Ревнувам от приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнувам от приятелка
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2526 пъти
От известно време знам, че гаджето ми си е падало по една моя приятелка, преди да се съберем с него. Тя не знае за това, а той няма нищо към нея, но аз ревнувам. Понякога когато излизаме компания и той е с мен изпитвам лека ревност, но не много и не показвам никакъв признак, но когато те излизат а мен ме няма при тях, просто почват да ми минават всякакви мисли, даже ми се доплаква от толкова ревност. В началото като разбрах не ревнувах, а сега просто не знам какво ми става.... Не съм казвала на приятеля си, че го ревнувам чак толкова много и то от приятелка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: a77f4d7425
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чакай малко. Как така знаеш, че приятеля ти си пада по твоята приятелка и то преди да се съберете, а после казваш, че той няма нищо към нея? Има ли или ти си мислиш така? Защото има разлика между двете. Ако ти си тръгнала с него при положение, че ЗНАЕШ, той ти е казал, че си пада по нея - ти си си виновна, че така си се унизила. Той просто те е използвал за да се добере до нея, може би. Но ако ти си мислиш, че той си пада по нея, кажи какво те е провокирало?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b3c26b4842
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами с него се не се познавахме много добре когато той е харесвал моята приятелка. Когато разбрах за това ми каза, че няма нищо към нея, искал да е с нея, но това е било преди да ме срещне и да се заинтригува от мен, сега иска мен и аз му вярвам, защото го показва и изобщо не изглежда да си пада по нея. Просто от известно време ми минава мисълта, че я е искал и когато аз не мога да излезна с тях ии почвам да усещам ревност вътре в мен. Не ми е давал повод за ревност, не знам какво ми става..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 063ea7b88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, пише ти авторката на темата "Предадена"... само ще те посъветвам да вземеш някакви мерки и да поговориш с един от двамата, преди да са се развили нещата по начин по който може би няма да ти хареса... погледни темата ми и ще видиш какво имам предвид, за да ти го кажа :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 29b34bebf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има ли признаци, по които разбираш че гаджето ти си пада по нея или ревността ти е безпочвена? Важно е да си отговориш на този въпрос, защото ако долавяш нещо между тях, има за какво да се притесняваш. Може да има нещо неизживяно между тях и копнежът да си е останал, а може и всичко да си е само в твоята глава.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4fa08b47ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да, едно е да си е падал по нея и друго е да е имал нещо с нея ;))) Много е кофти да допускаш такива чувства да те изчждат. Ревността е голямо нещо, но тя показва, че си слаба и че нямаш доверие в приятел си. Нито в приятелката си.
Опитай се всеки път когато те излезнат без теб, да прогонваш мислите за това, че те могат да правят нещоо или че ще направят нещо.
Колкото по освободена си и колкото повече си усмихната и ведра, толковаповече шансовете нещо такова да се случи са малки. И помни, че ако щеш да ги заключиш ( е преувеличавам разбира се ), ако един човек е решил да ти изневери, не можеш да го спреш. Така, че си карай весело и не го мисли толкова...
От опит го казвам ;)))

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd8634d3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря за съветите, ще се опидам да си ревнувам в рамките на нормалното. И да не го показвам, за да не стане някакъв спор без причина.. А вече, ако се съмнявам прекалено много ще предприема някакви мерки, ако ми даде повод за ревност и съмнения.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f4f8f35cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не бъди дребнава, но и не допускай да са много близо един до друг! Забелязвай как се държи той, когато излизате с нея, ако се променя и те игнорира по някакъв начин, говори с него. Дано да съм ти помогнала. :):):)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker