Да бе... не я познавал, а пък тел. й номер е в телефона му и то под някакво друго име. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да бе... не я познавал, а пък тел. й номер е в телефона му и то под някакво друго име.
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3605 пъти
Здравейте! От една година живея с приятеля ми на семейни начала. Да уточня, че и двамата сме разведени с по едно дете. Разбирахме се добре до днес. Не сме малки, гоним 40- те и двамата. Запознахме се преди време в сайт за запознанства. От началото на съвместния ни живот имахме малко проблеми относно, че продължава да му звънят познати и приятелки от този сайт и то точно, когато мен ме няма, или съм нощна, или в родния си град. Аз разбирах това. Знам, че някои ще ме упреквате, като казвате, че не е хубаво да се рови в чужди телефони, но аз го правех. И тогава разбирах, че са го търсили и т. н. Прощавах му, защото го обичам. Изтри ги всичките си телефони на тези" приятелки" Уж! И аз му повярвах.

Започнах да градя доверие, започнах да му вярвам. Уважава ме, постоянно повтаря, че имал силни чувства към мен и не иска да ме загуби. И така една вечер реших да си проверя телефонната сметка в един от мобилните оператори и оп.... той последно като е влизал не си е затворил, не е излязъл от изход и из попадам да СМС/нея вечер бях нощна/ със следното съдържание: " ако искаш да се видим звънни ми към 19. 20 и аз ще дойда"....

Записах номера и звъннах, обади се женски глас. Доверието ми за 1 секунда се срина. Пуснах телефона за издирване/имам тази възможност/ и се оказа, че е на жена от ДРУГ ГРАД, не е много далеко от нашия. А приятеля ми често пътува в тази посока служебно. Попитах го -той отрече. Показах му СМС-а, той ми каза следното:"ами не съм знаел какво правя"Звъннах на тази жена/колкото и унизително да е, не можах да издържа/, каза ми, че не го е виждала от два месеца и тогава, когато го видяла, го видяла много набързо. Попитах го -той отрече. Дори ми каза, че не знаел името й, нищо за нея. Знам, че ме лъже. Проверих и в телефона му, същия номер го имаше, но записан с някакво мъжко име.

След това за секунди този номер беше изтрит. Кълне се в детето си, че няма нищо с тази жена. Мисля да си намеря квартира и ще го зарежа. Не мога повече да живея в лъжи. Все пак - кажете ми вашето мнение - да му дам ли пореден шанс, възможно ли е тази жена да е просто приятелка, но защо той ще отрича? Срещали са се в този град/по думите на жената/, а той не я познавал. Да бе... не я познавал, а пък тел. й номер е в телефона му и то под някакво друго име. Обичам го страшно много, но май ще се наложи да продължа без него. Да уточня- изкарвам добри доход два или три пъти повече и от работа не ме е страх, ще се справя, но как ще продължа без него. Обичам го!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: faa3bcbdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и да го обичаш, трябва да продължиш без него. Един мъж след като лъже и прави на глупачка една жена, значи е за боклука. Мини към следващия. Не, че е лесно, но просто нима ще позволиш да те разиграва и да те лъже? Найстина, как телефоният номер е в телефона му, а в същото време не я познавал? Мисля си, че и преди си прощавала на този мъж, толкова, че той има неконтрилируема свобода. Няма да спре да лъже и мами. Ако го оставиш ще ти е по - добре, така ще спестиш на детето си бъдещи скандали и караници. Ще му спестиш и истината след време, когато той хване вторият си баща в изневяра, а повярвай боли. Помисли за детето си, защото от тези измами не страдаш само ти. Не бъди егоистична, помогни и на рожбата си. То ще страда два пъти повече от теб. Детето е на първо място, не ти. По - добре вземи това решение сега, защото найстина ще стане зле за всички. Помисли след време какво ще стане и как ще се отрази и на двете деца. Не прави грешката да прощаваш, губиш си времето. Не си толкова стара, ще намериш някого, не се вглъбявай в простотии.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 46642467ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Горчив опит придобих с мъж, регистриран в сайт за запознанства. Регистрира се, след като се запознахме и беше на път да се случи нещо прекрасно между нас. Доста време му обяснявах, че регистрацията му там ме спъва, че не мога да му се доверя, че ще дойде момент, в който ще ме загуби. Така и не се махна оттам, а като капак измисляше всякакви лъжи, за да оправдае влизането си там. Елементарни при това. Няма смисъл, повярвай ми. Няма да се откаже от тоя сайт, нито ще спре да се вижда с жени, които е познавал оттам или с които тепърва ще се запознава. Ако е искал да те задържи - досега да е изтрил профила си. А той и се опитва да те прави на глупачка. Само това трябва да ти е достатъчно, за да го разкараш. Никога няма да се махне оттам, нито ще спре да лъже. И друго - ако не е тоя сайт, ще е друг. Човекът е доказал убедително, че доверие не може да му се има. Не позволявай да те прави на глупачка, не си губи времето и продължи напред без него.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 95100a1779
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз се намирам в подобна ситуация. Това е типичния перманентен лъжец. И моя ми се кълнеше в кой ли не, а аз тъпачката му повярвах. Защото просто не подозирах, че може толкова двойнствен живот да живее. Едно по едно си проверих нещата и се натъкнах не на една, а на различни изневери, които разбира се той продължава да отрича. Но това няма значение. Самия факт, че няма доблестта да седнем и да поговорим, да каже какъв е проблема, че се е стигнало до там ми говори, че всъщност от моя страна проблем няма. Това са мъже с комплекси, които имат нужда постоянно да се доказват пред някоя. Искат да се чувстват харесвани, желани... Егоисти. Такъв само ще ти съсипва нервите и живота. Защо? !
Зарежи го тоя глупак. Какво като го обичаш. Ще го забравиш. Обичай себе си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1bbe2e01af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, напълно подкрепям мнението на номер 1. Щом те лъже така, не те обича. Разделете се... Знам, че ще ти е много трудно и че много го обичаш, но кажи ми заслужава ли си да страдаш и да бъдеш лъгана? Не си заслужава, защото щом е допуснал да стигнете до тук, не държи на теб. Това е моето лично мнение за такъв тип мъже. Знам колко е болезнено.... обаче освен раздяла, друг начин да бъдеш щастлива няма. Бъди сама известно време... пък дано срещнеш някой свестен тип, който да те оценява и да не се нуждае от друга/други.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a2d77968bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Той я прави на балъчка а тя повтаряняколко пъти, че го обича! Ми обичай го бе! Кво се оплакваш тогава? !

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9db338b5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Той вече не е регистриран там. От много време си е изтрил профила. Скаран е с компютрите, знае само да си пусне радиото и да си провери сметката в мб. оператор. Нищо друго...., дори сина му навремето го е регистрирал там и му запмнил паролиата на комп, че да може да влиза. Аз проверявам -не етам.На ти съм с комп.и мога да проврявам доста нещо, без той да подозира дори. Но го накарах да се обади на тая въпросната,започ

на да я обижда оказа се, чя е объркала имената / не знам, може и лъжа да е/, че ставало въпрос за друг човек а нейния номер го имаше в телефона му, но под друго име. Да, изтрил го е, но доверието ми се срина. НАМЕРИХ СИ КВАРТИРА, изкарвам добри пари и мога да си позволя. Но той ми се кълне в детето си,че ме обичал, да не вемам крайни решения, че щял да се срине ит.н. Аз също го обичам много/ иначе досега да си бях тръгнала/ . Но не мога да проумея -как така ще имаш номер, а не знаеш на кого е. Ще го притисна и се надявам да ми каже. Ако го зарежа, аз самата не, че няма да го предолея, но ще мие адски трудно, защото адски го ревнувам и го обичам много.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3e27708160
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще страдаш много повече, ако останеш с него, защото той няма да спре. И след време ще ти остане само загубеното време и ще съжаляваш още повече.
Такива са мъжете и то не само в сайтовете, а и в реалния живот. Не знаят какво искат!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 197644a276
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Скъпа, ти всички номера на бившите си гаджета ли си изтрила? Аз си признавам - не, въпреки, че съм семейна от около 2 години. Още ми звънят хора, които не знаят, че живота ми се е променил, аз ги информирам, разбираме се да си останем приятели и не им изтривам номерата, не виждам защо. Може и неговия случай да е подобен, това с мъжкото име може да е от преди тебе, а сега го е изтрил заради теб, за да не се съмняваш, или просто и той иска да приключи с тази история. Не бързай с изводите, не си разваляй връзката заради някакви съмнения.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fc1912dddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Подкрепям всички от Номер 1 до Номер 4 (че няма повече показали се коментара, а гледам има 4 броя за одобрение)
Остави го!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6c3cb7b570
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти не обичаш него, а това, което ти липсва в живота, което не си успяла да имаш- чувството,че не си сама, че си любима за някого, че си влюбена. Започнала си търсене на липсващото, в един момент на хоризонта се е появил някой, чиято истинска същност не си познавала, заблудила си се или просто си повярвала,че това е Мъжът с главно М в твоя живот, оттам нататък си вложила себе си докрай в тази връзка, вярвайки,че е същата и за него. И така до деня, в който човекът лъсва до теб в целия си ''блясък'' или по -точно в цялата си същност, такъв какъвто е бил винаги или почти винаги, във всеки случай дори в момента, в който сте градели връзката си. Той определено няма твоите нужди от пълноценна връзка. За дълбоки чувства може много да ти говори, но не ги чувства. На думи те обича до небето, но в душата си обича своето Его, което гали с разни жени, а ти си му статут пред обществото и просто някой, за да не е сам.

Да се живее сам не е лесно, та ако ще да е най-отявленият Дон Жуан на планетата. Моето изцяло лично мнение е,че такива мъже са нещо сбъркани, или генетично (уж имало ген на изневярата) или емоционално до такава степен, че не разпознават ценности като вярност, за тях това е една дума в речника, не нужда.Такива заслужават да живеят сами-така могат да имат всички жени, които бъдат така глупави да им пуснат, но сами за всеки ценен момент в живота си. Сами вечер, сами на семейни събития, сами на ваканция, сами докато готвят и перат или преглеждат бележника на детето. Прецени сега какво обслужваш в този мъж-ей тези изброени неща по-горе, в които той не е сам. Губещата си ти. Той е емоционално заситен, дори пренаститен, а ти убиваш себе си, защото, не се заблуждавай, ти не си щастлива.А в него обичаш не него самия, а навика наречен Той.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e9d5381a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Можеб и понякога трябва да дадеш втори шанс на някого след изневяра. Но в този случай основният проблем е, че той нагло те лъже в очите. Това вече не се прощава!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d104619944
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нека и аз да се включа, но от мъжката страна. Първо, ако този човек наистина те обича, няма да има нужда от подобни сайтове. Лично аз не съм им фен, но за кратко имах регистрация в такъв, която обаче поддържах единствено в период, когато бях сам. В момента, в който намерих човек до себе си, я изтрих, защото за мен обратното е неуважение. Освен това преди време имах връзка с точно такава жена. Говорихме си няколко пъти за това, тя уж се съгласяваше и след няколко седмици отново цъфваше в поредния сайт. Непрекъснато й звънеше телефона по нощите, непрекъснато получаваше смс-и. Накрая се добрах до скайпа й и видях, че си е писала с най-различни мъже от всички краища на страната. Направих скандал, тя естествено започна да отрича, просто "така" си пишели, въпреки, че си уреждаха срещи. Лъжеше ме непрестанно, водеше точно двойнствен живот, както някой по-горе бе споменал. Изобщо няма смисъл да си губиш времето с тоя човек. Непрекъснато ще се товариш и накрая ще ти писне, като на мен, но ще си загубила от времето си. Просто не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4ec67b1a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хората са ти го написали, какво очакваш от човек, с който си се запознала в някакви меко казани глупави сайтове.

Аз имах също дълга връзка с жена, която влизаше по някакви чатове. Аз не я познавах от там, но преди да се гаджосаме разбрах че е влизала в такива. И имах пълно доверие в нея години, но после всичко се пропука. Отиваме някъде и хоп, някакъв изведнъж започва да я гледа влюбено да я пита как е, да я хваща под ръка едва ли не. Като я питах какъв е тоя, отгоора беше, че се познавали много отдавна, ама бил в чужбина и случайно било. И аз вярвам, ама не вързах нещата тогава със тези сайтове. След време пак такива изцепки.

С това исках да ти кажа, че не е важно той какво прави, а какво ти виждаш от тези действия. Ако си мислиш че с времето ще се оправи и няма да си гледа кефа заради теб много се лъжеш. А и както виждаш, няма значение дали си мъж или жена, всичко си е до човек.
Дано следващия не е от такива сайтове,

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 62446afc67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Нещата няма да се оправят. Очаквай с времето още по-големи мизерии и още по-нелепи лъжи. След 60-така може евентуално да кротне. Попаднала си на рядко л@.но.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f51ad7e2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ама какво всички сте наскачали против него. Хората сме полигамни бозайници. Хората не сме моногамни животни. Нима мислите, че има верни мъже и до края на живота ви той ще е само и единствено с вас? ! Колко ли пъти вече публикувам резултатите от изследването тук:
http://woman.hotnews.bg/n/vsichki-muzhe-izneveryavat-ili-mechtayat-za-tova. 3870. html

Изследването е продължило много години и са обхванали много народ. И това ако не е статистика, тогава какво е. Лично всичките ми познати и приятели знам, че кръшкат. Бъдете реалисти, секс-а с една жена омръзва на мъжа, мъжа е ловец по природа, иска да завладява на арената на секс-а. В постояните отношения това го няма и липсва на мъжа. Още хормоните отговорни за хубавия секс драстично намаляват след 2-3 години към конкретният човек. Доказано е от много изследвания.
А за мъжа хубавия секс е съставна част от щастието. Човека който обвинявате е просто средностатистическия женен мъж, който е искал отново да се почувства мъж. И браво на него, че не е искал да си разбива семейството заради едното развлечение. Браво, че не е зарязал семейство и деца заради едното мушкане с някаква. Това показва, че обича и държи на семейството си. Нима щеше да е по нирмално и по добре да зареже всички и да хукне при някаква заради хубавия секс. По ли е добре така? Изневеряват всички мъже и ако си мислите, че вашият е много различен, по добре продължавайте да си живеете с мечтите, защото реалността ще ви разбие тотално. Единствено импотентен мъж може да е верен и то само физически. Не казвам, че е хубава изневярата, а казвам, че е норма в обществото и се случва при почти всички. Вие и вашите мъже не сте изключения от правилото.

K-Man

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f51ad7e2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Забравих на напиша една поговорка - За да си щастлив в брака, не трябва да си сляп, но трябва да си затваряш очите от време на време. Ако я осмислите е добре за вас ;)

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9250298c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторката, пак съм номер 2. Пиша пак, защото видях, че си споменала, че бил изтрил регистрацията си. Не бъди наивна, още повече след толкова лъжи от негова страна. Щом това, че е зле с компютрите, не му е попречило да си направи една регистрация, няма да му попречи и друга да си направи, като изтрие тази, за която ти знаеш. И пак да си върши същото, без ти да знаеш, докато не го хванеш отново в издънка. Това ли искаш - постоянно недоверие и дебнене, нерви и болка? Разбери, че тези сайтове са като краста за повечето мъже - влезе ли веднъж в такъв, вероятността да се откаже изцяло и завинаги от него е нищожна. Та дори да е с цената на това, да загуби човека, когото иска най-много от всички. Няма логика, но е така - изпитах го на гърба си. И мен ме болеше, като сложих край, но поне ми беше спокойно вече, че няма да ми се налага да търпя такова неуважение повече. Бастисах го окончателно и се родих направо. Не знам какво искат подобни мъже, отказах се да търся логично обяснение. Вероятно са с ниско самочувствие, липсващ социален живот, неудачници във връзките, неспособни да задържат стойностна жена до себе си, а и сексът вероятно не е силната им страна и поради това компенсират с флиртове и *връзки* за по една нощ в такива сайтове. Ако изобщо и това постигат. Със снимките от далечната си младост, с представянето за такъв, какъвто не е и прочие лъжи, лъжи, лъжи.... Само дето не осъзнават, че лъжат само и единствено себе си. Така че ти нищо не губиш - губи само той.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dd4b035714
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Зарежи го! Не ти трябва такъв мъж.. Щял да се срине ли? Или просто му е добре да има кой да му чисти, пере и готви безплатно! Ако наистина би се сринал без теб, няма да си търси "нещо чуждичко".. Мразя такива мъже.. D*ckhead!
Можеш да се грижиш за себе си, както и за детето си, нали? Каза, че изкарваш добри пари - не ти е нужен такъв ла*нар...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8dadbac550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   ПОДКРЕПЯМ НОМЕР 8! Да, като се замисля и аз имам мъжки имена в телефона си, но бивши гаджета. И си оставаме приятели, /даже понякога и на кафе се виждаме/, но той понеже знае, че съм крайно ревнива и може би затова се опитва да го прикрие.

От авторката....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 24121f5769
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Браво на номер 10! Прочети това мнение и го наизусти. По-добре няма как да се опише... МАХАЙ СЕ от там, мила авторке..

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0c0c89619e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Дим да те няма! Тоя как нагло те лъже и използва, не е истина само!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0e165f42ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Като го ревнуваш нищо няма да постигнеш. Ревността е най- лошият съветник. Постави се на негово място, ако той те ограничава да разговаряш с други хора, мъже или жени? Аз лично не бих могла да живея с някой, който ме ограничава.
Е това, че е скрил името не значи че ти изневерява, а да те предпази от самата теб. Помисли малко преди да направиш окончателно решения. Всеки си кове съдбата, ние можем да си кажем мнението от това което ти си написала, ако попитаме него, предполагам, че той ще каже нещо друго нали?
Жена съм!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aa2f6b1557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз съм №8. Виждаш ли? Тук всеки като сподели съмнеия или дори сигурна изневяра на партньора си - всички вкупуом съветват "разкарай го"! Чакайте бе, хора. Така ли лесно се намира нов партньор? Някой бил ли е с години самотен и да знае какво е? Ако си 20-30 г. ОК, ами ако не си? Човек трябва да помисли сам дали ще се чувства по-добре. Освен това малко или много всеки обича да се заиграва, да флиртува по малако с другия пол - ей така, колкото да не излиза от форма;колкото да чувства, че е още е търсен и въздействащ. Това не значи, че ще хукне да изневерява, може и с твоя човек да е така. Каквото и да е, аз не мисля, че той също дълго е търсил вашата връзка и няма така лесно да я съсипе. Три пъти мисли, веднъж режи!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ed5465677e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   23, първо, трудното намиране на партньор не е предпоставка да търпиш какво ли не, само и само да не си сам. По-добре сам, отколкото зле придружен.
Второ - като само се заиграва и флиртува, защо му е да лъже?
K-Man, няма лошо, ама ако приемете същото като валидно и за жените. И като изневери някоя на мъжа си, да си казвате *Е, кво толкова, всички изневеряват, искала е да се почувства отново жена, нали не е зарязала семейството си заради мушкането с някакъв и бла-бла... * Ама май не става точно така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 16cd80d9d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   според мен трябва да го оставиш и да намериш някой с който да си наистина щаслива той ще продължи с смс ите и вижданията с други казвам ти го от опит точно в това съм хващала и аз приятеля ми как записва жени с мъжки имена щом крие и слага жената с друго име значи има нещо с нея и няма да се спре до там ще има още други а защо трябва да търпиш това най доброто е че можеш сама да се оправиш има жени които са принудени да живеят с такива мъже и да ги търпят защото иначе няма да могат да се оправят сами и да гледат сами децата си заради финансии така беше и с майка ми а аз се чувствах много зле защото нямаше как да помогна а и вийдах че страда макарче се криеше от мен мисли доброто както за теб така и за детето ти и бягай от този човек и в писмото си пишеше че можеш да пуснеш телефон за издирване ще съм ти много благодарна ако ми кажеш как се прави исакм да имам доказатество и да се отърся от човек който ме лъже години наред благодаря предварително

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e31f58dfab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторката съм... Благодаря на всички за коментарите! Намерих си квартира и до няколко дни ще се изнеса, но може би причината няма да е това. Както казах в началото и двамата сме разведени с по едно дете. Разликата е, че неговото е при нас, а моето е при баща си. От една година сме заедно и неговото дете започна много да ме дразни. Аз работя на две места, имам добри доходи, хранех ги една година, не, че приятелят ми не работи, но изкарва много по малко от мен и всичко това не се оценява, това, което аз правех за тях. Моето дете въпреки, че е при баща си не съм го оставила, живеем наблизо и по4ти всеки ден го виждам. На една възраст са децата, но са коренно разли4ни. Моето е контактно, гледа все да помогне, а неговото то4но обратното. Гледа да се наплюска, затваря се в стаята си и само сумти и мълчи. С ченгел му вадиш думите. За една година гледах да го предразположа, да се отпусне, но не се получава. Взехме на всичкото отгоре да се караме и заради децата си/ твоето такова, моето еди какво си. щом е така всеки да си поема пътя, колкото и да се обичаме в един момент чашата прелива...

Модератор - моля използвайте буквата „ч“!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e974c8bef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Това с детето му сега ни го съобщаваш. Ти от самото начало си мислела да се разделиш с него, само малко го поочерни пред нас, за да получиш благословията ни да го напуснеш. Не те съдя, никой не обича да гледа чужди деца, но не повеждай така аудиторията...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0da799c932
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Леле...номер 26, какво си писала?
Детето на мъжа било виновно пък сега.. Като прочетох - "започна много да ме дразни" реших, че вдига адски много шум и те обижда. А то просто било затворено и мълчаливо...

Нека ти дам пример - в момента отглеждам в къщи 4 деца на възраст 10-14 години. Две от тях са мои, а освен тях племенниците ми идват да нощуват при нас, защото майка им е в чужбина. Работата ми е адски натоварваща и продължителна, работя в къщи по 12-14 часа, затова единственото, което бих мечтала в този момент е "да се наплюскат, и да се затварят стаите си, да сумтят и мълчат", но де тоя късмет...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9db338b5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   От авторката- много са сложни тези отношения/съжителство между мъж и жена идвамата имащи деца/. Да, съгласна съм, детето не евиновно, нито моето. Но започнат ли да се делят децата между моето и твоето тази връзка няма бъдеще. Може би ме боли, че синът ми живее повече при баща си, а по малко е при мен.. т. е. аз отглеждам полагам повече грижи за другото. До номер 27 -не подвеждам аудиторията, наистина намирах разни СМС-и без да искам и някакви мъжки имена, а се оказват на жени. И това честно ли е- да гледаш детето му, а той да флиртува? Добре изглеждаща жена съм, пддържам се, харесвам се от мъжката част и никога не са ми липсвали обожатели. Но не "залитам" понеже все още обичам приятеля си. Няма идеални хора, но не мога да приема аз да се грижа за детето чу, а той да "залита".. в чужди посоки...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7da5f3b8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторке, мисля, че си саможив човек... и малко егоист, твоето дете го отглежда бившия ти съпруг, а сега не понасяш пък детето на приятеля ти. Много грозно ми прозвуча, че детето се наплюсквало и се затваряло в стаята си, сумтяло и мълчало... ами различни са децата, не може да очакваш всички да са контактни и разговорливи като твоето съкровище. Предполагам, че е момче.
Ти май искаш ти да диктуваш кое как да става в къщи и да си налагаш мнението и разбиранията и другите да се въртят около теб. Дразнело те детето-не стига, че само се храни и не те безпокои с нищо друго, кротко дете.... ами си недоволна. И то само едно едничко дете има, не ти е довел 3 деца например.
А бе то е ясно, че няма да го обикнеш като майка, ама и да те дразни пък е прекалено някак си.
Стой си сама в квартирката като куче тогава, щом не може да правиш компромиси с нищо.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 111f9b739a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Не, не съм саможив човек, дори прекалено се раздавам, както се раздавам за тях/приятеля ми и детето му/.. Бившия ми съпруг живее при друга жена и тя повече полага грижи за моето дете, това естествено ме дразни и всеки би го подразнило. Но неговото не съм го лишила от нищо, но то понеже не имал майчински грижи/неговата не го поглежда, дори не знае кой клас е/и предполагам затова така се държи. Няма нито уважение към мен, нито ме оценява за нещо, защото неговата собствена майка му е взела печката дори, леглото, взела му е матрака, та нейното собствено дете е спало на земята две години. А АЗ ЧУЖДАТА МУ КУПИХ ВСИЧКО, А ТОЙ ДОРИ НЕ ГО ОЦЕНЯВА! Искам уважение, нищо друго!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7da5f3b8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Ами липсва му майчица- обич, ласка, милувка, предгъдка, споделяне, да се посмеят заедно, да отидат някъде заедно и т. н.... то си личи когато някой прави нещо ей така и кога е с любов. Децата ги усещат тия работи. На колко години е това момче... сигурно е малко и не може да се изрази на глас, да изрази и уважение... може просто да не знае как и какво да каже, да му е неудобно, пък и кой да го научи. А пък ти си мислеш, че не те оценява. И как да го изрази това уважение, така, че да забележиш? ...
Ами поговори с него... имай правилен подход.
Жалко, че децата в крайна сметка страдат от тия каши и израстват самотни.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd76b43de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Малко спамим темата, защото тя беше съвсем друга. Детето е на 16 години, не е съвсем малко. То не ме допуска до себе си, не знам и аз как да подходя вече. Саможивия е той. Говорил е с баща си много пъти за мен и по неговите думи / на баща му/ е казвал, че майка му не е правила толкова за него, колкото аз. Но явно не може да покаже уважение, не знам.... Опитвала съм много пъти да го заговоря, за училище, - единствено ми отговаря едносрично с да и не.... или пък"добре" и толкова.... , опитвала съм да се сближим, да споделя с мен, но детето е толкова студено", че се отказвам. Докато моят син е пълна противоположност. Не спира да говори, контактен е, но като вижда, че другото се "дърпа" естествено, че няма да му се моли. А толкова исках да са приятели... А както писах и в началото с приятеля ми се разбираме, казва, е ме обича но намирам от време на време тайни СМС-и или пък обаждания. И ако той флиртува, не е честно аз да бъда и слугиня, и да изкарвам повечето пари вкъщи и на всичкото отгоре да полагам всички усилия да се сближа с детето му. Не е правилно, нали?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e974c8bef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Разбрахме всички, че изглеждаш добре и изкарваш добри пари! В твоите очи си добра партия и заслужаваш нещо повече. Не виждам какво чакаш?
Явно основната причина е детето! На 16 години всички са ужасни и трудни за общуване (аз имам същия, мой собствен е и едвам го издържам на моменти). Да те подготовя - стават и още по-трудни, а проблемите с тях - по-големи. Изглежда, че това ще ти е тежест, която няма да можеш да носиш. По-добре се откажи по-навреме.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b8c6310846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Номер 34, не всички! Моето не спира да говори и да общува например. Но това вече си е до характера. Аз също съм чувствителна натура и, когато правя добро искам поне малко уважение, не друго. Само на едно място казах, че гледам да се поддържам, но ти явно си комплексарка и се дразниш... Няма какво да ме подготвяш, аз работя с такива деца всеки божи ден и знам колко са трудни, но като това тук с което живея не бях срещала...

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dc1780a148
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   От авторката- благодаря на всички за коментарите ви! Но все пак искам да споделя още нещо. Както казах в началото от една година живея с този човек. Понесох много жертви за да бъда с него, защото наистина го обичах. Но как е възможно единия да се жертва, а другия да не му пука. Работя много и работата ми е адски напрегната./някои може би пак ще ме укорят, че го повтарям/ , признавам си, понякога си пренасям нервите в къщи, но той не прави и най малкото усилие да ме разбере. Ще уточня- връща се от работа и сяда с бирата до към 19 ч., след това е на ракия до 22ч и заспива, защото бил уморен. А аз....аз не съм ли, бързам да се върна, за да е наготвено, изпрано, а той дори не си изхвърля и фасовете от пепелника. И да, започваме да се караме, кавги, кой повече бил уморен. А събота и неделя, дори не искам да идват/и тогава съм на работа/,а господина от 12ч е вече с бирата до към 16, след което се нахранва, спи, после пак с бирата, и в 19 е вече на ракия, защото дават новините. На всичкото отгоре от време на време го хващам и в издънки, както споменавам по горе. Дори лятото едвам го накарах да боядиса стаята на детето си. Лиших го за един ден от биволскотс му спокойствие и от бирата естествено. Не мога да живея с такъв индивид, не стига, че се превръщам на слугиня, един път не ме е завел някъде, за толкова време едно цвете ми е подарил, защото изплаща заем на бившата си, която освен, че го ограбила, а и изтеглил заем за нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker