Аз съм жена и съм влюбена в жена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм жена и съм влюбена в жена!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 8328 пъти
Здравейте, искам да споделя в няколко изречения своята история. Аз съм жена, винаги съм определяла себе си като бисексуална, защото връзките ми винаги са били с мъже, но съм имала авантюри (не повече от целувка в трезво състояние) с жени. Всичко беше в реда на нещата, докато не се появи ТЯ- жената, която ме накара да забравя за всичко останало! Обичам я с цялото си сърце.. емоционално, физически... тя е изключителна! Проблемите ми идват от там, че не мога да разкрия това пред никой, семейството ми никога, ама никога не би го приело и аз искам да ги предпазя. Работата ми е свързана с безброй контакти... общо взето всичко трябва да остане в тайна. Знам единствено, че не искам да бъда без нея и едновременно в това, че трябва да опазим връзката си в тайна! Чувствам се едновременно виновна, грешна, но и щастлива в любовта! Споделете ми моля дали някой е бил в подобна ситуация и грешна ли е според вас тази отричана от обществото, но чиста и силна любов? Благодаря ви, бъдете здрави и щастливи!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0aaa1520c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом те прави толкова щастлива това момиче няма нищо лошо. Отдай се на чувствата, не живеем 10 живота за да има за кога да отлагаш. Вярно, че обществото ни все още трудно приема такива връзки, но все пак не трябва да се живее за хорското мнение. Разбира се има някакви граници, но ти нищо лошо не правиш на никой.
Колкото до родителите ти, няма да те разберат в началото определено, но мисля че биха могли да свикнат, зависи как им представиш това момиче, зависи какви взаимотношения показвате пред тях. Никой родител на иска детето му да бъде наранявано и да страда. Успех!

Муцито.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 54c154cf5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом си я харесваш и ако и тя те харесва лошо няма, стига да не афиширате връзката си. Помисли реално какво толкова странно има в това две жени да седят в кафене и да си приказват докато си пият кафето или да гледат кино и да ядат пуканки. Що се отнася до родителите защо трябва да им казваш, просто си си намерила приятелка с която излизате да се видите, мъжете като излизат на по бира това едва ли някой го възприема като доказателство за педерасия.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f77786c3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хей, аз съм на 16 и съм също като теб бисексуална, но нашите не са ОК с това. Все се надявам, че ще ме приемат каквато съм, но ти след като се определяш като "жена", значи и сама можеш да отговаряш за себе си. Ако ти си щастлива и семейството ти те обича истински, и те ще се научат да бъдат щастливи за теб. ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 29f42dc80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз мисля, че е все още много рано да тръбиш и афишираш връзката си пред хората. Изживей си го това чувство, наслаждавай му се, може след време да се окаже, че е бил поредния флирт в живота ти - красив и безобиден; може след известно време пак да се влюбиж в мъж. Изчакай, време е мъдро и ще ти покаже...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 06ca2f6b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   Честито! Как ще се казват децата ви?

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dc5e29082b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Сериозно ли? Има милярди мъже по света мислиш ли, че ТЯ е ЕДИНСТВЕНА? Не одобрявам нито гейове двойки, нито лeзбийки. Моето мнение едва ли те интересува, но и много други хора по света мислят като мен. Против!
Какво ще кажете, когато детето ви види 2ма мъже или 2 жени да се целуват и да се барат по-улицата, и ви попита тате какво правят тези хора и редно ли е? ! Какво ще стане, когато ващо дете почне да го прави, защото си мисли, че е редно, а всъшност не е педал!? ! Ще изникват хиляди въпроси, ще изникват хиляди проблеми, хиляди компромиси трябва да правите, ако сега ги приемете в нащо НЕнормално общество!

Moмиче 17год.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a56f68c9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отношенията които имате са си ваши лични. Защо е нужно нечие одобрение? Радвай се на това, което те прави щастлива и не го тръби пред всеки. Хората са злобни и ще се месят където не им е работата, ето и аз взех да ти завиждам ;)
Изживей мига, няма нищо по сладко от любовта, каквато и да е тя. Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4c9eb6ac50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На 16, бисексуална и вашите са OK с това, леле леле... Сигурно на 25 вече ще.. не ми се мисли

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6402a91293
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ви мили хора! Аз не искам да афиширам връзката си в никакъв случай. Просто споделих, защото изпитвам някакво чувство на вина. Жената, която е до мен е също толкова влюбена и отдадена. Както тя, така и аз самата имаме доста сериозни професии и никоя от нас няма интерес от публичност!
Пожелавам ви прекрасни мигове и много щастие!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df32bef5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Мила авторке, влез в youtube и си пусни песента на Лили Иванова – "Любовта е по-силна от всичко".

XoXo
jay

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 59c1adc4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Пиша ти, понеже те разбирам. Мойта най-дълга и силна връзка беше с жена, това беше единствения човек на който дадох втори шанс.. и с нея преживях неща, който никога няма да преживея с мъж. Не се подтискай - бъде себе си и се наслади на тази връзка! Всеки има право да е щаслив, а щом този човек те прави щастлив - бори се за него.

смея да кажа, че с подходящите хора (които не са тесногръди и ограничени аборигени) ще намериш и разбиране - при мен нямаше проблеми с жената, само мнението на мъже, които бяха убедени, че едва ли магическия член ще ни "излекува", тъпите въпроси "ама кой е мъжа при вас"... знаеш ли... една от най-яките двойки, които познават са 2 момичета и са заедно от 5 години.. и ти става кеф като ги гледаш какви са сладури и двете. Въобще не го мисли, ами смело се наслади на твоето момиче :))) Успех

Оффф

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df1206509b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   За този, който търси съвет

Цитат:
"Знам единствено, че не искам да бъда без нея и едновременно в това, че трябва да опазим връзката си в тайна! Чувствам се едновременно виновна, грешна, но и щастлива в любовта! "

Чистият по душа човек Няма тайни за криене. Ти сама се осъждаш, че това е грешно и така е. Правилния живот е даден от Бога и той не ни учи да злоупотребяваме с плътта си. Всеки е грешен на тази земя, но ако искаме да живеем винаги, трябва да спрем да грешим. Истинската любов не се състои в угаждане задоволяването на плътта. Потърси информация и ще видиш - търси истината. Човек не е създаден да живее за себе си, а да открие и даде любовта си(което е Божи Дух) на другите. Любовта не е материална, не се състои в задоволяване на нагони и други материални придобивки, а се състои в търсене и следване на истината, което е Бог. Всичко останало е суета и задоволяване на собствен егоизъм.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0aaa1520c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   До номер 9 - ама ти сериозно ли? Представи си, че съществуват хора който харесват себеподобните си, какво? Обществото да се отрече от тях? Да ги замярат с камъни? Всеки има право да живее така както той иска, без да вреди и пречи на другите! Живеем в 21 век, свободен свят. Колкото то децата, те също порастват, също имат мозък - това че ти си закоравял/а в мисленето си е лично твой проблем! Авторката се чувства добре с това момиче и това е важното! Такива като теб умират в самотта и неразбрани!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0725174baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Няма нищо по-хубаво от любовта и то такава истинска като вашата, няма за какво да чувстваш вина. Това е най-прекрасното нещо, което може да ти се случи. Бъдете щастливи!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 58dc790729
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Подкрепям мнението на номер 10. Авторке, не се чувствай виновна, че обичаш! Не е нужно афиширане, но с постоянно криене все така ще изпитваш вина. Дай време на времето, и ако чувствата ви са все така искрени, поговори с вашите спокойно, обясни им, а дали ще разберат проблема е техен. Ти имаш право на щастие и не го съобразявай с мнението на другите. Те няма да обичат или живеят вместо теб! Изживей любовта си спокойно и щастливо!

Боби

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8aeb5156ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз също се влюбих в жена но почти не я познавам. Класна е на моят син като я видя ми се подкосяват краката. Мисля само за нея. Какво да правя? дайте ми съвет.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c28c6d2786
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Моля те отиди на психиатър или поне на психолог. Вярвам на науката и знам, че при гейовете (родени такива, а не "станали") е ген - някаква необяснима засега мутация, но е факт, че го има този различния ген. При жените обаче не се открива подобен ген и всичко е чисто и просто психично отклонение, настъпило, а не вродено. Имам и примери пред себе си - познавам 3-4 като теб. Смея да твърдя, че всяка от тях си е имала проблем с мъжете, със себе си, разочаровала се е силно от нещо, преди да се "влюби" в жена. Сигурна съм, че и при теб е резултат от нещо преживяно или пък неизживяно. Потърси помощ от специалист, докато не е късно. Теоретично погледнато живот с друга жена би бил много прекрасен - може да се разбираш с нея истински, да гледате на света по еднакъв начин и всичко да е много лесно, непринудено. Но замисли се за другото - допълването, семейството, децата. Един ден ще си просто ще загубиш напълно способността си да бъдеш жена, а дали тогава няма да ти се прииска?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 95456b6235
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 20, аз също съм имала проблеми с мъжете, но винаги съм се определяла като бисексуална. Това, , че съм имала проблеми с мъжкия пол, доведе до там, че сега да искам само контакти с жени, но не ме е направило лесбийка! Ако бях хетеро, нямаше да се превърна с лесбийка само защото съм се разочаровала от мъжете, но аз съм бисексуална и затова просто съм решила да " отворя другата врата".
П. П. : не съм авторката, в случай, че някой реши така. Но и аз като авторката не мога ли да кажа на семейството си, но ще търся любовта.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cd03d0e294
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Аз съм номер 19 и ми се случи друго. Моята най-добра приятелка ми призна че е влюбена в мен малко лед като и казах, че съм влюбена в класната на моя син. Бях изумена и незнаех какво да правя в последствие се влюбих в нея. Още не сме били заедно, но понякога още си мисля за другата. Дали наистина съм се влюбила и в коя не мога вече да разбера. Главата ми е в дилема.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 504d324c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Здравейте

От известно време се намирам в подобна, нова и странна за мен ситуация. Мисля, че съм сериозно привлечена от жена, с 15 години по-възрастна от мен ( аз съм на 33години ). До сега никога не съм имала връзка с жена и също така никога не съм изпитвала такива чувства към някого от другия пол.
Просто забелязах, че тя има специално отношение към мен и че ме гледа по особен начин, търси контакт с мен по време на работата, а ако случайно ме докосне сърцето ми ще се пръсне. Стана така, че забелязах тези неща и от тогава изпитвам чувства към нея. Тя е много интелигентна и като цяло това което ми харесва в нея е умът и, държанието и и възгледите и. Когато се запознахме ми направи впечатление, че ме гледа много много особено, даже си помислих, че не ме харесва. След това за мен беше интересно да общувам с нея в чисто професионален план, защото тя е много много добър професионалист.
Не ми и минава през главата да и кажа, защото тя е семейна и освен това е може би мой потенциален шеф след време. Може би греша, може би е просто добронамерен човек? Или пък не греша, усещам химията която се обменя между нас, така както съм я укещала между мен и мъж по-рано.
Зааблуждавам ли се, какво се случва с мен?
Можете ли да ми дадете съвети, какво да правя, да ми помогнете да си отговоря на въпроса какво се случва с мен? Мисля изключително много за това и съм доста объркана.
Благодаря предварително за всички мнения
Т

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 49f5f17e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз съм авторката. Силно се съмнявам да се заблуждаваш. Не знам какво да ти кажа, но аз съм на мнение, че нещата трябва да са ясни и да се играе открито иначе е много гадно! Кажи и истината.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9a36df659b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   "Можете ли да ми дадете съвети, какво да правя"

Да мога, не изпадай в тези извращения! Това е зло, неестествено и против Божиите закони. Имай самообладанието и самоконтрола да не вършиш зло и извращения!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2f45ec21dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Човек не избира какъв да се роди. Всички сме хора аз съм за това да изживеете любовта си. Аз също имам връска с момиче първата ми връска с момиче заедно сме от 2 години и досега никой не ме е карал да се чувствам толкова щастлива. Може да се каже че още от самото начало живеем заедно, пред семействата ни и всички останали сме просто много добри приятелки и съквартирантки. Най-близките ни приятели и ннякой роднини знаят за нас и ни подкрепят.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1d5d82a291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Стига да не се подстригваш, обличаш и държиш като мъж, няма защо да се притесняваш от връзката си. Изживей любовта си. Ако е писано, по-късно може и да се влюбиш отново в мъж, да имаш семейство и деца. Но, всяко нещо с времето си!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3b44eff3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   „Сериозно ли? Има милярди мъже по света мислиш ли, че ТЯ е ЕДИНСТВЕНА? Не одобрявам нито гейове двойки, нито лeзбийки. Моето мнение едва ли те интересува, но и много други хора по света мислят като мен. Против!
Какво ще кажете, когато детето ви види 2ма мъже или 2 жени да се целуват и да се барат по-улицата, и ви попита тате какво правят тези хора и редно ли е? ! Какво ще стане, когато ващо дете почне да го прави, защото си мисли, че е редно, а всъшност не е педал!? ! Ще изникват хиляди въпроси, ще изникват хиляди проблеми, хиляди компромиси трябва да правите, ако сега ги приемете в нащо НЕнормално общество”

Скъпа моя.. гледай сега. Любовта няма граници, няма определние, като гадже и какво и да е било. То е чувство. Чувството, че този човек те допълва. Може понякога да в грешно, но го има.
окей. Ти имаш свое лично мнение, но все пак не трябва да се отнасяш с хорските малки трудности в определен момент от живота им като лека насмешка даже хейтъркско.. Хората не избират... а сърцето. Това е важното. А не до това каква им е ориентацията. Сорка, но това не е твоят живот. Всеки избира сам. Всеки е различен. Селави

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 611c2747ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Номер 9 да помогне на планетата и да се гръмне, мерси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker