Сякаш тя е навсякъде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сякаш тя е навсякъде
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2624 пъти
Здравейте, първо да ви се представя - аз съм жена на 26г., а мъжа ми е на 30г. Още от самото начало на връзката ни попадах на снимки на предишната му приятелка. Помолих го да ги изтрие, защото не ми беше приятно, но сега откривам негови снимки и в компютрите на близките и познатите му. Имат негови и нейни общи снимки, а мои и негови - не. Дори ги имат качени по профилите си в разни сайтове.

Това настрана - снощи се опитах да съм по - близка с него, но просто не му ставаше. Попитах го какво има, нещо в мен ли е причината, а той ми се сопна и каза, да спра да мрънкам- занапред по - зле щяло да става. Обидих му се и излезнах от стаята, а след малко започна да ме вика при него, но си каза че няма да стане и не знаел защо не ставало - много ме искал, но не зависело от него.

Само да уточня, че в началото на връзката ни ме искаше постоянно, независимо от напрежението, но постепенно започна да губи желание, докато моето растеше.
Не искам да го обвинявам в нищо, но реших да споделя тук и да получа някакви съвети.

Знам, че е педлагал брак на предишното момиче, то е сложило пръстена и не му е дало отговор, докато един ден просто не си е събрала багажа не го напуснала. Ня няколко пъти го хванах в т. нар. бяла лъжа - видях тяхни общи снимки на места, на които я е водил и го попитах дали я е водил там - а той отрече. Отрече и близките им да са знаели за годежа, но подозирам, че и за това ме лъже.

Не може да не видят годежния пръстен и да не питат.
Разказвал ми е, че е била лош човек, искала е само подаръци от него, не е искала интимност, а той е искал много...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8cfa445110
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е кофти това, което правиш. Остави човека да диша. Бил пазил снимки отпреди - добре, дай сега да си изтрие целия минал живот понеже е с тебе. Защо трябва да се ровиш в миналото - не мисля, че това дали й е предлагал брак те засяга. Или пък това къде я е водил.

Това, което ти предлагам да направиш е да изтриеш всички негови снимки, да му забраниш да се вижда с познатите си, защото се е виждал с тях и докато е бил с другата, да му забраниш да яде всичко, което е ял преди (докато са ходели), да му изгориш старите дрехи! Накрая може да го заключиш в килера - но това е само пожелателно!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2f7a271f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста кофти ситуация, и аз бях или може би още съм в такова положение, и аз не знам излязох ли от това. Моят приятел също още държи снимки на бившата си, навсякъде, вече сме заедно от 3 години, а той си пише и поддържа връзка с нея, по неговите думи - приятелска. Отначало не ми беше казал, но аз разбрах и го питах, той ми каза, че не искал да си мисля глупости и затова не ми е казал - стандартен отговор :). Реших, че така няма да стане и трябва да направя нещо - щом той не иска да ми обясни, а аз пък не съм човек, който ще се моли за отговори и обяснения, трябваше да изляза от положението, защото това, че още пази всички нейни снимки и си пише с нея ме убиваше. Затова просто се отдръпнах от него, започнах да се държа като кучка с него, нагла, иронична, студенокръвна кучка... и сексът правех така, и държанието ми беше такова, исках да се усети, но не знаех как, по дяволите, да го накарам, а не съм някяква ревла да му се сополивя, докато не ме излъже нещо, за да спра. Докато една вечер просто той ме пита затова ли се държа така, затова ли съм се отдръпнала от него и аз му казах. Обясни ми всичко за нея - колко я е обичал преди, че винаги ще остане скъп човек за него, но сега обича само мен. И сякаш не ми е давал поводи да ми изневерява с нея или с която и да е, въпреки, че ако има нещо такова ще го разбера май последна, а? :). Не знам дали да му вярвам или не, аз също имам бивш, който винаги ще остане в сърцето ми, но не изпитвам нищо друго, освен силни приятелски чувства към него, и който дори и през нощта да ми се обади, ще отида да му помогна, ако има проблем, затова се опитвам да го разбера. Но нямаше да мога да го разбера, ако не бяхме провели онзи разговор, ако не ми беше казал, че я е обичал, че е специална по някакъв начин за него, ако не ми беше казал как са се разделили, и там го спрях сама, не исках да знам къде са ходили и какво са правили заедно. Реших, че не мога да оставя ревността да убие връзката ни. Казах му, че няма нищо против да контактува с нея, ако е решил да прави нещо, така или иначе няма да разбера или да мога да го спра - както и той мен. Казах му обаче, че не ми е приятно да се крие от мен, така е по-гадно, по-добре да ми беше казал ощ в началото, че си пише с нея, със сигурност щях да му кажа, че няма проблем. И сега си пише с нея, сигурна съм, но не съм повдигала повече темата, не искам и да го правя.
Та това исках да ти кажа - може би твоят човек също се притеснява, че ще реагираш рязко от факта, че пази нейни снимки. Не мисля, че още мисли за нея, а това, че приятелите му пазят техни общи снимки - нормално е, била е в тяхната компания може би по-дълго време от теб, свикнали са с нея, а няма защо да трият тези снимки, това са спомени... Не се сърди за това. Не знам от колко време сте заедно, но може би спадът в сексуалното желание се дължи на напрежението между вас, а не на това, че си мисли за нея. При всички положения има мигове, в които се сеща за нея, неизбежно е, доста сълзи изплаках, докато осъзная това, но всъщност ти не се ли замисляш за красивите моменти с предишните си любови?
А сега за секса - според мен трябва да опиташ да намалиш напрежението между вас, защото най -вероятно твърде много му натякваш за тези снимки и той се изнерва. Кажи му, че нямаш нищо против това да ги пази, о. к., тя винаги ще бъде частичка от него, от живота му, но искаш ако все още има някакви чувства към нея, които му пречат да те обича и да бъде с теб, ако има нещо, което му пречи и го тревожи, нека ти го каже, за да решите заедно проблема, какъвто и да е той. Обясни му, че освен, че сте заедно като двойка, вие трябва да сте и приятели и ако нещо го мъчи, да ти го каже. Каквото и да е. Ако прецениш, че си го накарала да говори и ако темата отиде в тази посока го попитай, дали ако тя иска да се върне при него, ще я приеме обратно, по очите ще познаеш дали кава истината, не по устните...
А другият вариант - може пък човекът да се притеснява, че не може да "го вдигне" и затова да е толкова нервен, мъжете са чувствителни на тази тема, а ти няма как директно да го питаш това ли е проблема, защото повече няма да те погледне в очите. Покажи разбиране, а не мрънкане, накарай го да те почувства и приятел, поддържай се добре, смени си прическата, промени нещо, дори и някой твой маниер. Дано всичко да се оправи и аз да съм права за това, че той не изпитва нищо към нея, освен лека носталгия по миналото. Ако дори и след като проведете този разговор той продължава да е крив, недоволен и да ти се сопка и то при положение, че искаш близост с него - просто му кажи, че не можеш повече така - да ти казва какъв е проблема, дали е в теб, в него ли е, все тая или си заминаваш, доста рязко е, но ако те иска - ще се бори за теб, ако това е целта на поведението му - да си тръгнеш - много му здраве, да си живее в миналото!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cdf55f4df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Още я обича. Най-добре е да си поговорите, а ако не потръгнат нещата тогава, ще трябва да се разделите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 55f2361d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това което искам да ти припомня, авторке, е една стара поговорка - болен х*й е*е, кахърен - не. Твоят човек има кахър за нещо и твоята задача е да разбереш какъв точно. Тая работа става с раговори, много търпение и много любов. За бившата - голяма глупост от твоя страна, такива неща не трябва да са повод за ревност, а за шеги и смях. Все пак той е предпочел да бъде с теб, а не с нея. Това, че се чува с нея може да не значи друго освен уважение и приятелство. Все пак човек не изтрива просто така скъп човек от живота си. А това, че те лъже пък е пряко свързано с твоята ревност. Лъже те, защото не иска да налива масло в огъня. От личен опит говоря. На 52 съм, мъж, преживял съм доста драми. Ако си му безразлична хич няма да си дава труда да те лъже. Моят съвет - говорете си! С търпение, с уважение към желанията и слабостите на другия, с желание да постигнете положителен резултат. Успех!
БК

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7ec447a3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нищо не е "отначало", защото нищо не достига съзнателно до "края". НЕЩАТА СА ОТТАМ, ОТКЪДЕТО СА СЕ СПРЕЛИ ДА СИ ПОЧИНАТ И ДОТАМ, ДОКЪДЕТО СА СТИГНАЛИ И СА СЕ УМОРИЛИ.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d08fbd2eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сякаш чета за себе си, но аз съм жената която си е отишла. Той е на 30, а жената му на 26. И за снимките, пръстена, багажа. :) Случват се такива съвпадения... Поне мога да бъда полезна с гледна точка. Що се отнася до снимките - това са спомени на всички, когато станеш по-дълго част от живота на Вашите общи приятели ще има и твои снимки. Не си го слагай толкова на сърце. Аз също пазя снимки на бившето си гадже. Имахме прекрасни моменти, не искам да си трия миналото, само защото не сме заедно. И аз получих пръстен, но никой нищо не разбра. Много се карахме, връзката беше много страстна и бурна. Пръстена беше на леглото, а той чакаше в другата стая. Сложих пръстена - беше прекрасен. Какво да кажа на това, пръстен който си седи сам на леглото, а аз съм сама в стаята. Още си пазя пръстена, един от най-хубавите, които имам. Но какъв ти годеж - така се бяхме скарали. Беше го страх дали няма да го замеря с пръстена и затова го оставил на леглото. Затова ти разказвам моята история - обстоятелствата може да не са такива каквито си ги представяш. Ако другата жена не се меси в живота Ви, защо трябва и ти да мислиш за нея? Това ще оттече с времето. Когато на мъжа ти не му става, не трябва да му го натякваш и да търсиш под вола теле. Май се чудиш кой по дяволите е виновен за това и си избираш нея. Бъди търпелива. И само да се застраховам в случай, че вземе да се окаже, че наистина аз съм другата жена - ако е била лош човек, защо все още е навсякъде? Може твоя човек да има здравословен проблем, влез му в положението. Игнорирай миналото и живей в настоящето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 653ad4165d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Винаги има бъгове, щом не е "форматиран диска" преди преинсталацията на Уиндоуса ;)
На твое място не бих стояла там, където е останал неизхвърлен боклук. Нещата вървят добре и нищо не намирисва единствено ако се започне на чисто.

Игнорирай сарказма на номер 1. В никой случай не си подвивай опашката, недей да стискаш емоциите, само и само да минеш за непукистка и ЛАРЖ, не се примирявай.
Но и не се унижавай повече да го разпитваш, само ще те боли все повече с всеки изминал ден. И излишно ще се комплексираш.
От само себе си се разбира, че изходът е да се разделите, защото всяка една жена заслужава да бъде страстно обичана и обожавана, а не да обикаля и търси трохи след чуждо пируване.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker