Обзема ме силна вина и срам при самозадоволяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обзема ме силна вина и срам при самозадоволяване
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 6625 пъти
Иска ми се да използвам прикритието на форума и да споделя нещо с Вас което много ме тревожи.
Ще започна с малка прелюдия. Малко приличам на Стийв http://www.youtube.com/watch?v=xULzl146D18 http://a1.ec-images.myspacecdn.com/images01/64/fded330f85ac42f63016b37e7ab76c79/l.jpg
Като прибавим и това, че в тая криза по-често съм без работа или със забавена заплата и разчитам на родителите си, познайте какво следва? Ами това, че никоя жена не ме ще. Осъзнавам, че е разбираемо. От преди няколко години съвсем съм се убедил, че любовта не е нещо което заслужавам и, че ще си живея сам. В така създалата се ситуация е напълно нормално често да посягам към ръкоблудствието, което и правя. Изградил съм си цяла философия, религия. Имам терабайти с материал като филми и снимки. Осъзнавам, че това не е добре и е по-страшно дори от наркотична зависимост, но това е друга тема.

Напоследък обаче ми се случва нещо странно. Когато реша да ръкоблудствам ме обзема паническо чувство на срам и вина. Понякога се случва дори да си откажа планираната чекия, просто защото тези чувства са надделели над мерака ми. Струва ми се, че някои ме наблюдава. Понякога чувствам, че ми се присмива или пък остро ме осъжда. Не мога да обясня точно чувството. Дори вече чекията не ми е комфортна. Честно казано понякога ми се струва, че момичетата от снимките и от видията дори ми проговарят. От близо 4 години не съм имал контакт с жена, като разбира се всичките ми контакти преди тогава са били само с проститутки. Напоследък не мога да си го позволя.

Иска ми се да отворя една скоба и да разкажа за една случка от преди две години. Моя приятелка с която се познаваме много отдавна ми дойде на гости. В къщи нямаше никои. Аз я поисках като жена, а тя отвърна много остро. Обиди се и повече не ми проговори. Каза ми неща от рода на "Как можеш дори да си помислиш, че ще легна с такъв нещастник като тебе? Ти си безработен, безпаричен и разчиташ на родителите си. Нямаш кола дори и т.н." Тези думи много ме наскърбиха.

Лятото бяхме на Велинград за няколко дни с една компания. Приятелка на моя позната от компанията беше отправила много странни коментари за мен. Тя била магистър по Психология, специално за поведенческите науки. Коментирала, че като сме били на басейна или сме се разминавали с красиви момичета по улицата аз съм навеждал глава виновно. Маята позната казала, "Ами да, тоя е доста затворен човек". Бихейвироистката обаче отвърнала "Не това поведение и изражение е на жестоко чувство на срам и вина".

Ако се опитам да се самоанализирам стигам до извода, че поради факта, че знам що да стока съм и подтискам някакви влечения и емоции. Осъзнавам, че любовта, секса, чувствата са нормални общочовешки неща, които за съжаление на мен са ми много, много чужди.
Какво мислите? Как да подтисна това чувство на паника и притеснение при ръкоблудствие?
Дали е нормално това което става?

Благодаря Ви предварително за отговорите и вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87f82c217d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Срам и вина, да бе, тая психоложка да не е девствена? Прав си донякъде, мъжът ми остана месеци без работа и какви ли не проблеми, но пък имахме страшен секс, развратен, безсрамен, веднъж ми каза, че щом го искам така и правим всичко това, проблемите се стопяват и се чувства човек и повече мъж. Скоро нещата се оправиха - искам да кажа за всеки мъж е важно да има здравословен сексуален живот за да се чувства мъж и да успява и иначе. И за жените е така, но те се утвърждават като станат майки, това им дава самочувствие и понякога дори забравят секса. Моят съвет - ако можеш и ти го пожелавам, да си хванеш сериозна приятелка, да се скъсвате от секс, тя да вярва в теб като мъж и като човек и всичко ще си дойде на мястото.
И не, не е срамно да се мастурбираш, правят го всички, жени, мъже, омъжени, млади и стари. И не непременно защото имат проблеми, а защото имат сексуална енергия, която трябва да се удоволетвори - така е устроен човекът.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1e9d08b290
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Виж сега, Стиви. Ще ти се секс с истинска жена. Обсебен си от тая мисъл. Нямаш желание за успех, пари, приятелство, работа, любов. Искаш си топване и това е. Разбирам. 4 години са много. Точно за това не се замисляш, че на твойта приятелка сигурно и е било обидно да и предложиш тала, щото си е малко като "моля те, искам да ти пъхна парче месо в задника". А тя вероятно не е птчаяна - тоест получава си секс редовно. И не я привличаш. В следствие на което (понее жените сме такива) тя аргументира отказа си по най-тъпия начин- обиждайки те. Щото така си вдига самочувствието - иначе ако беше рекла "да", все едно и тя е женски Стийв. Да, ама ти се сдухваш и си казваш"аз съм изрод". Което си е така в очите на някои. Страх те е, че никога няма да изпълниш мечтата си - секс с жена по взаимно желание. Сегааа- занижи критерия - никоя мадама от порното няма да ти дойде на крака. Ти би ли спал с някоя мацка, която прилича на Шрек? А би ли си приказвал просто с нея? Отговори си на тоя въпрос и ще разбереш какво мислят другите за теб. Рабира се винаги имаш шанс да станеш по-умен, забавен и гоуин и да те харесват заади друго а не външния вид. Имах едно гадже - голям грозник, но уникалеб човек и мнго секси точно зради това. Не изпитвай вина - всеки има право на любов и секс. Но не всеки - с Памела Андерсън ако ме разбираш. Мечтите са безплатни, но пък реалността те кара да се огледаш за нещо като за теб, на твоето ниво. Пробвай да си повишиш нивото. Или изкарай повече пари и ходи по публични домове ако не стяа. Успех! ПП: И не, не бих спала с теб

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dedbed054f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз също понякога изпитвам срам от това че маструбирам. Като свърша и после си казвам "Кръвта се качи горе, помислих с главата и осъзнах... ". Аз съм на 20 и не съм имал сексуални преживявания. Не мога и да си ги създам, момичетата все търсят нещо с пари, нещо което пие, пуши, тестостерон на макс (демек се бара за кура през 2 сек). Става ми неприятно (не винаги, но не и рядко) когато свърша и се себеанализирам. Колко съм жалък да маструбирам. Но когато кръвта ми се качи на мястото си (деиствително когато ми се прииска секс, няма просто спирка за тъпото животно което иска да натиска до припадък у мен) мисля и за нещата които ме отвличат от такива депресивни мисли - фитнес/бокс те ми отнемат голяма част от силата и просто не ми остава време за глупави размисли. Спорта изправя и най-кривото дърво. Заеми се, всеки ден, бухай като чудовще! На лостове, на пейки, в парка - тренирай! С годините ще свалиш килограмите от снимката, ще станеш привлекателен за някое момиченце.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b1f80121e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

4.   Не каза на колко години с и. Важно е. Ти самия си се самоопределил на базата на живота си до момента. Ако държиш тия мисли ще живееш в тази насока- чикии, безпаричие, ниска самооценка. Вземи чети нещо ново, което да ти даде криле, чети исторри на успели хора. Има много, които са били неудачници , а сега са на върха. Общо вдето имаш правата да възприемеш света както решиш. Започни и спорт, спирай жени на улицата да ги питаш как да стигнеш до някъде. Това не е изтъркано. Оправи нещата в главата си и те ще избият навън - за горната говоря. Остави долната да отдъхне малко и си събери мислите. Мечтай за нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b97267be86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравейте отново! Аз съм автора. Преди всичко огромна Благодарност на всички отговорили ми. Ще си позволя да коментирам Вашите коментари.

@№1 Честно да ти кажа и тази вечер ми се иска, но срама не ми дава. Относно приятелката отдавна съм се премил и съм се убедил, че на този свят има определено количество души осъдени да живеят без любов. Аз съм от тях. Пробвал съм преди, но все не става работата. Явно просто не ставам. Не, че като Стийв викам на всяка "You want some of this bitch? ", но просто явно нещо не е наред. Пък като се прибави и фактът, че финансово съм просто "цъфнал и вързал", просто морала не и позволява да кажа на някоя жена искам те, но съм с гол тумбак на чифте пищови.

@ № 2 Благодаря ти за отговора! Дори и да ми е малко неприятно съм съгласен с всичко казано от теб! Честно да ти кажа никога не съм се заглеждал по префарцунени девойки тип Памела Андерсън. Опитвал съм със съвсем нормални и обикновени момичета. Но и с тях не става. Е разбира се, че има такива като женския Стийв и Шрек, които никога не бих ги чукал, но пък някои от тях са много приятни събеседници и компанията им ми е била много приятна. А за публичните домове съм прекратил традицията от преди няколко години. Просто откакто дойде кризата и финансово съм зле.

@ № 3 На 20 си още съвсем млад. Целия живот е пред тебе. Съветите ти за порт са много уместни. Преди като имах кинти спортувах. Карах колело. Играех тенис, ходех на преходи по планините. Сега като нямам съм се лишил от тези удоволствия. Силовите спортове, като бойни, фитнес бокс не ме привличат. Надявам се скоро да си намеря работа и да ги почна пак. На предишната за 4 месеца не ми платиха и заради това напуснах. В най-добрия случай ни казаха, че ще ни платят по една минимална за месец, толкова на колкото ни осигуряват.

@ № 4 Всъщност съм на 31. Имаш право в това което казваш. Искам скоро да запиша курс по английски за да го усъвършенствам и това да ми даде повече възможности за реализация. Наскоро гледах един филм за някакъв които буквално от улицата е стигнал до собственост на компания с Уил Смит. дори да е пресилено много ми хареса. Това за заговарянето на момичета по улицата съвсем не е добра идея, поне според мен. Тъпо и изтъркано ми се струва. Права си, че нщо не съм добре с главата. А относно спортовете смятам щом си намеря работа и потръгнат нещата, да се завърна към тях!
Вече не знам за какво да мечтая, тъй като преди години претърпях катастрофа на всичките ми мечти и цели и преобърнах цялата си ценностна система. Но това е друга тема. Може и за нея да напиша тук някои път.

Благодаря Ви още веднъж!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6d0fd81be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Цитат :
"Когато реша да ръкоблудствам ме обзема паническо чувство на срам и вина. Понякога се случва дори да си откажа планираната чекия, просто защото тези чувства са надделели над мерака ми. Струва ми се, че някои ме наблюдава. Понякога чувствам, че ми се присмива или пък остро ме осъжда. Не мога да обясня точно чувството. "

Не случайно цитирам това, каето си написал. Не да те критикувам, а ако мога да ти помогна. Четеш ли Библия? Предполагам че да, защото използваш термини от нея. Ако не четеш - съветвам те да я четеш. Ти се самоосъждаш чрез съвестта си за тези си действия. А наясно ли си, че нашата съвест е Божия Дух, който ни наблюдава? Човек без съвест не носи Божи Дух в сърцето си. Значи, Бог е този, който ни наблюдава и не иска ние като негови деца, да ходим против волята Му. В съвременния свят всичко това е на мода и е "нормално", но замисли се това ли е истината? Потърси я. Говориш за любов, значи разбираш, че секса като самостоятелно явление не може да замести любовта, която е от сърцето. Другото ти го нарече с правилната дума.
Не търси любов сред случайни връзки с всякакви жени. Ще намериш любовта, ако следваш Бог, защото няма нищо случайно на този свят. Казва ти го човек препатил.

Цитат :
"Осъзнавам, че любовта, секса, чувствата са нормални общочовешки неща, които за съжаление на мен са ми много, много чужди. "

Запази този подарък за жената на живота си и не си разпилявай живота в нещо за което ще съжаляваш многократно.

Цитат:
"Какво мислите? Как да подтисна това чувство на паника и притеснение при ръкоблудствие? "

Не подтискай чувствата на сърцето си, което те осъжда, а спри да се влечеш след похоти.
Ако се занимаваш с повече физически труд, ще си отвличаш мислите в друга посока и тея ти желания няма да са фикс - идея в живота ти. Опитай и пиши дали имаш успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b97267be86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Пак съм автора.
@ № 6
Много ти благодаря за отговора. Аз всъщност съм много вярващ, православен християнин. Преди около година се свързах с едни протестанти. Те обаче започнаха да ми говорят някакви неща които не исках да приемам за чиста монета. Казаха ми да си затрия всичкото порно, когато ми се доръкоблудства да се бичувам, да си унищожа всичките музики които събирам с години защото било грях пред Бога да се теглят мп3ки и накрая си дойдохме на думата, за десятъка. Абе в общи линии едно на ръка, че не покрих изискванията им, друго че ми се видяха малко нечиста работа.
Благодаря ти за напътствията, но аз все още си мисля, че има души осъдени да живеят сами, без любов!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b97267be86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отново е автора.

Отново е автора.
Иска ми се да споделя с Вас какво ми се случи миналата вечер и което много ме разтревожи. Живея сам от известно време. Та след две вечери отлагане заради голям срам и вина, снощи реших да действам. Само да отворя една скоба, че имам много материал. Около 3 TB филми и 1 TB снимки. Чекията за мене е култ, ритуал изпълняван по строго определени правила и начини. Обикновено пускам слайд със снимки и отгоре да текат два филма на always on top. Снимките ги подбирам по непорногравско съдържание. Най-често момичета по бански или такива по-секси облечени. Та снощи докато подбирах снимките ми се стори, че момичетата от тях ми говореха с глас. Казваха ми неща от сорта на: "глупак, некадърник, нещастник, какво зяпаш мене бе нещастник, я се виж, че на 30 живееш с родителите си и си безработен, не можеш да се грижиш за себе си, камо ли за мен, " и такива подобни. След като свърших казах на глас "Прощавайте момичета, аз съм просто един болен мозък".
Започвам да се плаша вече? Дали не развивам някаква психоза? Дали да не се посъветвам със специалист? В живота си имам приятели сред жените, но никоя не иска интимни отношения с мен, заради гореизброените причини и това, че изглеждам като Стйв.
Какво мислите за цялата тази работа? Не мога а не ръкоблудствам изобщо Ако продължавам така, до къде ли ще го докарам?
Благодаря Ви предварително за отговорите!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 14c5706aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пич, да си жив и здрав. След толкова много ръкоблудстване, което си извършил през живота си, ти малко по-малко започваш да се осъзнаваш, че това е грешно и не води до нищо добро. Това е защото си християнин, атеистите си мастурбират и никакви угризения не изпитват. Не го ли разбираш това? Бог ти дава шанс за покаяние въпреки всичко, което си направил и иска твоята подкрепа. Пристрастяването към порното е не по-малко зло от наркотиците и алкохола, но малко хора го осъзнават. Ако си един от тях прочети това - http://www.feedtherightwolf.org/2010/05/how-to-stop-porn-addiction-stop-watching-porn/ (Надявам се, че знаеш английски. Има и форум, където хора като теб от цял свят се подкрепят взаимно и окуражават, а това помага - да знаеш, че не си сам в борбата срещу злото, наречено порно-индустрия)
Искам да те попитам, защото казваш, че си християнин - тези терабайти с порно и снимки (уау, трудно ми е дори да си го представя) с тях ли мислиш да влезеш в царството небесно, а ?!
Започни малко по-малко да се опиташ да спреш порното. Първо за ден-два, после за седмица и т.н. Аз ще те подкрепям, в момента минавам през същия път и аз, защото осъзнах колко е ужасно всичкото това.
Успех !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e9d08b290
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хах, Стиви, не че не може да е защото си "добър" християнин, но малкоо ме съмнява. Възможно в да са първи признации на шизофрения от параноиден тип. При тая болест хората имат временни халюцинации и зрителни или слухови смущения, струва им се че неодушевени обекти им приказват или че някои отвън поставя чужди мисли в главата им. Няма нищо срамно да отидеш на преглед, по-добре да се открие в ранен стадий и да пиеш хапчета два пъти в седмицата, отколкото да си разсипеш живота, игнорирайки признаците. Основното в твоя проблем се оказва именно тия гласове, а не толкова липсата на женско внимание, както първоначално се заблудих. Имам близък роднина с такава диагноза и ти казвам от опит. Ти решаваш дали да вземеш живота си в ръце, разстройството на съзнанието е просто болест като всяка друга и е по-добре да се лекува. Човек може сам от несигурност и вътрешни скрупули да си докара хиляди проблеми. Толерантна съм към религиозния човек, постнал над мен, но в случая ми се струва, че проблемът е важен. Поговори с професионалист и се бори да имаш чисто съзнание, избави се от фикс-идеите и страховете си! Спокойно, има много такива хора в БГ, и съвсем не са луди, а си работят и живеят нормално. Но мерки трябва да се вземат за твое спокойствие. Приеми го както диабетиците оли хората с високо кръвно - ще полагаш понякога малко по-специални грижи за себе си. Дано греша, но тези гласове... Успех! От номер 2, която малко съжалява за грубия тон по-рано

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e9d08b290
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Също така още една следа, която ме наведе на тази мисъл и забравих да споделя - твоят ритуал за гледане на порно. Подобни усложнение схеми за прости битови действия сочат обсесивно-компулсивна склонност. Спокойно, това не е лудост - почти всееки има подобни натрапчиви мисли - да си мие ръцете често, да стъпва с десния крак рано сутрин, да прави нещо по няколко пъти, което му е "на късмет" преди да отиде на изпит или интервю за работа. Всичко го правим, то е нещо като наше си суеверие. Правим го, когато нещо е важно за нас, идея фикс - тото, секс, алкохол, лична хигиена. при теб явно сексуалната енергия има нужда от изразходване и за това концентрираш повечето си съзнателни обсесии и компулсии към задоволяването й. Бедата е там, че въпреки че obsessive compulsive не е лудост, те спомагат за развитието на по-серизозни проблеми в съзнанието ни. Хората с повече обсесии са по-склонно кум психични смущения. Сега, аз ти препоръчвам първо да говориш със специалист. Второ - не спирай порното от веднъж за да не се поличи нещо като ментална абстиненция, просто намали. Трето - осъзнай, че всеки го прави! Грях или не, това което вършиш не в толкова осъдително, много по-здравословно е да бъдеш спокоен за себе си, а не да самонаказваш психиката си. И четвъртп - основният ми съвет за справяне с обсесиите - промени модела. Изгледай само клипа. Или пък само снимките. Смени поредността. Мястото, на което седиш. Просто озлез от шибания модеш на поведение-затвор, който сам си си наложил без страх. Знам че ще бъде трудно да се отърсиш от навика, но го направи за себе си. За чистото си съзнание трябва да бориш. И под чосто имам предвид свободно - не "трябва/не трябва/забранено и позволено", а "аз съм тук и сега в реалността и мисля сс собстяено съзнание, а не по предварително даден модел". Дано ме разберш, наистина искам всеки човек да се пребори с подобните си проблеми!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f70f4b6050
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здрасти авторе. Не знам колко пъти на ден се самозадоволяваш, но предполагам, че аз те надминавам когато имам свободно време, което прекарвам вкъщи. Доскоро си имах сериозна приятелка от 3 години и правехме много и страшен секс, но въпреки това си правех, а и все още си правя между 3 и 5 чекии на ден. Случвало ми се е да се чукаме вечерта и като свърша тя да си легне, а аз да остана буден. След известно време като я гледам чисто гола в леглото, но и заспала, пак се надига онова чувство и лъскам чекия. Без никакъв срам, но и без разни ритуали и тем подобни. Възможно по най - бързият начин, просто за да ми олекне. Искам да ти кажа, че няма абсолютно нищо странно и ненормално в това да се самозадоволяваш, а като се има и впредвид, че не си бил с жена от 4 години то ще е ненормално да не блудстваш с ръката си. Аз ако бях на твоето място не знам дали щеше да ми остане хуй от толквоа търкане. Разбира се, хубаво е да имаш жена до себе си, която да обичаш и любиш, но и това ще дойде някой ден. Няма такова нещо като съществуването на хора, за които не е отредено да имат любим/ма, просто се случва така, че да я загубят след глупаво поведение и постъпки. Търси, но и гледай да свалиш критериите на твоето ниво за да имаш успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6d0fd81be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, прочети си сам постнатото и реши какво искаш в крайна сметка - помощ или някой да те оправдава?
Ако искаш помощ, чети по-натам.

*****

Дано да стигне да съзнанието ти.

Модератор - ние сме светски сайт.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b97267be86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте, пак е автора! Преди всичко Огромна Благодарност на всички, че взехте толкова присърце моя проблем!

@ №9
Преди всичко огромно БЛАГОДАРЯ за линка. Прегледах доста неща и се удивих колко хора има с моя проблем и колко точно са описали нещата. Проблемът с наречен pornaddiction е може би една друга тема тясно свързана с тази. Знам, че е по-страшно дори от наркотичната зависимост. Години наред съм се борил с него и съм стигнал само да редуциране. Както вече казах чекията за мен е строг ритуал. Винаги обработвам суровия материал в смисъл, че режа само най-добрите сценки от филмите и режа снимките, така, че да остане само обектът (момичето или момичетата на тях) Онези терабайти за които споменах по-рано не са в чист вид. Всичко е преработено.
Осъзнавам, че до сега за обработка на материала, съм изгубил толкова време, за което можех да науча поне два езика, да си вдигна социалния статус и сега да не съм на това дердже без работа. Като гледам криза, криза, ама за квалифицирани хора има дори недостиг.
Вече тегля по-малко материал, в смисъл все гледам да намеря някакъв кусур на новите филми и снимки. Въпреки това обаче ме чакат около 8 GB фимчета и към 1200 снимки за преработка. Все ще намеря време да ги направя, те са ми приоритет. Знам, че е това е болестно състояние, но знаете и какво си мисля? Това безпокойство и мина като че ли ми помага да редуцирам онанизма. Както казах вече, много често а да почна, обаче почвам да се притеснявам и спирам.
Преди няколко години говорих с най-добрия специалист в областта на pornaddiction-а в България и му предложих да направим курс, групова терапия подобно на групите на анонимните алкохолици, пристрастените към хазарта и т. н. Той обаче ми каза, че практиката показва, че най-често в такива групи членовете обменят опит в почивките и вместо да си помогнат все повече си подсилват зависимостта. В общи линии знам, че никога няма да спра да ръкоблудствам, още повече, че никоя жена не ме ще, но редуцирането на ритуалите би било огромен успех за мен.

Относно Християнството. Ще ти кажа каква е моята гледна точка. Преди всичко ще ти разкажа за моя сблъсък с протестанти в София миналата година. Тези хора се опитаха да ме манипулират с чувство за вина и ми наговориха куп глупости с които не съм съгласен. Само ще отворя една скоба и ще ти кажа, че едни от най-добрите ми приятели са с обратни наклонности. Те ми казаха, че трябва да прекратя незабавно отношенията си с тях и, че те са в голям грях. Трябвало веднага да се покаят. Моята философия обаче е друга. Бог ги е създал с такива наклонности. Те са родени така. Те не пречат на никои. Следователно аз не бих престанал да ги уважавам и никога не бих ги заклеймил.
По въпроса за ръкоблудствието също казаха, че е голям грях. Наприказваха ми, куп глупости, че ако имам силно желание за секс в мен се е вселил зъл демон, че ако имам нечисти плътски помисли към някое момиче трябва веднага да й изричам името на глас /ако съм се загледал по нея на плажа например и тя е по бански, ако е непозната и не й знам името, още по-голям грях/, секса преди брака е огромен грях, ако искам наистина да се покая трябвало да си унищожа цялата музика която съм събирал повече от 10 години и да престана да тегля филми от торентите, че видиш бил било голям грях и т. н.
Моята философия обаче е следната. Бог ме е сътворил така. Със мераците за секс, потребност каквито са потребностите от храна, вода и т. н. Като приличам на Стийв и съм яко ударен от кризата, което респективно означава, че съм лишен от сексуален живот, си мисля, че няма нищо нередно и ненормално в това да ръкоблудствам. Да ама явно съвестта ми говори друго. И аз не знам вече. Но ми се струва, че момичетата от снимките които гледам докато ръкоблудствам може би не биха се зарадвали ако разберат, че някои като Стйв им гледа снимките докато се задоволява. (както вече споменах обичам да гледам снимки на български момичета на плажа, на морето и т. н. )
Може би подсъзнателно усещам това.

@ № 11 и № 12
Благодаря за прекрасните насърчения и подкрепата ти. Честно казано първия ти пост изобщо не съм го приел лично, камо ли да се обиждам. Аз съм човек които носи на майтап.
Честно казано напипа болната струна. Неотдавна имах проблем със слухови халюцинации. Имах ги дълги години и накрая успях да туширам с продължително приемане на лекарства. Взимах Solian, Depakin и още нещо на което забравих името. Психиатърката в кварталната поликлиника ми каза, че това са натрапливи мисли, които са прераснали в слухови халюцинации. Накратко казано се дължеше на строгото и критично отношение на родителите ми. Все недоволствха за нещо. Струва ми се, че нещата пак се появяват този път изродени от друго място. Тогава тя ми постави същите диагнози които ти казваш, но ми каза, че всъщност ги нямам. Просто ми ги слага за да си взимам лекарствата безплатно. От няколко години обаче не мога да заспя без леко приспивателно /Hedonin/.
Ако продължава така май пак ще трябва да се съветвам със специалист.

@ 13
Подсещаш ме за поговорката "Чекията за удоволствие, секса за престиж. " Честно казано преди прекалявах, правех го всеки ден, понякога и по два пъти на ден. Както споменах горе от няколко години се опитвам да се боря с тази зависимост. Стигнах единствено до редуциране, което за мен също си е и не малък успех. Беше през ден, през два, но напоследък вече взе да става и през три, средно по два три пъти на седмица. Трябва нагона ми да е много силен. Ако е по-слаб будната ми съвест надделява. Вече няколко вечери, преглеждам нацепените клипове, избирам си няколко, отивам на снимките и след като ми се разкрещят си викам, "Айде нема да е тая вечер".

Дали съм почнал наистина да откачам, как мислите?

Благодаря Ви още веднъж!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b014369f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Иска ми се да Ви споделя как се развиват нещата в последно време. Както вече споменах в цялата работа има и един позитив и той е, че значително редуцирах ръкоблудствието към което откровено се бях пристрастил. Както вече споменах зависимостта е по-лоша дори и от наркотичната.
Последните вечери ми се случва следното нещо. Понеже честно казано като ръкоблудствам предпочитам да гледам по-софт неща, отколкото откровено хард порно от известно време ето това клипче ми е любимото:
http://www.youtube.com/watch?v=QwPRlEHBgOY&feature=plcpdepositfiles

Около 20 момичета танцуват пред басейн след което скачат в него. Amazing. Използвам тази приставка на Мозилата за да си свалям клипчета от тубата. https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/video-downloadhelper/
Работи безупречно. Видеото е на HD та си изкарвам сигнала директно на телевизора, които е HD. И какво се получава. Нагласям се за действие и след първите няколко секунди чувам, че тези момичета от клипчето ми се карат, при това на чист български език. Пак познатите епитети: "мръсник, идиот, нещастник, как смееш, я се погледни, неудачник, как можеш да си представиш изобщо, че бих легнала с тебе и други подобни. Вече трета вечер си вдигам гащите и се отказвам от онанизъм изобщо. Засрамвам се много яко. Мисля си, че наистина ми трябва професионална намеса, но има и друг проблем. Срам ме е да говоря за това на живо. Дори с най-близките ми приятели. Не си представям да се изтъпаня пред психоложка и да й разкажа как а да го наточа, отсреща почват да ми се карат, засрамвам се, прибирам го и спирам. Някак си ме е срам и ми е неудобно.
Като правя опит да се самоанализирам май корена на проблема ми е ниското самочувствие, базирано на обективната ми Аз концепция.
Е има и малко светлина в тунела. Може би тук е мястото да Ви се похваля, че вече си намерих работа, в голяма компания и то със заплата над 500 лв. нето. Само дано да се задържа защото изискванията бяха големи, а аз съвсем не отговарях на всичките. Въпреки това ме взеха. Стискайте ми палци!
Почвам да си мисля, че някога ако случайно ми падни истинска жена /не проститутка, ме такива все още не мога да си позволя/ ще и кажа, сори скъпа не се унижавай да се занимаваш с мене и ще я отхвърля.
Дали съм луднал съвсем? Какво мислите за създалата се ситуация?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e9d08b290
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Абе, още не си луднал съвсем, но ако продължаваш да се наказваш си на верен път да луднеш. Значи - иди при психолог ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Ще те успокои много. Щото осъзнаеш ли, че те мъчи някаква несигурност - трябва да я решиш. Нека бъде мъж. По възможност. После - кажи, че чуваш гласове. Че имаш натрапчиви мисли и изпитваш силен срам от своята сексуалност. От това да гледаш жените. Че се чувстваш недостоен за тях и т. н. Не обяснявай с подробности, ако се чувстваш неудобно. Ама най-важното, поантата така да се каже е, че дотам се е загнездило това чувство, че вече халюцинираш. Важно е да си кажеш, че шваш обсесии разни - относно пристрастеност към порното и относно педантично гледане на клипчета и снимки. Не разказвай подробности за тях - софт хард, облечени съблечени - това не е основното. И снимки на храна да гледаше, пак щеше да е проблем. Не заради съдържанието, а именно заради начина по който му реагираш. Емоциите, които предизвиква. И най-вече заради гласовете.

След това - браво за работата! Честито, стискам палци всичко да е ок и мисля, че това доста би помогнало да се чувстваш по-добре в кожата си. Но на тоя етап трябва и усилия от теб - не се предавай лесно. И най-вече не се срамувай - всеки го прави това да зяпа, да мастурбира. Ами на мен като жена, да - няма да ми е приятно някой да ми гледа снимки от плажа примерно - тоест да не съм порно актриса или модел. И да ги ползва с тая цел. Но това дори да е невероятен красавец пак няма да ми е приятно. Същевременно осънавам, че мъжа е така устроен - във всеки от вас това го има. И просто го приемам. Всички жени го приемат. Няма значение една похвала, едно харесване дали е от грозен или красив човек - то все си е хубава оценка. Все пак не скачаш на жени по улицата да ги насилваш, нали така? Хайде, успех със всичко

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 424a2d705f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Нищо подобно, бия си чекии с кеф, даже жена ми ми бие, когато е в мензис!
Сега съм сам, ще си пусна някое от моите филмчета и ще прасна една.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d7cf13ab37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Спри да мастурбираш, и ще видиш, че желанието да търсиш момичета ще се възвърне и ще си намериш гадже, мастурбацията е за тийнейджари, ти вече не си такъв.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9b350110eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Темата е стара и не знам авторът дали още чете.. имаше някои много добри предложения по-горе. Нека и аз направя няколко:

- спри да наричаш самозадоволяването "ръкоблудствие"
- спри да мислиш толкова и да се самоанализираш. Ако забележиш, че се самоанализираш прекъсни тази мисъл.
- това, че нямаш пари по какъв начин ти пречи да караш колело или да спортуваш на пейките навън или дори да правиш лицеви упори у вас?
- запознаването с момичета по улиците (т. нар. пикъп) не е толкова глупаво, колкото ти се струва. Дори и да не се запознаеш с подходящи момичета, то ще пребориш много от страховете си. Говоря от опит.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4a6329928d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ето за това не се самозадоволявам няма страшно. То че е грях-грях е, но по всяко време може да престанеш. Е, например аз не съм пробвала не смятам и да опитвам. Вуйчо ми примерно е монах и той цял живот е издържал без дори и да си помисли да пробва такива неща. През тийнеиджарските си години на двамата с баща ми не им е било лесно. Когато той е бил на 14, а тате на 13 са строели къщата ни баба и дядо, а те са им помагали. На километри са мъкнели вар, цимент, тухли и не знам си какво още. Едва им е оставало време да си научат уроците и напишат домашните, а пък какво остава за мастурбиране. После докато обзаведат всичко и така. Когато вуйчо е навършил 17 години е бил изпратен по собствено желание да учи в симинарията за свещеник. И така на 20 години е решил, че не иска да води живот като останалите отказал се е от всичко и е станал монах. Ето чудесен пример ти дадох. А после всички са пробвали. Щом вуйчо ми е бил достатъчно силен за да не се самозадоволява цял живот (казвам цял живот, защото вече край и да иска няма как) значи и аз ще мога. Не смятам да ставам монахиня, защото преди няколко дни се наложи баща ми да ме остави в манастира вуйчо да ме гледа при другите монаси и видях как живеят. Молят се по три пъти на ден като най-дългата им молитва е в продължение един час. След това готвят отварят манастира. Когато службите и четенето на литургии свършат всички отиват в градината на манастира. Те си отглеждат сами плодове, зеленчуци. Само двама монаси остават за да подредят и да обслужат, ако някой влезе в манастира. Не знам дали ще издържа на това. Сутрин 3 часа стават за да се молят и мен ме събудиха тоест сама се събудих де, ама те се молят пред иконостас и се чуваше. Там са само монаси монахини няма, ама те живеят еднакво.




Йоана

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a4695e5d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70 гласа)

22.   Тийнейджърите си изучават телата номер 19. Възрастните хора го практикуват по често при липса на партньор, но също и преди полов акт. Зрелите хора обработват чувствителните зони, тийнейджърите гледат каката с вибратора и точат лиги. И поповете да спрат да ни лъжат, че не знаят откъде пикаят. Как може да му викат ръкоблудство? Жените като не дават, няма как. Така се появиха изнасилванията, после плачат.
Колко смешни обаче - Хем обществото те принуждава да стигнеш до лъскане, хем те заклеймява.. Много сме зле хората, много!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c54f772c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Драга Йоана, не вярвам вуйчо ти да не го е правил като тийнейджър, или те е излъгал защото религията осъжда ръкоблудието, нищо че животът му е бил тежък както казваш ти.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3139ba7e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Жена на 42 години съм и искам да споделя нещо за себе си. Напоследък се чувствам сексуална маниачка. Не ми липсва секс, просто имам нужда от още и още. Разказът ми е че мастурбирам и на работното си място. Имам кабинет и когато остана сама си я пипам и галя. Миризмата и ме подлудява. Започнах да ходя без бельо и имам чувството, че непрестанно усещам феромоните и а съм постоянно влажна. Мастубирам при всеки удобен случай. Свършвам по няколко пъти на ден на работа и откривам че ми харесва все по-вече и по-вече. Миналия петък си купих вибро топче-яйце или както там му се казва-не е нещо кой знае какво, но усещането, че точно там в близост до колегите ми усилва възбудата. Някой друг дали го прави или съм най-голямата извратенячка тук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker