Влюбих се в момче, което живее в чужбина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в момче, което живее в чужбина
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2803 пъти
Влюбих се в момче, което живее в чужбина. Уж всичко беше само летен флирт, уж беше за кратко и за малко, а вече цяла година не мога да спра да мисля за него. Когато ми пише, стомахът ми се свива и няма друго момче, с което да ми е така приятно да си пиша. През тази година аз постоянно го залъгвах, че пак ще се видим, и винаги си измислях разни причини това да не стане. А всъщност причината е само една - нашите са категорично против да имам нещо общо с него. Според тях ако се виждаме, нещата ще се задълбочат, ще поиска да ме заведе в чужбина с него и, , ще си проваля живота''.
Аз съм на 20 г. Студентка съм в университет, който има добро име. Родителите ми като че ли изпадат в ужас да не проваля всичко това. А момчето, за което пиша, постоянно ме пита кога пак ще се видим... Обещах му този уикенд да прекараме заедно. Той започна вече всеки ден да говори за това и си прави планове какво ще правим, къде ще ходим.
Истината е, че през тази една година, в която не сме се виждали, много ми липсваше. Много искам да го видя, но не знам как да кажа на нашите. Не искам да ги лъжа, защото това ще ги нарани. Но ако разберат, ще побеснеят. Ще ми се разсърдят, ще ми спрат парите, ще ми кажат:, , Ние толкова дадохме за теб и образованието ти, а ти проваляш всичко заради някакво момче''.
Както казах, обещала съм му този уикенд да прекарам с него и трябва да се крия като престъпница и да лъжа, че съм с приятелки... А ако в последния момент се откажа, означава той да ме отпише завинаги, защото твърде дълго го разигравах и ще е много грозно да се отметна в последния момент.
Мисля, че ще бъда щастлива с него, но ме е страх да тръгна към това щастие. Изобщо, цялата история е страшно объркана. Благодаря на тези, които са имали търпението да я изчетат докрай и да ми дадат съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7b6ff0e3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че родителите ти са прави, особено ако момчето е без образование и е един от милионите наши гастарбайтери навън, които мият чинии и вършат неквалифицирани работи за жълти стотинки.
Понякога не е зле да се довериш на преценката на по-възрастните. Но в крайна сметка - решението си е твое. Намери си работа и се самоиздържай или прекъсни следването си с всичките му последици. Който плаща, той поръчва музиката. Да не очакваш, че вашите ще слушат чалга, когато са си платили за симфоничен концерт?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 92b9a4210d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче ти си на 20 години сама можеш да взимаш решенията си.. Той не е глупак един ден ще му писне от всичките тия неща и тогава ще страдаш че е станало така.. ;)... И само едно да ти кажа ти си слаба! Прекалено слаба.. не можеш сама да взимаш решенията си :х.. Какво да не би да се омъжваш за родителите си та цял живот тях ще слушаш.. Послушай сърцето си до като е до теб този човек.. Че после може би ще съжаляваш... Помисли си малко..

Нелл

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: de4ba85822
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всъщност той е завършил там и сега работи в една фирма. Не заема най-високия пост и не е супер богаташ там, но поне не мие чинии... Предлагал ми е и аз да уча там, но нашите са на мнение, че тук съм по-близо до тях, щяло да ми е по-лесно, нямало да се справя в чужбина... Всъщност това ми е последният шанс. Той наистина търпя прекалено дълго - цяла година го мотая...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: deb821fe2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такаааа, твоята история ме заинтригува, тъй като до някъде ми е позната.
Аз съм жена и живея в чужбина. Случи ми се точно обратното, но и също така сериозно като твоята ситуация. Аз съм образована, работя хубава работа, в старта на кариерата съм си и общо взето всичко е ок. Само, че се запознах с един млад мъж, но в Бг. Той е без образование, но с приятна физика и външност. Аз съм достатъчно " на години ", за да си взимам сама репенията, но все пак адски много се притесних, ако разберат нашите. Все пак събрах кураж един ден и им казах, за въпросния мъж. Направиха ме на бъз и коприва. Ние теб не сме те изпратили в чужбина, та да си намираш тука полуолигофрени, които никои не иска. Тоя освен едно тяло, мозък има ли? И какви ли не още неща. Направо ме смазаха психически и тн.
Та, относно твоята история, замисли се мног добре момиче. Ти си доста млада... Имаш да учиш. Не си изтървавай шансовете, заради един флирт или може би повече, но от разстояние... Мъжете често са толкова находчиви, защото искат да те постигнат, но той какво може да ти предложи там където ще си? Какъв живот води, какво има, какво е отношението му към теб и тн.... Искарай си уикенда ако искаш с него и тогава си прецени... Познавам хора, които живееха разделени цели 6 години, докато тя учеше в чужбина, той я чакаше в Бг. Има такива двойки, но те се броят на пръсти. Така, че по - добре остави нещата такива каквито са сега.... Успех

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ddda035133
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, че те сърби между краката не означава, че трябва да работиш в Макдоналдс както той вероятно работи...

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b08b197e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Подобна история ми се е случи и на мен- летен флирт, лятна любов, преди много години. Даже имах и предложение за брак, бях на твоята възраст. Аз го поканих да дойде в нашия град, за да се срещнем и опознаем по-добре. Наистина се иска много реална и трезва преценка в такива случаи.... Той дойде, срещахме се 2 пъти. Накрая му отказах -просто по-детайлно вглеждане ми подсказа, че не е човека за мен.... и така всичко преключи, а имах и чувства към него, но се преборих.

В твоя случай-познаваш ли добре човека... все пак не сте се и виждали една година. Може да се срещнете и опознаете по-добре... и тогава да вземеш голямото решение. Наистина в чужбина ще ти е трудно, защото там няма на кого да разчиташ, но пък няма и кой да ви пречи. Зависи и какво учиш, може там да си продължиш образованието там. Въпросът вече тук е-това ли е точния за теб човек... и имаш ли зрялостта, готова ли си да поемеш отговорността да се отделиш вече от вашите като самостоятелен човек и да си градиш живота... Изолирай се от това какво ти казват, а се съсредоточи и си направи една наистина трезва преценка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 39e0619d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това което те прави щастлива - НЕ Е ГРЕШКА!!!! Бори се със зъби и нокти за това, което искаш за да не съжеляваш след време. Както има една поговорка - птицата веднъж каца на рамото!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8e8deaa212
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Момиче, НЕ ставай жертва на чужди амбиций! Вашите нямат дучата в ТВОЯ живот! Сама можеш да пецениш кое е добре за тебе! Не се дръж като момиче ня 16!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e3b3158029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На 20 години си. Не си пропилявай живота. Един ден ще съжаляваш!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2447950274
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си на 20 и е време сама да почнеш да вземаш решенията си.
Виж се с момчето намерете начин да прекарвате повече време заедно. Опознайте се. Това че имаш приятел не значи автоматично че тябва да зарежеш ученето. Продължааи с ученето, виждайте се, опознайте се по-добре. А след като завършиш ако още сте заедно можеш да заминеш при него. Почни да учиш езика на страната в която е - това ще е най-важното ако отидеш там.
трии1/2

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 03ede5247b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   и аз работя в чужбина но да не плащам на проститутки си намерих приятелка и така изкарах 3 години нямам намерение да се женя сега сме разделени но тя не завърши висше да не стане и твойта работа като нейната слушай родителите си те никога няма да мислят лошо за децата си това е акъл от един гастарбайтер

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker