Какво искат жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво искат жените
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4391 пъти
Скоро приключих поредната си връзка и се замислих сериозно над въпроса защо жените са такива. В същността си всички са еднакви. Не, извинявам се, някои са по-зле от други. И преди да започнете да ме обвинявате, че съм афектиран от това, че са ме отрязали, или че съм поредния отчаян смотаняк, нека споделя какво чувствам. Не съм имал много връзки, може би 3-4 по-сериозни. Но винаги се повтаря същата история. Давам всичко от себе си, цялото си време, внимание и старание. Не жаля и средства. И какво получавам в замяна - шамар в лицето. Не, не съм идеален, даже напротив, смятам се са тъп, грозен и сдухан. Но след като някоя вече е тръгнала с мен, защо трябва да ме смазва после така. Ок, не ме харесва, защо тогава се захваща с мен? И аз - глупакът, изпълнен с надежда, влагам всичко в тази връзка. Старая се да правя всичко по силите си, за да й е добре, но неее. Никога не е достатъчно. Е, писна ми. Вече ще съм боклук, в момента, в който изляза от офиса, ще съм друг човек. Просто ми писна, писна ми, писна ми. Явно жените са мазохистки, обичат да ги мачакш, обиждаш, тормозиш и накрая изхвърлиш като боклук. Все след такива типажи търчат. Държиш ли се добре си скучен, станеш ли по-забавен - пак не, сега пък си прекалено мил, те искали мъжкари. Станеш ли мъжкар и кавалер - пак не, сега пък си егоист и мислиш само за себе си. Абе няма угодия. Но видят ли някакъв парцал, без работа, без грам култура, възпитание и перспектива, подтичват след него като кученце. После има изповеди: "Ама той ме бие, тормози ме". Кравооо, аз ли съм те карал да се захващаш с него. Жените са много прости.... и никога няма да се научат какво искат. Това исках да кажа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 297a140d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хехе, защо хората винаги подхващат неща, които не са им по силите. Обичаме да търсим проблемите във другите, даже сме готови да обобщим че цял един пол е еди какъв си, или какво искали :)
Помисли си ти какво искаш, после потърси как да изгладиш своите вътрешни потребности и желания,
М32

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 74b393d906
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям номер 1 и конкретно на въпроса на автора - Какво искат жените?
Ами не искат теб очевидно.
ж. 28

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6f4df0f36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   До номер 1 и номер 2:

Що не си намерите някой да ви задоволи малко, а пишете по сайтове за споделяне? Кой е отчаян, ааа, кой, кой, питам аз?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 74b393d906
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, пак си прочети злобният коментар и ще си отговориш на въпроса, защо си сам и незадоволен.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a35c5b613e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не ги слушай тия преди мене. Ти сам го каза, трябва да си боклук, да знаят че не си им в кърпа вързан, до известна степен да си дават зор за тебе, да има някаква интрига, да се шашкат, да си задават въпроси. Ако я търсиш яко по телефона, става зле, рядко звъниш и тва е. Те станаха такива, почни да ги помачкаш малко, и ще забележиш разликата. Ако си много разбран не е решение, те искат да ги шашкаш

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8a15ec612a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Жените са различни и искат различни неща. Помисли цащо ти привличаш такива жени и всичко свършва по един и дъщи начин. Може би проблемът е в теб. Ако търсиш фръцла с чалга прическа, след която се обръщат по улиците, но с двайсет думи в речника - това ще получиш. Иделани хора няма, помисли върху въпроса какво предлагаш и какво търсиш. Любовта е изкуство, не го бъркай с харесването, секса или нещо подобно.
Аз исках и си намерих: красив мъж, с черна коса, кафяви очи, хубав нос, топли чувствени устни, секси тяло, страхотен любовник, добър, семеен тип - просто ми дойде като по скаталог. Но бях забравила да поръчам - да е постоянен и да си държи на обещанията, да е отговорен. И ето ме сега, сама, с две деца, в развод, а той си има "нова емоция". Е, какво ще кажеш?
Животът е какъвто сам си го направиш. Аз знам, че пак мога да си намеря мъж, но все още не съм го поръчала, защото нямам желание - още ближа рани, но и това ще мине :-). Не обобщавай, а се вгледай в жените и най-вече в техните души. Има и красиви!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 327f98cef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, знаеш ли аз какво правя с мъже с подобно държание, каквото описваш ти- ами тегля им майните и то без да ми мигне окото. Все пак имам достойнство, и всяка жена която го има ще постъпи така. Никой освен вас самите с автора не ви е крив, че сте попадали на прости жени, такива сте си ги избирали. Избери си някоя, която знае какво иска и се дръж като боклук с нея, да те видим тогава... ще ти разкаже играта и ще се чудиш откъде ти е дошло.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 430678f06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   на човека душата му плаче... дава всичко от себе си, защо го нападате... еми.. живота си е гаден, няма ценности.. пари, секс... да си прекараме добре, и после чао, всички сме в кюпа и мъже и жени... това е, ужас...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a8b8c401cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Първо не мисля, че имаш право да обобщаваш.
Второ има различни жени, които искат различни неща.
Моят приятел е супер мил и изобщо не се държи с мен като с парцал. Ако си позволи да ме удари, повече няма да ме види. Но аз знаех какво искам. Търсих дълго и го намерих. Мислих си и аз, че всички са еднакви, но не са. А ти, авторе, по-добре бъди себе си, а тя жената, която е за теб рано или късно ще се появи. Всички хора минават през разочарования, всички са били някога наранени, но това не значи, че трявба да се променяш и да се държиш като боклук.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f8f95dfe0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жената обича да я тормозят психически и физически! До това заключение съм стигнал! Прав си, трябва да се държиш с тях като с боклук, за да им се харесаш, това важи ЗА ВСИЧКИ ЖЕНИ, не само за простите!!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 97a5901ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Грешката е в изречението "Абе няма угодия". Трябва да почнеш да цениш себе си като човек, а не да се приспособяваш към този до теб. Чак тогава ще започнат да те уважават.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9f919cafaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Колкото и да си грозен и тъп ако жена се е захванала да ходи с теб и после те изостави проблемът е в характера ти, не в нейния. След три четири опита ако те изоставят, значи проблемът е голям намери го и го премахни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7977ad0313
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   След като са се захванали с теб значи са видели нещо, но в процес на опознаване явно са си преценили жените, че не си тяхната половинка. Не мога да разбера каква е тази злоба към женския пол от няколко несполучливи опита. Ами има крави, вярно, но има и готини мацки. Както при мъжете - има готини пичове и лайнари.. Много от мъжете говорите как жените били к..ви, как били меркантилни, как били изкуствени и какво ли още не - запомни, че мъжете създават такива жени. Ако нямаше търсене на такива.... ех, колко хубав щеше да бъде света.. Абе, дано намериш подходящата, ама с такова отношение към жените ще тъпчеш на едно място с такива кифли и никога няма да си намериш свястно момиче.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ee93818305
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Жената е като съд, тя чака да бъде запълнена емоционално, духовно и физически от някого. Ти мислиш логично-ако правиш всичко за някоя по пътя на логиката тя трябва да те оцени и да те обича много. Да, ама не :). Жените не са логични, те са емоционални. Запомни го това. Те не се хващат с доброто момче, те се захващат с по мъжествен и по лош, егоистичен и самовлюбен, защото получават емоциите от него, още той им се струва силен. Лошото момче е човек, който може да запълни съда със своята същност. Ключовите неща при жените са "Той ме КАРА да се чувствам еди как си". Тоест не какво толкова ПРАВИШ за нея, а как я караш да се ЧУВСТВА е важно. Иначе, нямаше да бягат от всичко правещи и да стоят при вечно тормозещите ги мъже. Доброто момче им омръзва много бързо, той не запълва, той следва и угажда, а един съд не се пълни с друг съд. Иначе на теория не е логично да ходиш при някой, който се държи зле с теб и да бягаш от този, който прави всичко за теб. Но пак ти казвам, жените не са логични, те се водят от емоциите били те отрицателни или положителни от някой алфа мъжкар. Трябва да не са сигурни в теб, трябва вечно да се съмняват. Тоест трябва да си имаш свой живот и да не им позволяваш да се намесват в него. А повярвай ми всяка жена се пробва да окупира мъжа. Ти трябва да имаш строги граници, ако не и харесвш такъв какъвто си, няма работа с теб. Тя "жената" иска да е най важното в живота на мъжа. Ако имаш някакви други занимавки, като компютър, приятели и др. тя "жената" не е щастлива никак и ревнува, че цялото ти внимание не е насочено към драгоценната и особа /УЖАС! /. И когато накрая успеят /ако успеят/ ти им ставаш ясен, предсказуем и се отегчават бързо. Примери мога десетки да дам от реалният живот. Още променливи са и не знаят кой точно искат. Повечето от тях са мазохистки в отношенията им с мъжете, фактите са повече от красноречиви. Лично съм правил и експерименти с няколко връзки, като съм ги почвал с тази идея. Правил съм се на най доброто и мило момче и съм угаждал на всичко, правил съм всичко, само да угаждам, буквално всичко, като разбирам тя за какво мечтае от един мъж. Правил съм се на каквото се сетиш, романтичният красавец от приказките пастички да яде пред мен :). А с други връзки съм правил обратното, да съм "лошото момче", самовлюбен, взимам си каквото искам от нея, както искам и колкото искам. Държа се пренебрежително и дори гадно. И какво мислиш стана с крайните резултати от проучването? "Доброто момче" отначало супер му се радваха, направо не можеха да повярват на късмета си, майките им също обожаваха "доброто момче", но след няколко месеца "доброто момче" бе отсвирен тотално, защото им става скучен /не на майките/. А при другите опити "лошото момче" го обичаха до полуда. Едната искаше да се самоубива и ме уплаши и принуди да прекратя експериментите. Бяха лудо влюбени в "лошото момче" и ми беше трудно да се откъсна после от тях, скъсваха ми телефона от звънене и смс-и. Наложи се да си сменя номера. На едната не и вдигах, а тя за няма два часа ми звъня над 30 пъти и десетки сърцераздирателни смс-и. Какво да ти кажа такива са, мазохистични в отношенията си с мъжете. Аз не играя по принцип, мразя театъра и ме уморява психически и не е правилно. Не може да се радваш на връзката, но понякога за жалост и до ден днешен просто ми се налага в дадени ситуации. Единици са различните жени, масата са еднакви в същността си и реагират и се държат в сходни ситуации еднакво.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3f1ecdbef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аз исках и искам любов. Искам сутрин, като се събудя да ме гушнат и да ми кажат нещо хубаво. Искам изненади, ама не бижута и простотии, а примерно един сладолед през зимата, шоколадово яйце ей така.... да не ме лъже, да е добър и стига толкова.... но хората се променят. На 21 съм и до сега нищо хубаво в любовта не съм видяла. Първото момче по което хлътнах излезе с мен защото се беше басирало с другите "пичУе" от класа. После едно, две момчета които просто да се чудиш и маеш.... Накрая се влюбих в един доста по-голям от мен, доста по-различен. И всичко беше прекрасно. Докато не разбрах че чука още две.
Къде е грешката. Аз ли не ставам.... Живота не е лесен, затова просто се примирявам със шитните които ми предоставя и продължавам напред. И ти продължи напред. Виж кое не харесваш в себе си и го промени. Виж това което харесваш в другите и го издигни в култ. Когато обичаш, хората усещат :) Късмет :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0abfd22828
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Всяка жена се интересува от различно нещо. Ако в началото си й се виждал симпатичен и човек който й допада, а след това осъзнава, че не си това, което търси? ! Мисля, че и мъжете не са цвете за мирисане. Така че по-добре си намери хоби.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e2b4c8cd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хаха, чета тук разбиранията на мъжете какво държание се харесвало на жените и как трябвало да се отнасят с последните като с боклуци. Не се чудете после, скъпи мъже, че край вас жена не се задържа. Не и такава, която има самоуважение. Щото тя няма да търпи мачовщините и простотиите на някого, който е решил да се прави на мъжкар и лошо момче, а ще го натири още при първия опит за подобно поведение. Така че пак стигаме до клишето - кой каквото си търси и иска, това си намира. 971

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b2ba915d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Живота е такъв и аз като повечето хора тук както се казва трябва да целунеш много жаби, докато намериш своя принц-принцеса. Не се отчайвай ще намерих това, което търсиш. Може би имаш някакъв тип жени, които харесваш, но не са за теб. А ти през това време бъди себе си, а не това, което им се иска да бъдеш и с опита и практиката ще разбереш какво наистина искаш и какво търсиш. Повярвай ми, ако разкажа за живота си повечето тук ще ми кажат, че съм курва или нещо от сорта, но минаването през различни препятствия ме е научило какво искам, какво ценя в хората и какво ме прави щастлива.

И аз като теб преди 3-4 години се чудих, какво им има на мъжете, че не се получава, но да ти кажа докато не осъзнах, че самата аз не знам какво искам не го и получих. С годините разбрах, че проблема съм самата аз и осъзнах какво е важно за самата себе си, тогава и намерих и това, което да ме удовлетворява напълно. Според мен и при теб е така търпение, а и не е задължително да се обвързваш с някое девойче, докато не си сигурен, че поне малко от малко можеш да и вярваш.

А и сигурно много хора ще ме подкрепят, че никой не се жени, докато не е готов. Ще ви кажа една тайна която съм разбрала 90 процента от браковете се разпадат именно на малкия опит преди брака им. На 90 процента един от двамата почва да търси нещо друго, защото се чуди какво ли ще е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 24b218d2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   И мъжете, и жените се нуждаят от добри и хармонични отношения... няма човек, който да не желае това. Въпроса е, че малко хора знаят как да задържат вниманието на човека до себе си. Когато настъпи монотонност в отношенията, хората вече не дават всичко от себе си за да са заедно и затова се разпадат връзките. Всеки трябва да е умствено предизвикателство за другия, постоянно да намира нови и нови начини да постига това и така връзката ще се запази с времето и никой с никого няма да се държи като с боклук.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 14d1f33178
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Имал съм 2-3 аналогични случая. Първият път се бях влюбил и затова беше най-болезнено. Бяхме излизали поне 7-8 пъти в продължение на месец, тъкмо бях хлътнал и ми заяви, че нямало да се получи. Харесвала ме, но нямало тръпка?!? Ами то и при мен нямаше тръпка в началото, но я харесвах и затова исках да опитаме. Предполагах, че се е появил и друг мъж, което не разбрах дали е истина или не. Другите два пъти ми беше по-безразлично особено единият, но все пак исках да опитаме, но и в двата случая връзката пак беше прекратена не от мен и то без някакво логично обяснение или някаква случка, която да го е предизвикала. Истина е че бях и много неопитен с жените, но те си знаеха, че не съм имал връзки преди тях и ако наистина са ме харесвали според мен би трябвало да ми дадат шанс.
Стана малко, като търсене на първа работа - не те вземат защото нямаш опит, но по тоя начин няма и как да го натрупаш тоя опит :)

До 16: Каква връзка има хобито? Аз имам хобита имам и приятели и като цяло винаги имам как да си запълня времето. Въпреки това обаче искам да имам сериозна връзка и мое семейство, просто не виждам как хобито може да замени това.

Отделно един коментар по-това: "Ако в началото си й се виждал симпатичен и човек който й допада, а след това осъзнава, че не си това, което търси". Кога е това "след това", след колко време да го очакваме и да сме в режим 'я стане, я не стане'? Ок и на мен ми се е случвало да прекратя нещата след първата среща, в крайна сметка, не може винаги да се получава, но е много неприятно да си мислиш, че най-накрая си намерил точният човек, че едва ли не вече ходите, да си на 7-мото небе от щастие и изведнъж да ти кажат, че няма да се получи, защото нямало тръпка. Така, че напълно разбирам автора, дори донякъде оправдавам и острия му тон. От друга страна не бих се държал грубо с жени или пък играл някакви роли само и само за да се получи. Предпочитам да си стоя сам, отколкото да се правя на някой, който не съм, въпреки че засега се получава точно това, че си стоя сам :).
Доста спомени пробуди в мен тази история.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5a1267dcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Аз съм жена, ще ти кажа.
Жените харесваме разнообразието. Иначе каквото и да ни поднасяте, дори скъпи парфюми и бельо всеки ден- ни става скучно. Имам пред вид разнообразието в поведението и реакциите на партньора. Искам човека до мен днес да е умен, разсъдлив, амбициозен, в друг момент да е авантюрист и бухем; искам днес да е облечен изискано, утре спортно, а когато трябва и в работен гащиризон. Искам днес да ядем в приличен ресторант, където да се почувствам дама, а друг ден с последните стотинки да си купим чушки и домати, са си направим направим миш-маш и да го изядем върху вестник.

Искам днес да е сигурен в решенията, утре да поиска съвет от мен. Искам днес да сме само двамата, на романтично и уединено място, следващия път да се напием вкъщи с ефтина ракия с приятелите. Искам днес да ми купи най-глупавото според него нещо, само защото ще ми угоди, утре да прави сметка на всяка стотинка - да го виждя, че и това може. Една вечер искам нежен любовник, друга страстен, трета див и груб, а четвърта просто не искам никакъв. Искам да ми показва колко държи на мен, да ми казва, че ме обича и съм секси, но в същото време да има свои интереси, амбиции, среда. Искама да е до мене, искам от време на време да не е. Искам да не срамува да измие чиниите, докато аз прибирам масата, а после да вдигне капака на колата, да ми разкаже там кое за какво е, да сменим заедно гумата на колата, а после защо не - секс върху капака... Да продължавам ли?

Исках да ти кажа, че трябва да си различен със самия себе си, за да си интересен в техните очи, само така можеш да задължиш една жена.
Нещо да прочете за пари, за претенции относно възрастта или физиката на мъжа, за раса, произход, образование?!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 47c0a4e752
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Тази тема ми стана супер интересна заради два поста - този на автора и коментара на K-Man, който направо изкърти! Аз лично винаги съм бил себе си, т.е. доброто момче, и нещата наистина са доста кратковременни. Една прятелка навремето ми беше казала "Аз вярвам в съвършената любов, в добротата, в честността, в това да си верен на партньора си... Проблемът е, че реално не го правя! :D" Всички жени тук казват, че търсят "доброто момче", защото това е, което мислят(!) с главите си сега, когато пишат техните коментари, но когато се влюбят, те вече чувстват(!) и тогава влиза в сила това, което K-Man каза. Аз също съм забелязвал, че на тези жени, на които им повишиш тон, които ги упрекваш, към които не изпитваш силни чувства, с които се дразниш и шегуваш - тези са жените, които най-много хлътват по теб. Логика в това, разбира се, няма, но е така.

Интересното е, че всеки от нас малко или много има това лице на характера в себе си. Бъди мъж! Мотивирай се! Надъхай се! Работи с пълна пара, рискувай, ядосвай се и разпускай, спортувай, прави мили неща за жените, но излизай и с момчетата! Ако твоята приятелка те упреква за нещо, не се поддавай и извинявай веднага - сети се защо си го направил и кажи истината; за разлика от жените действията на мъжете имат причини. Ако разбираш, че си сбъркал, тогава се извини. Просто живей като мъж!

Jack

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f5deb4a692
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Към автора:

Момче, стигъл съм до твоето мнение за девойките бил съм и гадняр и добър, пак огодия е нямало...бъди себе си и един ще дойде момичето, което ще те оцени и ще те обича такъв какъшто си, както се и случи с мен! Успех...

М31

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3be528d948
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Jack, радвам се ако от мой коментар някой е извлякъл поне нещо полезно за себе си. Мога да препоръчам според мен може би най добрите две книги на тази тема "жените", но ще прозвучи като реклама. Мога и тук във форума да слагам по нещо, но доста бурни женски реакции ще предизвикам :).

Номер 21, аз те разбирам за разнообразието, което търсиш. Почти всяка жена иска нон стоп разнообразие, умирате си от скука иначе, но по нереални изисквания не бях виждал скоро. Ти искаш съвършено различни неща от един мъж. Сякаш един ден да бъде един мъж, а на другия ден съвършено друг. Това са взаимоизключващи се образи, които искаш. Няма как един човек да съчетава всички тези съвършенно различни образи и качества в себе си. Той трябва да страда от раздвоение/разтроение/ на личността. Дори и да иска да ти угоди и да иска да се държи по определен начин ти в следващия момент може да искаш, както се изрази точно обратното. Как този мъж ще гадае кой ден как да постъпва, дали така или обратно. Дали така да се държи с теб или точно обратно? Той и способностите на Ванга да има пак ще му е трудно. Реално толкова променлив човек, който търсиш не мисля, че може да съществува. А и теоретично да съществува със сигурност не може да се разчита на него, поради голямата си непостоянност. Хем да е постоянен, хем уникално променлив и вечно изненадващ те. Имаш нереални изисквания към мъжете и съвсем добронамерено те съветвам да се замислиш. Още е хубаво човек да се замисля и какво дава, а не само да иска. Ти можеш ли да отговориш на същите изисквания, особено с постоянно променяща се любовница, от която няма да му писне. Като искаш един мъж да е като няколко различни, ти можеш ли и ти да съчетаваш различни видове жени в отговор? Ако си чак толкова променлива и хвърчиш от едно настроение към друго, ти пожелавам, ако има някъде по света да срещнеш онзи вечно променлив образ, който търсиш. Но внимавай, какво си пожелаваш.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b05980288d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Основният проблем най-вероятно е в теб, но си прав за това, че жените искат мъжът с тях, да бъде мил, да се раздава... и след известно време казват, че е мекушав, слабохарактерен... Други искат, да е мъжкар, да е сериозен и после казват, че не им угаждал на прищявките. В крайна сметка голяма част от жените, дори интелигентни и образовани се хващат с най-пропадналите типове - мързеливци, безработни, простаци, цигани... и т. н. и т. н. и на всичко отгоре ги издържат, а пък после плачат, че не били щастливи.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1b8b5d4f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Тези, които знаят какво искат, са го намерили, а онези, които не знаят, се занимават с такива като теб!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1b8b5d4f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   N20, много симпатичен ми стана. Ако не бях обвързана и доста по-стара (предполагам) от теб, на мига бих те взела. И аз не разбирам как ще излизаш 7-8 пъти с някого и чак тогава ще се сетиш, че тръпка нямало. Правилно си се ориентирал, че е излишно да играеш роли, която трябва да те хареса такъв, какъвто си. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ef3962a3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Браво 21, аз съм жена и напълно съм съгласна с теб... това искат жените авторе, чети добре...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1f7ac3cf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз през целия си 20 годишен живот съм бил добрия, и момиче никога не ме е заглеждало дори. Един път една ме потърси за да излезне с мен и да се уговорим за утре. Аз звъннах на следващия ден и тя беше заета оп нейни думи и ме отеба набързо.. Съгласен съм с много от вас най-вече с К-ман. Пича си го каза точно и ясно. Аз обаче стигнах до друг извод, флиртуваш с тях, бъзикаш ги, щипваш ги тук там хем на маитап хем на флирт, но после изобщо не ги търсиш, а когато те те потърсят поне първия път тр да се направиш на луд и да кажеш "какво искаш, айде че имам работа" или нещо подобно.
А по въпроса как ще ме потърсят? Еми ако съм флиртувал с тях по начина, който казах по-горе, би трябвало да ме потърси нали? (ако и е харесал флирта разбирасе).

Иначе хубаво гадняр трябва да си с тях, ама ако от самото запознанство си гадняр те няма да искат никога да те виждат повече. И как ще си гадняр и как ще ги изпълваш с емоции като те не искат да излезнат с теб? Моля да отговорите на мен че и аз много искам да схвана какво трябва да правя вече.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3be528d948
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Чети авторе и мисли. Естествено, че номер 28 ще е съгласна с 21. Чети авторе и мисли и си прави изводите, дали е възможно един мъж да съчетава толкова много различни образи, които жените като номер 21 и 28 искат. Как е възможно мъж да остане цял като неразделна личност и да е в хармония със себе си като се пробва да угажда на такива жени със страшно противоречиви образи. Тези жени като 21 не търсят един мъж ами поне три различни. Но за разлика от нескафе 3 в 1, при мъжете не става. Токова променлива личност, която през ден да е като друг човек не съм срещал до сега в живота си. Няма как толкова противоречиви качества да се съчетават в един човек. Те искат неща според които трябва да се занимаваш само с тях 25 часа в денонощието ;). Само чети коментари и ще ти стане ясно какви жени има и какви невъзможни изисквания имат. Изваждай си поука и бягай далеч от такива. Има жени, които много се надценяват, имат погрешна представа за света и за своето място в живота на мъжа. Добави доза егоцентризъм и самовлюбеност и се получава чудесна комбинация. Никоя от тези жени не се замисля дали не е прекалила с изискванията си към мъжете и какво всъщност дава в отговор. Те искат и искат още. Да искаш е лесно, а за да е успешна една връзка една жена трябва много да дава от себе си. Още което се замисли авторе е, ако почнеш да се пробваш да угаждаш на невъзможните прищявки, след колко време ще и станеш скучен. Ти ще си се отрекъл от себе си и своята същност в резултат на което ще загубят интерес към теб. Ако знаеш колко глезени жени напускат или изневеряват на богатите си мъже и то защото се задушават от перфектният живот който водят. Ако си мислиш, че има угодия ще се разочароваш. Подадеш ли пръст, ще поискат два, подадеш ли два, ще останеш без ръка. :)
Трябва всеки да е умерен в изискванията си, без да се самозабравя и да не забравя, че съвършени хора няма, както и връзки такива. Но ходи го обяснявай на някоя егоцентрична жена, която мисли, че все някой с нещо и е длъжен и че дори обуването с нея трябва да считаме за награда.

K-Man

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3be528d948
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Номер 30, стана малко дълго, затова ще ти пратя само първата половина, че се разписах пак.
Под гадняр не разбирай да хванеш да я претрепаш. Говоря за друго. Покажи, че си водещ, покажи и, че не ходиш след нея като мекотело, покажи и че си по независим от нея и не се нуждаеш много от нея. Имай самочувствие. Още под гадняр разбирай да не и угаждаш много. Значи да и отказваш глезотийки, тя не трябва да те командва и да те управлява, не го позволявай. Ти трябва да водиш и да казваш на къде ще кара кораба. Понякога може за някои неща да угаждаш, това е ясно, но в повечето случаи трябва ясно да и показваш с действия, че не може да те разиграва. Трябва да бъдеш твърд, още да настояваш и да изискваш твоите си неща. Отначало може да мрънка, но ще те уважава и ще те обича много повече отколкото, ако си някой тичащ след нея като кученце. Да си гадняр означава, ако тя сбърка нещо да я накажеш сурово. Означава, че трябва много да внимава как постъпва с теб и как се държи с теб иначе ще те изгуви. Жените винаги се пробват периодично през някакво време дали не си омекнал, дали няма вече да и позволиш това и онова, дали може малко по малко да ти се качи на главата и да те разиграва леееекичко. Един мъж с времето се отпуска и допуска жената близко в себе си. Особено е опасно ако е добра в секс-а и мъжа е по неопитен. Тогава мъжа хлътва и губи разум, главата му е завъртяна тотално. Става лесна плячка за нея и нейните желания и капризи. И повечето от жените се възползват от това и проверяват периодично дали не са пробили твоите защитни стени. С една моя приятелка от години /само приятелка/ си ги говорим тези неща надълго. Мацката е красавица и върти мъже различни. Аз се ползвам с голямо доверие и с часове ми разказва как се пробва и какви техники прилага за да управлява нейният сериозен приятел от 3 години, който тя "обича". Ако я послушаш само 15 минути какви неща прави за да го управлява успешно, ти гарантирам че свят ще ти се завие. Бедничка ти е фантазията. После една седмица ще имаш лош привкус в устата. Бъди нащрек, бъди твърд и суров, но когато трябва. Наказвай, когато е залужено без жал. Аз съм наказвал много, от невиждане със седмици до още много по лоши неща. Срещам си се с разни приятелки открито и не позволявам и гък да се каже по темата. Показвам на жената с която съм, че тя не е единствената жена в света /както и си е/ и ако ме разочарова по един или друг начин ще ме изгуби. Ефект мога да кажа има голям. Вдигай си цената. Ако тичаш след някоя като безгръбначно, ще имаш и толкова цена за нея. Тя трябва да се радва, че е с теб, да те оценява и цени. Доброто момченце е често самотен или е зарязван и изоставян, тъжно но факт.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d60a0bb7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ами старайте се бе, момчета! Променете първо себе си, интересите си, разширете мирогледа, познанията си, светоусещането си изобщо, за да ни е интересно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0f97b79549
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   К-Ман го е казал най-добре в пост номер 32. Има един-два форума за това в нета - разровете се и намерете информация. Прекалено буквално приемате обясненията за "гадняра" и "лошото момче". Ако сте боклук и я шамарите от време на време жената ще ви зареже (ако има малко мозък и не е от някое село с 5-6 свободни мъже). Трябва да имате характер, цели, ценности. Това да си добър е демонстрация на голяма сила. Но трябва да се прави разлика между добър и мекушав/безхарактерен. Вие си имате вярвания, характер, разбирания и си ги следвате. Това НЕ означава, че няма да поглезите жената, да я заведете някъде, където тя иска или да и подарите цвете. Не бъдете лош като самоцел, т. е. "трябва да бъда лош, за да не ме помисли за слаб". Според мен това може да се обясни с няколко изречения, но се искат години и поне няколко жени, за да се усети и да започне да ти идва отвътре. Едно е да научиш "теорията" и съвсем друго е да я прилагаш на практика.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1e739808a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   K-Man се е опитал да каже нещо, ама го е избил доста на мачовщина. Е, тя като не е единствената жена за теб, що си мислиш, че ти пък си единственият за нея? Лошотията и *наказването* предизвикват подобна реакция. Че даже и по-лоша. Нещата вървят или не - ако единият от двамата не третира другия като равен, опитва се да го командва, да му се качи на главата и прочие, връзката е обречена. Така че наказания и разни такива похвати е най-добре да не се прилагат, ами да се седне да се разговаря и ако нещата не се оправят - всеки по пътя си. Щото и доста мъже има, които се опитват да се качат на главата на жените и да ги разиграват, както си искат. Имах си навремето преживяване с един такъв - търпях, търпях хем да ми се качва на главата, хем да ме изкарва виновна за всичко и да ми се прави на много твърд наказващ мъж, пък накрая в един прекрасен ден просто реших и го зарязах. Без обяснения, без нищо. О, чудо - точно тогава железният наказващ мъж се превърна в безгръбначното, за което говори К-Ман. Ама беше късно - така става, когато не оценяваш това, което имаш, в момента, в който го имаш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 14d1f33178
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Пак съм номер 20 :)
Първо до 27: Благодаря ти!

Относно коментарите на K-Man - да кажем, че всичко което си описал е вярно и работи при повечето жени. Да кажем, че започна да прилагам тия правила и най-накрая си намеря приятелка. Но каква ще е тая връзка? На мен ми прилича, че ще е едно постоянно надхитряне и доказване на надмощие. В крайна сметка може да имам връзка, но връзка в която определено няма да бъда щастлив, която в същото време ще ми донесе и някакви ангажименти и може би единственият плюс ще бъде редовният секс, но си мисля, че цената която ще трябва да платя за него ще е много голяма. Просто няма да се чувствам комфортно постоянно да играя някакви игрички. Не съм слабохарактерен и не бих се оставил жена да "ме води за носа", но в никакъв случай не бих тръгнал и да я наказвам с няколко седмици нежиждане например. Вярвам/надявам се, че може да откриеш човек, с който да сте в пълна хармония, да нямате тайни помежду си, да не играете никакви игрички, да не е нужно да се наказвате и т. н. От друга страна обаче до сега не съм намерил такава жена с която да си паснем толкова добре и нещата да се получат, но предпочитам да почакам още малко, отколкото да правя неща, които ме ми харесват. Разбира се всеки си решава сам за себе си, аз си се познавам добре и знам, какви неща бих и какви не бих правил. Също така ако трябва да анализирам връзките на приятелите и познатите ми, може би повечето са точно от типа с игрите, тайните, надмощието на единият и т. н., но мисля че макар и малко има и такива от другият тип, което ми дава надежда да продължавам да търся :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0b97b3a1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Направо на въпорса. Дебел х*й в комплект с дебел портфейл. Това е което се търси днес от жените. Можеш да си не 100, а 1100 % сигурен, въпреки че веднага ще се намерят не една и две жени, които ще ме оплюят за мнението. Всичко останало, ако е " " върви като бонус, ако е "-" се приема като необходима за плащане цена, от която разбира се винаги, когато има кой да те слуша може да се оплачеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker