Чувствата му сякаш няма да спрат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствата му сякаш няма да спрат
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2154 пъти
Здравейте! Имам следният проблем. Преместих се в друг град и се запознах с много нови хора. Една момче се влюби в мен още в първият момент, в който се видяхме. Не мога да кажа същото за себе си. Нараних го, като не отвърнах на любовта му, но след като нямам чувства към него как да му отвърна?! Доста време само се разминавахме по коридорите без да си кажем и дума, а аз бях обвързана. След доста време, когато нещата с гаджето ми вече не вървяха с въпросното момче станахме близки приятели. Доста време понасях непрестанните му изблици на любов към мен и може би това беше, защото тогава нямах гадже, а и повечето ми приятели бяха далеч от мен. След време си казах, че просто това не е животът, който бих искала да водя. Да търпя да се отнасят с мен като предмет към, когото да изразяват чувствата си, които не са взаимни.

След време започнах връзка с човек, когото наистина адски много обичам. Той е идеалният за мен човек. Пасваме си страхотно и всичко е невероятно. Въпросното момче, което е влюбено в мен не спира да има чувствата към мен, които винаги е имал. Не сме се виждали от юни месец, но той още има чувства. Сега по стечение на обстоятелствата аз и той ще сме в един клас. Какво да правя? Нямам избор, налага се всеки ден да го виждам. Но нали знаете далеч от очите, далеч от сърцето. След като това "далеч" го няма дали нещата няма да станат още по-зле?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9f9196f814
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, и аз съм в същата ситуация! Безкрайно много обичам гаджето си, а той не показва никакви чувства... Може да е заради зодията, навсякъде пише че са срамежливи и неромантични... Но все пак... НЕДЕЙ да отрязваш момчето. Покани го на кафе и там му обясни внимателно, че не изпитваш нищо към него. Защото повярвай ми, не е приятно да обичаш някого, а той да те избягва. Между другото, аз съм момиче...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e36f6dae19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо смяташ, че да те обичат е зле. Някои хора дават всичко , за да бъдат обичани, а ти се оплакваш. Това, че любовта на въпросното момче е несподелена от твоя страна, не те прави предмет... Много грешно тълкуваш нещата. Живей си живота, но недей в никакъв случай да се възползваш от чувствата му към теб. Или стой далеч от него или близо. Не бъди егоист!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9f7022e433
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момичето, което написа публикацията. Не смятам, че да те обичат е зле. Напротив! Не съм егоистка. Имам си гадже, с което нещата са супер и съм сигурна, че той е човекът за мен. Момчето, което ме харесва ме разочарова, защото когато имах нужда от подкрепа, той се правеше на сърдит. А сега нямам желание да се занимавам изобщо с него, но обстоятелствата са такива, че нямам избор... колкото до това да го поканя на кафе.. не мисля, че нещата ще станат щом в продължение на 2 години сме водили много разговори по тази тема и нищо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9f7022e433
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момиче, и аз съм в същата ситуация! Безкрайно много обичам гаджето си, а той не показва никакви чувства... Може да е заради зодията, навсякъде пише че са срамежливи и неромантични... << отново съм авторката! Не може да става и дума за сравнение. Моето гадже има същите чувства които имам и аз към него. И наистина ти съчувствам ако при теб не е така. Но момчето, което е влюбено в мен никога не ми е било гадже и никога не съм го харесвала като нещо повече от приятел. А щом приятелят ти ти е такъв значи все някога е имал чувства към теб. По-добре поговорете и си изяснете нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker