За един момент всичко рухна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За един момент всичко рухна
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3529 пъти
Здравейте. Моля ви за помощ! Историята е такава имам връзка с жена 3 години по-голяма от мен връзката трае 7 години. Минали сме през какви ли не моменти и лоши и хубави, обичали сме се безгранично. За 7 години нещата не се промениха дори с малко запознахме се като, студенти месец след това заживяхме заедно не бяхме добре финансово аз започнах да работя, след това и тя. После катастрофирах тя беше до мен помагаше ми да се вътановя. После парите в бг свършиха и се преместихме в чужбина, обичали сме се безгранично аз съм правел всичко за нея под всичко имам предвид всичко. Тя също ми отвръщаше по същия начин. Били сме както по филмите най щастливата двойка цели 7 години. Мислехме че цял живот ще сме заедно и в един момент всичко свърши.

Аз съм много нервен човек понякога и викам в много от случаите за да я предпазя или може би така само си мисля. Имало е неща които са я дразнили, но никога не ми е казвала един вид 7 години сме били заедно а тя е криела нещата които я дразнят. Тя също даваше и правеше всичко за мен. От 4-5 дни видях че нещата нещо не вървят, тя истина много и вчера сутринта воден от неразсабудената си глава и писах смс "искаш ли изобщо да си с смен, обичаш ли ме? " при което получих отговор "нека говорим в къщи", при което ми стана ясно че нещата са зле. Обадих и се и тя ми каза "съжалявам не искам повече да сме заедно, нещо се прекърши в мен мисля че не те обичам вече. " След дълги разговори тя ми обясни моите грешки как съм бил нервен викал съм при което аз обещах че ще се променя и бих го направил.

Сега тепърва аз осъзнавам грешки които съм правил и така помолих я за 1 седмица да види, че ще се променя при което тя ми каза. "НЯМАа да излезе защото мисля че не те обичам вече" попитах я кога е разбрала че не ме обича. нейния отговор беше ами преди 2 дни. все още не разбирам как може да се разделиш с приятеля си от 7 бодини като за 2 дни решава че не го обича аз нито съм от кората които бият жените си, нито се напивам кат прасе после да правя глупости, нито изневерявам нито съм комарджия.

Аз не мога да си обясня какво става, тя не ми казва какво става. Главата ми се пръска моля ви ако някоой е преживял подобна ситуация нека каже. Също я попитах дали има друг тя отрече да има. Аз съм просто един изнервен човек това е мога да съм викал но винаги съм я обичал и съм правил всичко да е щастлива цели 7 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: e633671ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имах една връзка като тинейджър, в която тя толкова ме обичаше, че буквално правеше и невъзможното за мен. Но точно както ти каза в един ден и тя решила, че любовта и е свършила. Това е една от връзките, които ме накараха да преосмисля тогавашното ми глуповато мнение, че пола е без значение, че всички сме хора и значи мислим и обичаме еднакво. Разбира се никога съвсем не можеш да ги опознаеш, защото в повечето случаи самите те не знаят какво искат и са променливи. Самите те не се познават добре. Те постъпват в даден момент каквото емоциите и чувствата им диктуват. Няма как да разбереш съвсем една жена, като самата тя не се разбира. Някъде бях чел мисъл, че жената боклук е жена, която не знае какво иска /и кой/. След много години разбират, а някои никога. Проблемите ескалират още, защото повечето жени, ако има някакъв проблем си премълчават. Чакат да се реши от самосебе си. Но нещата не се оправят от самосебе си, ако не си кажеш как другият да разбере? Но при теб не е било това проблема. Всеки има някакви минуси, а твоята възлюбена просто изброява каквото и хрумне за да се оправдае за решението си. Онази същата от тинейджърските ми години, която като твоята постъпи я срещам на витошка 3-4 години по късно. Пихме по кафе и тя ми каза накрая, че съжалявала, че всички онези неща които ме обвинявала тогава за моята вина са били казани просто така. Че самата тя не се разбирала и искала постояно нещо друго, била осъзнала грешката си и посиска да се виждаме като приятели. Аз бях по млад и зелен, но в тази ситуация постъпих правилно, като и отказах. Хората масово обвиняват другият за някакви грешки за да прехвърлят топката в неговото поле и така да се оправдаят за действията си и пред него и пред своята съвест - прехвърлянето на вината.

Според мен, тя определено е срещнала някой друг, някой който я е накарал да се почувства по определен начин /всяко начало е хубаво/, а дали са правили нещо не е от особено значение. Тя е решила или по скоро емоциите и чувствата в нея са решили. Ако един човек обича не само с чувства /химия/, но и с ум, тогава ще страда много месеци след раздялата. Има подобни истории тук в сайта. Каква е тази любов да те разлюбят за дни :)? ! Една жена забравя бързо един мъж като легне с друг /или се влюби/. Вероятно след време, ще осъзнае, че е направила грешка. Ако дойде този момент, както подозирам, ти отправям искрен съвет - не я приемай обратно, не се връщай назад. Не може да разчиташ на такъв човек, да махне така с лека ръка на градена връзка с години. Тя няма да се промени. Погледни от хубавата страна, я си представи, че сте се оженили и имате деца и тя тогава ти сервира това, след не 7 ами 17 години. Тогава какво правим?

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4af9cf54f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Седем години никък не са малко... мисля, че много преди това е спряла да те обича, просто не се беше решила да ти го каже.

Съжеляшам, че ти го казвам, но нещата май са си такива. Ще ти мине, времето лекува! ... всички сме минали по този път.. от любов не се умира, нали знаеш....

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 261e0639ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Обяснението е лесно, кратко и ясно :
Харесала си е друг мъж.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9e52b85f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има друг, 100%... просто не иска да ти казва, но жените така постъпват когато се влюбят в друг! Търси щастието си другаде, просто не сте един за друг. Успех!

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87e13c22a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами има си друг :) Съжалявам че ти го казвам, но аз направих същото с бившия ми приятел, просто вече я нямаше тръпката, а аз не исках да го наранявам като му казвам че си имам друг...

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7f0009f236
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз затова се разделих със съпруга си. Защото викаше! И той не беше комарджия, изкарваше пари, не ми е изневерявал, нито ме биеше, но ВИКАШЕ! Такъв му е тембъра на гласа. Само викаше! Може да звучи глупаво, но знаеш ли какво е да се прибереш вкъщи добит от работа и вместо да намериш спокойствие и уют, очакваш някой да ти се развика. Затова го намразих, викаше, защо сина ми е разсипал сол например, защо не съм с белите, а с черните дрехи, защо съм с нови бикини и т. н. Намираше причини да крещи неистово, да, и сега си успокоява нервичките с друга. Аз пък с друг, вярно, не изкарва пари колкото него, но като се прибера от работа и намирам спокойствие и топлота. Търси грешката си в теб... , а може пък е намерила друг, който да я дари с нежен тон. НЕ С ВИКАНЕ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 382c0192fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   НЕ е задължително да си има друг! Аз съм жена. Когато бях на 26 години прекъснах 10-годишна връзка, защото не можех да си представя бъдещето с този човек. Не че се беше променил, не че не бях привързана към него, не че не ми беше жал, че се разделяме... Просто не виждах шанс да остана с него до живот. И ей така, без да мога да му кажа и една свястна причина за раздялата, се разделихме. Единият път му наговорих и аз някакви измислици за лоши черти на характера му. Тоест той не че си ги нямаше, но на мен никога не ми бяха пречили. Реших че така по-лесно ще го откъсна от себе си /не бях права ама както и да е/. Та искам да кажа, че аз не бях влюбена в друг, нито имах симпатии към друг, нито имах някой натрапчив ухажор, при който да отида.
Обаче и сега не мога да обясня какво беше това шесто чувство, поради което исках тази раздяла. Сега и двамата с него сме женени, имаме деца. Всеки от нас е щастлив.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e633671ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 5, нали знаеш, че тръпката е преходно нещо :). Интересно колко ли връзки вероятно ще смениш за да осъзнаеш, че нищо вечно няма.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87e13c22a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До номер 8, аз знам че тръпката е преходна, но какъв смисъл има да залъгваш човека до себе си и да го нараняваш, щом като го приемаш за даденост?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f16e0f3520
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   може и да си няма друг просто в един момент чашата прелива и всичкоти се насъбира и не искаш да виждаш човека до теб мисля че и с мен става така в момента но ако срещнеш друг ще имаш смелост да си кажеш всичко и да се разделиш с човека до теб такаче нищтп не се знае може да е срещнала някой това ти дава смелост да прекратиш връзката

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5bd7c7e863
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   А, тоя филм съм го играл - има друг - 100%!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d014a11344
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласна съм напълно с номер 7! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a412db9000
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ще ти кажа от личен опит. Много е просто. Обидата се е натрупвала постепенно и накрая чашата е преляла. Аз дълги години, много повече от твоите 7, правех всичко за един мъж, който ме пренебрегваше, разплакваше и обиждаше и накрая охладнях за броени дни... необратим процес.
Бубата

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c5a9d15e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Или си има друг и не иска да ти каже, както стана май и при мен, усетих го и е питах и се молих да ми каже, докато накрая ми каза че има друг, но само флиртувала. Има го и другия вариант не знам дали знаеш, но американците имат израз за това поведение "Синдрома на седемте години", след или около 7 години от връзката, особено ако нямате деца, единия от двамата започва да се чуди накъде вървят нещата с връзката и обикновенно се прекратява... При мен се случи същото заедно бях с нея почти 6 години, буквално за 2 седмици от "Всичко ще направя за теб", "Обичам те" и т. н. до "Изнасяй се от апартамента" и най-лошото е, че бяхме и сме извън България и нямам нито един близък човек до себе си и съм като куче сам... Сега не съм толкова зле, но 3 месеца и яка депресия бях... Не знам, но вече аз не се доверявам на никого за нищо!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 100603aa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз пък прекратих дълга връзка, защото той просто спря да ме забелязва.
Правеше се на глух нещо като го помолех, не искаше вече да правим секс, не ме гушкаше, не излизахме заедно да натрупаме някой хубав спомен, вече не правехме нищо заедно.
Стана противоположност на това което беше първите години.
И той не беше комарджия, не ме биеше, не ми викаше дори, но ясно си личеше че е охладнял и с нищо не го трогвах вече.
Та и до сега се питам, откъде дойде това захлаждане към мен?
Точно преход от "всичко бих направил" до пълно игнориране.
И досега това ме тормози наистина много.
Дълго след това аз останах в същото състояние, че за него всичко правех, но ми писна и открих че и аз го мога тоя номер - за дни охладнях, а той започна да се чуди какво става.
Все едно сме в някаква надпревара.
Да, ама не сме!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 489afa2599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   По подобен начин и мен ме оставиха. Искам да кажа на по-горе коментиращите, че това се случва както при мъже, така и при жени. Не оставят само жените, нито пък само мъжете. След седем години брак и с второ желано, чакано дете бившият ми вече мъж реши, че не ме обича, че да направя аборт и да се разделим. Нямало друга, просто искал малко да се разделим и да поживеем отделно. Таратанци! Имаше друга жена... Пък аз бях седнала да се чудя как вече не ме обича. Ами лесно. Много хора не пускат клончето, за което се държат, преди да се хванат за друго. Що не спря да ме обича преди да се появи другата? Ако пък толкова да не са вървяли нещата между нас защо се наема да прави второ дете? Безброй въпроси с един отговор: друга, нова жена. Та съмнявам се, че няма намесен друг мъж в случая в тази история.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 422b5c6a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не разбираш???
Сега ще ти разясня!

Това, че си правил там каквото си правил за една жена 7 години, не значи, че тя е твоя собственост и, че е задължена да става свидетел на преждевременното ти остаряване.
Безпаричието и други такива не са оправдание да се държиш зле.
Може не 7, 700 години да сте ходили, но почнеш ли да крещиш и да си го изкарваш на нея, значи си слабак и нещастник. С времето, а тя е имала предостатъчно, просто е спряла да те обича. Толкова!

Вместо да й се чудиш как може да напусне приятеля си след 7 години, се чуди как не те е оставила по-рано.

Мъж съм и ти казвам: когато правиш нещо за жена от любов, после даже не го помниш. А ти вадиш тефтерите и правиш сметки. И какво като си направил много за нея... айде сега й отрежи главата, защото имаш такова право като мъж.

А и да ти кажа, като се появи някой готин пич, галантен, добър, забавен и малко й трябва на жената, подсъзнателно да реши, че иска ДНК-то на този мъж за своите деца.

Минавай нататък и погледни първо себе си, преди да се чудиш и оплакваш от другите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker