с мен като с принцеса, а аз само му губя времето! Толкова съм страхлива, че не смея да му кажа в очите, че... дори не знам какво да му кажа. От една страна знам, че ако бъда честна със С. и се разделим, ще го нараня, но така ще е по-добре и за него, и за мен. Но от друга страна, едва ли скоро ще намеря момче, което да ме харесва и уважава толкова много като него ( знам аз съм отвратителна, гадна използвачка ). Може би с времето ще свикна с него и дори може би ще се привържа към него, както той към мен? И ако избягвам известно време М., дали ще спра да мисля за него и ще се окаже, че влюбването ми е само някаква краткотрайна забежка? Не знам адски съм объркана какво да правя. Като видя М. с приятелката му и сърцето ми се свива от мъка, но аз, разбира се с нищо не показвам, че отвътре ме изгаря. На ясно съм и че М. едва ли ме забелязва по какъвто и да е там начин. Аз съм гаджето на С. и точка. Знам, че звуча като тъпа, объркана, незнаеща какво иска тинейджърка (а най-вероятно съм си точно такава), но моля ви, споделете мнението си, какво бихте направили. Да остана ли със С. и всички (без мен засега) да са доволни или да се разделим, да го нараня, но всъщност да спра да губя времето му, защото изглежда той е сериозен към мен, но аз към него, не. Ако скъсаме, не знам дали ще останем приятели, което означава, че късам връзките си и с компанията му, а оттам и с М., (това би ме натъжило много) а и с всички нови познати и приятели, които намерих, благодарение на връзката ми със С. Ще съм благодарна на всяко едно мнение. Извинявам се за обърканата и разхвърляна история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1d730b71ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен наскоро ми се случи точно това, дори беше по-зле защото другото момче на всичкото отгоре ходеше с една моя добра приятелка. Много често излизахме по двойки и ни беше много забавно станахме приятели, дори веднъж или два пъти излизахме само двамата но само като познати, защото той ме приемаше като гаджето на един от най-добрите му приятели. Както и да е аз скъсах с моя приятел защото не исках да му давам фалшиви надежди. С другото момче продължавахме да се виждаме но все по-рядко защото не исках да нараня една от най- добрите си приятелки въпреки че той искаше да се виждаме тайно от нея.
В крайна сметка те скъсаха по техни си причини.

След това той ми звънеше почти постоянно и излизахме пак няколко пъти но нещата не се получиха и аз се отдръпнах. В крайна сметка това което ти е забранено ти изглежда най-сладко. Не знам какъв съвет да ти дам защото аз самата не знам дали постъпих правилно, дори не знам ако имах шанс да върна времето назад как бих постъпила, затова само ти разказвам моята история. Успех :))

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2961f53978
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти номер 1. Напълно съм съгласна с "това което ти е забранено ти изглежда най-сладко". Засега мисля да постъпя като лисицата с гроздето и да го отбягвам известно време. Не ми се иска да набърквам и него и приятелката му в моите проблеми.
автор

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9238cff69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Майчице... Не знаете с каква ненавист ви чета и двете... Аз съм в позицията на приятелката на приятеля, в който си влюбена... И лошото е, че знам за онази лисица. Знаеш ли, че дори в момента са заедно, те тримата. Тя ме изчаква да съм извън града, за да го повика у тях с приятеля си, знаеш ли какво е усещането да знаеш, че половинката ти, с която сте заедно от 1 година и се познавате от 5 в момента се познава по-добре и е по-често с някава изневеряваща уличница, с която се познава само от година... Знаеш ли колко боли.. Марш от този М, да не идвам със шамарите. И за бога имай поне капка достойнство и признай на С.

Аман да му се невиди, хлапачки такива

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker