Мъже защо сте изневерили веднъж -има ли такова животно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже защо сте изневерили веднъж -има ли такова животно?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2565 пъти
Някой от вас мъже, да му се е случвало да изневери само веднъж. Например имате дълга връзка, изневерявате, след това минават още много години без да повторите /засега както се казва/. Интересува ме каква е причината, за да го направите, има ли такава. Ако обичате съпругата си и искате да живеете заедно защо сте се поддали - от любопитство, от липса на секс, нещо ви е предизвикало или просто сте си такива? Не сте устояли на по-млада мадама/к.. ва, искахте да се почувствате повече мъже или за да се похвалите пред приятелите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 96fd22672b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такова животно има. Аз! След 20 години брак не издържах на атаките на една приятелка на дъщеря ми. Никога не съм го искал, никога не съм го търсил. Стана като във вицовете - от приказка на приказка. Омая ме с невинност, сексапил и интелигентност. Сексът беше вълшебен, като насън! Поискаш-получаваш. Мисля, че не разменихме и 5 думи през цялата нощ. Всичко беше интуитивно и зверски страстно. Както и да е. На другия ден се гледах в огледалото и не вярвах, че съм го направил. Цели три месеца след това бях като болен. Слава богу и девойката нещо се стресна, както и да е разбрахме се, че е било грешка, момент на слабост и няма да се повтори. Излезе добро момиче, не ми е правило никакви номера. Нямам друг опит и честно не искам да имам. Гледам че доста време стои твоят въпрос, а никой не отговаря и си казах какво пък, нека споделя, макар че искам да забравя. Оттогава мисля, че чувствата ми към жена ми се промениха, станаха по-силни, сексът мисля също се подобри, макар че сме на доста години вече. Та, предполагам има мъже, които биха се кефили, за мен определено беше голям стрес. Това е от мен, дано ти е било от полза.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ac5b59a495
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличката, мисля, че знам защо питаш.
Явно си хванала в изневяра "благоверния" и той се кълне, че е за пръв и последен път.
Но по-добре да му нямаш много вяра, въпреки окуражителните слова на господина по-горе. Защото при вас случая не е такъв, нали (неговата вярност не е траяла 20 години)..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47b3d34580
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм авторката, имаме 17годишен брак и две отраснали деца, третото ни е едва на 6 годинки. Искам да кажа на г-н като отговор1, че ужасно му благодаря и му вярвам, защото думите на съпруга ми бяха абсолютно същите. Не му повярвах, реших, че говори така да не ме обиди още. Каза, че не се понасял, че се мъчил да го забрави, дори не става дума за проникване, а за орална любов. И да, имало е предизвикателство от страна на дамата, не е устоял. Тези думи за огледалото звучат като от филм, но не знам защо и той каза същото. Ако не знаех и други подробности, щях да си помисля, че горният отговор е написан от собственият ми мъж. Той също твърди, че да изневериш веднъж е абсолютно реално, особено при двойки, които по принцип са в добри отношения и имат силно семейство. За №2, може би сега по-ясно ще ме разберете. №1, браво на теб, че уважаваш съпругата си. Пожелавам ви дълъг щастлив семеен живот!!!!
№1, не знаеш колко много означава твоят отговор за мен, наистина!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47b3d34580
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1, искам да добавя още нещо, мъжът ми също казва, че за него е било стрес, употреби точно тази дума, че било грешка и стрес. Каза също, че никога не го е търсил и сега съм още по-склонна да му вярвам, като те чета. На мен също ми е по-леко, наистина в началото, когато ми каза, мислех, че е дошъл края на света. Ние също не сме млади, но сексът върви с пълна пара и винаги е било така, с някои изключения в дългите години покрай децата, когато са били малки. Тази история с изневярата е била малко преди да се роди третото ни дете. Аз не му вярвах, че се бил чувствал зле, нали му е било хубаво. Сега като те чета обаче те разбирам. В момента имаме много време за себе си, по-зрели сме и по-спокойни. Мисля и се надявам, дори вярвам, че странични неща няма да има между нас и че наистина е било веднъж. Пази съпругата си, не я наранявай, успех!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 73dda9d4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ха-ха-ха, нищо де, ти си вярвай, вярвай си, нЕма лошо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 96fd22672b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Недоверието е белег на ниска интелигентност - А. Айнщайн

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 720142ed94
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Г-жо авторке, възхищавате се на №1, и това Ви е успокоява, но самият той не е за завиждане, тепърва може да очаква да гръмне бомбата със закъснител. Спомнете си какво стана със Строс-кан, колко години по късно, неговите залитания му изядоха главата и не малко пари, сринаха го и като политик(нали искаше да става президент на Франция). Младите момиченца като пораснат стават по умни и комбинативни, така, че тази вълшебна нощ може да му донесе кошмарно бъдеще(ако разбере жена му), защото се прави на ни чул, ни видял. Той не уточнява колко годишно е било момичето, но при 20 год брак, е възможно още да не е било пълнолетно. Ако е така, представете си на какъв герой се възхищавате, и това Ви успокоява. Каквито и да са причините вашият съпруг да изневери, това си е чисто предателство, мърсувал е някъде и идва(с мръсна съвест) да Ви сваля звезди. Сигурно Ви е говорил така-/ миличко лекичко се подхлъзнах и паднах на една мацка, без да искам, затова малко съм с поизцапана съвест, но ще се изкъпя и ще съм отново чист/. И Вие вярвате безпрекословно в неговата честност? Няма такова животно г-жо, веднъж залитнал, въпрос на време е кога пак ще далдиса(освен, ако не са му минали годините, но срещу пари, свирки могат да му правят). Аз не бих вярвал на такъв човек!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47b3d34580
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря, № 7 за откровеността, със сигурност и ти имаш своето право. Може би важното тук е в какво избирам да вярвам. Засега избирам да вярвам в любовта и приятелството, в семейството, които една, пет или десет свирки няма да разрушат. :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 73dda9d4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абе друга песен ще запееш като ти пренесе някоя венерическа болест подарък от любовницата. Иначе дотогава си вярвай, вярвай си...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 96fd22672b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке,
Аз съм 1. Искам само да те поздравя за отношението ти към твоя съпруг! И да ти напомня една стара поговорка - един бит струва десет небити. Разбираш какво искам да ти кажа. Поне при мен е така. За другите не знам и не отговарям. Ти си познаваш човека и си избрала да му простиш. Мисля че той ще го оцени подобаващо. Поздрави!
БК

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 876bbf7251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм изневерявал един път и си мислех, че го правя защото приятелката ми си го просеше. Държеше се тъпо на моменти, неадекватно, не знае какво е да си гадже на някой. Да не говорим, че си мислех, че и тя ми е изневерила. По време на изневярата ми прищрака, че постъпвам супер глупашки и че заради едни съмнения, несигурност и т. н. правя нещо, което тя може и да не заслужава. По-късно се разделих с това момиче, но определено не съм горд от постъпката си и въпреки че уж мъжете сме податливи на изкушения не мисля, че е била мъжка. А и винаги съм мразил изневярата, а тогава аз я извърших.
Много мъже изневеряват от комплекси (моето може да се впише в тази категория), но мисля, че след като го направят съжаляват, поне ако имат малко мозък.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 720142ed94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №11, личи си, че си бил със стойностен човек и го цениш много, щом толкова те гризе съвестта! Има случаи в които залитането е спасителна сламка за удавник, няма да те спаси, но се надяваш на съчувствие, ако у дома си не го получаваш. Ако човека до теб ти дава любов и топлина, защо ти е да ходиш да гониш дивото, след като имаш питомното? Нима, секса е като парите, натрупва се като имане, аз мисля, че не е. Той е едно моментно изпразване на напрежението, както всяка физиологична нужда. По кеф ли ти става, когато ходиш в чужда тоалетна? Разтоварването можеш да си го правиш в къщи, а е и по безопасно, няма риск от болести(зависи от човека до теб). За да няма изневери, трябва да сме всеотдайни на любимите си хора, загуби ли се топлината, търсим я на друго място, няма празно в природата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47b3d34580
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   № 9,
не говорим за любовница камо ли за венерическа болест. Засега нямам впечатления мъжът ми да чука наред и не това беше въпросът ми. Говоря ви за някакво кръшкане, не за перманентно такова. Говоря ви за период, в който сме били фактически разделени, поради обстоятелства. Мъжът ми не толкова безотговорен, че да мъкне болести, поне толкова ум има в главата. Мисля, че излизаш от темата №9, но и ти като всички имаш право на мнение, така че благодаря ти, че го сподели тук. Надявам се да не си прав. Няма как да спя с мъжа си по 5 пъти в седмицата, че и любовница да оправя, че и деца да гледа. Не сме милионери да поддържаме странични връзки нито аз, нито той. Мисля, че не влизаш ясно в конкретния случай, който описах.


БК, погледнах темата още веднъж, благодаря ти пак. Не те хваля и не те величая, но на нашите години по-лесно прощаваме като че ли. Пожелавам ти щастлив живот в семейството и дано сте си двамата без перипетии :)!

№ 11, благодаря и на теб. Моля се да сте прави. Желая ви щастлив живот и много любов - нещо, което сексът не може да замести, нали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker