Той заслужава нещо по-добро - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той заслужава нещо по-добро
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2454 пъти
С приятеля си съм от скоро и непрекъснато ме измъчват някакви съмнения и мисли. Той ми е споделял за бившите си приятелки (моя грешка-изобщо не трябваше да питам) и в резултат аз непрекъснато правя някакви паралели и анализи, не пред него, главно себе си натоварвам така и все си мисля, че нещо не е както трябва.
Той е прекрасен човек - много умен, добър, грижовен, отговорен и преди всичко сериозен в намеренията си. Явно вече се замисля за семейство и дом и доколкото сме говорили виждам, че си прави планове за общо бъдеще с мен. Казва, че е уверен в чувствата и отношението си към мен, но усеща съмнения от моя страна и това го смущава, и има защо. Аз се чувствам много добре с него, обичам го, но не съм убедена, че съм неговия човек. Мисля, че съм свястно момиче и с него сме до голяма степен на една вълна, но мисля, че има човек, който би го направил далеч по-щастлив и би бил по-подходящ.
Поводът в случая е сексуалният ни живот. Знам, че това е много важно за една връзка. Проблемът е, че аз не мога да стигна до оргазъм, при което през цялото време общо взето го лъжа, когато ме попита дали ме е задоволил. На мен неговата близост сама по себе си ми доставя удоволствие, но не искам да го разочаровам като му кажа, че това, което иска да постигне всъщност не се получава. Той много се раздава във всяко отношение и ми е разказвал как предишните му приятелки са имали някакви серии от по 10-15 оргазма (сигурна съм, че не си измисля). Явно има жени, които са по-благодатно устроени или когато си паснат с партниора нещата просто се случват.
Виждам в момента какво удоволствие и щастие му доставя мисълта, че е задоволил човека до себе си и знам, че в случаите, когато такъв тип проблем се признае и не успее да се разреши, хората рано или късно се разделят като междувременно са си вгорчили живота, чувствайки се неспособни и неудовлетворени. Т. е. не мога да си представа да му кажа, а не мога и да си представя общ живот, при който ще трябва да го лъжа. Не мога да спра да плача (съжалявам, сигурно ви се струва глупаво), но ми изглежда, че е най-добре да не му губя повече времето и да го оставя да си намери момиче, с което ще си пасват и ще са щастливи. Може ли да ми дадете съвет? Ще ви бъда много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4722939d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли какъв е твоят проблем- НЕ ГО ОБИЧАШ, а може би само като приятел... не си сигурна в чувствата си, няма как да изпиташ оргазъм с човек, който не те привлича сексуално... няма химия... даже и да сте заедно един ден ти ще му изневериш... бъди сигурна в това....

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: daa16777bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, голямата ти грешка е, че си започнала да го лъжеш. Ако чисто и просто от самото начало си била откровена, че ти е трудно свършването, щяхте да си намерите някакви начини да го постигнете. Ти в момента правиш лоша услуга и на него, и на себе си, защото хем го лъжеш, хем по този начин си затваряш всички пътища да получиш оргазъм, понеже той не знае, че не го получаваш. Много жени има като теб, и аз съм една от тях, но всеки път свършвам поне по веднъж именно защото от самото начало изясних нещата, че ми е трудно. И така сами си намерихме начини, по които това да се случи и двамата сме доволни. Най-глупавото е да се преструваш, просто не правиш услуга на никого. Не разбирам такива жени, честно. И ако се разделите и се появи нов човек, пред когото пак ще се преструваш... пак ли ще се измъчваш, че не си неговият човек? Оргазмът не е нещо, което просто се случва даром и от самосебе си, трябва да се заработи - и от теб, и от мъжа. Ако чакаш изведнъж от небето да ти падне, и на 50 можеш да си чакаш да намериш мъжа, когото да не се налага да лъжеш, че си задоволена.
Ж. 24

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5a2ade7a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен ти не го обичаш, на това му се вика навик, щом се пресртуваш че ти е хубаво по добре не го прави. Ти не лъжеш него, ти лъжеш по този начин самата себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c9c1455f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честно казано, надявах се на малко по-окуражителни отговори. Предполагам, че моето наистина е било грешка, но човекът ми е първи и се опитах да кажа, че ми е трудно и може би ще ми трябва време, но исках да се почувства добре и реших, че за момента ще карам така, а в последствие с времето сама ще си реша проблема, защото докато сме заедно ми е наистина хубаво с тази разлика, че няма кулминация. Като цяло съм просто неопитна в това отношение и объркана. Имам си някакви блокади и трудно изразявам чувства, но го обичам и съм сигурна в чувствата си. Толкова дълго време съм чакала да срещна такъв човек като него - истински човек, с когото да се усетя на една честота. Била съм уж много влюбена преди него: с пеперудите и тръпката и всичкото и се получи едно голямо нищо, защото при всичката тръпка с човека тогава не усещах душевната връзка, която чувствам сега.
Има го и въпросът, че аз по природа не съм особено сексуален човек и тази мисъл досега винаги е била много далеч в съзнанието ми. Други неща са ми тоолкова по-важни, т. е. аз съм сигурна, че няма природна сила, която да ме накара да изневеря на приятеля си и да го нараня по този начин. А и това че не съм видяла звезди посред бял ден не ме кара да се чувствам неудовлетворена, защото неговата близост е достатъчна, за да ме направи щастлива. Въпреки това си мисля понякога, че ТОЙ заслужава повече и има човек някъде там, който би го направил по-щастлив. Убива ме тази мисъл...

от авторката

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 66a1e68ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отново направих грешка с темата, но този път ме зачовърка да пиша. Добре де, щом човека е истински и честен, то тогава защо и ти не си такава? Аз лично не виждам проблем. Има толкова много жени на света, които не стигат до оргазъм. Мъжа не винаги е виновен, нито пък чувствата. Разделяй физиката от чувствата. Човека ще те разбере, седми да говориш сериозно с него и му кажи, че просто от началото не си можела да му го кажеш от притеснения, а после си искала сама да се справиш и така нататък, каквото каза и на нас. В смисъл, щом за теб това не е проблем и не си толкова сексуална, то тогава и той няма за какво да се притеснява. В краен случай пък си има сексолози и около стотина секс маниаци в сайта (с извинение), които на драго сърце ще ви предложат поне 10 начина за пълно отпускане.

И не прави малоумната грешка на едно мое бивше "гадже". Щом човека е избрал да е с теб, ако ще между вас да има Н на брой разлики, той те обича и е с теб. Защото повярвай ми онова момче ми изпили нервите с комплекси и несигурност. Щом е избрал теб- значи причина има. И много ясно, че ще си различна от бившите му, знаеш ли защо- ами, те са бивши, очевидно по причина, а ти си настояща, защото си различна от тях.
И.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cfcc022a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Добрягите по душа им минавате с номера ' Ти заслужаваш нещо по - добро, или наи - доброто, а на говедата дето ви ебават само, и ви правят на парцали ходите по гъзовете. Е ква е логиката, кво стана с тез жени бе, в тва се убеждавам с всеки изминал ден. Именно за да няма ти заслужаваш нещо по - добро, ше има леко ебаване, някав шаш, прекаления светец и богу не е драг. А ти не си за него, остави го, права си. Да си намери истинска приятелка, такава каквато и просто не си дарлинг, просто не го обичаш

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f039d68d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, не каза годините си и от колко време сте заедно, аз съм на 24. Когато бях на 19 срещнах бившия ми приятел и вярвай ми трябваха ми 8 месеца за да започна да чувствам нещо повече от ръгане. Не казвам, че не ми е харесвало и в началото но просто тези 8 месеца бяха решаващи за да успея да се отпусна напълно с новия човек след първия ми приятел. Постепенно секса ставаше все по - хубав, а аз все повече го обичах. Изпитвала съм клиторен оргазъм 100%, за друг не зная, но има един момент, в който не знаеш къде се намираш и цялото ти тяло пулсира. Може би там някъде е истината, а може би размера му ми допадаше много(което също не си ни споделила), а може би предстои да разбера в бъдеще какво е оргазъм, но знам че за добро или зло се разделихме била съм с друг мъж, но с никой до сега не ми е било толкова хубаво, може би защото не съм попадала на такъв размер или все още не съм обичала никой като него, така че наслаждавай се на чувствата и не търси оргазъма той сам ще те намери. Отпусни се, усети човека до теб колко много те обича насочвай го към това което ти харесва и се опитай да не мислиш за другите и за бившите, дори и за тези които са били за една нощ(ако има такива). Защо не помислиш, че може да са го послъгали за да му вдигнат егото или за да се направят на всезнайки.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c9c1455f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На 23 години съм и сме от четири месеца заедно, но за тази четири месеца се сближихме толкова много, че имам усещането, че винаги съм го познавала. Аз до някаква степен се познавам и знам, че ми трябва време, за да се получат нещата при мен: било то чувства, напредък в някаква сфера и т. н. Просто съм такъв човек, по-бавен и освен това много мислещ. То от това последното ми идват всичките проблеми май и от комплексите, естествено. Има много истина в грубия коментар на 6 всъщност, защото май някои жени често търсят някаква драматичност и изведнъж, когато нещата са просто на мястото си, решават, че ако няма проблем той трябва да се създаде и става една... манджа с грозде. В моят случай, моето момче е щастливо с мен, аз с него също. Много при това, защото наистина бях убедена, че няма да срещна никога такъв човек. Номер 5 е много права, благодаря ти, защото несигурността ми играе лоша шега и не трябва да и позволявам да развали нещо хубаво. Не съм подозирала, че съм от този тип хора, когато съм с някого, явно ще трябва доста да поработя по въпроса. А при вас как стояха тогава нещата с приятеля ти, номер 5, ако не е много лично? Интересно ми е в кой момент на човек му идва в повече.
По интимния въпрос смятам да говоря с него, ще трябва по-деликатно да подходя. Но искам да можем да сме открити един с друг, а не да се премълчават някакви неща, които само затормозяват. Явно е по-лесно да чакаш нещо да се оправи от само себе си или да избягаш, но това би била най-голямата грешка в случая. То по моята логика от първия ми пост със 7 милиарда човека на този свят човек никога не може да е сигурен, че няма някой уж по-подходящ, а аз винаги съм мислела, че има повече от един човек, с когото можем наистина да си допаднем. Въпросът е, че съм имала късмета да срещна един от тези хора: МОЯТ човек и ще е невероятно глупаво сама да си руша щастието.
Номер 7, човекът ми допада отвсякъде и като размер и изобщо, възбужда ме, искам го и не симулирам удоволствието от неговата близост, но при мен явно си казва думата липсата на опит...

от авторката

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f039d68d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Отново номер 7

Авторке изчакай, не предприемай никакви действия и не казвай нищо все още, просто ти трябва малко време та вие сте заедно от 4 месеца, може би си като мен аз също трудно се отпускам особено, ако е имало също сериозна връзка преди това. Не разваляй момента с това. Може би малко преувеличаваш. Другия вариянт е да пробваш с друг, но с друг едва ли изобщо ще се отпуснеш още повече ще изпиташ оргазъм ще разбереш, че нито мъжете нито ти си проблема, че ти трябва време и най много да изгубиш и нараниш човека до себе си. Не те подтиквам да го лъжеш, че изпитваш оргазъм, но не бързай защото според мен не си се отпуснала изцяло. Може и да си го изпитала, но да не си знаела, че точно това усещане е оргазмът. Наслаждавайте се един на друг. Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker