Има ли повод за тревога, или вече се вманиачавам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли повод за тревога, или вече се вманиачавам?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4728 пъти
Здравейте! От известно време нещата между нас куцат. И двамата бяхме доста изнервени, имахме си проблеми и в повечето случаи си изкарвахме всичко един на друг. Усещам разлика в отношенията ни.. Пак се смеем, прегръщаме, целуваме.. НО сме някак по-студени. Снощи му взех телефона, да звънна на приятелката на брат му, да я помоля да ми даде един номер и се разбрахме да ми го прати на смс. Когато го получих отворих входящи съобщения и останах смаяна.. Видях начало на смс "Хей сладур.... " от непознат номер. Убедена съм, че всяка жена на мое място щеше да отвори смс-а. Това направих и аз. Пишеше "Хей сладур, кога ще ми напълниш витринката с мляко??? " нямаше нито име нито нищо и пак казвам номерът не беше записан в телефона.. Понеже такава му е работата (в хранителна борса/разнос на млечни продукти) започнах сама да се убеждавам, че е по работа и нищо повече, но това не ми дава мира. Ако беше по работа можеше да му звънне и да си направи заявка, а повиквания от и към този номер нямаше... а дори и да беше с смс поне щеше да пише от кой магазин е и какво точно иска... не искам да го притискам, но това ме тормози.. как мислите Вие...? Това нещо ме гризе, дори след като заспа снощи станах и се преместих да спя в другата стая.. вече и аз не знам какво да си мисля...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4a9c9347b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е параноя, опит за изиграване на сцени които водят до психологическо натоварване от разиграните последствия. Реално, това са действия които не се случват и няма да се случат, но ви "побъркват". Нямате причина да се питате. Може да е някоя лелка която да го закача защото е "млекаря". Нож с 2 остриета. Казва нещо с 2 смисъла, не че той ще се радва на старото и месо... Успокой се, колко "секс бомби" работят в магазин? Да си видяла Бритни Спиърс или някоя друга там?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 17ea62e11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 каква параноя, аз ако прочета само "Хей сладур" че й "кога ще ми напълниш витринката с мляко?? " такъв скандал ще му вдигна, че ще ме запомни!! Кой за каквото си мисли... ама доста закачлив смс, поне за моите принципи.
Авторке, говори с него и го питай къв е тоя смс. "Кога ще ми напълниш витринката с мляко" може да няма скрит замисъл :D, ама от къде на къде ще му пише "хей сладур", много е нахална тази. Обвързаните мъже са забранени!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b767febfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Някоя продавачка опитва почвата и точно сега не е момента ти да се отделяш и сърдиш на него. По добре му обърни повече любовно внимание да не си позволи да мисли за друга от колкото да лягаш в другата стая.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0978eb9441
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужас! Ужас! Ами ако е някой дърт гей?...

Фактът, че възприемаш партньора си по този начин достатъчно красноречиво говори, че още не си готова за истинска връзка.

"Убедена съм, че всяка жена на мое място щеше да отвори смс-а." - не всяка жена, а всяка ИНФАНТИЛНА жена.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 67ff3eabbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Стига сте заблуждавали момичето. Ясно е, че нещо има между тия двамката. Момиче бъди нащрек и не се оставяй приятелят ти да те мами. Какви заявки по телефона бе хора с "сладурче" я се осъзнайте и то с смси. Факт е че и държанието му се е променило-всичко е ясно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4df4fb3dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нямаш право да му ровиш в телефона и където и да е другаде-това е лично пространство, ако уважаваш човека до себе си няма да го правиш... Очевидно, че е по работа, нищо особено не е, а ти си си въобразила нещо. Каква е тая ревност, сигурно си с низко самочувствие-това ще те изяде, бе момиче, недей така...
Аз съм женена от сума ти време и никога не бих посмяла да му отворя писмо, смс, емайл, скайп на моя мъж, защото го уважавам и му имам доверие и защото не ми е работа да ровя, а и не искам да знам, да го задушавам или притеснявам. Ако пък е станало нещо, аз не бих разбрала до момент в който той не говори с мен или не усетя по индеректен начин, че има нещо, но не се е случвало до сега... Ако пък има нещо, то ще излезе наяве и ще се усети, тогава и да ровиш и да слухтиш файда няма, в крайна сметка ще се разделите ако ви се е изчерпала връзката и как ще го държиш тогава-със заплахи, с молби, със сърцераздирателни сцени? ... По добре помисли как да освежиш и обогатиш връзката си и да внесеш повече спокойствие и стабилност в отношенията ви.
Но в случая мисля, че няма абсолютно нищо, това не е любовен смс, ти само си въобразяваш и нервите ти избиват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8a9a7cf232
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не питай старило, а питай патило. Това си е флирт със или без секс само те си знаят, но по-вероятно е първото. Не е невинно, не бих го отминала. Обясни му как си попаднала на съобщението и поискай обяснение. Ако иска, нека провери твоя телефон, предполага се, че няма какво да криеш. Проследи реакцията му, гузната съвест лесно се познава. Ако се смути и почне да нервничи или да се заяжда, че си му ровила в телефона, значи има нещо гнило.

Не оставай нещата така, дори и нищо да няма, защо ще пази такива съобщения в телефона си, предвид че е обвързан. Трофеи ли колекционира, да доказва на себе си и на теб (както се вижда от случката) колко е търсен и вървежен. Това е комплексарско и много егоистично.

До гуша ми е дошло от боклуци. Не се научиха да си държат оная работа в гащите и да са по-внимателни и дискретни. Всичко на показ, цял сват да разбере, че ангелите са им слаби. Има такива тикви, които и в интернет публикуват документираните си забежки като същевременно се надяват да не ги разкрият???!!! Колко точно тъп трябва да си????? Маймуни!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 601306d8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (64 гласа)

8.   А бе стига сте дрънкали глупости. Ти пък авторке така ли не вдяваш смисъла какъв тип витринка да пълни. Няква лигла, къде се прави на забавна се е изцепила с тоя смс. Аз ако бях мъж даже нямаше и да се усмихна. Много пошло. Ако това ще те успокои, щом не го е изтрил значи няма какво да крие.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1c01e1caf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   "ХЕЙ СЛАДУР" - значи, че той все пак няма близост с тази особа. Така подвикват циганките като ги подминеш, а те настояват да ти гледат :Р
"КОГА" - означава, че я е игнорирал доста дълго време и вече е изгубила търпение, но все пак си пита.
И в заключение - хубавото в цялата тая работа е, че не е писала: кога ПАК ще ми напълниш витринката???
Та въпросът продължава да виси :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d697b1d88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе ослушвай си се.. може и на прав път да си, не слушай 1 и 4 комнтари /поне за сега само те се виждат от мен/. Но не изпадай и в крайности де. Само бъди по наблюдателна, нищо повече. Времето ще си покаже. Не е нужно да спиш в друга стая, не съди без доказателства.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d01b25cd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мъжете са такива глупаци, и да няма нищо засега, повярвай ми-ще има

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 28552aec30
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   О боже, какви глупости говорите на момичето.. Миличка колкото и да са ви обтегнати отношенията, няма смисъл да си премълчиш за такова нещо и да го криеш в себе си. Не се карай с него просто го попитаи, казваш му случайно видях този смс в телефона ти когато търсих еди къв си номер. Би ли ми обяснил какво по точно означава? Казваш му го спокойно и виждаш реакцията му ако започне да ти вика, ти защо ми ровиш в телефона, за каква се мислиш... нали си знаeш какво означава това? Как пък един не написа, че това може да е закачка именно заради работата му. Според мен не е по работа не искам да те разочаровам, но аз ако видя подобен смс на моя приятел... Моля се такова нещо да не се случи. Не бъди наивна глупачкааа!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2013c57fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Някаква продавачка му се натиска съвсем открито, абе направо си го проси. Виж има ли отговор от негова страна в изпратени съобщения. И по повод коментарите за личното пространство ще кажа, че имаш право да знаеш какво се случва с връзката ви и всички средства са позволени.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1e9f204e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Прочетох историята, после и коментарите, много неща минаха през главата ми - от това, че смс-ът е невинен, просто закачка от момиче, което се прави на интересно, до това, че всъщност е заигравка след секс...
Може само да се гадае, всичко е главата на човека до теб, просто го попитай!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b33c9e88ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Точно защото сте такива дребнави и смотани повечето жени, затова мъжете ви ще крият от вас дори дреболии и ще ви кръшкат. А стоят с вас, защото просто сте им удобни. Говоря за женички, които ровят по телефоните на половинките и ги държат изкъсо за всеки хвърлен встрани поглед. Като пявици сте. Личен живот нямате ли вие, че се чудите по какъв начин да дебнете мъжете си? ! Вместо това намерете време за приятелките си, които не сте чували от много време, погрижете се за себе си, правете нещо приятно. Нека и мъжете ви си отдъхнат от вас, та да се затъжват и да не се налага да кръшкат.

Един мъж, който кръшка и сами си направете изводите защо!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e1bee8e1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Може да е всичко. От някоя мила закачливо-застаряваща леля, която се прави на пич, от по-възрастен познат-клиент (някои чичовци така си приказват, не ти ли се е случвало), от напориста мадама, която го сваля или от... любовницата му. Номерът не е ли записан с име? Ако не е - червено знаменце, защото обръщението "хей сладур" е като към човек, който се очаква да ти има номера, а не да се чуди кой е отсреща. Що го пази? Ми - или не си трие никога смсите - тука може да е от всеки, или като сувенир да си вдига самочувствивто - от мацка ще е. Сега аз винаги съм била толкова директна и неревнива във връзките си, че са ми казвали, когато някоя ги сваля и тн, без страх от драми от мия страна после. Може са е някоя неприятна, но да го е страх да ти каже, че му се натиска. А може и да си хойка.

Така и така нямаш сеама и си ми чела съобщението, ще те посъветвам да направиш бещо, което аз никога не бих, но явно си много напрегнаъа и може да разреши мистерията. Препиши си номера и звънни от друг телефон. Виж какъв глас ше вдигне и ако е жена, кажи че търсиш магазин/кафе "слижи-тук-некво-име". Ако е в млечния бизнес ле си каже, че нейното кафе се казва по друг начин примерно. Абе тъпичко ама ако си много отчаяна, почнеш лида ровиш гледахда приключи по-скоро за да не се тормозиш. Разбира се най-добре си го питай, но нещо ми подсказва, че няма да го направиш директно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a99b687b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   от авторката : Благодаря за съветите! До номер 16 :) не съм дребнава а и за смотана не се имам! Нямам навика да му ровичкам телефона а на този смс попаднах съвсем случайно!! Има си личното пространство излиза си с приятели, както аз с приятелки и това винаги си е било така, няма да се промени! Аз не крия нищо от него нито пароли нито телефони.. имам приятелки дето с телефоните си и в банята влизат а аз го оставям дори когато отивам до магазина да речем. Всичко е приятелска закачка! Разбрах това от следващия смс получен от този номер. Смс-а гласеше " Хей секси много жалко, че днес не можахме да се видим ама нищо и утре е ден.. Не ме пропускай в бранша само ти си вървежен! p. s. Barbie откачи ли вече? Не се юркай базикаме те! Цунки А. и Д. " ( сестра ми и приятелката и) хванали се на бас просто да видят какво ще направя. Хора без работа един вид! И просто за протокола и за втория смс не съм ровила той дойде и ми каза има нещо което трябва да знаеш. Получих 2 смс-а от една мацка ето ги.. :) и здраво се посмяхме след това! После ми каза, че иска да градим семейство и никога не би ме излъгал или скрил подобно нещо! та така де това е на кратко

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e1bee8e1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Супер :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 22b60098ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Абе, защо в този и не само в този сайт, когато се стигне до нещо подобно, само жените говорят за лично пространство? Когато някъде присъства думичката "СЕМЕЙСТВО" там личното пространство се отнася за двама души, демек семейство, а не аз съм си аз ти си си ти, тогава се получава нещо като... нензам, няма такова нещо. За мен има НАС. Няма моя телефон, няма моите пари, няма моята кола, няма моята тоалетна хартия, а има наето еди какво си. Не ме разбирайте погрешно, но за лично пространство говорят хората, които крият нещо. :) Само и единствено мое мнение.
Колкото до смс-а, нензам може да е от някоя лелка или пък от секс бомба, но само закачки. Аз ако имам някаква авантюра, или ще си крия смс-ите или ще ги трия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker