Моля Ви, не правете това! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля Ви, не правете това!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3459 пъти
Скъпи родители,
обръщам се към всички родители, които по някаква причина не позволяват на децата си да имат приятели, да обичат и да имат любов в живота си поради ранната си възраст, училището, университета и темподобни причини. Това е много жалко, мили родители, любовта дава криле, да я отнемете от жовота на младия човек, това е да му отнемете всичко.

Това е толкова ужасно, така направиха моите родители с мен, не ми даваха да обичам. И това ме направи злобна, отне ми самочувствието, смисъла, вярата в доброто, всичко ми беше взето. Аз се чувствах непълноценна, нещастна, самосъжаляваща се, не можах да се противопоставая, не рискувах и загубих, а някои неща, които човек няма в живота го карат да се чуства нищожен. И какво че имам образование, когато съм на 27 години и до сега съм нямала никой в живота си.

Не правете това с децата си, моля Ви, не го правете на никаква цена! Не си струва. Само любовта и приятелството остават след всичко. Само те придават смисъл на живота ни, върху тях се изграждат спомените. Не ги крадете от децата си, не ги карайте да се чустват празни. Когато си нямал любов в живота си всичко изглежда толкова безмислено, малко, евтино, неструващо.
И аз ви моля не колене и от сърце, не правете това!!!!

От момичето, което е нямало нищо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 203904f113
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще пораснеш, спокойно...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2215e58fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти пък на 27 години си, имаш време да почувстваш любов-и ти да обичаш, и теб да те обичат. А приятелството какво да ти кажа то по принцип това е една измишльотина, не съществува. Така, че не съжалявай, че си нямала "приятели", но виж сега достатъчна си голяма и вече няма оправдания потърси любовта

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 00c9dddd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Поздравявам те за написаното!!! И съжалявам за този "пропуск" в живота ти, но погледни го от философска страна - може би не е било писано. :) Разбира се, че и ти ще срещнеш подходящия за теб човек, пожелавам ти го.. :)

Аз съм на 17. На 15 се влюбих много в първото ми по-сериозно гадже. Майка ми разбра за тази връзка (и за това, което сме правили) едва когато скъсахме, за съжаление... Да, докато бяхме заедно, тя ме следеше, търсеше дали ще се издам в някой момент, но на ме не ми пукаше! Гледах си връзката, рискувах. Показах й, че имам собствено мнение, и тя не ме барна повече. :Д Сега хич, ама хич не ми се бъркат в нищо!!! И по-добре. ;)

Ама има и много по-гадни случаи от моя.. Братовчедка ми, която дори вече е на 18, си има сериозен приятел от 2 години... Майка й е изцяло против това, а горката се крие от нея и все й казва: "Ние сме скарани сега с него.. " На което майката какво отговаряла? - "По-хубаво, гледай си учението! "

Към родителите: дайте свобода на любовта.
Към влюбените деца/ученици: да не ви пука, рискувайте, ако трябва крийте се :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5f24c71aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха, аз съм момче на 25, завършвам образованието си и съм в същото положение. Мислех, че само аз съм в такова положение, нямаш идея колко ми олекна. Много бих се радвал да се срещна с човек като теб- да си обменим опит и да си поговорим- минали сме през един ад все пак. Поне съм благодарен - образованието си струва, но останалото.... а между др. си намерих нещо като приятел - той по-затворен и срамежлив от мене, хаха, можеш от там да почнеш. Жалко че админите не дават да си обменим координати? Май трябва да търся такива като теб в Елмаз, фейсбук и т. н... явно ви има, а аз искам да си поговоря, да се сприятеля с хора, минали по моя път..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c1b1cdbd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти си вече голяма и не върви да се оплакваш за нещо, което са ти забранили родителите. Ако са ти забранили е когато си била малка. Ако сега са ти забраниил на тези години, значе все още не си пораснала толкова... Изводът е само за теб. А наистина смятам, че в училище родителите имат право да преценят дали някой е подходящ за детето им, защото те искат да изградят човек, а не детето им да се събере с някой, който ще опропасти семейството!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d28cf4d5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Още една двственица с разбито сърце! :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 33f56fec0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Даааам още с първото ми момиче баща ми ме извика и ми каза:
-Виж какво да я оставиш тая, ти си ученик, никакви гаджета.
Аз не я оставих ама гадината мръсна отишъл при майка и и казал:
-Кажи на дъщеря си да остави сина ми.
И така и стана остави ме.
Аз никога няма да си позволя да извърша такова нещо. Това е гнусно и подло.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5c38c0116e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Скъпи форумци,
това, което се случва е ужасно, трябва да се съчетава ученето с любовта, това е правилното, ходила съм на психолози и съм питала. Искам да се променя, ужасно искам да се променя, не знам защо все отлагам любовта и това ме разрушава самата мен. Дано се променя. Трябва да си помогна сама, а не мога. Не знам дали е съдба, карма...карма, каквото си го накармиш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 02da6c67af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Възможно ли е родителите да те лишат от приятели и то след 20 годишна възраст, за сексуални връзки до 18 имат право да се месят, но след това какво ти е пречело. Рядко някой след 20 години е останал с едни и същи приятел от детството си. Причината да нямаш сега приятели е у теб не у хората, нито у родителите ти. Докато не се отървеш от мисълта да обвиняваш родителите си няма да се промениш и да си намериш приятели.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5c38c0116e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да възможно е, моите родители са много консервативни, баща ми ме биеше 26 години, имам страх от мъжкия пол,
може би и аз имам вина, но когато родителите не поущряват децата си да имат личен живот това е грешка, сигурно последният коментар е писан от родител.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f3cc22add4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря за темата -аз съм майка на 22 год. момче и 12 год. момиче.... ще имам всичко това на пред вид. Аз не съм забранявала любов на моя син, но като, че ли той самия не му е дошло време да изживее нещо подобно, аз никога не съм забранявала.... само съм насочвала някога нещата в правилна посока. Но като цяло съм ги оставяла сами да си взимат решения. Но мисля, че още не е намерил в кого да се влюби, не е много влюбчив като че ли...
Сега съм като приятел на децата си и те си споделят с мен.
Разбирам какво искаш да кажеш и ти благодаря за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker