Неописуема болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неописуема болка
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 4472 пъти
Имах семейство и две деца. По настояване на моя приятелка влязох в чата и за мое нещастие се запознах с един мъж който беше доста по-млад от мен.
Няма да разказвам подробности. Той разбра че имам семеиство и деца. Пишехме си, чувахме се по телефона
и така няколко месеца. Аз не бях в България. По стечение на обстоятелствата /не бих искала да разказвам подробности / се прибрах в Родината / основната причина беше той. След месец заживяхме заедно. Всичко беше много хубаво, е имахме и неприятни моменти, когато ходеше на гости при роднините си сам /не ме водеше с него не му беше удобно да ме запознава заради нашата разлика/. ........Толкова много неща съм прощавала и преглъщала, но съм го обичала безкористно.

И така пет години. Минахме през хиляди перипети, през безброи много изпитания, преборихме се с много
трудности. Преди месец и половина се прибирам след работа и тои се беше изнесъл без да сме се карали без никакво обяснение. Не искаше срещи не бил готов
каза че трябва да поживееме разделено известно време. Каза че мога да разчитам на него ако имам проблем да го търся. След известно време му се обадих и му казах че съм бременна. След ден той ми се обади и ми каза че нито ще припознае детето нито го интересува та дори и да разбере семейството му /баща, майка, брат/ и да се отречат от него да го изгонят няма да припознае детето. Предложи ми да направя аборт. Ще ми даде пари само и само да направя аборт. Аз казах че няма да рискувам живота си, разбих си семейството си а сега да рискувам и живота си. Имал идея да си останеме приятели да се чуваме от време на време но щом не искам да махна детето няма повече да се чуваме и да се виждаме.

Оттогава досега не сме се чували. По цели дни и нощи плача и имам чуството че колкото повече време минава ставам по зле. Много го обичам и искам да се събереме отново. Готова съм всичко да му простя. Нужна ми е неговата нежност, любов, топлина, нужен ми е самият той.
Кажете ми как да си го върна. Помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: ab1032c145
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намирам всичко, което си направила, за егоистично. Болката на мъжа ти и децата ти, които си изостaвила, със сигурност е била по-голяма от твоята сега (прости ме, ако децата ти са с теб, но ти никъде не споменаваш за това).

Мисля си, макар да е жестоко, че просто си получила това, което си заслужила.

Младежът е пораснал покрай теб и е отворил очи. А и по вискчо личи, че е толкова безотговорен, колкото и ти.

Знам, че боли, но не забравяй как ги е боляло другите заради теб. Намери кураж! Преодолей раздялата и помисли за дечицата. те са най-важни! Дано си го разбрала!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: a35fec7086
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето това е една история доказваща как една любов може да промени живота на хората и как един човек, за когото даваш всичко може да се обърне срещу теб и да ти забие нож в гърба. Незнам какво да ти кажа мила просто може би трябва да продължиш напред, да си отгледаш детенцето и да забравиш миналото. Остави нещата такива каквито са и знай, че рано или късно твоят човек ще съжалява за всичко, което е направил и всичко ще му се върне, защото колелото се върти хората забравят какво си казал, но никога не забравят как си ги накарал да се чувстват. Аз те съветвам както по-горе казах да си отгледаш детенцето и да се изправиш на крака..

Самият аз съм на 30 години и имам 18 годишна приятелка. Много хора не одобряват връзката ни, наричат ме педофил и още какъв ли не, но само аз си знам какво изпитвам към нея. За сега не съм я запознавал с родителите си защото ми се струва малко раничко, но никога не съм се срамувал да я запозная с приятели и с други роднини. Радвам се на всеки миг с нея, защото животът е твърде малък, и трябва да се радваме на малко си щастливи мигове! Желая ти успех, и да ти е живо и здраво детенцето. Знай, че ще намериш човек, който да застане до теб и да ти помага в трудните моменти рано или късно, но по добре да го намериш по-късно отколкото никога да не го намериш! Успех!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2eaa18961d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абсолютно съм зад номер 1... той е мъж, по-млад.. може би е решил, че му се живее още без да се обвързва... Но ти си майка на първо място.. както не споменаваш за децата ти, че са с теб просто болката ти е 100 пъти по-малка от тяхната.. и мен извини, ако ти се струва обидно, но така е... специално за прощаване от любов знам много повярвай ми... много голяма любов изпитвам и много съм прощавала (не само като бройка на случейте, а и като тежест..много тежки неща съм простила)..., но пак ти казвам.. преди всичко останало ти си МАЙКА!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 5e86b17623
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както виждам е доста лесно да се дават съвети... до като всеки попадне в ситуация в която дори не си е помислял, че точно на него ще се случи.

Аз миличка имам подобен проблем, но с по-различно развитие на нещата. Семейна съм с две големи вече деца. Преди близо две години се запознах в чата с мъж доста по-млад от мен, но за мое учудване се разбирахме идеално поне в чата. Е и в момента имам връзка с него, не се виждаме твърде често, той също е обвързан. Но.. макар и в моето семейство нещата да не вървят /съпругът ми не работи от години, пийва и като чели така му харесва/ аз никога не си правя илюзии, че между нас двамата може да има нещо повече от това което е в момента.

Опитвам се да спася брака си, макар, че нез нам дали при тези обстоятелства бих успяля. Но въпреки всичко, въпреки това, че силно обичам това момче, че често мечтаем заедно, че страшно ми се иска да съм се родила в друго време, аз и за миг не вярвам че той би бил вечно мой. Просто в природата мила има някои закономерности, които за съжаление не можем да прескочим. Биологичния часовник си казва думата. Та моя съвет към теб е да вдигнеш глава, да преглътнеш собствената си грешка и да се опиташ да продължиш.Това е живота, такъв какъвто си го направим. Не изпадай в депресия, няма безгрешни хора! Желая ти успех мила!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e56a3f72fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моля номер 4 ако имате желание нека се чуеме или поне да се свърvеме чрез емайл? Само не зная как да стане това?

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 5e86b17623
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От номер 4 - нямам нищо напротив мила. Дай някакви координати и ще те потърся.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d4339d8655
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моля номер 4 ако имате желание нека да се свържеме аз съм авторката на разказа. Искам да поговориме. Имам и някои въпроси към Вас. Много Ви моля.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 5e86b17623
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм №4, нямам нищо против да се свържем, дори го написах вчера, дайте координати, каквито искате и ще се свържем. Хубав ден от мен!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: d4339d8655
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   filipova.1979@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 25b0783ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе жена, как може да ти е нужен точно този човек?? Ти чуваш ли се?

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 238c3b9d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 4 е хитра, но дамата не е могла да бъде хитра, тя е обичала и обича. Ясно е, че ще си понесе последствията. Това е любовта, след нея остава пепелище.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ff3b69b78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си писала за семейството си, не си казала, дали си си отгледала децата, преди да се прибереш в Бг. и не се чуди, че хората те съдят.
Аз избягвам да съдя, но те съжалявам - по-скоро съжалявам (нероденото?) ти дете. Дано имаш поне материални средства да го изгледаш, защото просто не мога да те разбера.
Колкото до „любовта„ на живота ти - той не те обича. Ако поне мъничко те обичаше, щеше да се оттърси от глупавите и изостанали норми на семейството и средата си, да стой до теб и да бъде сега до теб, щеше да иска детето ви.
Жалко, че си забременяла, защото детето сега е в крайна сметка жертва на вашите отношения. Ако нямаш и материални условия да го гледаш, просто много ама много го съжалявам този малък и невинен човек. Ти също донякъде си невинна, защото си сглупила с любовтта си, но пък (щом имаш деца и ко.) си достатачно голяма да можеш да се пазиш от бременност....не мога да те разбера и това е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker