Прекалено щастлива! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалено щастлива!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2271 пъти
Възможно ли е да си прекалено щастлив? От 2 години имам вързка с един невероятен човек, прави всичко за мен, дори повече от невъзможното. Аз също се старая доста във връзката ни, но ми изглежда прекалено безпроблемно. До сега всичките ми вързки са били с постоянни и големи проблеми, никога не съм срещала човек, който да ме оценя напълно и да се държи така.

Всеки ден се питам може ли да съм толква щастлива и за колко дълго ще продължи, постоянно имам чувството, че ще приключи... прекалено нереално е. Този човек ми показа, че наистина съществуват перфектни мъже, от толква време аз немога да му намеря недостатъци и не искам и да търся... Грижовен е, винаги е до мен когато имам нужда, помага ми във всичко. Едновременно е силен и умен мъж, който знае кое и как да направи, а и секса е повече от перфектен. Много е внимателен към мен и се държи все едно съм богиня, буквално и преносно ме носи на ръце. Може ли да съществува такава приказка.. постоянно се чудя. Интересното е, че винаги съм ревнива до полуда, а той не знам как го прави, но въобще не го ревнувам. Изпитвам такава сигурност с него, постоянно ме кара да се чувствам все едно животът му ще сърши без мен. А и как ме гледа... има страхотни сини очи, толква дълбоки... гледа ме и ме държи и не ме пуска... стиска ръката ми, целува ме по челото.. наблюдава ме постоянно каквото и да правя.. обича недостатъците ми. Най-щастлив е като се облека съвсем небрежно, вместо когато се "изтупам". И не мога да проумея как наистина мога да го направя щастлив просто когато се усмихвам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 203f7c4020
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Радвай се, защото всеки момент един от двамата може да се разболе е фатално или просто да го отнесе кола или да си намери любовница.
Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bee378bbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо се страхуваш от щастието? Нима смяташ, че не е редно то да ти е постоянен спътник, вместо вечна и нереална цел. Народът е казал „Много добре не е на добре“, но ти не си длъжна да вярваш в това. Явно си преживяла прекалено много разочарования и нещастия и ти е трудно да приемеш, че най-после си намерила човека, с който се чувстваш наистина добре. Не позволявай това да те тревожи! Дори нещата по между ви след време да се разпаднат тогава ще имаш време да се мъчиш. Радвай се на дните, защото щастието не е дестинация, а начин на пътуване. И сподели с него за тревогите си - ако наистина е толкова прекрасен, колкото го описваш, със сигурност ще намери начин да те разведри.
Успех и поздрави!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 361638e8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Искам да си ударя главата в някое дърво и просто да падна като пойна птичка. Тук, в този сайт, хората се опитват да получат съвети за повече щастие, тя тръгнала да се вайка от щастие. Иди и се замисли къде е логиката? Виж какво - живей и се забавлявай. Ама кога щяло да свърши, кога ще се промени... Нали ти харесва, нали ти допада, сексът е страхотен и... Нима мислиш, че ти маже очите цели две години, за да ти вземе парите или, че го прави, за да вземе имането, което е заровено в задния двор. О, боже.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d739de4ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въобще не съм си помислила, че ще ми вземе парите и двамата сме добре финансово. И това, че хората споделят само мъката си не значи, че човек не може да сподели и щастието си. Да щастлива съм, да радвам се максимално на всичко, просто ме е страх да не приключи по начина по който номер 1 каза, понеже последно време постоянно чувам за подобни работи за близките на мои приятели и това ме кара да се замисля и да ме е страх..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1bd5d5d81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Гледал съм доста филми с такава тематика - двама души красиви, богати, известни, много влюбени, щастливи, ... абе всичко е супер та чак нагарча от сладост и.. после става нещо - оказва се че единият си имал тайна любовница от години, дори деца си имали... Такива ми ти работи.... така че не се притеснявай и теб няма да те подмине.... гаранция... ;))) успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4cd682d222
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ... Възможно е, да... но не споделяй щастието си.... дори анонимно... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b4aceac9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Радвам се исрено за теб, радвай се и ти. Хубаво е, че го споделяш с нас, защото сайта е анонимен, няма кой да ти завиди и да ви урочаса - хората трудно понасят чуждото щастие. То няма да е винаги по мед и масло всичко, подготви се и за някое и друго разочарование, но важното е че си намерила човека - заедно ще се справите. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f619bb06ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към авторката:

Радвам се, че си истински щастлива, но не забравай че нищо вечно няма, не искам да те плаша, а просто да си имаш едно на ум! ...

Успех...

Филип

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker