Да поживеем заедно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да поживеем заедно?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2222 пъти
От известно време, приятелят ми предлага да живеем заедно, но аз много се колебая. На 22 години съм, той на 23. И двамата сме студенти в София и може би, ще ни излезе по-изгодно едно такова съжителство, обаче не знам дали да рискувам. Започваме след десетина дни и той е много настоятелен.

Според него, така ще се опознаем най-добре, ще си разберем кусурите и ще преценим, дали може да продължим и за напред. Хубаво! Само че.. кой е казал, че искам да продължаваме със сериозна връзка и съвместно съжителство. Мен ме устройва да сме просто гаджета, по ученически. Без много сериозни ангажименти и съвместни планове, без общ дом, общи сметки и всекидневни караници за разпилени чорапи. Споделих му, че това не е за мен и не се чувствам готова за такъв тип връзка, нито пък той е готов - никой от нас не се е наживял. Излизаме си по отделно по-често, от колкото заедно. Ще взема да намеря чуждо бельо под леглото, после да стават грозни сцени..

Това е, което споделих и с него, не съм спестила нищо. Друго ме притеснява обаче. До момента, не съм имала много сериозна връзка. Половината ми приятелки се изпоомъжиха, направиха деца, някои имат и две.. Някак, животът на хората около мен, преминава на друг етап, а аз не мърдам - в това отношение съм вятърничева и не търпя развитие. Родителите ми претърпяха много тежък и драматичен развод, от най-пошлите и това сякаш ми се отрази. Видя ли, че едни отношения се задълбочават, автоматично намирам 1000 причини да ги прекратя. Дали просто не ме е страх и дали няма доза истина в думите му - може пък, наистина да е добър опит и да ме обогати.
Как бихте постъпили на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 72a1c04be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто не си готова още, простичко е. Продължете още известно време така, ако той те обича, ще почака, а ако има някакъв проблем между вас ще си проличи. Това за приятелките го забрави, въпреки че на тази възраст две деца, ми звучи като нищо да не си видял от младостта си и от живота.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0edf7ff88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дай малко повече информация за вас двамата - какво работите, от София ли сте, или от провинцията?
Иначе щом от твоя страна е несериозно, щом се съберете ще се разделите и след това. Аз така виждам нещата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d159780e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И двамата сме от Варна и учим в София. И двамата работим по малко, но родителите ни помагат основно. Това, че ще спестим половин наем, не е водещо. Ако се съберем трябва да е с голямо желание, за да не стане както казвате - да се разделим на 1вата седмица и после да се чудим, какво да правим..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 353391303a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, ти на районен инспектор ли се правиш?
Не ми е ясно, как ще й помогнеш, като ти каже какво работи и дали е от София!? !

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bef958d33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Страх от обвързване обобщава положението. Причини си има сто процента- дали ще ги преодолееш зависи от теб. Има хора, които се чувстват по-добре и сами и са си достатъчни. Прецени си дали наистина те е страх от сериозни връзки, защото то това си е и проява на отговорност някаква или просто си си самодостатъчна.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a6cd135767
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не, не го прави.. и при положение, че не го искаш.. аз го исках, бях готова и за скандалите с чорапите и сега съжалявам... никакъв смисъл няма! Приятно е наистина да си живееш с любимия и да се гушкате и ала бала.. ама това може да го правите и като си ходите на гости. Повярвай за него плюсовете са мн повече, отколкото за теб. Ти ще трябва да готвиш, да чистиш, да переш.. в началото може и той да го прави, но после всичко ще остане за теб! Ще спрат милите есемеси от него, понеже ще бъде до теб, няма да ти звъни толкова често, няма да има цветя.. ами какво ще има за хапване тази вечер?? За какво трябва да си губиш младостта и силите и нервите в някакви истории, за които още не ти е дошло времето! Не знаеш това ли е твоя човек все още. Недей!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker